eitaa logo
ثامن مقداد
394 دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
3.4هزار ویدیو
660 فایل
اخبار روز و تحلیل های سیاسی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ببینید| ضرورت نقش‌آفرینی مردم در بهبود وضع اقتصادی 🔸گزیده بیانات اخیر رهبرانقلاب در #دیدار_کارگزاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای ترامپ اینو چی میگی؟! اعتقاداتمونو با هیچی عوض نمیکنیم ما 😐
🚨 انتقاد رهبر انقلاب از وضعیت زبانی ترانه‌های صداوسیما ⛔ نباید اجازه بدهیم ترانه‌سرای بی‌هنر الفاظ فارسی را خراب کند 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای امشب با انتقاد از ولنگاری زبانی و ساخت لفظی بسیار نازل برخی ترانه‌ها و پخش آنها از صداوسیما در سریالها: 👈 زبان فارسی قرنهای متمادی است که عمدتاً بوسیله شاعران بزرگ حفظ شده و اینگونه سالم و فصیح به دست ما رسیده است، بنابراین ما باید را حفظ کنیم و اجازه نداریم با بی‌مبالاتی آن را به دست فلان ترانه‌سرای بی‌هنر بدهیم که الفاظ را خراب کند و بعد نیز با پول بیت‌المال در و دستگاههای دولتی و غیردولتی پخش شود. ۹۸/۲/۳۰
1/ رهبرانقلاب، شب گذشته در دیدار شاعران: در شعرهایتان از زیباییهای رفتار ملت ایران تمجید کنید. رفتار ملت ما در قضیه سیل شمال و جنوب بسیار زیبا بود. آنها که مطلع هستند میدانند که چه شکوه و حماسه زیبایی مردم آفریدند. وقتی اینها را در شعر می آورید، شعر شما میشود پرچم هویت.
سخنگوی قوه قضائیه: حسین هدایتی به جرم اخلال در نظام اقتصادی به جرم ۲۰ سال حبس و رد مال معادل ۴۸۸ میلیارد تومن به نفع بانک سرمایه محکوم شد و به تحمل ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی @AkhbareFori
نماهنگ جدید قائدی خامنه ای ( مد ظله العالی) تقدیم به امام و مولای مستضعفین جهان اسلام - در نشر حداکثری نماهنگ در سطح فضای مجازی کوشا باشید | کیفیت : خوب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ نمی توانند حمله نظامی بکنند اما می توانند ما را از خود غافل کنند.
🔴 پشت پرده تشدید فشار آمریکا بر ایران 🌐پایگاه آمریکایی کانترپانچ با انتشار گزارشی نوشت: تمام آنچه آمریکا علیه ایران در جامعه جهانی عنوان می‌کند، بهانه‌هایی پوچ است و علت اصلی این تنش‌زایی‌ها، تن ندادن ایران به خواسته‌های استعماری آمریکا است. آمریکا برای مقابله با ایران، دو تاکتیک را در دستور کار قرار داده است: ✍ تاکتیک اول فشار آوردن بر ایران با هدف اجبار حکومت به تسلیم در مقابل خواسته‌های آمریکا و کنار گذاشتن طرح‌های ژئوپلیتیک خود در منطقه است. ✍دومین تاکتیک نیز در صورت شکست طرح اول اجرا می‌شود و آن هم اعمال فشار سنگین بر مردم ایران و تحریک آنها به شورش و براندازی نظام از داخل است. در واقع از زمان انقلاب ایران و پایان حکومت محمدرضاشاه پهلوی که متحدی سازگار برای واشنگتن بود، آمریکا سیاست تغییر رژیم را با درجه‌های مختلف پیگیری کرده و به دلیل حمایت‌های مردمی تاکنون موفق نبوده است.
سيگارآمريكايي معاف از تحريم/ "فرهيختگان" نوشت: درحاليكه ايالات متحده آمريكا سنگين‌ترين تحريم‌‌ها را عليه ايران اعمال كرده، سيگارهاي انگليسي و آمريكايي بدون هيچ دغدغه‌اي در ايران توليد و توزيع مي‌شود/ درحال حاضر دو شركت بين‌المللي توليد سيگار در ايران فعاليت مي‌كنند كه حتي براي واردات مواد اوليه خود ارز ۴۲۰۰ توماني نيز دريافت كرده‌اند!/ فقط دريافتي شركت "بي‌اي‌تي پارس" در سال ۹۷ بيش از ۵۰ ميليون دلار ارز دولتي بوده است.
4/ رهبر انقلاب: بیانیه گام دوم، یک ترسیم کلی از گذشته و حال و آینده انقلاب است. 4نقطه اصلی در بیانیه: «عظمت حادثه انقلاب و ماندگاری آن»، «عظمت راه طی شده و کارکرد انقلاب تا امروز»، «چشم انداز پیش روی انقلاب» و «عظمت نقش نیروی جوان متعهد» است/ ما یک حرکت عمومی لازم داریم برای رسیدن به چشم‌انداز. این حرکت طبعاً با محوریت جوان متعهد انجام میشود. جوان هم لزوماً 22 و 25 ساله نیست. 35ساله و 40ساله ها هم جوانند و میتوانند در نظام مدیریت کشور، تحول عظیم ایجاد کنند.
📚«تکرار» رویکرد اشتباه اصلاحات فرهاد کوچک زاده گاهی اوقات برداشت غلط و به تبع آن اقدام و عمل در آن خصوص پایه های حرکت یک جریان سیاسی می شود. ۱. برخی در گذشته با این تفکر که «آمریکایی‌ها کدخدا هستند و با کدخدا بستن راحت‌ تر است!» وارد مذاکرات هسته ای شدند. ۲. بعد از خروج آمریکا از برجام تاکیدشان این بود تا انتخابات منتظر بمانیم، پیروزی دموکرات ها منجر به بازگشت دوباره آمریکا به برجام می شود. ۳.این روزها در صدد برجسته کردن جان بولتن به عنوان عامل اصلی فشار و تحریم بر جمهوری اسلامی هستند و فکر می کنند با اخراج او از دولت مشکل ایران اسلامی حل خواهد شد و از احتمال خروج جان بولتن از دولت نوعی ذوق زدگی در بین این افراد مشاهده می شود.
پایگاه بصیرت گاهی اوقات برداشت غلط و به تبع آن اقدام و عمل در آن خصوص پایه های حرکت یک جریان سیاسی می شود. برخی در گذشته با این تفکر که «آمریکایی‌ها کدخدا هستند و با کدخدا بستن راحت‌ تر است!» وارد مذاکرات هسته ای شدند. بعد از خروج آمریکا از برجام تاکیدشان این بود تا انتخابات منتظر بمانیم، پیروزی دموکرات ها منجر به بازگشت دوباره آمریکا به برجام می شود و این روزها با توجه به موفقیت ترامپ در عملی کردن وعده های انتخاباتی و دست برتر او در برابر دیگر نامزدها، این جریان سیاسی در صدد برجسته کردن جان بولتن به عنوان عامل اصلی فشار و تحریم بر جمهوری اسلامی هستند و فکر می کنند با اخراج او از دولت مشکل حل خواهد شد و از احتمال خروج جان بولتن از دولت نوعی ذوق زدگی در بین این افراد مشاهده می شود.
در این خصوص روزنامه ابتکار می نویسد: بولتون تنها پس از یک ماه از ورودش به کاخ سفید توانست تاثیرات لازم را بر روی ترامپ به منظور خروج از توافق هسته‌ای اعمال کند. در این راستا، برجام، آنگونه که رسماً نامیده می‌شود، بزرگترین مانع تلاش و تمایل بولتون برای ایجاد جنگی به منظور تغییر در ساختار سیاسی ایران بود. زیرا این توافق بهانه اصلی و مهم که هفده سال قبل حمله به عراق را توجیه کرده بود را از بین برده است. همچنین روزنامه های اعتماد با تیتر« بولتون رفتنی است» و انتخاب با تیتر «آیا ترامپ بی آنکه متوجه باشد، در حال زندگی کردن در دنیای خیالی جان بولتون است؟» بر این ادعا تاکید می کنند.  نکته پایانی انکه بهتر است دولت به این سمت سوق پیدا کند تا بوسیله حمایت از توان داخلی مشکلات کشور را برطرف کند و نگاه به بیرون خواسته ای است که امکان تحقق آن بعید به نظر می رسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدار دانشجویان با امام خامنه ای مدظله العالی دیداری پر از بصیرت و صراحت و صمیمیت
پیام تصویری این پوستر چیه؟ بفرستیدبرای گروهها
🔴فرمان ویژه ولایت به سربازان انقلاب ◀️امام خامنه ای: زمینه را برای روی کارآمدن دولت جوان و حزب‌اللهی فراهم کنید 🔻رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی: 🔹️ آن چیزی که ما از شما بچه‌های دانشجو انتظار داریم این است که خودجوش و خودکار باشید؛ مثل دوران طاغوت که ما هم واقعاً خودجوش کار میکردیم، منتظر این نباشید که شما را وارد کار کنند. 🔸️ آن روز کسی بالاسر ما نبود؛ گاهی اعلامیه‌ای از امام می‌آمد و خونی در رگهای ما جاری میشد. موانع هم زیاد بود؛ کتک بود، زندان بود، گرسنگی بود و موانع پولی بود. 👈 جوانان هم امروز این‌جوری باید حرکت کنند. اگر شما امروز این‌جور عمل کنید، توطئه‌های نرم دشمن که مهم‌ترینش فلج کردن نسل جوان است، خنثی میشود. 🔺️ اگر شما جوانان این‌جوری پیش بروید و زمینه را برای روی کار آمدن و فراهم کنید، غصه‌های شما تمام میشود و این غصه‌ها فقط مخصوص شما نیست. ۹۸/۳/۱
28.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ بسیار_زیبا 🎤 مرحوم_آقاسی ✅السلام علیک یا صاحب الامر و الزمان (ع). ببوسم خاک پاک جمکران را تجلی خانه پیغمبران را 🍃🌹تقدیم به عاشقان واقعی آن حضرت... 🔸اگه اشگتون در اومد مارو هم دعا کنید.
🔴برخی ویژگی‌های استراتژیک بندر الفجیره امارات که چند روز پیش در آتش سوخت بند الفجیره، بندر نفتی و صنعتی امارتی ها در ساحل دریای عمان به شمار می رود. چند سال پیش بود که اماراتی ها یک خط لوله انتقال نفت به طول ۳۷۰ کیلومتر از ابوظبی به این بندر کشیدند . بیش از هر چیز ترمینال بزرگ نفتی این بندر و صادرات گسترده نفت خام شیخ نشین امارات از این ترمینال و دور زدن تنگه هرمز را در اذهان تداعی میکند. بندر فجیره از جمله تاریخی‌ترین شیخ نشین امارات است. فجیره تنها بندر شیخ نشین امارات متحده عربی است که در حاشیه دریای عمان قرار دارد و همین ویژگی موقعیتی خاصی به این بندر بخشیده است. فاصله آن با تنگه هرمز موجب شده تا حاکمان شیخ نشین امارات برای دور زدن تنگه هرمز و صادرات نفت خام خود به این بندر نگاه ویژه‌ای داشته باشند. نتجیه این نگاه ویژه در سال‌های گذشته سرازیر شدن سیل سرمایه‌های خارجی برای ساخت ترمینال بزرگ نفتی در این بندر است . هم‌اکنون شرکت‌های بزرگ نفتی همچون اكسون موبیل، شل و توتال در این بندر گرد آمدن تا 75 درصد نفت این شیخ نشین را از این ترمنیال صادر کنند تا نفت‌کش‌های اماراتی مجبور به گذشتن از تنگه هرمز نباشند. شیخ نشین امارات تلاش دارد تا با احداث خط لوله‌ای از میدان نفتی حبشان در ابوظبی غربی‌ترین نقطه امارات روزانه یک میلیون و 800 هزار بشکه نفت تولیدی از دو میلیون و 400 هزار بشکه تولید روزانه خود را به بندر فجیره انتقال داده و بدون گذشتن از تنگه هرمز در بازارهای جهانی عرضه کند.           👇👇👇 ╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮ 👈 پژواک هادی 👉 ╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
365 روز گذشته چه کردید که 120 روز دیگر مهلت می‌خواهید؟! «ناتالی توچی» مشاور «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی در اظهاراتی که مورد توجه برخی رسانه‌‌های غربی نیز قرار گرفته، ضرب‌الاجل 60 روزه ایران به تروئیکای اروپا را ناکافی دانسته و در این‌باره می‌گوید: ۱۲۰ روز زمان نیاز است تا اروپا بتواند حسن‌نیت خود درباره پایبندی به تعهدات برجامی‌اش را به ایران نشان دهد» مشاور موگرینی مدعی شده است اروپا مانند ایالات متحده آمریکا اهداف پنهانی در قبال ایران ندارد. این ادعا در حالی بیان می‌شود که مناسبات دوطرفه ضدایرانی ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپایی، در قلب «دیپلماسی پنهان» شکل گرفته و همچنان ادامه دارد. تحلیلگران حوزه روابط بین‌الملل به‌خوبی می‌دانند خروجی این دیپلماسی پنهان، تاخیر هدفمند اتحادیه اروپایی درباره ارائه سازوکار مالی ویژه و اعمال فشارهای مستمر بر فعالیت‌های دفاعی، موشکی و منطقه‌ای ایران بوده است. با توجه به مدت زمان یک‌ساله سپری شده از 18 اردیبهشت‌ماه سال 1397 (زمان خروج آمریکا از برجام)‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، تعیین همان ضرب‌الاجل 60 روزه برای اروپا نیز بسیار زیاد و غیرضروری بوده است؛ با این حال اصرار مقامات اروپایی مبنی بر خرید زمان بیشتر از ایران، جای بسی تامل دارد. واقعیت امر این است که رفتارهای برجامی اتحادیه اروپایی در قبال ایران، تابعی از ریل‌‌گذاری مقامات وزارت خارجه ایالات متحده و در رأس آنها «مایک پمپئو» بوده است. هم‌اکنون مقامات کاخ سفید به اروپای واحد دستور داده‌‌اند همچنان تاکتیک «خرید زمان» را در قبال ایران و برجام در پیش بگیرند تا به این طریق، واشنگتن مدت زمان بیشتری برای اعمال فشار اقتصادی بر کشورمان در اختیار داشته باشد. از این رو خواهش غیرمستقیم مشاور موگرینی از مقامات کشورمان مبنی بر تمدید ضرب‌الاجل تعیین‌شده درباره بازگشت ایران به بخشی از فعالیت‌های برجامی خود، ترجمان یک نقشه مشترک میان واشنگتن و اتحادیه اروپایی است. بدیهی است دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشورمان نه‌تنها نباید زیر بار پذیرش چنین خواسته‌ای برود، بلکه باید مهلت 60 روزه خود به اتحادیه اروپایی و بویژه تروئیکای اروپا را با جدیت بیشتری به آنها یادآوری کند.