6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*تذکر رهبری معظم انقلاب،
به ائمه جمعه
و حوزههای علمیه
در نهی از ورود به مسائل اقتصادی!
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
21.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
38.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مردم ایران! اجازه ندهید دشمن شما را ابله کند!
▪️با سفر اسماعیل هنیه به تهران عده ای این حرف را تکرار میکنند که او آمده تا با چند چمدان پر از پول برگردد! این حرف را میتوان به رد دادن بخشی از جامعه تعبیر کرد و قطعا نتیجه اجازهای ست که آنها به رسانههای دشمن برای مدیریت ذهن خود دادهاند. زیرا کل کمکی که ایران در پنج سال به حماس کرده به اندازه نصف کمکی که سعودی در یک سال به رسانه اینترنشنال کرده نیست!
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
توییت سفیر معزول ایران در باکو
«فَلَا يَحزنكَ قَولُهُمْ إنَّا نَعْلَمُ مَا يُسِرُّونَ وَمَا يُعلِنُونَ -
پس، گفتار آنان تو را غمگين نگرداند كه ما آنچه را پنهان و آنچه را آشكار مىكنند، مىدانيم.
/ یس ۷۶»
🍃🍃🍃🍃🍃
امان از رفتار پر از تزویر این جماعت...
•از یک طرف در عملشان احکام و حرمت شریعت را پایمال شده میبینیم،
و از طرف دیگر قرآن تلاوت کردنشان را!
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
خبرهای جنگ جهانی سوم:
🍃🍃🍃🍃🍃
📌اوربان:
اوکراین باید به یک منطقه حائل تبدیل شود
ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان گفت که ایده آل ترین گزینه برای اوکراین تبدیل شدن به یک منطقه حائل بین روسیه و بلوک ناتو است، در غیر این صورت اوکراینی ها کشور خود را از دست خواهند داد.
🍃🍃🍃🍃🍃
🔸مشاور رئیس دفتر زلنسکی از افزایش فشار روسیه و وضعیت دشوار نیروهای اوکراین خبر داد
🔻میخائیل پودولیاک مشاور رئیس دفتر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، با اشاره به افزایش فشار از سوی نیروهای روسیه گفت که نیروهای مسلح اوکراین در جبهه نبرد با وضعیت دشوار روبه رو هستند.
🍃🍃🍃🍃🍃
🔸رئیس مجلس کریمه:
اوکراین به زودی درخواست صلح خواهد کرد
ولادیمیر کنستانتینوف گفت:
«نظر من این است که اوضاع به سمت این واقعیت پیش می رود که اوکراین در آینده نزدیک درخواست صلح خواهد کرد. اما این صلحی نیست که ما به آن نیاز داریم، و برای ما مناسب است. ما به صلحی نیاز داریم که امنیت روسیه را تضمین کند. رئیس جمهور ما این را صریح و واضح بیان کرده است.»
🍃🍃🍃🍃🍃
🔸رییس ستاد مشترک اوکراین:
روسیه شش برابر نیروهای کی یف قدرت آتش دارد
🔻الکساندر سیرسکی که به تازگی به ریاست ستاد مشترک ارتش اوکراین منصوب شد، گفت:
روسیه شش برابر نیروهای اوکراینی؛در خط مقدم قدرت آتش دارد و این برتری قدرت نظامی باعث تلفات نیروها و از دادن مواضع ما میشود.
🍃🍃🍃🍃🍃
نخستوزیر لهستان:
دورانِ پیشاز جنگ در اروپا آغاز شده و جنگ دیگر مفهومی که متعلق به گذشته باشد، نیست.
🍃🍃🍃🍃🍃
اوکراین به سمت یک بحران انرژی واقعی و یک قحطی بزرگ پیش می رود.
نیروگاه های حرارتی در شرق و غرب اوکراین با تخریب کامل قسمت های اصلی توربین و ژنراتور یکی بعد از یکی دیگر از بین می روند.
سدها نیز از جنوب به شمال شروع به تخریب کردند.
پیش بینی می شود به زودی تمامی سدها و نیروگاه های حرارتی هم نابود شده یا از کار بیفتند.
صنعت نظامی باقی مانده اوکراین هم با حملات مستقیم و هم با بحران انرژی از بین خواهد رفت.
امکان تولید و نگهداری هر چیزی بدون وجود انرژی حتی با حمایت ناتو نیز از بین خواهد رفت.
بنابراین، زیرساخت های لجستیکی در پشت جبهه برای یک حمله بزرگ روسیه مناسب خواهد بود و کشورهای اروپایی از این وحشت دارند.
🍃🍃🍃🍃🍃
♨️ مجبوریم اندکی عقبنشینی کنیم
🔹ولودیمیر زلنسکی
به روزنامه واشنگتن پست:
اگر نتوانیم بسته کمکهای تسلیحاتی آمریکا را دریافت کنیم، مجبوریم گامهای کوچکی به سمت عقب برداریم.
🔹«تأخیر کنگره در موافقت با بسته کمکهای نظامی ۶۰ میلیارد دلاری، برای اوکراین هزینهساز بوده است، تصمیمات و گزینههای ما به تصمیم کنگره آمریکا بستگی دارد».
🍃🍃🍃🍃🍃
یادتان هست عربدههای مستانه غربپرستان در ایران را؟!
و خوشحالی از اینکه یک دلقک صهیونیست جلوی روسیه ایستاده است؟!
زمان زیادی نمیگذرد!
و حماقت جریان غربگرا
خود را عریان مینمایاند!
و شلاق واقعیت بیرحم
بر تن این احمقهای سفله
غربپرست فرود میآید!
🌿🌿🌿🌿🌿
@peyke_ashena
هدایت شده از اقتصاد ما
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دعوای ما با حسن روحانی سر انتخاب نسخههای غلط بود، نه اجرای غلط نسخههای صحیح
✅کانال اقتصاد ما👇
https://eitaa.com/joinchat/1713963010C09dff8f4a4
🔴اصلاحات اقتصادی مشترک مسعود نیلی و میخائیل گورباچف
🔹میخائیل گورباچف، آخرین رئیسجمهور شوروی، آغازگر اصلاحات اقتصادی نئولیبرال در روسیه بود. در واقع، گورباچف را میتوان مجری پروژه گذار از کمونیسم به لیبرالیسم دانست. به همین سبب، غربیها علاقه زیادی به او پیدا کرده بودند. سال ۱۹۸۷ مجله تایم او را به عنوان مرد سال انتخاب کرد. سال ۱۹۹۰ نیز جایزه صلح نوبل را به او دادند. جالب اینکه کمیته نوبل رسما اعلام کرد که این جایزه، نوعی پشتیبانی از «گذار» است.
🔹گورباچف که محبوب قلب سران غرب شده بود، به شدت از سوی آنها و نیز صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحت فشار بود تا سیاست شوک درمانی را با سرعت اجرا کند. ۲۱ دسامبر ۱۹۹۰ صندوق بینالمللی پول گزارشی ۲ هزار صفحهای از اقتصاد شوروی تهیه کرد و در آن نوشت که اصلاحاتی که گورباچف تاکنون انجام داده، صرفا یک سری اصلاحات سطحی است و باید این اصلاحات عمیقتر شود.
🔹ژوئیه ۱۹۹۱ که گورباچف برای اولین بار در اجلاس گروه ۷ شرکت کرد، پیام متفقالقول سران این گروه به وی این بود که باید شوکدرمانی را به صورت ریشهای اجرا کند. گورباچف درباره آنچه در این اجلاس شنیده بود، نوشت: «پیشنهادهای آنان، چه از نظر شتاب و چه از نظر روشهای گذار، حیرتآور بود». اسنادی منتشر شده است که نشان میدهد گورباچف به صورت جدی نگران فشار سنگین اجرای این سیاست روی مردم بوده، اما سرانجام به آن تن داده است.
🔹حضرت امام خمینی(ره)، با مشاهده پروژهای که گورباچف برای گذار از کمونیسم به لیبرالیسم کلید زده بود، در اولین روز سال ۱۹۸۹ میلادی، نامهای خطاب به وی نوشتند و ضمن استقبال از انگیزه وی برای تحول، از او خواستند حال که قصد تجدید نظر در مکتب کمونیسم را دارد، در سیاست دینزدایی تجدیدنظر کند: «مشکل اصلى کشور شما مسئله مالکیت و اقتصاد و آزادى نیست. مشکل شما عدم اعتقاد واقعى به خداست. همان مشکلى که غرب را هم به ابتذال و بن بست کشیده و یا خواهد کشید».
🔹امام، گورباچف را انذار دادند که از کمونیسم به لیبرالیسم پناه نبرد: «امروز دیگر چیزى به نام کمونیسم در جهان نداریم. ولى از شما جداً مىخواهم که در شکستن دیوارهاى خیالات مارکسیسم، گرفتار زندان غرب و شیطان بزرگ نشوید... اگر بخواهید در این مقطع تنها گرههاى کور اقتصادى سوسیالسیم و کمونیسم را با پناه بردن به کانون سرمایه دارى غرب حل کنید، نه تنها دردى از جامعه خویش را دوا نکردهاید، که دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند».
🔹اما همان اصلاحات اقتصادی که گورباچف در شوروی کلید زد، در ایران نیز توسط یک طیف خاص در داخل سازمان برنامه و بودجه، دنبال میشد. مسعود نیلی، جزو تیم اجرای اصلاحات نئولیبرال در اقتصاد ایران است که از اوایل دهه ۶۰ در پی اجرای این سیاستها بودند و با روی کار آمدن هاشمی رفسنجانی، سرانجام موفق شدند این سیاستها را پیادهسازی و در کشور نهادینه کنند.
🔹نیلی در کتاب «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی»، به صراحت از شباهت اصلاحات مد نظر خود با اصلاحات گورباچف در شوروی پرده برداشته است: «نظر سازمان برنامه، اجرای سختتر سیاستهای آزادسازی بود. این موضع در مقایسه با اصلاحات اقتصادی زمان گورباچف در شوروی، بیشتر قابل درک و فهم است. در آن زمان هم، یکی از مواردی که گورباچف با اتحادیه اروپا و کشورهای غربی مطرح میکرد، این بود که اگر بخواهم اصلاحات اقتصادی را در کشورم اجرا کنم، چون این کار همراه با یکسری فشارها بر روی مردم خواهد بود، احتیاج به منابعی دارم که بتوانم کالاهای مصرفی را در اختیار مردم قرار دهم. وی بر روی این خواسته خود اصرار زیادی داشت و اگر اشتباه نکنم، رقمی حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تامین کالاهای مصرفی مردم که بتواند پشتوانه سیاست اصلاحات اقتصادی باشد را پیشنهاد داده بود. ما هم در آن زمان، شبیه وضعیت گورباچف در شوروی را داشتیم».
✍ #حسین_زمانی_میقان
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
علی تیزتک سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در جمهوری نیجر در تاریخ ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ رونوشت استوارنامه خود را طی مراسمی تسلیم آقای باکاری سانگاره وزیر امور خارجه جمهوری نیجر کرد.
من همواره دید خوبی نسبت به سفرای جمهوری اسلامی در هیچ یکی از بلاد خارجی نداشته و ندارم و کمتر سفیری بوده که اعمال و رفتارهایش در شأن و شخصیت ایران و ایرانی بوده باشد. افتضاحی که شاطر عباس باکویی به بار آورد را دیدید؛ پس از سه سال داد زدنهای پیاپی متاسفانه کسی صدای ما را نشنید و حتی برخی از دوستان نزدیک ما هم بنا به دلایلی در بازی عباس آقا گرفتار شدند.
نیجر کشور فقیری است، کشوری است که زیر شلاقهای استعمار فرانسه مردمش دو قرن است کمر خم کردهاند و عذاب بسیاری کشیده و دیدند. آنها نیازمند توجه و دقت، نیازمند هوشیاری و از خود گذشتگی هستند. نیجر سرزمین بکر و دست نخوردهای است که میتوان بذر همکاریهای عمیق و طولانی را آنجا پاشید و از حاصلش هر دو ملت ایران و نیجر بهرهمند گردند. کشوری است که ۸۰ درصد مردمش از نعمت برق بیبهره هستند و ۹۰ درصد ساکنانش حتی آب آشامیدنی سالم هم ندارند....
بنابراین سفیر ایران در آنجا ماموریت سنگین و سختی را بر عهده دارد و باید روابط نیامی - تهران را با زنجیر درایت و آینده نگری چنان مستحکم کند که هم از خودش کارنامه درخشانی به یاد بگذارد و هم آنکه مردم نیجر از او خاطرهای خوب و ماندگار در ذهن داشته باشند. خاطرهای که بدون شک از سفرای سابق فرانسه و آمریکا و دیگر سفرهای غرب نداشتند. این میتواند نقطه قوت و برتری سفیر جدید ایران در این کشور باشد. ما برای سفیر جدید آرزوی...
موفقیت و سربلندی میکنیم و البته از آنجایی که نیجر برای ما کشور بسیار مهم و قابل توجهی است تمام رفتارها و حرکاتش را هم زیر نظر داریم و از دوستان خودمان در این کشور جویای احوالش خواهیم شد.
✍ کانال #اخبار_سوریه
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
15.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس پانترک باکو:
اینجا نشستیم، تحولات ایران را زیر نظر داریم و جنگ اطلاعاتی خود را به پیش میبریم.
ایران فکر نکند فردا که رابطه ما با روسیه بهم خورد میتواند اینجا را پس بگیرد/ما تنها نیستم، برادر ما اسرائیل در کنار ماست...
بعضی وقتها به نظر میرسد چیزی به اسم پانترک برای ما مشکلی ایجاد نمیکند یعنی این...
احمقی که دست خودش را توی دست اسرائیل گذاشته و دارد بهصورت رسمی به ایران و ایرانیها التماس میکند بیا خاک خودت پس بگیر! 😁
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena
🔴 ما در جنگ رسانه بسیار عقب هستیم
🤔ما میگوییم، مردم آن روز میتوانستند با حقوق یکروز کارگر فقط ۱۰ تا سنگک بخرند، امروز میتوانند ۱۰۰ تا بخرند
میفرمایید این را نگو !!
🤔 ما میگوییم، آن روز مردم خانه کاهگلی داشتند، که با یک زلزله خفیف شهر ویران میشد، امروز در خانههای بتن آرمه زندگی میکنند
میفرمایید این را هم نگو!
🤔 ما میگوییم، آن روز مردم خر سوار میشدند، امروز شاسی بلند سوار میشوند
میگویید این را نگو!
🤔 مامیگوییم، آن روز مردم نفت میسوزاندند، امروز خانههای کف گرمایی، شوفاژ و پکییج دارند
شما میفرمایید این را نگو!
🤔ما میگوییم، مردم در خانههایشان حمام نداشتند، کل روستا یا یک محل از یک حمام مشترک به نام حمام عمومی استفاده میکردند
میگویید این را نگو!
🤔ما میگوییم مردم در روستاها برق نداشتند، امروز چلچراغ روشن میکنند و کل سقف رو هالوژن میزنن
میفرمایید این را نگو!
🤔ما میگوییم، جاده نداشتند محصولاتشان خراب میشد، امروز تمام روستاها جاده دارد.
می گویید این را هم نگو!
🤔ما میگوییم، آن روز فقط 48 درصد باسواد بودند، امروز ۹۸ درصد مردم باسواد هستند
میگویید این را هم نگو !
🤔ما میگوییم، آن روز ما سیم خاردار هم نمیتوانستیم بسازیم، امروز موشک قاره پیما میسازیم و امنیت داریم
میفرمایید این را هم نگو!
🤔ما میگوییم، آن روز کلاً وسایل یک زندگی یک وانت بود، اما امروز یک کامیون جهیزیه تازه عروس را نمیتواند حمل کند
میفرمایید این را نگو!
🤔ما میگوییم، آن روز مردم روی زیلو یا فرش مینشستند، امروز روی مبل و کاناپه مینشینند
میفرمایید این را نگو!
🤔ما میگوییم، آن روز ما پیاده و یا با دوچرخه به مدرسه میرفتیم و در مسیر یخ میزدیم، امروز بچهها با سرویس به مدرسه میروند
میگویید این را هم نگو!
🤔ما میگوییم، آن روز ما به آمریکاییها حق توحش میدادیم و تحقیر میشدیم، امروز آنها را در منطقه سگ کش میکنیم
میفرمایید این را نگو!!!😳
💢 قبول کنیم ما در #جنگ_رسانه بسیار عقب هستیم.
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
🍃🍃🍃🍃🍃
@Peyke_ashena