✅علت شکست آمریکا در افغانستان
🔻تصرف افغانستان توسط طالبان نگرانی اضطراری را نسبت به خروج ده ها هزار آمریکایی، متحدین و افغان های سرگردان در سراسر این کشور برمی انگیزد. با این حال نگرانی اساسیتر این است که چگونه آمریکا با وجود هشدارهای فراوان و بدون مشورت با متحدان یا افرادی که مستقیماً در دو دهه گذشته فداکارانه در این عملیات دخیل بودهاند، تصمیم به عقبنشینی گرفت و چرا چالش اساسی در افغانستان به شکل یک انتخاب ناگزیر میان «کنترل کامل افغانستان» یا «عقبنشینی کامل از آن» تفهیم و به مردم ارائه شد.
🔻یک مسئله اساسی، طی چندیدن نسل، تلاش های آمریکا در عملیات ضدشورش (اقدام نظامی یا سیاسی با هدف شکست نیروهای طغیانگر نامنظم) را از ویتنام تا عراق درگیر خود کرده است. زمانی که ایالات متحده جان نظامیان و اعتبار خود را به خطر انداخته و سایر کشورها را هم درگیر می کند، این کار باید بر اساس ترکیبی از اهداف استراتژیک و سیاسی انجام شود؛ به معنای ارائه اهداف راهبردی در جهت روشن کردن آنچه ما برای آن مبارزه می کنیم و اهداف سیاسی برای تبیین چارچوب قانونی در راستای کسب نتیجه مورد نظر چه در داخل کشور مربوطه و چه در سطح بین المللی.
🔻ایالات متحده به دلیل ناتوانی در تعریف اهداف قابل دستیابی و پیوند دادن آنها به روندهای سیاسی پایدار آمریکا، تلاشهای ضدشورش خود را بی ثمر کرده است. از سویی اهداف نظامی آمریکا بیش از حد مطلق و غیر قابل دستیابی بوده و از سوی دیگر اهداف سیاسی بیش از حد انتزاعی و فرّار ترسیم شده اند و عدم پیوند میان آنها، آمریکا را درگیر جنگ های بیپایانی کرد و باعث شد که در داخل کشور، هدف واحد را در باتلاقی از اختلافات داخلی مضمحل کنیم.
🔻ایالات متحده در میان حمایت گسترده مردم و در پاسخ به حمله القاعده به آمریکا، وارد افغانستان تحت کنترل طالبان شد و حمله نظامی اولیه به شکل موثری با پیروزی همراه شد. اما طالب ها در پناهگاههای پاکستانی خود به حیاتشان ادامه دادند و از همانجا با کمک برخی مقامات پاکستانی، در افغانستان به شورش دست زدند.
🔻اما با فرار طالبان از کشور، ما تمرکز استراتژیک خود را از دست دادیم، خود را متقاعد کردیم که در نهایت با تبدیل افغانستان به یک دولت مدرن با نهادهای دموکراتیک و دولتی که مبتنی بر قانون اساسی است، می توان از بازپروری پایگاههای تروریستی جلوگیری کرد. اما چنین پروژه ای نمی تواند برنامه زمانی هماهنگ با فرایندهای سیاسی آمریکا داشته باشد. در سال 2010 در مقاله ای در پاسخ به افزایش تعداد نیروهای اعزامی به افعانستان، من نسبت به روند طولانی و طاقتفرسای ماجرا هشدار دادم که حتی می تواند افغانهای غیرجهادی را نیز در برابر این تلاش ها برانگیزد.
🔻افغانستان هرگز یک دولت مدرن نبوده است. دولتمندی مستلزم احساس تعهد مشترک و تمرکز قدرت است. خاک افغانستان، آکنده از عناصری است که ناقض این ایدههاست. ایجاد یک دولت دموکراتیک مدرن در افغانستان که در آن احکام دولت به طور یکنواخت در سراسر کشور اجرا می شود، مستلزم یک دوره زمانی چندین ساله و در واقع چندین دههای است. چرا که این روندها در تضاد با سرشت جغرافیایی و خوی قومی-مذهبی این کشور است. چندپارگی، دسترسیناپذیری و عدم وجود مرجعیت محوری در افغانستان، آن را به پایگاهی جذاب برای شبکههای تروریستی تبدیل کرده است.
🔻اگرچه قدمت یک نهاد منحصربفرد متمرکز افغان به قرن 18 میرسد، اما اقوام همیشه به شدت در برابر تمرکز دولت مقاومت کردهاند. ثبات سیاسی و نظامی در افغانستان در بسترهای قومی-قبیلهای شکل گرفته، در یک ساختار اساساً فئودالی که در آن عوامل تعیین کننده، سازماندهندگان نیروهای دفاعی قبیله هستند. به طور معمول آنها در رقابت قبیلهای هستند اما در زمان حمله نیروهای خارجی، این فرماندهان جنگ به طور گسترده وارد ائتلاف واحد میشوند. مانند حمله ارتش بریتانیا در سال 1839 و یورش نیروهای مسلح شوروی به خاک افغانستان که در سال 1979 آنجا را اشغال کردند- و به دنبال تحمیل تمرکز و انسجام بودند.
🔻هم عقب نشینی فاجعه بار بریتانیا از کابل در سال 1842 که در آن تنها یک اروپایی از مرگ یا اسارت نجات یافت، و هم خروج حقیرانه شوروی از افغانستان در 1989، با بسیج موقتی قبایل ایجاد شد. در واقع تاریخ این کشور، استدلالهای کنونی مبنی بر اینکه مردم افغانستان حاضر نیستند برای خود بجنگند را تایید نمیکند. آنها جنگجویانی دلیر برای طوایف خود بوده و در راه خودمختاری قبیله خود ترسی از نبرد ندارند.
🔻با گذشت زمان در افغانستان، جنگ ویژگی های عملیاتهای ضدشورش نامحدود قبلی را به خود گرفت و به تدریج حمایت داخلی را در آمریکا از دست داد. پایگاه های طالبان ویران شده بود، اما پروژه ملت سازی در یک کشور جنگزده، باعث عزیمت نیروهای نظامی بیشتر به خاک افغانستان شد. طالبان قابل مهار بود، اما حذفشدنی نبود، و معرفی اشکال نامأنوس دولت برای
افغانها، باعث تضعیف وفاداری سیاسی و افزایش فساد در دل دولتها شد.
بدین وسیله، درباره افغانستان نیز الگوی قبلی منازعات داخلی آمریکا تکرار شد. آنچه طرف حامیان عملیات ضدشورش پیشرفت می نامید، طرف سیاسی دیگر آن را فاجعه تلقی می کرد. هر دو گروه تمایل داشتند یکدیگر را در طول مدیریت طرف مقابل [هم بر کشور و هم در جنگ] فلج کنند.
🔻در اینجا، آنچه نادیده گرفته شده بود، یک جایگزین قابل تصور بود که اهداف قابل دستیابی را ترکیب می کرد. می شد عملیات ضدشورش، به جای نابودی طالبان، به عملیات مهار محدود شود و یک رویکرد سیاسی-دیپلماتیک یکی از جنبههای خاص واقعیت افغانستان را مورد بررسی قرار دهد: اینکه همسایگان این کشور-حتی در صورت خصومت با یکدیگر و گهگاه با ما از تهدیدات بالقوه تروریستی افغانستان احساس خطر می کنند.
🔻بنابراین سئوال اساسی این است که آیا می توان رویه سیاسی را با گرایش عملیات ضدشورش هماهنگ کرد؟ مسلما هند، چین، روسیه و پاکستان منافع متفاوتی دارند. یک دیپلماسی خلاق ممکن است اقدامات مشترک برای غلبه بر تروریسم در افغانستان را تسهیل کند. این استراتژی می تواند به همان صورتی باشد که انگلیس به مدت یک قرن از پایگاههای زمینی خود در هند از منافعش در سراسر خاورمیانه دفاع کرد، آن هم بدون پایگاههای دائمی، اما با آمادگی پایدار برای دفاع از منافع خود و با همراهی متحدان منطقه ای خود.با این حال هرگز این استراتژی جایگزین مورد بررسی قرار نگرفت. روسای جمهور دونالد ترامپ و جو بایدن، با مخالفت علیه جنگ، مذاکرات صلح با طالبانی را کلید زدند که ما بیست سال پیش خود را متعهد به نابودی آن کرده بودیم و متحدان را وادار به دخالت در ماجرا کردیم. همه اینها اکنون به خروج بدون قید و شرط آمریکا از سوی دولت بایدن، و تبعاتی که امروز شاهد آن هستیم رسیده است
✍هنری کیسینجرAugust 29, 2021
هنری کیسینجر
وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا
ترجمه:علی آزادی
منبع:اکونومیست
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
هشتم شهریور
سالروز شهادت
شهیدان رجایی و باهنر
رئیس جمهور ونخست وزیر مکتبی جمهوری اسلامی ایران بدست منافقین کوردل میباشد.
جهت شادی روح مطهر همه شهدای اسلام وانقلاب و دفاع مقدس و مدافعین حرم ومدافعین سلامت و جبهه مقاومت بخوانید فاتحه بعد از صلوات.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
حمله دزدان به خودرو حمل واکسن در تهران/ ۳۰۰ واکسن به سرقت رفت!
🔺امروز یکشنبه سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران ضمن تائید سرقت واکسن کرونا در روز گذشته تاکید کرد در این سرقت ۳۰۰ واکسن به سرقت رفته است.
🔺رحیمی در خصوص جزئیات این سرقت گفت: فردی که مامور انتقال این واکسن ها از انبار وزارت بهداشت به مرکز واکسیناسیون بود یک زن بود. خودرویی که قرار بود واکسن ها با آن منتقل شود یک خودرو کرایه ای بود. سارقان به خودرو حمله کرده و محموله واکسن را به سرقت بردند.
#واکسن #دزد #سردار_رحیمی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🌀 #کلیپ_موشن| مبارزه با #فساد کار خود دولت است...
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
💢 راز اخلاص، موفقیت و جاودانگی شهیدان رجایی و باهنر ‼️
🍃🌹🍃
🔻 یکی از سوالاتی که چهار دهه است، هم اذهان را به خود مشغول کرده و هم بارها بر زبانها جاری شده، این است که: راز جاودانگی، محبوبیت و موفقیت شهیدان رجایی و باهنر، آن هم در مدت کوتاه مسئولیت، چیست؟
🔹 برای این سوال در طول این چهار دهه، پاسخ های فراوانی، آنهم از زوایای مختلف، بیان گردیده است. اما مبنایی ترین پاسخ این سوال را می توان در فرمایشات، معمار و بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) یافت، آنجا که می فرمایند: « از خصوصیاتی که در این آقایان بود، آقای رجایی، آقای باهنر، آقای عراقی، آنی که به نظرم خیلی بزرگ است، این است که، آقای رجایی یک نفر آدمی بود، ... که از حال دستفروشی اش تا حال ریاستِ جمهور، در روح او تأثیری حاصل نشد.
🔺چه بسا اشخاصی هستند که اگر کدخدای ده بشوند، تغییر می کنند به واسطه ضعفی که در نفسشان هست، تحت تأثیر آن مقامی که پیدا می کنند، واقع می شوند. و اشخاصی هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوت نفسی که دارند؛ و آقای رجایی، آقای باهنر در عین حالی که خوب یکی شان رئیس جمهور بود، یکی شان نخست وزیر بود، این طور نبود که ریاست در آنها تأثیر کرده باشد، آنها در ریاست تأثیر کرده بودند؛ یعنی آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لوای خودش. و این یک درسی است که انسان باید از اینها یاد بگیرد.» 📚 صحیفه نور جلد ۲۹ صفحه ۳۶
✍ غلامعلی کریمی
#روشنگری
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
🖼 پوستر/ کابوس استعمار
🌺 ۱۲ شهریور روز شهادت #رئیسعلی_دلواری و روز ملی مبارزه با استعمار
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
⭕️غرش موشک های بومی مرصاد16 در آسمان اقتدار دفاعی ایران
🔸در آستانه ی دهم شهریور روز پدافند هوایی ارتش، نسل جدید سامانه موشکی تماما بومی مرصاد16 در کویر مرکزی ایران علیه اهداف تعیین شده با موفقیت مورد ارزیابی قرار گرفت.
🔹امیر سرتیپ دوم خوش قلب معاون عملیات نیروی پدافند هوایی ارتش: سامانه موشکی مرصاد16 کاملا بومی و از فناوری های نوین جهت مقابله با جنگ الکترونیک و درگیری همزمان با چند هدف متخاصم بهره مند است.
🔹سامانه موشکی مرصاد16 برای اولین بار تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافندی قرار گرفت و از مرکز فرماندهی و کنترل حضرت ولیعصر(عج) نسبت به کشف، شناسایی، درگیری و انهدام اهداف شد.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🍃🌻🍃
🌀 خبر: درحالیکه کمتر از یک ماه از تحلیف و کمتر از یک هفته از رأی اعتماد دولت فعلی میگذرد، برخی از فعالان سیاسی اصلاحطلب نقد غیرمنصفانه علیه دولت فعلی را آغاز کردهاند و با شعار «ما نمیتوانیم» درصدد هستند تا دولت فعلی را ناکارآمد نشان دهند.
💢 گزاره خبری: «مصطفی هاشمیطبا» فعال سیاسی اصلاحطلب بهتازگی مدعی شده است: «معتقدم وزرای دولت سیزدهم کارهای معمولی را شاید نتوانند انجام دهند چه رسد به اینکه بخواهند به وعدههای اعلامی خود رسیدگی کنند چون وعدهها از آدمها بزرگترند». او همچنین گفته است که رئیسی همکاران خوبی انتخاب نکرده است!
❌ گزارههای تحلیلی: در خصوص انتقادات زودهنگام چهرههای جریان اصلاحطلبی به دولت، باید دو نکته موردتوجه قرار گیرد:
1⃣ اول آنکه رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی و میانگین تورم ۴۴ درصدی و افزایش سه برابری بدهیهای دولت موردحمایت این جریان در پنج سال اخیر باعث شد تا معیشت مردم در وضعیت نامناسبی قرار گیرد! سؤال اینجاست که چرا این منتقدین در این دوره سکوت اختیار کرده بودند؟ گذشته از نگاه منفعتجو و رقیب هراس جریان اصلاحات، در شرایط کنونی کشور تلقین نگاه «ما نمیتوانیم» همان سیاستی است که دشمنان ملت ایران تجویز میکنند، درحالیکه امروز جامعه خواهان گشایش در امور و اقدام و عملی جهادی برای برداشته شدن مشکلات اقتصادی است و این نوع نگاههای وادادهای را که از آن جز یأس و ناامیدی حاصل نمیشود را تحمل نمیکنند.
2⃣ نکته بعدی آنکه رئیسجمهور جدید در معرفی کابینه و تعیین مدیران ارشد، تلاش نموده است تا چند عنصر تخصص، جوانی، تجربه، کارنامه، انقلابی گری، پاک دستی و کارآمدی را لحاظ کند؛ بنابراین ابتدا باید فرصت لازم را به دولت فعلی داد و سپس انتقاد از عملکرد دولت را آغاز کرد، نه اینکه خود را در مقام پیشگو قرار داد و از همین اولین قدمهای آغاز مدیریت دولت، شروع به انتقاد کرد.
✍ فرهاد کوچک زاده
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشد توانمندی نظامی را از زبان یک فرمانده ارشد نظامی بشنوید
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
☘
#جابجا کردن سنگ در منطقه بدون اجازه ترکیه ممنوع‼️
🍃🌹🍃
🔻«رجب طیب اردوغان»، رئیسجمهوری ترکیه، در مراسم رونمایی از یک پهپاد نظامی این کشور، گفت: «هرکس در منطقه میخواهد سنگی جابهجا کند باید اول از ترکیه اجازه بگیرد» و افزود که «بدون ترکیه تحقق صلح ناممکن است».
🔹 این ادعای اردوغان در حالی است که ژنرال السیسی، رئیسجمهور برآمده از کودتای نظامی در مصر، بدون اجازه ترکیه، بساط اخوانالمسلمین را در این کشور جمع کرد. محمد بن سلمان بدون اجازه ترکیه، خاشقچی را در کنسولگری عربستان در استانبول سلاخی کرد. رئیسجمهور تونس بدون اجازه ترکیه، بساط گروه اخوانیالنهضه را جمع کرد. در لیبی هم بدون اجازه ترکیه، بساط دولت سراج (اخوانی طرفدار ترکیه) جمع شد.
🔺 در #افغانستان هم #طالبان اجازه نداد نظامیان ترکیه در فرودگاه کابل باقی بمانند. عملیات کشف منابع نفتی و گازی ترکیه در دریای مدیترانه هم به علت مخالفت یونان و اتحادیه اروپا متوقف شد و مهمتر از همه اینکه مداخلات این کشور در امور سوریه و حمایت از گروههای تروریستی وارداتی به کشور همسایه نیز دستاوردی جز ناامنی منطقهای و داخلی، برای ترکیه ارمغانی نداشته است!
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
# سیاست ایران در قبال دولتها و ملتها
🍃🌹🍃
🔻سیاست جمهوری اسلامی ایران در رابطه با ملتها بصورت استراتژیکی و پایدار خواهد بود و در قبال دولتها بصورت تاکتیکی و متناسب با رفتار طرف مقابل بوده، لذا مقام معظم رهبری این سیاست رو در قبال مردم #افغانستان و #طالبان اعلام کرد و فرمود: " ما با مردم افغانستان هستیم و دولت آینده افغانستان تا زمانی که با منافع ما در تقابل و تضاد نباشد با آن در ارتباط و با تعامل خواهیم بود".
🔹 امروزه گروههای افراطی از القاعده گرفته تا داعش و... به طالبان بابت به قدرت رسیدن پیام تبریک دادهاند. غربیها و هم پیمانانشان از این طریق میخواهند جمهوری اسلامی ایران رو به این متهم بکنند که علت عدم درگیری ایران با طالبان تایید آن است، پس ایران با گروههای افراطی در تضاد نیست! اما غرب باید بداند که این سیاست جمهوری اسلامی ایران به خود آنان و جامعه جهانی ثابت شده که حامی ملتها و با دولتها بر اساس تامین منافع ملی عمل و اقدام می کند.
🔺 دشمنان خارجی بدانند مثل همیشه تیرشان به سنگ خواهد خورد و هرچه در این ارتباط در فضای مجازی و رسانه ها علیه ما تبلیغ کنند، راه به جایی نخواهند برد. چرا که هم دموکراسی تان رو دیدیم و هم آدم کُشی هایتان بر آزادی خواهان جهان مشهود گشت.
✍علیرضا بابایی
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘️
💢#صدای_ثامن(۹)| #دیپلماسی عزت آفرین
🎙کارشناس: احسان گودرزی
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
✅ #پرسش_و_پاسخ
| حسن روحانی کجاست؟!
🔻 روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوریاش پرداخت؛ گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو میدهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است.
🔸 عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر» است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوریاش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست.
در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاستجمهوری افراد، آنها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمیآورند.» اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیسجمهور دوران رهبری آیتالله خامنهای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوریاش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است.
🔹 شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او مینویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینههای ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» اما ننوشته کجا این شایعه پخش شده است؟! سؤال این است که چنین شایعهای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟
🔺 البته تشخیص این موضوع با رهبر معظم انقلاب است، اما اصلاح طلبان با فضا سازی تلاش میکنند آن را به عنوان یک امر محتوم و رویه قطعی جا بیاندازند.
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘دولت انقلابی و اولویتهای کنونی
🍃🌹🍃
🔻 کشور ما ایران فرصتها وظرفیت های مادی و معنوی بسیاری برای توسعه و پیشرفت دارد که باید مورد توجه سیاست گزاران قرار گیرد.
🔸 در بیانیه گام دوم انقلاب سه راهبرد برای #دولت_انقلابی برای پیشرفت کشور ترسیم شده است:
1⃣ دههی دوم چشم انداز، باید زمان تمرکز بر بهرهبرداری از دستاوردهای گذشته باشد؛
2⃣ تمرکز بر ظرفیتهای استفاده نشده در کشور، گفته شده است که ایران از نظر ظرفیت های استفاده نشده ی طبیعی وانسانی رتبه اول جهان را دارا است.
3⃣ تمرکز بر بخش های تولید و اقتصاد ملی، این بخشها باید ارتقاء یابد.
🔺 وقایع اقتصادی و تولیدی در کشور نشان می دهد که اقتصاد ایران بیمار است. دولت در تراز انقلاب باید اولویت اساسی آن ارتقای تولید و اقتصاد ملی و برون رفت از این موقعیت و وضعیت باشد. این یک اختیار نیست بلکه یک الزام است.
✍ دکتر نصرت الله حیدری
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
✅ #پرسش_و_پاسخ
🌀پرسش: علت بی توجهی مردم و افکار عمومی به سیاست های مقابله با کرونا چیست؟
🍃🌹🍃
🔻۱- شکل گیری تقابل مردم با موضوعات
🔹۲- ارائه قرائتهای متعدد و نظرات متنوع
🔸۳- عدم اجرای مصوبات
🔹۴- عدم مرجعیت سازی منبع اطلاعات و آمار
🔺 اما باید توجه کرد که نقطه اقتدار کشور در مقابله با کرونا تبدیل به نقطه ضعف نشود، با گذشت ۱۹ ماه از شیوع و گسترش #کرونا علیرغم تلاشها و خدمات ارائه شده برای مقابله با این بیماری، به دلیل عدم انسجام و هماهنگی دستگاههای اجرایی و عدم توجه مردم به قوانین و پروتکلهای بهداشتی، این کارنامه موفقی در مهار این بیماری نداشته است، اما با تلاشهایی که با روی کار آمدن دولت سیزدهم دارد صورت می گیرد، در همین مدت کوتاه شاهد اقدامات خوبی بودهایم.
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
🌷سرلشکر فیروزآبادی دعوت حق را لبیک گفت
✔️ سیدحسن فیروزآبادی، مشاورعالی نظامی فرماندهی کل قوا براثر بیماری درگذشت. وی رئیس پیشین ستاد کل نیروهای مسلح بود.
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشیمانی سازنده کلیپ دروغین ادعای مرگ ۱۴ نفر با واکسن
🔸 با پیگیریهای خبرنگار صداوسیما مشخص میشود ادعای فوت ۱۴ سالمند روستای باقرآباد قم بعد از تزریق واکسن دروغی بیش نبوده است.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔴 #روشنفکران_حرفه_ای
#مارهایی_در_آستین /روشنفکران حرفه ای را رسوا کنید
🔹امام خامنه ای(حفظه اللّه):حساب روشنفکران حرفهای جداست.
نگاه کنید به آن روشنفکر حرفهای غیر متعهّد که هیچ کاری ندارد، مینشیند پشت میز کارش.
روزی چندساعت بیانیه و مقاله و جزوه مینویسد، آنها حسابشان جداست! همانطوری که صبح گفتم روشنفکران حرفهای درطول این مدت مبارزات مردمی، مأیوسکنندهترین گروهها بودند.این فریادی بود که مرحوم آل احمد بارها میکشید،هروقت این مرد را دیدیم،همانطور که در کتابهایش هم منعکس است فریادو فغان و خروشش از روشنفکران حرفهای بلند بود. یادم نمیرود سال۴۷ در مشهد،آخرین سال زندگی آل احمد جلسه بسیار دوستانه پرسودی داشتیم، و برادران همگام و همفکر ما در مشهد جمع بودند و بحثهای زیادی میرفت. خیلی از چهرههایی که از مشهدیها میشناسید در آن جلسه حضورداشتند. آل احمد میگفت: از بعد از مشروطیت تا امروز یعنی تا سال۴۷ روشنفکران ما سه کتاب خوب ترجمه نکرده و ننوشتهاند، این حرف او بود.
🔹در زمان خود ما و در طول این دوران مبارزه، روشنفکرها بعد از آنکه جلسهشان را میرفتند،باشگاهشان را میرفتند،میهمانیشان را میرفتند،بورس تحصیلیشان و یا تحقیقیشان را از دولت شاهنشاهی میگرفتند و میرفتند و برمیگشتند، کارهای روزمرهشان را انجام میدادند،سینما و گردش و تفریح عصرشان را میرفتند و خلاصه بعد از آنکه همه کارهای واجب و مستحب زندگی را انجام میدادند، دو سه ساعتی هم مینشستند پشت میز کارشان #آقاوار، #تمیز، بیدغدغه پای کولر یا بخاری #قلم میزدند. این خیلی کار آسانی بود؛ این غیر از آن که روشنفکر مذهبی و یا به خصوص روشنفکر روحانی است که با مردم و در میان مردم است و توی #برج_عاج نیست.
🔹روشنفکر یعنی آن کسی که آن چیزهایی را میبیند که مردم نمیبینند،کسی که از سطح بالاتری دارد نگاه میکند،مشرف بر مسائل است،جهتگیریها را میبینید،دشمن را میبیند، دشمن را میشناسد، او وظیفه دارد که زودتر از هرکس دیگر فریاد بزند،خروش برآورد، مردم را بسیج کند وخانهای را که دشمن در آن سنگر گرفته تصرف کند و دزدها را بیرون بریزد،اما نمیکند،او #مشغلهها و گرفتاریها، دردها و انگیزههای دیگر دارد!
🔹روشنفکر حرفهای ما تا نیمهشب در باشگاه، در کلوپ، در کافه گذرانیده، قهوهاش را خورده، شور علیاف و سمفونی پنجم تهران را گوش کرده، درباره مسائل آفریقا و آمریکای لاتین #گپ_فراوانی زده و حالا با وجدان آسوده آمده خانه و میخواهد بخوابد، او وقت آمدن به داخل #صحنه را ندارد.
🔹اگر در کوچه و در میان مردم و از سوی خود مردم سروصدایی نبود اکنون در بستر راحت لمیده بود و حالا هم که غوغای مردم خواب او را برآشفته و انگیزه او فقط او را تا روی ایوان میآورد و روی صندلی مینشاند،مردم فقط او را میبینند اما حضور او را در میان خود حس نمیکنند این است روشنفکر حرفهای!
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قابل توجه کسانی که نمی خواهند اقتدارجمهوری اسلامی را ببینند
از نداشتن ابتدایی ترین سلاحها در آغاز دفاع مقدس تا پیشرفته ترین سلاحهای نظامی امروز
برای مقابله با مستکبرین.
واقعا خدا را به این همه اقتدار وتوانمندی که به برکت خون شهیدان به ما داده شکر گزار باشیم.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔻 رهبری در دیدار اخیر درباره واکسن و واکسیناسیون عمومی چه فرمودند؟
🔹 «خب یک مسئلهی فوری داریم که مسئلهی کرونا است؛ مسئلهی سلامت، الان یک جنبهی فوریّت پیدا کرده که باید به این رسید.
البتّه در مسئلهی سلامت تلاش خوبی در دولت گذشته شد، کارهای خوبی انجام دادند، دنبال کردند، هم برای تولید واکسن کار شد، هم برای واردات واکسن کار شد؛
حالا شایعاتی در دهنها هست که اینها غالباً اعتبار ندارد؛ غالباً بیاعتبار است؛
🔸کارهای خوبی انجام گرفت؛ باید این کارها دنبال بشود و تأکید بشود؛
هم درمان، هم پیشگیری، هم مراقبت و غربالگری؛
غربالگری از بیماران محتمل بسیار چیز مهمّی است که اینها باید حتماً انجام بگیرد.
واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد.»
🔹 « البتّه مردم هم وظایفی دارند؛ بنده مکرّر این را گفتهام. مردم عزیزمان بایستی این چهار مسئولیّت مهم را قبول کنند و به عهده بگیرند:
یکی مسئلهی ماسک،
یکی مسئلهی فاصله،
یکی مسئلهی تهویه،
یکی مسئلهی صابون زدن دست؛
اینها که کارهای مشکلی نیست،
اینها همه کارهای آسانی است؛
[اگر] این رعایتها را بکنند، قطعاً تأثیر خواهد گذاشت در ابتلاء،
و این تلفات سنگینی که دل انسان را به درد میآورد، به وجود نخواهد آمد.»
۶/۶/١۴٠٠
✅ قابل توجه مخالفین واکسن و مخالفین واکسیناسیون عمومی، بیان صریح رهبر معظم انقلاب، حجت را بر همه تمام کرد.
✅ اگر خواستید ببینید چه کسی واقعا ولایتمدار است و چه کسی ولایت معاش، ببینید چه کسی دارد بیان صریح رهبری را دور میزند و توجیهات مضحک و تفسیر به رای می کند.
◀️ رهبر معظم انقلاب صريحا فرمودند: "واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد" مخاطب تحقق این بیان صریح مسئولان هستند و جامعه ی هدف واکسيناسيون، آحاد مردم هستند؛
اگر دیدید کسی خلاف دستور رهبری، مردم را به نافرمانی دینی و مدنی دعوت می کند، به او بگویید چگونه ممکن است که رهبر معظم انقلاب، مسئولان دولت انقلابی را به واکسیناسیون عمومی جامعه امر کند ولی شما با ادعای ولایتمداری، مردم را به عدم همکاری با مسئولین و مقاومت منفی در برابر دستور امام جامعه دعوت می کنید؟
⭕️ مراقب باشیم از زنان دربار ناصرالدین شاه عقب نمانیم که در اجرای دستور فقیه زمان خود، چون و چرا نکردند و توجیهات بنی اسرائیلی نیاوردند.
♻️شبکه سایبری ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
#خدمت به مردم فلسفه وجودی مسئولین
🍃🌹🍃
🔻طبق بیانیه گام دوم، انقلاب ملت ایران بزرگترین و مردمی ترین انقلاب عصر جدید است و تنها انقلابی است که یک چله پر افتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده است، لذا می طلبد چنین انقلاب و مردمی را ارج نهاد و با همه توان و وجود در راستاي تحقق اهداف آن قدم برداشت.
🔹 کمترین کار مسئولین در حق مدافعین و همراهان این انقلاب که در چهار دهه گذشته در راستاي صیانت از انقلاب تلاش کرده و در همه عرصه های سخت و نرم، مدافع و حامی انقلاب بوده اند خدمت صادقانه و شبانه روزی به آنهاست.
🔻 مسئولينی که با اعتماد و انتخاب مردم در راس امور قرار گرفته اند لازمست خدمت به مردم را در سرلوحه برنامههای خود قرار دهند و این سخن ارزشمند و گهر بار رهبر معظم انقلاب را سر لوحه برنامهها و اقدامات خود قرار دهند که فلسفه وجودی مسئولين خدمت به مردم است.
🔹 مسئولین و مدیران آگاه باشند که خدمت به مردم، تحقق گفتمان و اهداف انقلاب در صورتی محقق خواهد شد که پیوست آن تفکر جهادی و انقلابی باشد. چرا که بدون تفکر جهادی و انقلابی مطمئنا برنامهها، تلاشها، اقدامات، اثرگذار و اثر بخش نخواهد بود و مردم ثمره و شیرینی آن را نخواهند چشید.
✍ امیرحسین یوسفی
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
💢 چرا عدهای از شروع فعالیتهای دولت سیزدهم بسیار ناراحتند واز هیچ کوششی برای به حاشیه بردن و اختلال در کار دولت دریغ نمی کنند؟
🍃🌹🍃
🔻پاسخ: حسن روحانی در ۴ سال اول، عامل همه کاستیها و مشکلات را به صورت مکرر و مداوم، دولت احمدی نژاد اعلام میکرد. در ۴ سال دوم، حل مشکلات را ابتدا به اجرای #برجام موکول کرد و بعد به #ترامپ و کرونا گره زد.
🔹 کابینه آیتالله رئیسی از روز رای اعتماد، وارد میدان شد و فعالیتهای جهادی و پربرکت را آغاز کرد. نکته جالب این است که کابینه سیزدهم، علیه دولت فشل و ناکارآمد و غربگرای روحانی، حرفی نمیزند اما با فعالیتهای جهادی، مردم خودبخود یاد روحانی میافتند که این اقدامات در ۸ ساله دولت او رخ نداد و لذا نفرینش میکنند.
🔸 در این میان خبیثهای رسانهای مثل روزنامه مشکوک جمهوری اسلامی، تاجزاده، سلبریتیهای بیسواد و...، توقع دارند که همه مشکلات ۸ ساله دولت روحانی، در همین ۸ روز سپری شده از دولت آیتالله رئیسی، حل شود! و لذا دولت ایشان را زیر سوال میبرند.
🔹 علت هم حسادت و کینهای است که به جریان ارزشی و انقلابی دارند، زیرا عملکرد جهادی دولت، مردم را به نظام و جریان انقلابی خوشبین میکند و تلاشهای طولانی نوکران غربزده در ایران را برای القای ناکارآمدی انقلاب اسلامی، نقش بر آب میکند.
🔺 دولت سیزدهم با عمل خود در همین چند روز، ماهیت اشرافیگرا، تنبل، مردمگریز، متکبر، پرمدعا و بهانهجوی اصلاحطلبان و غربگراها را به مردم نشان داده و لذا همچنان شاهد جیغهای بنفش و سبز در برابر اقدامات دولت سیزدهم خواهیم بود. اما فقط خودشان را رسوا میکنند و نمیتوانند سرعت #خدمترسانی #دولت_مردمی و انقلابی را با این حاشیهسازیها، کُند کنند.
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀