فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷به یاد شهداے منا
🔹آخرین تلاوت #شهید «محسن حاجیحسنی کارگر» قاری بینالمللی کشورمان پیش از شهادت در فاجعه منا
هدیه محضر همه شهدا
خصوصا شهدای حادثه منا سال ۱۳۹۴
وشهدای حج خونین سال ۱۳۶۶
@khadem_koolebar
روزگار وصل یاران یاد باد
قربانیان #عید_قربان_سال_1367
عید قربان سال 1367 روز سوم مرداد بود
حماسه مقابله با دشمن بعثی در #جاده_اهواز_خرمشهر
دشمن به قصد گرفتن اهواز اومده بود اما #شیر_بچه_های_خمینی کاری کردند که در تاریخ این سرزمین برای همیشه ثبت شد
#حماسه_دلاور_مردان_لشگر_10
در روز سوم مرداد 1367 برابر به عید قربان
67.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادبادآن_روزگاران_یادباد
کنار مزار #شهید_حاج_محسن_دینشعاری فرمانده تخریب لشگر۲۷ با هم خلوت کرده بودند که مزاحم شدم...حاج حسین احمدی که روزگاری فرمانده مهندسی رزمی لشگر۱۰ بود و سردار آقا جواد حکمی فرمانده ستاد لشگر۱۰ و ۲۷ که گرد پیری بر سر و صورت هر دو عزیز نشسته... حاج جواد له عکس حاج محسن نگاه میکرد و در گوش حسن احمدی چیزی میگفت..داشت از خاطرات آقا محسن میگفت..به ظاهر خلوتشون رو به هم زدم و هر چه اصرار کردم در مورد دینشعاری بگوید او فقط با سر اشاره کرد...
یاد مردان مجاهد این سرزمین بخیر
#روز_عید_قربان
و یاد شهدایی که قربانی محبوب شدند بخیر
@alvaresinchannel
🖼 لوح «اوج عرفان، عید قربان»
▫️ شهید حاج قاسم سلیمانی:
📰شاید در بین همهٔ عبادتهای جمعی، هیچ عبادتی باشکوهتر و با معنویتتر از حج نباشد و اوج عرفانِ این شکوه هم همین روزِ عرفه و روز عید قربان بود. مسلمین عظمتی به نمایش میگذارند. بر همه لبها جز ذکر خدا چیزی جاری نمیشود و در همهمههای صحرای عرفات و مشعر و منا یک روح ملکوتی و معنوی و ویژهای وجود دارد.
📅سخنرانی در مراسم یادواره شهدا - کرمان دهه ۸۰
حٰاجقٰاسِمسُلِیمٰانی
63.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#علمداران_جبهه
حاج عبدالله براتی رو رزمنده های قدیمی تهران خوب میشناسند.. از پاسدارن گردان های اولیه سپاه تهران بود..چون سن و سالی ازش گذشته بود معمولا مسوولیت تدارکات و پشتیبانی رو به او میدادند... یاور همیشگی شهیدان موحد دانش و حاج کاظم رستگار بود و به روایتی بزرگ فرماندهان سپاه تهران..او پدر شهید است.. وقتی از شهدا تعریف میکنه چهره اش دیدنی است.. توی گلزار شهدای تهران با شوق از شهدا میگفت و این تصاویر غنیمت است از این جاماندگان از شهدا.. خدا نگهدارش باشه.
@alvaresinchannel
37.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهیدان_را_شهیدان_میشناسند
حاج عبدالله براتی پیشکسوت رزمندگان لشگر ۱۰ از #سردار_شهید_مصطفی_زواره میگویید...او از چشم پاکی و حیای معاونش میگویید..
او روایت میکند به مصطفی گفتم برو نارمک حاج خانوم رو سوار کن بیا با هم بریم تشییع شهید.. رفت و برگشت.. خانوم من که جای مادرش بود میگفت وقتی من رو سوار کرد دیدم آئینه وسط ماشین رو چرخونده که مبادا نگاهش به نامحرم بیفته..
خدایی شهادت حقشون بود که خدا بهشون هدیه کرد...
سردار #شهید_مصطفی_زواره در اسفند ماه ۱۳۶۵ در حالیکه فرمانده مهندسی رزمی لشگر۱۰ بود پرکشید و به شهیدان ملحق شد.
@alvarezinchannel
🌷در تاریخ اول مرداد ١٣٦٧ ، در جاده اهواز – خرمشهر كه عراقیها آنجا را گرفته بودند با تیپ الزهرا، از لشكر ده سیدالشهدا درگیر میشوند و دامنه این درگیری به حدی شدید بوده كه عبارت تن برابر تانك در اینجا مصداق علنی پیدا میكند، آنهم در صبح روز عید قربان!
🌷قضیه از این قرار است كه آن روز در حدود ٣٠ رزمنده، سوار بار كامیونی میشوند، به قصد جاده اهواز - خرمشهر، كه تیر مستقیم تانك بعثیها كه تا آنجا هم راه پیدا كرده بودند به وسط كامیون، اصابت میكند و خیلی از بچهها زخمی میشوند ولی فقط ٥ سید شهید میشوند.
🌷این از نظر من نكته عجیبی است به خصوص وقتی در میان این رزمندهها كسی مثل محسن اسحاقی هم بوده كه دهها تركش میخورد اما به شهادت نمیرسد، گو اینكه فقط شهادت در تقدیر تمام ساداتی بوده كه در آن كامیون نشسته بودند، آنهم به تعداد ٥ نفر!
🌷نام این شهدای خمسه سادات كوثر:
سیدعلیرضا جوزى، سیدداود طباطبایى، سیدصاحب محمدى، سیدمهدی موسوی و سیدحسین حسینی است.
🌷پیکرهای مطهرشان از سر تا کمر چون اجداد طاهرینشان در کربلا بیسر و دست، به گونهای قطعه قطعه میشود که قابل شناسایی و تفکیک نبودند؛ به همین دلیل پس از عقبنشینی دشمن، قطعات مطهر پیکر این پنج شهید توسط دیگر همرزمان در همان محل شهادت به خاک گرم و خونین خوزستان سپرده میشود.
🌷با اتمام جنگ و بازگشت اهالی بومی منطقه که در پی اتفاقاتی با توسل به این قبر مطهر (واقع در سه راه كوشك _ خرمشهر) حاجت میگرفتند، بنا به درخواست اهالی از مسئولان منطقه، هویت این قبور مطهر مشخص شد و در سال ۷۶ با اصرارهایی مبنی بر ساخت مقبره با همت خانواده معظم شهدا و جمعی از همرزمان، بقعه کنونی که دارای پنج ستون است احداث شد. این بقعه در میان اهالی منطقه کوشک به بقعه فاطمیه(س) نام گرفته است و زیارتگاه خیل عظیمی از اهالی است.
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات