May 11
💥سلام دوستان
میدونیم این روزها حال و احوالتون حسااابی گرفته است اما نگران نباشید
ان معی ربی(خدا با ماست)😉
مطالبات پیشنهادی این هفته👇👇
1.اعتراض به مبالغ طرح حمایت معیشت که خلاف سیاستهای افزایش جمعیت هستند.
☎راه های ارتباطی:
روابط عمومی مجلس شورای اسلامی02139931
و درخواست اتصال به یکی از کمیسیونهای زیر👇
کمیسیون اقتصادی مجلس
کمیسیون برنامه و بودجه
کمیسیون امنیت ملی
کمیسیون اجتماعی
کمیسیون فرهنگی
دفتر خانم ابتکار
021 88897774
2.با توجه به بودجه هایی که تا کنون برای راه اندازی شبکه ی ملی اطلاعات انجام شده درخواست از سازمان بازرسی کل کشور برای بررسی روند اجرایی شدن این پروژه ی مهم
سازمان بازرسی کل کشور (قوهٔ قضاییه)
🔗 https://shekayat.bazresi.ir
❌ثواب این مطالبه رو تقدیم میکنیم به شهید بزرگوار حمید رضا اسد اللهی🌸🌸
موفق باشید
یاعلی
✅کانال مطالبه تلفنی در ایتا وسروش
@phonemotalebe
📌 فرزند بیشتر، یارانه کمتر
🔻 یکی از اشکالات مصوبه اصلاح قیمت بنزین، عدم توجه به سیاستهای کلی #جمعیت است. در مصوبه اخیر، حداکثر به سه فرزند خانوارها یارانه تعلق می گیرد و به فرزندان بیشتر، یارانه ای تعلق نمی گیرد!
🔻 اشکال دیگر مصوبه این است که با افزایش تعداد نفرات خانوار، سهم هر نفر از یارانه پرداختی نسبت به خانوارهای کم جمعیت تر کاهش مییابد. مثلا سهم یارانه خانواده 5 نفری باید حداقل 5 برابر خانواده یک نفره! و به مبلغ 275 هزار تومان باشد اما مبلغ یارانه پرداختی 205 هزار تومان است.
🔸 اصلاح قیمت و الگوی مصرف بنزین ضروریست اما باید به سیاستهای کلی نظام مثل #اقتصاد_مقاومتی و #جمعیت هم توجه داشت.
در عین #خوشبینی_به_مصوبه_سران_قوا آنرا منصفانه نقد کنیم
🆔 @mashgh626
🔹ضرورت تجدیدنظر در رویکرد ضدجمعیتی یارانه بنزین
🔺سیاست دولت در اعطای یارانه به مردم بر این مبنا استوار است که هرچه تعداد افراد خانواده بیشتر باشد، سهم اعضای خانواده از یارانه کاهش مییابد و اگر خانواده بیش از ۵ عضو داشته باشد، به عضو ششم یارانه تعلق نمیگیرد. شما اگر مجرد باشید، مجموع یارانهای که دریافت میکنید، ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما اگر عضو خانواده ۵ نفره باشید، یارانه شما به ۸۶هزار و ۵۰۰ تومان کاهش مییابد، اگر عضو خانواده شش نفره باشید، سهم شما از یارانه حدود ۷۲ هزار تومان است و این روند کاهشی ادامه دار است.
🔺این رویکرد تخصیص یارانه هم بار منفی فرهنگی دارد و نوعی تقبیح اجتماعی فرزندآوری است، و هم نوعی جریمه مالی خانوادههایی که فرزندان بیشتری میآورند. لذا یک رویکرد کاملا ضدجمعیتی و ضدخانواده است.
🔺دولت در تخصیص یارانه، نه تنها باید این رویکرد ضدجمعیتی را کنار بگذارد، بلکه باید معادله را دقیقا برعکس کند. یک فرد متاهل باید یارانه بیشتری نسبت به یک فرد مجرد بگیرد. عضو یک خانواده شش نفره حتما باید یارانه بیشتری نسبت به عضو یک خانواده سه نفری بگیرد. میتوان با همین ارقامی که برای یارانه در نظر گرفته شده و بدون افزایش میزان کل یارانه، این معادله را برعکس کرد تا هرچه بر تعداد جمعیت خانوار افزوده میشود، یارانه دریافتی بیشتر شود.
🔺درباره بحران جمعیتی پیش روی کشور، سخن بسیار گفته شده، رهبر حکیم انقلاب نیز پیوسته در این باره هشدار میدهند که آخرین مورد آن، در دیدار اخیر با مسئولان نظام و فعالان اقتصادی پس از افزایش قیمت سوخت بود. دولت ما آنگونه که باید سیاستهای حمایتی از فرزندآوری اجرا نمیکند، اما حداقل انتظار این است که رویکردهای ضدجمعیتی اینچنینی اتخاذ نکند. از جناب آقای رئیس جمهور انتظار میرود در اسرع وقت دستور اصلاح سیاست جمعیتستیز تخصیص یارانه را صادر کنند.
@khabar_forie
▫️️ با ما در پیام رسان ایتا همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/787152899C52a2f22d41
🔴 چه کسانی شبکه ملّی اطلاعات را مانعی برای منافع خود می بینند؟
🔹شبکه ملی اطلاعات زیرساختی است برای امنیت اطلاعات و حفظ حریم خصوصی کاربران و سپر دفاعی برای حفظ حریم مرزهای مجازی ایران؛ شبکه ای امن، سریع، ارزان و با کیفیت که در اکثر کشورهای پیشرفته مورد بهره برداری قرار گرفته است.
🔸تاکنون کشورهایی مانند ژاپن، آلمان، چین، کره، استرالیا، فرانسه و بلژیک از سپر دفاعی شبکه ملی اطلاعات استفاده کرده اند
🔹روند به شدت ضعیف و کند، در اتمام و اجرای این پروژه حیاتی نشان می دهد «وزارت ارتباطات» تمایلی برای راه اندازی سریع شبکه ملی اطلاعات ندارد
🔸 آیا وجود مدیر دو تابعیتی در رأس تیم اجرایی شبکه ملی اطلاعات و دلالان اینترنت و اپراتورهایی که از فعالیت اپلیکیشن های خارجی سودهای میلیاردی به جیب می زنند نقشی در سرعت لاک پشتی این پروژه دارند
🖊 به قلم: نفیسه پرورش
📝 جزئیات بیشتر در لینک زیر🔻
↪️ snai.ir/979664
🆔 @sahebnews_ir
🎙حرفما
اینترنت بینالملل نباید قطع میشد/افرادی که موجب تسلط بیگانگان بر فضای مجازی کشور شدند باید شناسایی شوند
«کهوند» کارشناس فضای مجازی:
🔹دسترسی به اینترنت بینالملل ضروری است. به همین دلیل ما مخالف مسدودسازی اینترنت بینالملل هستیم و از این تصمیم هم تعجب کردیم.
🔹برخی در کشور دوست دارند به مردم اثبات کنند اینترنت یعنی گوگل و تلگرام و واتساپ و اینستاگرام. اگر اینها بسته شود کل اینترنت هم بسته میشود!
🔹در شورای عالی فضای مجازی تصمیم گرفته شد شرکتهای خارجی علاوه بر اینکه باید نمایندگی پاسخگو در کشور داشته باشند، اجازه خروج اطلاعات کاربران ایرانی را به خارج از مرزهای کشور ندهند. اما این مصوبه هیچوقت اجرا نشد.
🔹با پیگیری برخی کارشناسان متوجه شدیم یکی از مسئولان عالیرتبه کشور مانع اجرای این مصوبه شده و گفته لازم نیست شرکتهای خارجی در کشور نمایندگی داشته باشند و جلو خروج اطلاعات از کشور را هم نگیرید!
🔹شبکه ملی اطلاعات اینترنتی امن، ارزان، سالم و پرسرعت هست که در عین ارتباطات با اینترنت بینالملل، استقلال کشور را تماماً لحاظ میکند. اما دوستان ما اصلاً قائل به موضوع راهبردی استقلال نیستند.
🔹چین و روسیه با فهم اهمیت استقلال در فضای مجازی، شبکه ملی اطلاعات را راهاندازی کردند. وجود مفاسد اخلاقی فراوان در سرویس غیربومی نیز نشان میدهد با شبکه ملی اطلاعات فاصله زیادی داریم.
🔹وجود یک موتور جستجو در کشور که دسترسی به گوگل، یاهو، بینگ، یاندکس و.. داشته و نتایج جستجو را با کمک اینها به مردم نشان دهد ضروری است.
🔹با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات اگر اینترنت بینالملل به هر دلیلی مانند تحریم قطع شود، هیچ خللی به ارتباطات و تعاملات و امور عادی قریب بهاتفاق مردم به وجود نخواهد آمد.
🔹مدیریت ۱۵ ساله یک تیم فاسد در فناوری اطلاعات کشور باید به پایان برسد و افرادی که موجب تسلط بیگانگان بر فضای مجازی کشور شدند باید شناسایی شوند.
fna.ir/ddore8
🆔️@harfema
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نظر استاد پناهیان نسبت به گرونی بنزین و نمایندگان مجلس 👌👌👌
سروش
sapp.ir/phonemotalebe
ایتا
eitaa.com/phonemotalebe
چند نکتهٔ ضروری در ارتباط با محدودسازی و رفعمحدودیت چند روزهٔ اینترنت آمریکایی توسط دولت:
1⃣ اگر شبکهٔ ملی اطلاعات راهاندازی شده بود، اینترنت محدود نمیشد؛ در نتیجه محدودیتهای اینترنتی اعمال شده، حاصل اهمال در راهاندازی شبکهٔ ملی اطلاعات بود.
2⃣ بخشی از دولت (شاک) محدودسازی اینترنت را تصویب کرد و بخش دیگر دولت (وزارت ارتباطات) در تقسیمکاری مشخص، همزمان وظیفهٔ اجرای محدودسازی و مخالفت با محدودسازی را به عهده داشت!
3⃣ اینترنت هرگز کاملاً قطع نشد، بلکه در نقطهٔ اوج قطعی ۸٪ اینترنت آمریکایی هنوز وصل بود. این یعنی در صورت قطعی کامل اینترنت آمریکایی (قطع از داخل یا تحریم از خارج)، اکثر سرویسهای داخلی هم از کار میافتادند و عملاً وزارت ارتباطات هیچکار مؤثری انجام نداده است.
4⃣ جا زدن پروژهٔ تفکیک ترافیک به عنوان شبکهٔ ملی اطلاعات را میتوان حملهٔ حرفهای به این پروژه و امنیت ملی دانست. تفکیک ترافیک در سال ۱۳۹۱ انجام شده بود و در دولت فعلی پیشرفت قابل ملاحظهای نداشته است.
5⃣ ما اکیداً با قطع شدن اینترنت مخالفیم، زیرا اینترنت بخش مهمی از شبکهٔ ملی اطلاعات است و راهاندازی کامل شبکهٔ ملی اطلاعات باید منتج به تقویت ارتباطات بینالمللی و در نتیجه افزایش چشمگیر اثرگذاری جهانی ایران اسلامی شده و ما را به هدف بزرگ تحقق تمدن بزرگ اسلامی نزدیکتر کند.
6⃣ کسانی که بیمحابا و بدون تدبیر و افسارگسیخته اینترنت آمریکایی را توسعه دادند، خواسته یا ناخواسته عامل اصلی محدودسازی اینترنت و متهم ردیف اول خسارت گسترده به بخشی از کسبوکارها هستند.
7⃣ نقش سازمانها و رسانههای مرتبط با نهادهای انقلابی در عدم مطالبه و تبیین شبکهٔ ملی اطلاعات و حتی تبانی برای مقابله با مطالبه و تبیین این شبکهٔ ملی را نمیتوان نادیده گرفت.
✒ روحالله #مومن_نسب
#نهضت_روشنگری ✊️ @jebheh
توجه📣📣📣توجه
همراهان عزیز
برای تعیین تکلیف اینکه انجام آزمایشات غربالگری دوران بارداری به سود جامعه است یا نه, گروهی از دغدغه مندان متعهد در صدد جمع اوری و ارزیابی مستندات افراد جامعه هستند.
بدین وسیله از شما نیز دعوت میشود اگر واجد شرایط زیر هستید:
_ نتیجه تست غربالگری به نفع بیماری جنین بوده و با بررسی های ژنتیکی تایید شده و توصیه پزشک, انجام سقط بوده ولی جنین حفظ شده و پس از تولد شواهدی از بیماری وجود نداشته است
_ نتیجه آمنیو سنتز به نفع سقط جنین بوده اما مشابه حالت قبل, والدین تصمیم به حفظ جنین گرفته و بعد از تولد با فرزند سالم مواجه بوده اند.
_ با تکیه به نتیجه ازمایشات غربالگری یا امنیو سنتز سقط جنین انجام شده, اما با بررسی جنین شواهدی به نفع بیماری رویت نشده;
مدارک درمانی خود و یا در صورت فقدان مدارک, مشخصات خود را با آیدی زیر ارسال کنید:
@lalehayesorkh_66
با تشکر
sapp.ir/phonemotalebe
📣 خبرنگاران فارس مطالبات شما را از مسؤولان شهرتان پیگیری میکنند
♨️ از کمپین های زیر حمایت کنید
💑 *قانون تسهیل ازدواج جوانان چه شد؟*
my.farsnews.com/c/2718
✅ *پیگیری تدوین اساسنامه صندوق اندوخته ازدواج جوانان*
my.farsnews.com/c/2209
🧕👷♂ *جوانان در شرف ازدواج را دریابید*
my.farsnews.com/c/9287
📣📣📣 اگر 5000 امضاء جمع کنید ما از بالاترین مقام مربوطه مشکل شما را پیگیری میکنیم. اگر 50هزار امضاء جمعآوری کنید، نمایندگان مجلس میتوانند آن را در مجلس برای شما پیگیری کنند.
#سیاست_های_کلی_خانواده
#ابلاغی_رهبر_سال_95
www.leader.ir/fa/content/16173
#سیاست_های_کلی_جمعیت
#ابلاغی_رهبر_سال_93
www.leader.ir/fa/content/11847
⭕️ *رد پای کمرنگ سیاستهای ابلاغی خانواده در کشور *
👈 با وجود نگاه نکتهسنج رهبر معظم انقلاب به حوزه خانواده و مسأله ازدواج که در سیاستهای ابلاغی ایشان به وضوح قابل مشاهده است، اما با گذشت بیش از سه سال از ابلاغ این سیاستها، رد پای اجرای آن در کشور کمرنگ است.
fna.ir/dbcqpp
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اینرنت ملی، امنیت یا محدودیت؟
شرح خلاصه شبکه ملی اطلاعات
سروش
sapp.ir/phonemotalebe
ایتا
eitaa.com/phonemotalebe
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙حرفما
💢هولوکاست دهه ۷۰ شمسی در ایران
از سال ۱۳۷۲ به بعد در ایران چه اتفاقی افتاد؟
چند میلیون نفر(مرد و زن) عقیم و نازا شدند؟
نقش سازمان های بین المللی در این جنایت چه بود؟
چرا همه در مقابل این اتفاق سکوت کردند؟
#وازکتومی
#هولوکاست
#کنترل_نسل
#وزارت_کشتار_جمعی
🆔️@harfema