حضور پیشکسوتان در مراسم آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی
در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله
#پیشکسوتان_قم
#دهه فجر انقلاب اسلامی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🏴 پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به مناسبت رحلت مرجع بصیر آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
بسم الله الرحمن الرحیم
با تاسف خبر درگذشت فقیه عالیمقام و مرجع بصیر، حضرت آیة الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه را دریافت کردم. ایشان از استوانههای حوزهی علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پر سابقهترین عالم دینی در آن حوزهی مبارک بودند.
🔹 در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذهی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند.
🔹سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب میشدند و پس از آن هم همواره دربارهی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهرهمند میساختند.
🔹 قریحهی شعری، حافظهی تاریخی، پرداختن به مسائل اجتماعی از دیگر ابعاد شخصیت این عالم کهنسال و بزرگوار بود.
رحلت ایشان برای جامعهی علمیِ دینیِ کشور مایهی تأسف است.
اینجانب به خاندان مکرّم و فرزندان گرامی ایشان و نیز به مراجع معظم و علمای اعلام حوزهی علمیه و مقلدان و ارادتمندان ایشان بویژه در قم و گلپایگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
#پیشکسوتان_قم
♻️شبکه سایبری ثامن
🔴 اصلاحات هیچوقت اهل گفتگو نبود!
🔹زنان لیدر جریان اصلاحات که شعار گفتگوی تمدنشون گوش فلک را کَر کرده،مناظره رودرو درباره عملکرد دولت های اصلاحات واعتدال در حوزه زنان را قبول نکردند، ازاینکه یک کسی هم تلفنی از عملکردشان سوال یاانتقاد کند عصبانی شدند وبرنامه زنده #جهان_آرا را ترک کردند! ادعای آزادی بیان کشت ما را!
🔸به سوابق خانمها #شهیندخت_مولاوردی و #زهرا_شجاعی نگاهی کنید حداقل ۲۰ سال از مسئولیتهای امور بانوانِ دولتهای جمهوری اسلامی، در رزومه اینها موجود است ولی هیچوقت در هیچ جمع دانشجو یا جلسات پرسش و پاسخ حاضر نشدند که از عملکرد فاجعه بار خود دفاع کنند! مناظره که هیچ! جلسات پرسش و پاسخ هم هیچ!
🔹فقط تریبون یک طرفه میخواهند! از اینکه ۵ دقیقه فقط به یک خانم منتقد اختصاص دادند هم عصبانیاند!
این است #اصلاحات_بدون_روتوش!
❇️ پ.ن: هیچکدام از مدیران دولت روحانی در ۸ سال گذشته حاضر به جلسات مناظره یا پرسشوپاسخ درباره عملکرد خود نشدند. ۸ سال تریبونهای یک طرفه صداوسیما در اختیار اینها بود!
@pishkesvatanqom
⭕️ چک بلا محل برجام؛ تقلّب دوباره شریکان جرم
👤 محمد ایمانی
🔹یک روزنامه غربگرا نوشته:
🔻"چرا در یک دولت مذاکره حرام و در دولت بعدی مذاکره و یا هر کلمه و واژه دیگری به جای مذاکره حلال است؟ دولت رئیسی و تیم مذاکره کننده هستهای به ملت توضیح دهد وقتی قرار است همان پیشنویس دولت روحانی و ظریف در مذاکرات برجام ادامه پیدا کند پس چرا اجازه ندادید دولت قبل کار را تمام کند؟ چرا اقتصاد و معیشت اکثریت ملت را فدای ادبیاتِ قدرتتان کردهاید؟
🔻چطور و چگونه و به چه دلایلی حرامها در دولت روحانی، در دولت رئیسی به حلال تبدیل شده است؟ اگر هم بگوئید مذاکرهای صورت نگرفته است و هر چه هست با واسطه صورت میگیرد، با پس و پیش کردنِ کلمات و جملات نمیتوانید واقعیت موجود را کتمان کنید؛ چرا که طرفهای اصلی مذاکرات برجام ایران و آمریکا هستند!".
🔹اولا آقای روحانی، دوره هشت ساله دولتش را در "مذاکره و دیگر هیچ" سپری کرد. نویسنده چگونه می تواند به این سادگی خلاف بگوید و بر مبنای دروغ مسلّم، استدلال کند؟!
🔹ثانیا مذاکره در مفهوم عام، یک موضوع است، مذاکره با آمریکا، چیز دیگر. و البته هر دو مورد در دولت روحانی اتفاق افتاد و کار حتی بعضا به مغازله و اعتماد بی حد و حصر رسید؛ یکی، اوباما را بسیار مودب می نامید، دیگری روی امضای کِری قسم می خورد، سومی (مرحوم) ادعا می کرد آمریکا بدعهدی های توافق موقت را جبران می کند؛ و...
🔹ثالثا جای شاکی و متهم، و بدهکار و طلبکار با این فضا سازی ها عوض نمی شود. زمانی که غربگرایان در شیپور مذاکره با آمریکا می دمیدند، هشت سال قبل بود. اما اکنون باید پاسخگو باشند که چرا "مذاکره به هرقیمت، توافق به هر قیمت و اجرای یکطرفه به هر قیمت" در دستور کارشان بود؟ و چرا بی سابقه ترین رکود و تورم ها را با دو برابر تحریم بیشتر نسبت به قبل از برجام، سر سفره مردم و اقتصاد کشور آوردند؟!
🔹وقتی کسی با وعده های فریبنده، چکی را خرج می کند که بلا محل است و برگشت می خورد (به شهادت صاحب نظران، از ابتدا هم معلوم بود بلا محل است)، نمی تواند طلبکاران شود که درباره آداب معامله و مذاکره و بده بستان کلاس بگذارد! متهم چک بی محل، فقط باید ضمن ابراز شرمندگی، بدهی اش را صاف کند.
🔹رابعا در پیش نویس کذایی شش دور مذاکره، نه موضوع لغو تحریم ها به درستی تعیین تکلیف شده بود، نه راستی آزمایی و نه اخذ تضمین معتبر برای عدم تکرار عهدشکنی غرب. این مصیبت البته حاصل دیکته نویسی در اصل مذاکرات برجام، و مایه شرمندگی بزک کنندگان آن است.
🔹خامسا مسئله امروز، مذاکره نیست؛ خساراتی است که غربگرایان به اعتبار اعتماد به امضای کری و اوبامای مودب (!) پدید آورده اند. آقای روحانی حتی پیش از گستاخی پایانی آمریکا، به خانم موگرینی برای عدم خروج از برجام حتی در صورت خروج آمریکا و بازگشت تحریم ها، تضمین داد و ترامپ را تشجیع به زیر پا گذاشتن تعهدات کرد.
🔹مسئله امروز، مذاکره نیست. مذاکره به توافقی قابل نقض توسط آمریکا ختم شده است. آمریکا، اکنون ناچار است به تعهداتش برگردد تا بتواند به تادیب و تحقیر شدگی خود ساخته در پشت در مذاکرات پایان دهد. و در این مسیر نمی تواند شرط بگذارد یا چانه زنی کند. چانه زنی مربوط به دوره پیش از مذاکره و توافق است.
🔹غربگرایان از مخمصه خود ساخته آمریکا با خبرند و با ترفند "ضرورت مذاکره دوباره"، می خواهند کار آمریکا را بدون پرداخت هزینه عهدشکنی گذشته و بدون ارائه تضمین برای در آینده راه بیندازند! بازگشت آمریکا به توافق، مذاکره نمی خواهد، صداقت و عقب نشینی از "مرزشکنی توافق" می خواهد که ندارد.
@pishkesvatanqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گفتوگو با یک اعدامی رژیم پهلوی!
🔹فردی که انواع و اقسام شکنجهها را تجربه کرد اما سرنوشت در نهایت چیز دیگری برایش رقم زد.
#پیشکسوتان_قم
#ایران_مقتدر
#روشنگری
#روایت_درست
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
أبــــویـــــآسِــــرْ:
🎇پاسخ.جانانهبهیکشبهه:امام عصر عج چگونه با ۳۱۳ نفر جهان را فتح می کند؟ 🎇
👇آیا عقلانی است، که امام عصر عج با یاران اندکش قیام کنند و عدل را در دنیا گسترش نمایند؟؟
اندیشکده جینسا وابسته به رژیم کودک کش اسرائیل، مدتی است که در کشورهای خاورمیانه، خصوصا شیعه نشین به دنبال افراد تاثیر گذار و نیروهای مقاومت اسلامی می باشد و ترورهای نیز در همین راستا انجام داده اند.
در مقاله ای که این اندیشکده یهودی به تازگی چاپ نموده، عنوان کرده است: وقتی یک ژنرال ایرانی شیعه به نام قاسم سلیمانی می تواند ارتشی نیم سری و نیم نظامی چریک را در سطح خاورمیانه آماده سازی و تا آمریکای جنوبی و افریقا گسترش دهد که هیچ ارتشی درسطح جهانی تاب مقابله با آن را نداشته باشد یا وقتی در مانورها بهترین ارتشهای جهان همچون ارتش آمریکا و اسرائیل مقابل آنها قرار می گیرند به سمت نبرد فرسایشی پیش می روند و در نهایت درمانده و خسته یا باید آتش بس استراتژیک و یا شکست مذبوحانه را پذیرا باشند، می توان گفت اگر در سطح جهانی فقط ۱٠٠ نفر نه ۳۱۳ نفر از این چنین افرادی را شخصی در اختیار داشته باشد می تواند، ادعای رهبری و حکومت بر کل گیتی را داشته باشد.
همین اندیشکده عنوان کرد: در زمانی که داعش به کردستان عراق یورش برد،کردستان عراق ۹٠ هزار نیرو و انواع سلاحهای سبک، نیمه سنگین، و سنگین را در اختیار داشت، که در عرض فقط چند ساعت شکست خورد و ناچارا در آخرین لحظات سقوط، دست به دامان سردار ایرانی حاج قاسم سلیمانی شدند، او فقط با ۴٠ نیرو برای مقابله با اشغالگران داعشی وارد کردستان عراق شد، خود سرکرده کردهای عراق آقای بارزانی می گوید: وقتی او و چهل نیرویش را دیدم، پاهایم سست شده بود و گفتم: فقط
همین چند نفر؟؟!!!
اما وقتی خبر حضور حاج قاسم به گوش داعشی ها رسید، در نهایت ناباوری دیدیم که با شنیدن خبر حضور حاج قاسم چند کیلومتر عقب نشینی استراتژیک نمودند.
جالب آنکه این چهل نفر هر کدام متخصص یک قسمت از امور نظامی بودند مثل» اطلاعات، خمپاره انداز، بی سیم چی، نقشه خوان، طراح جنگهای درون شهری، طراح جنگهای چریکی و شبانه، طراح جنگهای نامنظم و خط شکن و...
بعد از پیروزی بر داعش بود که
بارزانی می گوید: تازه فهمیدم چرا همه جا صحبت لشکر یک نفره در میان است.
ما ۹٠ هزار نیرو در چند ساعت شکست خورده بودیم و کردستان عراق طومارش داشت در هم می پیچید، ولی یک نفر با ۴٠ نیروی زبده داعش تا بن دندان مسلح را عقب راند و کردستان را باز پس گرفت.
نکته: تنها سردار ایرانی که آیت الله سیستانی با شنیدن خبر شهادتش گریست و پیام همدردی و اعلام عزای عمومی نمود حاج قاسم و دوستش ابو مهندس بود.
آری وقتی خداوند وعده منجی را با حضور۳۱۳ یار می دهد، منظورش من و امثال من نخواهد بود، بلکه آنانی که در خود باوری به اعلا درجه رسیده باشند و خداوند را با چشم دل مشاهده کرده باشند، آنچنان فرماندهی و سربازی کنند که از صفر تا صد سربازی تا فرماندهی آنان فاصله ای کمتر از دو چشم از هم باشد، سر سپرده و تابع امر ولی زمانه خویش.
وقتی سردارانی از جنس شهدا تابع امر ولی فقیه و همسو با آرمانهای والای مهدوی همچون سلیمانی ها، سلامی ها، حاجی زاده ها، شهلائی ها، همدانی ها و...
آن موقع می توان به این ادراک رسید که بله ۳۱۳ نفر در زیر پرچم اسلام ناب محمدی ص و امرحضرت حجه ابن الحسن عسگری عج می توانند دنیا را از تمام امراض، گرفتاری ها، بی عدالتی ها، رنج و عذاب نجات دهند،
در نهایت حکومت عدل علی ع را بر پا کنند.
امید که با یاری حق و کوشش و ممارست در راه کسب فیض در مسیر پر از فراز و نشیب آموزهای دینی و حمایت از مظلوم و رویاروئی با ظالم ما هم در زمره یاران حضرتش باشیم
ومن الله التوفیق
یا حق»
.
@pishkesvatanqom
تسنیم ۳۱۳:
#ثامن
#رزمایش_ثامن18
🛰🛰طنین امید۲۰
💠موضوع: دستاوردهای انقلاب اسلامی
قسمت اول
📢🎙کارشناس برنامه:جناب آقای دکتر نصر
کارشناس ارشد مسائل سیاسی
🌸🌸🌸🌸
#ثامن
#ایران_مقتدر
#امید
#دستاوردهای_انقلاب
♻️شبکه سایبری ثامن
@pishkesvatanqom
📚📡📚 📡📚
*🚨 چه بودیم⁉️ * *🚨چه شدیم⁉️ *
🇮🇷 *ایران دوستان با دقت بیشتری بخوانند .*
*🚨 آمار درستی در گوگل جستجو کنید .*
*1⃣2⃣مورد مقایسه اساسی ایران اسلامی( ۴۳ساله) با ایران پادشاهی( ۲۵۰۰ ساله)*
*📢با در نظر داشتن اینکه جمعیت ایران قبل از انقلاب ۳۰ میلیون نفر بوده است و اکنون بیش از ۸۰ میلیون نفر می باشد:*
❤💙❤💙
*1⃣برق روستایی*
*قبل از انقلاب: 3 هزار روستا*
*بعد از انقلاب: 58 هزار (99 درصد روستاها)*
💙❤💙❤
*2⃣تلفن روستایی*
*قبل از انقلاب: 312 روستا*
*بعد از انقلاب: بیش از 53 هزار روستا*
❤💙❤💙
*3⃣آب سالم روستایی*
*قبل از انقلاب: 11/7 درصد*
*بعد از انقلاب: بالای 90 درصد*
💙❤💙❤
*4⃣گاز روستایی*
*قبل از انقلاب: صفر*
*بعد از انقلاب: بیش از 6 هزار روستا و بقیه در دست احداث*
❤💙❤💙
*5⃣راه مناسب روستایی*
*قبل از انقلاب: 25 درصد*
*بعد از انقلاب: بالای 90 درصد*
💙❤💙❤
*6⃣تولیدات کشاورزی*
*قبل از انقلاب: 20 میلیون تن در سال*
*بعد از انقلاب: 120 میلیون تن در سال*
❤💙❤💙
*7⃣فناوری هسته ای*
*قبل از انقلاب: صفر*
*بعد از انقلاب: هشتمین کشور دنیا. دستیابی به چرخه کامل سوخت هسته ای. ساخت موتور بومی سنتریفیوژ با توان ۱۲۰ هزار rpm مورد استفاده در سنتریفیوژهای بسیار پیشرفته IR8 با قابلیت ۲۴ سو (در حالیکه تولید اورانیوم غنی شده ۳/۶۷ درصد توسط IR1 تنها یک سو در سال می باشد).*
💙❤💙❤
*8⃣فناوری هوا و فضا*
*قبل از انقلاب: صفر*
*بعد از انقلاب:*
*دوازدهمین کشور دنیا در ساخت ماهواره، ماهواره های دوستی شریف و ظفر علم و صنعت در نوبت پرتاب به مدار ۵۰۰ کیلومتری هستند.*
*هفتمین کشور دنیا در سامانه موشکی پرتاب ماهواره.*
*ایران جزو چهار کشور جهان در دارا بودن چرخه کامل این فناوری است.*
❤💙❤💙
*9⃣ساخت تجهیزات نظامی*
*قبل از انقلاب: صفر*
*بعد از انقلاب: خودکفایی کامل در ساخت تجهیزات و ادوات نظامی همچون:*
*- ساخت ناو های جنگی جماران۱، جماران۲، دماوند و سهند.*
*- ساخت انواع موشک های بالستیک نقطه زن با برد ۳ هزار کیلومتر.*
*- ساخت انواع زیر دریایی در کلاس های متفاوت، همچون ساخت ۲۱ زیردریایی غدیر با وزن هر یک برابر با ۱۲۰ تن و ساخت زیردریایی فاتح با وزن ۶۰۰ تن.*
*- ساخت هواپیماهای جنگنده صاعقه ۱ و ۲ و ساخت اولین هواپیمای جنگنده بمب افکن تمام بومی کوثر با موتور ساخت ایران.*
*- ساخت سریعترین اژدر دریایی در جهان به نام حوت.*
*- ساخت تانک های بومی ذوالفقار ۳، ۲، ۱ و ساخت تانک تمام بومی و پیشرفته کرار.*
*- جزو ۴ کشور اول جهان در ساخت پهپادهای رزمی پیشرفته.*
*- ساخت صدها گونه دیگر از تجهیزات نظامی که ایران را به خودکفایی کامل رسانده است.*
💙❤💙❤
*0⃣1⃣صنعت نفت*
*قبل از انقلاب: 4 درصد خودکفا*
*بعد از انقلاب: در آستانه خودکفایی 100 درصد*
❤💙❤💙
*1⃣1⃣صنعت پتروشیمی*
*قبل از انقلاب: 4 میلیون تن در سال*
*بعد از انقلاب: 38 میلیون تن در سال*
💙❤💙❤
*2⃣1⃣صنعت فولاد*
*قبل از انقلاب: 0.5 میلیون تن در سال*
*بعد از انقلاب: 15 میلیون تن در سال*
❤💙❤💙
*3⃣1⃣صنعت سیمان*
*قبل از انقلاب: 6.3 میلیون تن در سال*
*بعد از انقلاب: 48 میلیون تن در سال*
💙❤💙❤
*4⃣1⃣تولیدات معدن*
*قبل از انقلاب: 20 میلیون تن در سال*
*بعد از انقلاب: 220 میلیون تن در سال*
❤💙❤💙
*5⃣1⃣گاز طبیعی*
*قبل از انقلاب: 5 شهر و 50 هزار انشعاب*
*بعد از انقلاب: حدود 700 شهر و حدود 14 میلیون انشعاب*
💙❤💙❤
*6⃣1⃣تولید برق*
*قبل از انقلاب: 17 میلیارد کیلووات ساعت در سال*
*بعد از انقلاب: 192 میلیار کیلووات ساعت در سال*
*- ساخت صددرصدی توربین و ژنراتور های نیروگاه های گازی و بخار در کارخانه توگا وابسته به مپنا در کرج.*
❤💙❤💙
*7⃣1⃣مشترکین برق*
*قبل از انقلاب: 3.3 میلیون*
*بعد از انقلاب: 21 میلیون*
💙❤💙❤
*8⃣1⃣راه آهن*
*قبل از انقلاب: 4 هزار کیلومتر*
*بعد از انقلاب: 11 هزار کیلومتر و 9 هزار کیلومتر در دست ساخت*
❤💙❤💙
*9⃣1⃣فرودگاه*
*قبل از انقلاب: 22 فرودگاه*
*بعد از انقلاب: 82 فرودگاه*
💙❤💙❤
*0⃣2⃣دانشگاه*
*تعداد کل دانشجویان کشور:*
️ *قبل از انقلاب در سال ۵۷:*
*حداکثر ۱۵۷ هزار نفر.*
*بعد از انقلاب در سال ۹۶: چهار میلیون و سیصدو بیست هزار نفر. از این تعداد، ۲۵ درصد دانشجویان ارشد و دکتری می باشند.*
❤💙❤💙
*1⃣2⃣بهداشت و درمان*
*امید به زندگی در قبل از انقلاب:*
*زنان ۵۴ سال*
*مردان ۵۲ سال*
*امید به زندگی در بعد از انقلاب:*
*زنان ۷۸ سال*
*مردان ۷۵ سال*
*سازمان ملل میانگین "امید به زندگی" مردان و زنان ایرانی را برای سال ۲۰۱۷ برابر با ۷۶/۶ اعلام کرده است.*
*1⃣2⃣چهل و دو سال افتخار * انتشار پیشرفتها همه ایران پیشرفت ها در شرایطی بدست آمده که کشور 8 سال درگیر جنگ و سخت ترین تحریم های
ظالمانه و بی سابقه و جنگ اقتصادی در طول این چهل سال و چندین سال درگیر* *گروهک های در داخل و جنگ های نیابتی منطقه ای با گروه های تکفیری از جمله داعش بوده است .*
*درستی آمار ارائه شده در بالا را می توان به راحتی با جستجو در اینترنت راستی آزمایی کرد.*👆🇮🇷 * دهه فجر مبارک*
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@pishkesvatanqom
تسنیم ۳۱۳:
#ثامن
#رزمایش_ثامن18
🛰🛰طنین امید۱۹
💠موضوع :دستاوردهای انقلاب اسلامی
📢🎙کارشناس برنامه: دکتر نصر
کارشناس ارشد مسائل سیاسی
👈قسمت مقدماتی
🌸🌸🌸🌸
#ثامن
#ایران_مقتدر
#امید
#دستاوردهای_انقلاب
♻️شبکه سایبری ثامن
@pishkesvatanqom
جشن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی
هم اکنون مسجد چهارمردان
#ایران_مقتدر
#پیشکسوتان_قم
#دهه فجر انقلاب اسلامی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
در بهار آزادی. جای شهدا خالی
میهمانی لاله ها
غبار روبی و عطرافشانی مزار شهدا و تجدید میثاق با آنان
امروز ساعت۱۵۳۰
گلزارهای شهدا
یاعلی
#پیشکسوتان_قم
#دهه فجر انقلاب اسلامی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
میهمانی لاله ها
گلزار شهدای علی بن جعفر علیه السلام
#پیشکسوتان_قم
#دهه فجر انقلاب اسلامی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
گلزار شهدای بقیع
مزار شهیدان انقلاب اسلامی که بعضا مخفیانه و شبانه از ترس مامورین شاه در این قبرستان دفن شدند
مکانی که حضرت امام خمینی رحمه الله علیه بعداز پیروزی انقلاب اسلامی در آن حضور یافته و سخنرانی نمودند.
#پیشکسوتان_قم
#دهه فجر انقلاب اسلامی
#ایران قوی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔴 چرا امروز مردم انقلابی تر از ۵۷ اند؟!
👤 #محسن_مهدیان
🔹 حضرت امام فرمودند مردم ایران در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عصر رسول الله و و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین وحسین بن علی است.
🔸 امام تعارف نداشتند. فقیه عارف نیز اهل اغراق نیست. حرف ذوقی و شطحیات نیز نمی گوید. حقیقی می دیدند که فرمودند :"با جرات مدعی ام...ملتی مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است."
✅ اما چه دیدند؟ چرا چنین گفتند؟
پاسخ ساده است. هرچند همین پاسخ ساده را بعد از چهل سال هنوز نتوانستیم دقیق تبیین کنیم. پاسخ اینست که انقلاب 57 برآمده از یک انقلاب درونی بود. برآمده از تحول. ابتدا انقلاب انفسی صورت گرفت و بعد انقلاب آفاقی. انقلاب درونی مردم بود که انقلاب سیاسی 57 را رقم زد.
🔹 زمان امیرالمومنین مردم بیعت کردند چون از ظلم و ستم گریزان بودند. اما تاب عدالت علی نیز نداشتند. لذا امام فرمود: علی را رها کنید و دنبال دیگری روید. ... فرمود من فردای جامعه شما را می بینم با چهره متلون.
🔸 اما مردم ایران ابتدا قیام درونی کردند. عزت نفس یافتند و احساس کرامت درونی پیدا کردند. ارزش های انقلاب و مطالبه عدالت و آزادی بر اساس این تحول درونی شان شکل گرفت. اینچنین شد که در تاریخ جلوه کردند.
✅ اما غرض اینجا نیست. این مقدمه را مرور کردم تا این ادعا که: مردم امروز ما از بهمن 57 انقلابی تر اند.
🔹 انقلابی گری چیست؟ مردم در بهمن 57 برای تحقق آرمان ها قیام کردند. اما خواستن یک مرحله است و ایستادن و چهل سال برایش هزینه دادن بسیار فراتر. مردم آنچه را در بهمن 57 تاسیس کردند امروز تثبیت کردند. تثبیت به مراتب فراتر از تاسیس است.
🔸 انقلابی گری را باید در نسبت مقاومت و ایستادگی دید. نباید در شاخص های ظاهری متوقف شد. رشد معنویت را باید در میزان مقاومت مردم مقابل هجمه های اهریمنی دید. این شاخصی است که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد و عده ای ظاهرگرا، معنویت و انقلابی گری را ایستا و نقطه ای ارزیابی می کنند.
✅ تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه امروز با سال 57 بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. مثل شناگری که خلاف جریان آب حرکت می کند.
💢 برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت. امروز مردم به مراتب انقلابی ترند چون تحول درونی سال 57 را با مقاومت و ایستادگی حفظ کردند و توسعه دادند و در جان شان تثبیت کردند. این قدرت دیگر شکستنی نیست. این دارایی را نباید دست کم گرفت.
@pishkesvatanqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_ویژه
🔸معجزه پدید آمدن انقلاب
🔹شبیه ترین حادثه به معجزات انبیاء ، این حادثه پیروزی انقلاب بود...
* یادداشت مقدمفر درباره بیانیه مجمع روحانیون؛ شرکای روحانی طلبکار نشوند
دوران مشعشع دولت جناب روحانی را از برخی جهات تاریخ دویستساله اخیر ایران صرفاً در زمانۀ بیدولتی شاهان قاجار به خاطر میآورد و رنج و زخمهای آن ۸ سال، سالها با ملت خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم،
حمیدرضا مقدمفر کارشناس مسائل راهبردی طی یادداشتی در روزنامه وطنامروز در واکنش به بیانیه اخیر مجمع روحانیون مبارز و تشکل موسوم به مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نوشت:
اگرچه «اعتماد به نفس» جزو فضایل و مواهب شخصیتی و عامل پیشبرندهای در امورات انسانی و تشکیلاتی و اجتماعی محسوب میشود، امّا آنگاه که با بیمسئولیتی و خودبزرگبینی تعویض میشود، جای خود را به چیزی غیر از فضیلت میدهد.
محتوای بیانیه مشترک اخیر مجمع روحانیون مبارز و مجمعی که خود را محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نامگذاری کرده است، جزو آن پدیدههایی است که بهلحاظ سیاسی و اجتماعی و حتی روانشناختی میتواند محل بررسی قرار گیرد که؛ از یک سو چگونه جمعی که خود باعث و بانی بسیاری از مشکلاتند، شخصاً بتوانند با این جسارت، از پرده و مانع خجلت عبور کنند و متن مفصلی در نقد دیگران بنویسند و حتی اشارهای به اشتباهات خود نکنند؟ و دیگر اینکه؛ اگرچه سخن گفتن و نقادی کردن عموم مردم جزو افتخارات یک نظام مردمسالار است، امّا کجای مناسبات سیاسی و اجتماعی در این جامعه معیوب است که آن گروه سیاسی میتواند بهجای قرار گرفتن در جایگاه متهم و پاسخگویی در برابر مردم، ردای مدعی را بپوشد و خطاب به همان مردم سخنسرایی و ادای فضل کند؟
بیانیه مورد اشاره که بهمناسبت آغاز دهه فجر صادر و منتشر شده، به یک بررسی آسیبشناسانه روند تحولات کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته و موضوعات متعددی را مطرح کرده است؛ مثلاً گفته که "هم از جمهوریت فاصله گرفتهایم و هم از اسلامیت؛ پیشرفتهایی بهلحاظ فنی و نظامی و ضریب نفوذ منطقهای داشتهایم که قابل توجه و فرخنده است امّا در کنار آن افراد زیادی فقیر شدهاند و برای فقرا و عدالت کاری نکردهایم، رویکرد تنشزدایی را در پیش نگرفتهایم و تحریم شدهایم، حاکمیت چندگانهای را در کشور شاهد بودیم، خودی و ناخودی کردیم" و مسائلی از این دست.
درباره محتوای این بیانیه میتوان نکاتی را فهرست کرد که برخی از آنها به این شرح است:
1 ـ پی بردن به اینکه در کنار دستاوردهای بزرگ در حوزههای مختلف، مشکلات متعددی هم در ساحتهای سیاسی و اجتماعی و بهویژه اقتصادی و... داریم هنر و کشف بزرگی نیست، مشکلاتی که بخشی از آنها ناشی از تحریم و فشار خارجی و بخش مهم و عمده دیگر محصول مدیریتهای معوّج و ناکارآمد مدیران اجرایی در داخل است، نه پوشیده است و نه امکان لاپوشانی دارد؛ این مهم را اتفاقاً بیشتر کسانی احساس میکنند که از محرومان و مستضعفان و جزو هسته مرکزی حامیان نظامند و از قضا آن بخش و گروهی که کمترین احساس را در این زمینه دارد و بعضاً از قِبَل این دردها و رنجهای مردم فرصتطلبیهای سنگینی هم کرده، گروهی است که متأسفانه به تزهای سیاسی همین نویسندگان بیانیه گرایش دارد.
2 ـ اینکه تنها پس از گذشت چند ماه از پایان دوران مشعشع دولت جناب روحانی که از برخی جهات مشابه آن را تاریخ دویستساله اخیر ایران صرفاً در زمانۀ بیدولتی شاهان قاجار به خاطر میآورد و رنج و زخمهای آن 8 سال، سالها با ملت خواهد بود، حامیان سیاسی او شهامت میکنند و آن هم ذیل عناوینی مانند «حکمرانی خوب»! بیانیه مفصلی میدهند، یعنی اساساً این دوستان مردم را به حساب نمیآورند، وگرنه بهتر بود برای مراعات روح و روان این مردم رنجدیده هم که شده مدتی را به سکوت میگذراندند و سر در گریبان اندوه مینهادند تا گذر زمان کمی از زخم آن دوران کم کند. این فاصلهگذاری برخی آقایان با تقوای سیاسی ـ اجتماعی واقعاً قابل مدلسازی برای ترویج فاصلهگذاری اجتماعی در کروناست و میتواند ملت را از شرّ این بیماری نجات دهد.
3 ـ نویسندگان بیانیه خاطرنشان کردهاند که پس از انقلاب اسلامی و تأسیس جمهوری اسلامی رفته رفته هم از «اسلام» فاصله گرفتهایم و هم از «جمهوریت»؛ از قضا اینجا را درست فرمودهاند؛ امّا متوجه نشدهاند که بهجای نقد دیگران، «حدیث نفس» گفتهاند. متأسفانه بخشی از مشکلات دقیقاً از آنجا آغاز شد که بر اثر نابلدی و عدم تیزبینی سیاسی این آقایان که بسیاریشان جزو مبارزان انقلاب و زخمخوردگان سکولارها و سلطنتطلبها بودند، به جایی رسیدند که همین سکولارها و سلطنتطلبها و بعضاً متأسفانه تروریستها و دشمنان ایران، پشت دیدگاههای آنها پنهان شدند؛ آنان را پیش راندند و به مقابله با سیاستهای اصولی جمهوری اسلامی کشاندند و خود در خفا، خندیدند و قهقهه زدند، در سایتها و پایگاههایشان علیه امام(ره) که جزو مفاخر تاریخ ایران و بشریت است قلم زدند و نوشتند و حتی نعوذ بالله امام و تف
نیکو میشمارند، از این جهت اشکالی ندارد و فرمایش شما در اذعان به این پیروزیها را نیز بهفال نیک میگیریم و دستتان را میفشاریم، اما الحقوالانصاف در خلوت خود ندامتی از گذشته و یارینکردن مکفیتان به جبهه حق دارید؟
انشاءالله با یاری خداوند، مردم ایران در جنگ اقتصادی علیه دشمن نیز پیروز خواهد شد و آن روز همین امر را هم علیرغم تجویزهای غلط امروزتان، تبریک خواهید گفت.
7 ـ صادرکنندگان این بیانیه در بخش دیگری نیز توصیههایی به نظام جمهوری اسلامی در راستای منادی صلح بودن و تنشزدایی در منطقه کردهاند! غیر از توصیه مشعشع پیشینی دوستان این آقایان در گفتگو با داعش بهجای نبرد با آن، در موضوع صلح و عقلانیت هم رفقای این عزیزان سابقه جالبی دارند. دوستان آقایان نه توصیههایشان برای گفتگو و صبر بههنگام بوده و نه تجویزهایشان برای جنگ و نبرد از دقت نظر و عقلانیت بویی برده است. دوستان نویسندگان همین بیانیه همانها هستند که در دهه 70 بر ضرورت لشگرکشی به افغانستان تأکید میکردند و برای آن مصوبهای هم صادر کرده بودند؛ مصوبهای که اگر با مخالفت و ممانعت قاطعانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب روبهرو نمیشد، ایران را وارد باتلاقی از جنگ با همسایه شرقی میکرد که احتمالاً تا همین امروز نیز گریبانگیر ایران و افغانستان و تنها بهسود دشمنان مردم این دو کشور بود، حال با این تجربه جالب از عقلانیت در سیاست خارجی، بر برج عاج نشستن و فرمایش صادر کردن هم جزو نوبرهای سیاست در ایران است.
8 ـ از جانکاهترین بخشهای این بیانیه مقاطعی است که از زبان و یا درباره فقرا و محرومان سخن میگوید؛ آقایانی که خود تا لحظه آخر با سردمدار تئوری ظالمانه «لهشدن اجتنابناپذیر برخی فقرا زیر چرخ توسعه» متحد ماندند و جز معدودی، لب به نقد مؤثر سیاستهای او نگشودند، و امروز نیز اساساً با آنهایی قرابت دارند که چیزی مثل عدالت اجتماعی را یاوه میخوانند، چگونه میتوانند از زبان فقرا سخن بگویند؟ آیا غیر از این است که اگر تا دیروز مفاهیم ارزشمندی مثل آزادی و دموکراسی برایشان صرفاً ابزاری برای راندن ارّابه قدرتطلبی بود، امروز این قرعه به نام فقرا و محرومانی افتاده است که بیشترین زخم را از همین دیدگاهها خوردند؟
9 ـ یکی از سیاستها و گفتارهایی که ظاهراً برای این آقایان بسیار سنگین آمده و مکرر در سخنان و مواضع خود به آن ارجاع میدهند، مسئله تفکیک خودی از غیرخودی است. نویسندگان بیانیه مورد اشاره در این متن هم گفتهاند که "نباید دایره خودیها را آنقدر تنگ کنیم که اکثریت مردم ناخودی باشند"! مغلطه عجیبی است؛ رهبر معظم انقلاب مشخصاً همه مردم ایران را خودی و دشمنان این ملت و همکاران آن دشمن را ناخودی میدانند؛ سؤال این است؛ چرا شما اینقدر آشفته شدهاید؟ پاسخ روشن است؛ متأسفانه شما در مقاطع متعددی دشمن را خودی کردید و مردم را غیرخودی و به همین علت خواسته یا ناخواسته همدست دشمن در تحریم شدید و مردم را زیر فشار خود له کردید، احتمالاً از این جهت است که از خودی و ناخودی کردن ناراحتید، چون خود را ضمیر آن مرجع انگاشتهاید، حال آنکه اگر نیک مینگریستید، مسئله چیز دیگری بود و اشتباه از ضمیر نبود، بلکه مرجع را باید درست میدیدید و با او مرزگذاریهای جدی میکردید.
10 ـ وقتی انسان با محتوای این بیانیه نسبتاً مفصل مواجه میشود، غیر از غصههایی که از فریبهای نهفته در آن میبیند و اشتباهاتی که در تحلیل مشاهده میکند، خود را در موقعیتی میبیند که از نویسندگان بپرسد که ضمناً ماشاءالله چقدر ایده برای اقتصاد دارید!! اما پرسش جدیتر این است که مجموعاً دستکم 24 سال از این 32 سال اخیر دولت در اختیار دوستان شما بوده است (8 سال دولت هاشمی، 8 سال خاتمی و 8 سال هم روحانی)؛ در تمام این 24 سال هم امکان عملی شدن ایدههایتان فراهم بود و حتی مجوز داده شد که با آمریکا محرمانه و آشکار مذاکره کنید و توافقی ببندید که بسیاری از جزییات آن هم مصداق توافق خوب و مورد تأیید نظام نبود، امّا محصول آن ایدههایتان چه بود؟ با ایدۀ دیپلماسی و گفتگو با دشمن کاری کردید که اساساً امر گفتگو و دیپلماسی قفل شد و به بنبست رسید و دیگر طرف مقابل شما را برای صحبت کردن هم بهرسمیت نشناخت، بلکه طوماری نوشت و گفت "امضایش کنید" و والسلام؛ با ایده گفتگوی تمدنها، محور شرارت خوانده شدید و با ایدۀ تنشزدایی، در لیست تحت تعقیب پلیس بینالمللی قرار گرفتید! سابقهتان در اقتصاد هم که نیاز به توضیح ندارد.
بنابراین توصیه مشفقانه به آقایان سابقاً مبارز آن است که بهجای فرار به جلو و بار کردن تقصیرات به دوش دیگران، از خطاهای سرشار گذشته و ظلمهایی که به مردم کردند، توبه کنند و به مسیر امام(ره) و ملت ایران برگردند؛ این بیانیهها و مغلطهها جز آنکه خود را فریب دهند و چند صباحی دیگر بر گرد کرسی دورهمی تغافل بنشینند سودی ندارد؛ خاصه آنکه همۀ ما بهزودی
کراتش را به موزهها فرستادند و این آقایان بهجای آنکه قدرتمندانه و غیورانه در مقابل آنها بایستند، از سرمستی قدرت به یک ائتلاف و اتحاد راهبردی با آنها دست زدند و نفهمیدند که با میراث امام(ره) چه کردند.
گفتهاند که از جمهوریت فاصله گرفتهایم؛ گُل گفتهاند، متأسفانه این آقایان فرآیندهای مردمسالارانهای را که امام خمینی(ره) با اعتقاد قلبی تعبیه کردند و امام خامنهای با تمام توان و تا پای جان از آن دفاع کردند، صرفاً شکل و ادا و اطواری برای نیل خود به قدرت دیدند، لذا آنجا که با این سازوکارها به قدرت رسیدند، آن را دموکراتیکترین فرآیندهای جهان خواندند و به آن بالیدند ولی آنگاه که با دست رد مردم به سینهشان مواجه شدند، «کودتا»ی نرم علیه ملت را عین «دموکراسی» و «آزادیخواهی» خواندند و مردم را بهدلیل رأی به فردی غیر از کاندیدای متبوعشان با چنان تنبیهی مواجه کردند که خود تنبیهکنندگان گفتند تاریخ چنین «تحریمی» به خود ندیده است!
آقایان سابقاً مبارز! شما اگر میدانستید که با اقدام به کودتایتان در سال 88 چه با این ملت کردید، تا ابد نه از جمهوریت سخن میگفتید، نه از اسلامیت و نه حتی از مردم. مقابلهتان با جمهوریت در آن سال، دشمنی که به استیصال رسیده بود و نامهنگاریهای متعددی را ذیل اذعان به شکست راهبردیاش برای تسلیم ایران در پیش گرفته بود، چنان امیدوار و وحشی کرد که شدیدترین تحریمها علیه مردم را در تاریخ وضع کرد و چنان جنایتی کرد که آثار جراحتهای سنگینش را امروز بر پیکر مردم بیگناه ایران میبینید؛ حال این جنایت دوستانتان را با کجای جمهوریت و اسلامیت همخوان میدانید؟ اصلاً با چهرویی توان سخن گفتن با این ملت دردکشیده را دارید؟ با کدامین پاسخ بهدلیل این گناه بزرگ در پیشگاه خداوند متعال حاضر خواهید شد؟
4 ـ نویسندگان بیانیه مرقوم کردهاند که "بدون تردید توطئههای بیرونی و فشارهای خارجی هم در پدید آمدن این وضع تأثیر داشته است"؛ اما آقایان! کملطفی میفرمایید؛ دشمن بدون همکاری برخی از دوستان شما هیچ غلطی نمیتوانست بکند. متأسفانه برخی از شما و دوستان شما کاتالیزور دشمن شدید و آنچه را او در خواب نمیدید در بیداری تقدیمش کردید. دشمن صراحتاً نوشته است که هیچ ابزاری، از تهدید نظامی تا تحریم اقتصادی، بدون آنکه همکارانی در داخل داشته باشد به جایی نخواهد رسید؛ یعنی بدون صداهایی که از گلوی او فریاد بزند و تسلیم را تئوریزه کند و بهجای دشمن، آرمانهای اسلامی را متهم کند، و بهجای آنکه حامی ولی فقیه باشد تا به مملکت آسیب نرسد، در برخی امور به دفتر حافظ منافع بیگانگان تبدیل شود. دشمن میداند که بدون این همکارانش، حتی تحریمها هم میتواند به ضد خودش تبدیل شود.
البته از اینکه برای دشمن هم بههرحال در این شرایط نامطلوب سهمی قائل هستید متشکریم، امّا با کملطفی و تواضع(!) از سهم بسیار کلیدی خود و دوستان خود عبور نکنید!
5 ـ صادرکنندگان بیانیه در بخشی از نوشتهشان از شکلگیری حاکمیتهای چندگانه و سردرگمی و حتی تعارض پرهزینه در مدیریت گلایه و آن را بخشی از علل مشکلات موجود قلمداد کردهاند؛ باز هم حرف درستی است امّا "ای کمان و تیرها برساخته؛ صید نزدیک و تو دور انداخته!"؛ نقد درستی است امّا متهم بیخ گوشتان است، آقایان؛ چرا صید و بانی را در دوردست جستوجو میکنید؟ آنهایی که نهتنها حاکمیت دوگانه و چندگانه را بد نمیشمردند بلکه برای آن تئوریهای مکرر و راهکارهای متعدد و بعضاً خشونتطلبانهای تجویز میکردند جزو دوستان و همپیمانان سیاسی خودتان هستند، امّا آیا با آنها مرزگذاری دقیق کردید؟ سیاستهای جاهطلبانهشان را سرزنش کردید و فیل مست قدرتشان را رم دادید؟ نکردید و بلکه یاریشان کردید و شد آنچه شد.
6 ـ در بخش دیگری از بیانیه مورد اشاره نیز از پیشرفتهای نظامی و فنی و افزایش ضریب نفوذ منطقهای ایران تقدیر بهعمل آمده است؛ اینجا هم آقایان در حق خود کملطفی کردهاند؛ باید از این دوستان سابقاً مبارز پرسید؛ یاران سیاسی شما کجا با این سیاستها موافق بودهاند که حال در رثایش حماسه میسرایید؟ معمّا چو حل گشت آسان شود، ولی دوستان شما پیشتر و بههنگامی که مدافعان حرم و اسطورههای آزادی و عدالت به نبرد با داعش و تکفیریها رفته و با حامیان دولتی پشتسر آنها یعنی آمریکا و مرتجعان منطقه هم گلاویز میشدند، بهجای آنکه از این سیاست حمایت کنند به خانواده شهدای حرم زخمزبان میزدند و به جای نبرد با جانیها، گفتگو با داعش را تجویز میکردند، آن روز بیانیه دادید و در دهان اینها که از پشت جبهه به مدافعان حرم میتاختند زدید که امروز در جشن آزادیخواهان خود را شریک میدانید؟ البته رهبر انقلاب و حاجقاسم و حاجقاسمها و کلّاً پاسداران امنیت و انقلاب اسلامی ایران و حامیان مستضعفان و ملل جهان، همه ملت ایران و آزادگان جهان را در این پیروزیها سهیم میداند و مشارکتشان در جشن را