فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطرهگویی برای فرار از استیضاح؟!
🔹ظاهرا از مرحله هزینه کردن از رهبری عبور کردهایم و به مرحله هزینه کردن از رئیس جمهور شهیدمان برای تبرئه خود رسیدهایم!
🔹اگر این خاطره خانم وزیر از شهید رئیسی درست باشد جا دارد اولا از ایشان بپرسیم که پس چرا در قبال این محبت شهید رئیسی، با آبروی ایشان بازی کردند و با ارائه ارقام نادرست، حیثیت ایشان را زیر سوال بردند؟! آیا اینکه به دروغ مدعی شویم که در دولت شهید رئیسی فقط ۲۰ هزار خانه ساخته شده است (در حالی که خود ایشان میدانند که عدد واقعی بیش از ۳۰ برابر این عدد بوده است) بازی با آبروی ایشان نبود؟!
🔹ثانیا با استناد به صحبتهایی که دیشب خانم وزیر در گفتگوی ویژه خبری بیان کردند، عملکرد ایشان در زمینه تامین زمین بسیار ضعیف بوده است و طبق فرمایش خودشان تاکنون، فقط و فقط ۳ هزار هکتار تامین زمین کردهاند. معنایش آن است که در خوشبینانهترین حالت، هر ماه فقط هزار هکتار در کل کشور تامین کردهاند.
🔹اگر میخواهید عمق فاجعه را بدانید عنایت بفرمایید که طبق برنامه هفتم پیشرفت، وزارت راه موظف است در یک بازه پنج ساله، بیش از ۳۳۰ هزار هکتار زمین تامین کند که طبق یک حساب و کتاب ساده، برش ماهیانهاش میشود ۵.۵ هزار هکتار به ازای هر ماه. لذا عملکرد ماهانه خانم وزیر، حتی به ۲۰٪ از آنچه باید انجام میداده نیز بالغ نمیشود! اینها را نوشتم تا دیگر با چنین خاطرههایی، گنجشک را به جای قناری به ملت قالب نکنند!
#استیضاح_وزیر_اقتصاد
#استیضاح_وزیر_راه
✍ دکتر منان رئیسی
@pishgamanenghelab⬅️
برنامه زنده گفتگوی ویژه خبری با موضوع "نهضت ملی مسکن، چالشها و راهکارها"
با حضور دکتر محمدمنان رئیسی (نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس و عضو ناظر مجلس در شورای عالی مسکن)
امشب (دوشنبه مورخ دهم دیماه، بعد از خبر ساعت ۲۱، شبکه ۱ و شبکه خبر)
.....................................................
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دلایلی که اثبات میکنه، ایران از بزرگترین بازیگران قدرت در منطقه و جهانه
مصطفی خوشچشم
نظام مظلوم، نظام جمهوری اسلامی
🔸«مسئله فتنه و فتنهگران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است... باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند.» (۱۳۹۳/۰۶/۰۵)
🔘تا مسامحه در رعایت خط قرمز رهبری که فتنه 88 است، از طرف جبهه انقلابیون وجود دارد و فتنهگران 88 در صف رُحَماءُ بَینَهُم شناخته میشوند، ستون پنجم رژیم صهیونی فعال در حال تخریب پایههای نظام است!
↩️به کانال رضوی و عبادی مراجعه کنید، اسمی از روز کورکننده فتنه 88 یعنی 9 دی نیست!
↩️به سخنرانی قالیباف مراجعه کنید، جز نصایح اخلاقی چیزی درباره فتنهگران 88 سابق و لاحق نمیبینید.
🔘امروز دایره مترددین به داخل جبهه انقلاب کشیده شده است و صفبندی جدیدی باید صورت گیرد.
⬅️درسهای رهبری را، که یاد نگرفتهایم یا فراموش کردهایم که به یک معناست، بهمعنای تنهاگذاشتن راه رهبری، مرور کنیم تا شاید کمی فکر کنیم و لایههای نفاق را بهتر ببینیم!
🔸رهبر انقلاب اسلامی: «در موضوع جناحبندیهای سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و اُنس با یکدیگر است، اما در برخی موارد هم مسأله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند. مسألهی فتنه و فتنهگران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است.»(۱۳۹۳/۰۶/۰۵)
🔸برای فتنه ۸۸ «حداقل از ده سال، پانزده سال قبل از آن، برنامهریزی وجود داشت. از بعد از رحلت امام برنامهریزی وجود داشت»(۱۳۸۹/۰۸/۰۴)
🔸 «طراح و نقشهکش و مدیر صحنه، در بیرون از این مرزها بود و هست. در داخل با آنها همکاری کردند؛ بعضی دانسته، بعضی ندانسته.»(۱۳۸۹/۱۱/۱۵)
🔸فتنهگر و دشمن همیشه هست؛ امروز یک دشمن است، فردا یک دشمن دیگر است»(۱۳۸۸/۱۰/۲۹)
🔸 یکی از برنامههای اصلی دشمن، تحریف یا فراموششدن عبرتها و درسهای فتنه است؛ «انگیزههایى وجود دارد براى فراموش کردن و در طاق نسیان گذاشتن... نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثتآلودى که قصد دارند مقاطع اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند»(۱۳۹۳/۱۰/۱۷)
⬅️مصاحبه قالیباف در سال بعد از فتنه را با نظر ولایت مقایسه کنید.
بازکردن نظر قالیباف نه بهمعنای خارجبودن ایشان از جبهه انقلاب است بلکه برای جلوگیری از جاانداختن کجروی است که بهنام انقلاب و خط رهبری دانسته و ندانسته توسط برخی در حال انجام است.
https://www.mashreghnews.ir/news/21643/%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A8%D8%A7%D9%81-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D9%85%D8%A7%D8%B3%D9%87-9%D8%AF%D9%8A-%D9%85%D9%8A-%DA%AF%D9%88%D9%8A%D8%AF
✍دکتر غلامرضا جراح
@pishgamanenghelab⬅️
چند یهودی در صندوق بینالمللی پول دستورات اقتصادی میدهند!
چند مسئول مثلاً مسلمان دقیقاً همان دستورات را در کشور اجرا میکنند.
یک یهودی به علت نتایج فضاحتبار همان دستورات، فرمان آشوب میدهد!
اصلا هم چیزی مشکوک نیست.
حمزه شکریان
@pishgamanenghelab⬅️