قال الله تبارک و تعالی: قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ ۖ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ
در سپهر سیاسی ایران دو جریان وجود دارد:
۱- جریان غیرانقلابی حاکم که عمل میکند و فاجعه میآفریند و ناسزا میگوید.
۲- جریان انقلابی محکوم که بابت بیان ایدهها و عقایدش ناسزا میشنود.
👈ما به یاری خدا جریان انقلابی را حاکم کرده و شهد شیرین خوشبختی را به مردم خواهیم چشاند.
👈نرخ ارز را تثبیت خواهیم کرد.
👈انفال را به حاکمیت باز خواهیم گرداند.
👈حق خلق پول را از بانکهای خصوصی سلب خواهیم کرد.
👈زمین را برای سکونت و کشاورزی آحاد مردم آزاد خواهیم کرد.
👈بساط آموزش و سلامت خصوصی و طبقاتی را جمع خواهیم کرد.
👈هر ایرانی مولد را مالک و مدیر ابزار تولید خود خواهیم کرد.
✍سیدیاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید حسن باقری:
برادرا عقب بایستیم، ترسو بار میایم، استثناء هم نداره !
نهم بهمن سالروز شهادت شهید حسن باقری (غلامحسین افشردی)است.
14030906_46402_1921k.mp3
10.56M
🎧 تلاوت #سوره_فتح توسط استاد کریم منصوری
✅#روز_سیوپنجم
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 منظور برخی از بازار آزاد همان چهار راه استانبول است!
▫️روح الله ایزدخواه - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در ایران میگویند همه چیز را به بازار آزاد بسپرید، منظورشان این است که تعیین قیمت ارز را به بازار غیر رسمی چهار راه استانبول و چهار تا کانال تلگرامی بدهیم.
🔸 بیان "تُسِرّون الیهم بالموده" توسط رهبر انقلاب حامل چه پیامی بود؟ "حاطب بن ابی بلتعه"های امروز چه کسانی هستند؟
🔻مقام معظم رهبری:
"بدانیم پشت لبخندهای دیپلماسی، دشمنیها و کینههای پنهانی و باطنی خبیث نهفته است. چشمهایمان را باز کنیم "وَ فَهما فی خَلقِک". چشمهایمان را باز کنیم. "تُسِرّون الیهم بالموده" [ارتباط و دوستی پنهانی برقرار کردن] نباشیم. حواسمان باشد که با چه کسی مواجهیم، با چه کسی معامله میکنیم و حرف میزنیم. این را بدانیم".
🔻آیه مورد اشاره رهبر انقلاب:
"يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ ۙ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِنْ كُنْتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاءَ مَرْضَاتِي ۚ تُسِرُّونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ أَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَ مَا أَعْلَنْتُمْ ۚ وَمَنْ يَفْعَلْهُ مِنْكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبِيلِ. ممتحنه: ۱
آیه اول سوره ممتحنه در مورد نهی دوستی گرفتن از دشمن خدا و مومنان است و این فراز بالخصوص اشاره دارد به ارتباط پنهانی و خائنانه گرفتن با دشمن.
مقام معظم رهبری در تفسیر سوره ممتحنه، که در تاریخ ۱۳۶۱ ایراد شده است مفاد آیه و شأن نزول آن را مفصلا تبیین میکنند. شأن نزول آیه در بیان ایشان:
"در يكى از جنگها شخصى در ميان اصحاب پيغمبر بود به نام حاطب بن ابىبلتعه كه مؤمن شده بود و آمده بود در مدينه و جزو مهاجرين بود، امّا زن و بچّهى او مانده بودند در مكّه و هجرت نكرده بودند. نگران زن و بچّهاش بود... ميترسيد كه نبادا زن و بچّهى او مورد آزار كفّار مكّه قرار بگيرند. كفّار مكّه هم كه حواسشان جمع بود، از اين نقطهى ضعف استفاده كردند؛ آمدند پيش زن و بچّهى ايشان و گفتند كه شما اگر ميخواهيد از دست ما راحت باشيد، به شوهرتان و به پدرتان بنويسيد كه خبر بدهد كه آيا پيغمبر در صدد حملهى به ما هست يا نيست؛ اينها هم نامه نوشتند به حاطب كه اين خبر را به ما بده، تا ما از شرّ كفّار محفوظ بمانيم. اينجا بود كه ضعف ايمان به سراغ حاطب بيچاره آمد... اين بيچاره اينجا خام شد و اين نقطهى ضعف اثر كرد؛ يك نامهاى نوشت كه پيغمبر در فلان تاريخ ميخواهد حمله كند به شما؛ يعنى يك خيانت بزرگ و آشكار. اين نامه را داد به يك زنى و او برداشت نامه را و بهطرف مكّه روانه شد. خب، پيغمبر اكرم بهوسيلهِ ى جبرئيل از اين قضاياى پنهان آگاه ميشد..." (تفسیر سوره ممتحنه، ص ۲۴ـ۲۶)
🔹با توجه به این نکات سوالاتی به ذهن می رسد:
آیا انتخاب این فراز از ناحیه رهبری اشاره دارد به وقوع یکسری ارتباطات خائنانه با دشمن؟
امروز حاطب بن ابی بلتعه، مؤمن ضعیف الایمانی که در صدد ارتباطات پنهانی و خائنانه با دشمن است چه کسی است یا چه کسانی هستند؟
آیا از قضا حاطبهای امروز هم خانواده شان در بلاد دشمن زندگی می کنند و به تعبیر امروز دو تابعیتی هستند؟