13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکاپوی دولت برای حل بحران #برجام در اخرین ماه های منتهی به #انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
💯 موضع جمهوری اسلامی ایران لغو تمام تحریم ها است.
@pishkesvatan.qom
42.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبیین رهنمودهاي انتخاباتی #مقام_معظم_رهبری
🍃🌻🍃
🎙 دکتر حسین عبداللهیفر
#انتخابات1400
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ
💢موضوع: چیستی برنامه همکاری جامعه ایران و چین
🍃🌻🍃
💢 چه موضوعاتی در سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین مطرح نشده است؟
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔴 #نشست_وین
نشانهای از اقتدار ماست
🔻 نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیئت دیپلماتیک جمهوری اسلامی و کشورهای ۱+۴ و با حضور معاون دبیرکل سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا از روز سه شنبه گذشته در وین آغاز شده است. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ اینکه آمریکائیها آیا تحریمهای خود علیه جمهوری اسلامی ایران را پس از مذاکرات کنونی بر خواهند داشت یا نه، مهم است؛ اما از آن مهمتر اینکه آمریکا پس از یک دوره فشار حداکثری و ناکامی، حاضر شده با دو پیششرط ایران کنار بیایند.
2⃣ متاسفانه این واقعیت نظام بینالملل است که هر بازیگری قدرت بیشتری داشته باشد، بیشتر میتواند منافع خود را استیفاء کند. این نشانهای از اقتدار ایران است که غرب را وادار کرده که با واقعیت کنونی کنار بیایند.
3⃣ یقیناً تغییر رفتار آمریکا محصول دیپلماسی هپروتی یا تضمین یک امضا نیست، بلکه بر اساس این ادراک ذهنی در تصمیمگیران کاخ سفید و این برآورد استوار شده که ادامه وضع فعلی مساوی است با عبور جمهوری اسلامی از کمند تحریمهای غرب و همزمان دریافت پاسخ درون برجامی و فرابرجامی. به عبارتی طرف مقابل به این درک رسیده که جمهوری اسلامی در مقابل فشارها ایستاده و در حال پاسخ عملی است.
4⃣ اکنون اتخاذ مقاومت فعال که مبتنی بر مقاومت ملی، انسجام داخلی و متوازن سازی فشارها بوده و نمود آن در قانون مجلس(اقدام راهبردی برای لغو تحریمها)، اقدامات فرابرجامی و برنامه همکاری راهبردی بلندمدت با چین و روسیه تعیّن یافته، به شکل فوقالعادهای در حال پاسخ دادن است.
5⃣ این امکان وجود دارد که در این دور از مذاکرات نتیجهای حاصل نشود، اما لاجرم طرف مقابل راهی جز تسلیم در مقابل اراده جمهوری اسلامی را ندارد؛ زیراکه جمهوری اسلامی در این دور با دستان برتر به مذاکره آمده، همزمان تمامی مسیرها را برروی آنها مسدود نموده و این در حالی است که طرف مقابل دیگر چیزی برای فشار مضاعف بر ایران در چنته ندارند.
🔻 شکی نیست که مسیر پیموده شده بسیار سخت و دشوار بوده، اما به شکل بیسابقهای نتیجه بخش بوده و همزمان به صورت فوقالعاده بر اعتبار و جایگاه بینالمللی ایران افزوده است. اکنون جمهوری اسلامی در پرتو اتخاذ مقاومت فعال، طرف زورگو را وادار به مذاکره بر مبنای پذیرش رفع تحریمهای خود و متعاقباً راستیآزمایی از ناحیه ایران نموده و این مهم، چیزی جز منعکس کننده اقتدار ایران نیست. این واقعیت نشان میدهد که جمهوری اسلامی نگاه راهبردی به موضوعاتی همچون سیاست خارجی دارد و نخواهد گذاشت منافع ملی خرج جریانها و سیاستزدگیها شود، که اگر غیر از این بود دیگر از ایران انقلابی، مولفهای به نام قدرت باقی نمانده بود.
🖌 #احمد_بنافی
🔴 #تحلیل:
سه اختلاف اصلی ایران و آمریکا در مذاکرات وین‼️
🔻 ایران و آمریکا در وین در دو هتل جداگانه به فاصله 5 دقیقه از یکدیگر از طریق میانجیگران اروپایی به تبادل نظر پرداختند؛ تیم ایرانی به ریاست عراقچی در گرند هتل وین در نشست کمیسیون مشترک برجام حضور یافت و تیم امریکایی به ریاست رابرت مالی و همراهی ریچار نفیو در هتل لوکس دیگر.
🔹 اگرچه این گفت و گو به نتایجی جهت تداوم مذاکرات ختم شده است ولی از لابلای خطوط خبری می توان حدس زد که فاصله میان ایران و آمریکا در مورد احیای برجام بسیار بیشتر از ۵ دقیقه اختلاف محل اقامتشان است!!
🔹 این نشست یک نتیجه ملموس داشته است؛ «تشکیل دو کارگروه برای تهیه یک نقشه راه برای بازگشت طرفین به برجام.»
🔹 وظیفه یک کارگروه چگونگی تعلیق تحریم های شدید آمریکا علیه ایران است و مسوولیت کارگروه دیگر چگونگی بازگشت ایران به تعهدات هسته ای سال ۲۰۱۵ و محدودسازی برنامه هسته ای.
🔹 اما وقتی سخن از نقشه راه به میان می آید و کارشناسان قرار است بر سر اختلافات پیرامون آن به بحث بنشینند؛ یعنی کماکان تفاوت دیدگاهها با سیرت سیاسی و البته صورت فنی ادامه دارد.به عبارت دیگر هنوز فاصله زیادی وجود دارد تا طرفین در مورد جدول زمانی بازگشت به تعهدات با یکدیگر مذاکره کنند.
🔻 اما اختلافات سیاسی چیست؟
🔸 خیلی روشن است مالی می گوید اصرار بر لغو تحریم ها پیش از بازگشت به برجام به معنای آن است که ایران در وعده بازگشت به برجام جدی نیست؛در مقابل عراقچی هم تاکید می کند که ما اقدامات خودمان را بعد از آنکه آمریکایی ها تحریم ها را لغو کردند و ما راستی آزمایی کردیم،صورت خواهیم داد.
🔸 اما اختلاف دوم در مورد گام ها یا گام همزمان طرفین برای بازگشت به تعهداتشان است
🔸 اختلاف سوم با فرض اینکه ایران به طرح گامهای آمریکا و اروپا رضایت دهد؛ این است که گام اول چه باشد. در اینجا هم توقعات آمریکا حداکثری است یعنی خواستار لغو غنی سازی ۲۰ درصد در ازای آزادسازی اموال بلوکه شدن ایران در بانک های خارجی است.
🔻 حال با در نظرگرفتن این اختلافات اصولی، دو کارگروه کارشناسی قدرت مانور محدودی خواهند داشت؛ چرا که این مسائل بنیادین ابتدا باید در سطح عالی تر حل و فصل شود و سپس در جزئیات کارگروهها وارد عمل شوند. تجربه نشان داده است که کارشناسان در شرایطی که اختلافات سیاسی حل نشده باقی مانده است، نمی توانند کار چندانی از پیش ببرند.
🖌 #خسروشاهین
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺سخنان جنجالی #استاد_شجاعی دربارهی انتخابات ۱۴۰۰
🔹به هر شخصی رای دادهایم،
پس شبیه همان شخص بودهایم!
🔹تکلیفمان را مشخص کنیم؛ در جبههی حقیم یا باطل؟!
🔹رمز کلیدی برای تشخیص کاندیدهای خائن
و خطرساز چیست؟
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔺اظهار نظر عجیب سفیر فرانسه در تهران در مورد مذاکرات وین: تلاش میکنیم برجام قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایران احیا شود!
➕ مصاحبه "سفیر فرانسه" در مورد احیای برجام قبل از انتخابات، رمز عملیات غرب برای "مهندسی انتخابات ایران" در وین است....
اسمش مذاکرات هسته ای و احیای برجام است و هدفش، پیروزی مجدد غربگرایان و تکمیل زنجیره سازش و تسلیم ایران در دولت بعدی است!
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🌷 عزم انقلابی و زنجیر پاره شدنی‼️
✍️نویسنده: فتح الله پریشان
🍃🌻🍃
🔻 دیروز ایران در حالی به مناسبت روز ملی فناوری هستهای، از 133 دستاورد جدید در این حوزه رونمایی کرد که در نشست وین، آمریکاییها همچنان حاضر نشدند دست از ابزار تحریمها بکشند.
💠نکات تحلیلی:
🔹 1- برخی تحلیلگران و جریانات سیاسی کشور در دوره مبارزات انتخاباتی در آمریکا و ابتدای پیروزی بایدن، در تفسیر از روی کار آمدن بایدن بر این باور بودند که دوران سختی سپریشده و دولت بایدن به تعهدات بینالمللی ازجمله برجام باز خواهد گشت و شرایط فشار حداکثری تحمیلی ترامپ برداشته خواهد شد.
🔸 2- جریان دیگری نیز بود که بین بایدن و ترامپ فرقی قائل نبوده و تصریح داشت که با روی کار آمدن مستأجر جدید کاخ سفید، برجام 2015 نهتنها احیا نخواهد شد، فشارها و تحریمها نیز تداوم خواهد داشت. رهبر معظم انقلاب نیز با دلایلی متقن دیدگاه دوم را باور داشتند. اکنون که حدود سه ماه از روی کار آمدن بایدن میگذرد، واقعبینانه و درستی تحلیل گروه دوم را شاهد هستیم.
🔹 3- البته میتوان دلایل زیادی را برای عدم احیا یا چرایی مانعتراشی آمریکاییها برای شکست مذاکرات برشمرد که مهمترین آنها نگرش مبنایی و کلیشهای مقامات آمریکایی و اروپایی به ملت ایران در کنار زیادهخواهیهای آنها خارج از عرف و عقلانیت مذاکره سیاسی است. در این میان نباید از اعتماد بیشازاندازه و البته کاذب آمریکاییها و همپیمانان آنها به نتیجهبخشی ابزار تحریمها غافل شد. به همین دلیل ابزار تحریمها باید حفظ شود ولو متعلق به رئیسجمهور غیراستانداردی مثل ترامپ باشد که اساساً وعده بایدن، تجدیدنظر در غالب تصمیمات وی بود.
🔸 4- این در حالی است که همین دیروز سردبیر نیویورکتایمز اذعان کرد که آمریکا در اعمال فشار حداکثری به ایران شکست خورده است. نیویورکتایمز با بیان اینکه در مقطع کنونی رویکرد تندروانه با عقل سلیم جور درنمیآید، نوشت: «اگر آمریکا پایبندی به توافق اول را نپذیرفت، چرا باید ایران به توافق دوم اعتماد کند؟».
💢نکته راهبردی:
🔺اما چه چیزی عامل شکست فشار حداکثری آمریکاست؟ مسلماً در وهله اول پایمردی و پایداری ملت ایران در تحمل تبعات نفسگیر این تحریمهای ناجوانمردانه است؛ و در وهله بعد، همصدایی و هماهنگی مسئولان بهویژه در تصویب قانون اقدام راهبردی مجلس در لغو تحریمها و مهندسی معکوس گامهای هستهای ایران است. لذا امروز نباید بیجهت دیگران را متهم کرد که نگذاشتند و نمیگذارند برجام به فرجام برسد! با نگاه غربی! اساساً برجام قرار نبود به سرانجامی برسد بلکه مأموریتش مهار و کنترل ایران بود که لااقل در پیشرفت علمی و هستهای در این سالها موفق بوده و زمینهساز مطالبه وقیحانه سلسله زیادهخواهیهایی چون محدودیت موشکی و منطقهای شده است که تنها با عزم انقلابی و دولت انقلابی این زنجیره پاره شدنی است.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔴 #تحلیل
از #سیاست_قطعی تا منطق #عدم_عجله؛ آمریکا محکوم به مذاکره است
🔻 مذاكرات ايران و گروه ۱+۴ در حالی در وين انجام میشود كه « #سياست_قطعی » ايران در رابطه با نحوه تعامل و سياست جمهوری اسلامی مشخصاً در عالیترین سطح بیانشده است. مبنای اين سياست بازگشت به تعهدات برجامی ایران پس از رفع همه تحریمها و راستی آزمايی آن به شكل فنی و كامل است.
🔹 نكته مهمِ مورد تأکید نيز #عدم_عجله در اين فرايند است. منطقِ تلاش و اقدام جهت لغو تحریمها به شکل فوری، نبايد باعث تعجيل و عدم رعايت منافع ملی و درازمدت كشور شود. آسیبهای عدم لحاظ جميع شرايط لازم در مذاكرات پيش رو میتواند لطمات جبرانناپذیر جدی به همراه داشته باشد.
🔹 منطق «عدم عجله» مورد تأکید مقام معظم رهبری ناشی از اين واقعيت است. كه ظرفيت تحريمی آمریکا بيش از ميزان فعلی نيست و كشور عليرغم آسيب ديدن از این شرایط در سالهای گذشته، در وضعيت باثبات مقابله و بیاثر سازی تحريم قرار داد و از سوی ديگر میتوان با تکیه بر تغييرات مديريتی كشور در ماههای آينده و توجه به داخل و توان ملی، بسياری از آثار تحریمها را كاهش و آنها را بیاثر ساخت.
🔹 در سطح ديگر نيز با تقويت سياست نگاه به شرق جمهوری اسلامی و رويكرد راهبردی به روابط با قدرتهای غيرغربی، میتوان منافع ازدسترفته را ترميم و شرايط بهتری را مهيا نمود.
🔹 عدم لحاظ منافع ملی در مقطع فعلی و اتصال مذاكرات به نتیجه انتخابات و آثار کوتاهمدت آن میتواند باعث ورود كشور به چرخه مذاكرات طولانی و بی نتیجهای شود كه صرفاً جهت مهار رفتار جمهوری اسلامی توسط آمریکا بهعنوان يك راهبرد اصلی طراحیشده است.
🔹 در اين مسير آمریکا قرار است بدون تغيير در ساختار تحريمی خود مطالبات جديد در حوزههای مختلف را مطرح و مردم و كشور را به مذاكرات طولانی شرطی نموده و زمینهسازی تأثیرگذاری در محيط داخلی را فراهم آورد.
🔹 دلیل تأکید نظام بر عدم مذاکره مستقیم و مخالفت با انجام تعهدات به شکل گامبهگام، عدم اراده و عجله طرف مقابل برای رفع تحریم توسط آنهاست...
🖌 #ابوذر_گوهری
http://eitaa.com/pishkesvatanqom