گلزار شهدای بقیع
مزار شهیدان انقلاب اسلامی که بعضا مخفیانه و شبانه از ترس مامورین شاه در این قبرستان دفن شدند
مکانی که حضرت امام خمینی رحمه الله علیه بعداز پیروزی انقلاب اسلامی در آن حضور یافته و سخنرانی نمودند.
#پیشکسوتان_قم
#دهه فجر انقلاب اسلامی
#ایران قوی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔴 چرا امروز مردم انقلابی تر از ۵۷ اند؟!
👤 #محسن_مهدیان
🔹 حضرت امام فرمودند مردم ایران در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عصر رسول الله و و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین وحسین بن علی است.
🔸 امام تعارف نداشتند. فقیه عارف نیز اهل اغراق نیست. حرف ذوقی و شطحیات نیز نمی گوید. حقیقی می دیدند که فرمودند :"با جرات مدعی ام...ملتی مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است."
✅ اما چه دیدند؟ چرا چنین گفتند؟
پاسخ ساده است. هرچند همین پاسخ ساده را بعد از چهل سال هنوز نتوانستیم دقیق تبیین کنیم. پاسخ اینست که انقلاب 57 برآمده از یک انقلاب درونی بود. برآمده از تحول. ابتدا انقلاب انفسی صورت گرفت و بعد انقلاب آفاقی. انقلاب درونی مردم بود که انقلاب سیاسی 57 را رقم زد.
🔹 زمان امیرالمومنین مردم بیعت کردند چون از ظلم و ستم گریزان بودند. اما تاب عدالت علی نیز نداشتند. لذا امام فرمود: علی را رها کنید و دنبال دیگری روید. ... فرمود من فردای جامعه شما را می بینم با چهره متلون.
🔸 اما مردم ایران ابتدا قیام درونی کردند. عزت نفس یافتند و احساس کرامت درونی پیدا کردند. ارزش های انقلاب و مطالبه عدالت و آزادی بر اساس این تحول درونی شان شکل گرفت. اینچنین شد که در تاریخ جلوه کردند.
✅ اما غرض اینجا نیست. این مقدمه را مرور کردم تا این ادعا که: مردم امروز ما از بهمن 57 انقلابی تر اند.
🔹 انقلابی گری چیست؟ مردم در بهمن 57 برای تحقق آرمان ها قیام کردند. اما خواستن یک مرحله است و ایستادن و چهل سال برایش هزینه دادن بسیار فراتر. مردم آنچه را در بهمن 57 تاسیس کردند امروز تثبیت کردند. تثبیت به مراتب فراتر از تاسیس است.
🔸 انقلابی گری را باید در نسبت مقاومت و ایستادگی دید. نباید در شاخص های ظاهری متوقف شد. رشد معنویت را باید در میزان مقاومت مردم مقابل هجمه های اهریمنی دید. این شاخصی است که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد و عده ای ظاهرگرا، معنویت و انقلابی گری را ایستا و نقطه ای ارزیابی می کنند.
✅ تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه امروز با سال 57 بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. مثل شناگری که خلاف جریان آب حرکت می کند.
💢 برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت. امروز مردم به مراتب انقلابی ترند چون تحول درونی سال 57 را با مقاومت و ایستادگی حفظ کردند و توسعه دادند و در جان شان تثبیت کردند. این قدرت دیگر شکستنی نیست. این دارایی را نباید دست کم گرفت.
@pishkesvatanqom
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_ویژه
🔸معجزه پدید آمدن انقلاب
🔹شبیه ترین حادثه به معجزات انبیاء ، این حادثه پیروزی انقلاب بود...
* یادداشت مقدمفر درباره بیانیه مجمع روحانیون؛ شرکای روحانی طلبکار نشوند
دوران مشعشع دولت جناب روحانی را از برخی جهات تاریخ دویستساله اخیر ایران صرفاً در زمانۀ بیدولتی شاهان قاجار به خاطر میآورد و رنج و زخمهای آن ۸ سال، سالها با ملت خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم،
حمیدرضا مقدمفر کارشناس مسائل راهبردی طی یادداشتی در روزنامه وطنامروز در واکنش به بیانیه اخیر مجمع روحانیون مبارز و تشکل موسوم به مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نوشت:
اگرچه «اعتماد به نفس» جزو فضایل و مواهب شخصیتی و عامل پیشبرندهای در امورات انسانی و تشکیلاتی و اجتماعی محسوب میشود، امّا آنگاه که با بیمسئولیتی و خودبزرگبینی تعویض میشود، جای خود را به چیزی غیر از فضیلت میدهد.
محتوای بیانیه مشترک اخیر مجمع روحانیون مبارز و مجمعی که خود را محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نامگذاری کرده است، جزو آن پدیدههایی است که بهلحاظ سیاسی و اجتماعی و حتی روانشناختی میتواند محل بررسی قرار گیرد که؛ از یک سو چگونه جمعی که خود باعث و بانی بسیاری از مشکلاتند، شخصاً بتوانند با این جسارت، از پرده و مانع خجلت عبور کنند و متن مفصلی در نقد دیگران بنویسند و حتی اشارهای به اشتباهات خود نکنند؟ و دیگر اینکه؛ اگرچه سخن گفتن و نقادی کردن عموم مردم جزو افتخارات یک نظام مردمسالار است، امّا کجای مناسبات سیاسی و اجتماعی در این جامعه معیوب است که آن گروه سیاسی میتواند بهجای قرار گرفتن در جایگاه متهم و پاسخگویی در برابر مردم، ردای مدعی را بپوشد و خطاب به همان مردم سخنسرایی و ادای فضل کند؟
بیانیه مورد اشاره که بهمناسبت آغاز دهه فجر صادر و منتشر شده، به یک بررسی آسیبشناسانه روند تحولات کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته و موضوعات متعددی را مطرح کرده است؛ مثلاً گفته که "هم از جمهوریت فاصله گرفتهایم و هم از اسلامیت؛ پیشرفتهایی بهلحاظ فنی و نظامی و ضریب نفوذ منطقهای داشتهایم که قابل توجه و فرخنده است امّا در کنار آن افراد زیادی فقیر شدهاند و برای فقرا و عدالت کاری نکردهایم، رویکرد تنشزدایی را در پیش نگرفتهایم و تحریم شدهایم، حاکمیت چندگانهای را در کشور شاهد بودیم، خودی و ناخودی کردیم" و مسائلی از این دست.
درباره محتوای این بیانیه میتوان نکاتی را فهرست کرد که برخی از آنها به این شرح است:
1 ـ پی بردن به اینکه در کنار دستاوردهای بزرگ در حوزههای مختلف، مشکلات متعددی هم در ساحتهای سیاسی و اجتماعی و بهویژه اقتصادی و... داریم هنر و کشف بزرگی نیست، مشکلاتی که بخشی از آنها ناشی از تحریم و فشار خارجی و بخش مهم و عمده دیگر محصول مدیریتهای معوّج و ناکارآمد مدیران اجرایی در داخل است، نه پوشیده است و نه امکان لاپوشانی دارد؛ این مهم را اتفاقاً بیشتر کسانی احساس میکنند که از محرومان و مستضعفان و جزو هسته مرکزی حامیان نظامند و از قضا آن بخش و گروهی که کمترین احساس را در این زمینه دارد و بعضاً از قِبَل این دردها و رنجهای مردم فرصتطلبیهای سنگینی هم کرده، گروهی است که متأسفانه به تزهای سیاسی همین نویسندگان بیانیه گرایش دارد.
2 ـ اینکه تنها پس از گذشت چند ماه از پایان دوران مشعشع دولت جناب روحانی که از برخی جهات مشابه آن را تاریخ دویستساله اخیر ایران صرفاً در زمانۀ بیدولتی شاهان قاجار به خاطر میآورد و رنج و زخمهای آن 8 سال، سالها با ملت خواهد بود، حامیان سیاسی او شهامت میکنند و آن هم ذیل عناوینی مانند «حکمرانی خوب»! بیانیه مفصلی میدهند، یعنی اساساً این دوستان مردم را به حساب نمیآورند، وگرنه بهتر بود برای مراعات روح و روان این مردم رنجدیده هم که شده مدتی را به سکوت میگذراندند و سر در گریبان اندوه مینهادند تا گذر زمان کمی از زخم آن دوران کم کند. این فاصلهگذاری برخی آقایان با تقوای سیاسی ـ اجتماعی واقعاً قابل مدلسازی برای ترویج فاصلهگذاری اجتماعی در کروناست و میتواند ملت را از شرّ این بیماری نجات دهد.
3 ـ نویسندگان بیانیه خاطرنشان کردهاند که پس از انقلاب اسلامی و تأسیس جمهوری اسلامی رفته رفته هم از «اسلام» فاصله گرفتهایم و هم از «جمهوریت»؛ از قضا اینجا را درست فرمودهاند؛ امّا متوجه نشدهاند که بهجای نقد دیگران، «حدیث نفس» گفتهاند. متأسفانه بخشی از مشکلات دقیقاً از آنجا آغاز شد که بر اثر نابلدی و عدم تیزبینی سیاسی این آقایان که بسیاریشان جزو مبارزان انقلاب و زخمخوردگان سکولارها و سلطنتطلبها بودند، به جایی رسیدند که همین سکولارها و سلطنتطلبها و بعضاً متأسفانه تروریستها و دشمنان ایران، پشت دیدگاههای آنها پنهان شدند؛ آنان را پیش راندند و به مقابله با سیاستهای اصولی جمهوری اسلامی کشاندند و خود در خفا، خندیدند و قهقهه زدند، در سایتها و پایگاههایشان علیه امام(ره) که جزو مفاخر تاریخ ایران و بشریت است قلم زدند و نوشتند و حتی نعوذ بالله امام و تف
نیکو میشمارند، از این جهت اشکالی ندارد و فرمایش شما در اذعان به این پیروزیها را نیز بهفال نیک میگیریم و دستتان را میفشاریم، اما الحقوالانصاف در خلوت خود ندامتی از گذشته و یارینکردن مکفیتان به جبهه حق دارید؟
انشاءالله با یاری خداوند، مردم ایران در جنگ اقتصادی علیه دشمن نیز پیروز خواهد شد و آن روز همین امر را هم علیرغم تجویزهای غلط امروزتان، تبریک خواهید گفت.
7 ـ صادرکنندگان این بیانیه در بخش دیگری نیز توصیههایی به نظام جمهوری اسلامی در راستای منادی صلح بودن و تنشزدایی در منطقه کردهاند! غیر از توصیه مشعشع پیشینی دوستان این آقایان در گفتگو با داعش بهجای نبرد با آن، در موضوع صلح و عقلانیت هم رفقای این عزیزان سابقه جالبی دارند. دوستان آقایان نه توصیههایشان برای گفتگو و صبر بههنگام بوده و نه تجویزهایشان برای جنگ و نبرد از دقت نظر و عقلانیت بویی برده است. دوستان نویسندگان همین بیانیه همانها هستند که در دهه 70 بر ضرورت لشگرکشی به افغانستان تأکید میکردند و برای آن مصوبهای هم صادر کرده بودند؛ مصوبهای که اگر با مخالفت و ممانعت قاطعانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب روبهرو نمیشد، ایران را وارد باتلاقی از جنگ با همسایه شرقی میکرد که احتمالاً تا همین امروز نیز گریبانگیر ایران و افغانستان و تنها بهسود دشمنان مردم این دو کشور بود، حال با این تجربه جالب از عقلانیت در سیاست خارجی، بر برج عاج نشستن و فرمایش صادر کردن هم جزو نوبرهای سیاست در ایران است.
8 ـ از جانکاهترین بخشهای این بیانیه مقاطعی است که از زبان و یا درباره فقرا و محرومان سخن میگوید؛ آقایانی که خود تا لحظه آخر با سردمدار تئوری ظالمانه «لهشدن اجتنابناپذیر برخی فقرا زیر چرخ توسعه» متحد ماندند و جز معدودی، لب به نقد مؤثر سیاستهای او نگشودند، و امروز نیز اساساً با آنهایی قرابت دارند که چیزی مثل عدالت اجتماعی را یاوه میخوانند، چگونه میتوانند از زبان فقرا سخن بگویند؟ آیا غیر از این است که اگر تا دیروز مفاهیم ارزشمندی مثل آزادی و دموکراسی برایشان صرفاً ابزاری برای راندن ارّابه قدرتطلبی بود، امروز این قرعه به نام فقرا و محرومانی افتاده است که بیشترین زخم را از همین دیدگاهها خوردند؟
9 ـ یکی از سیاستها و گفتارهایی که ظاهراً برای این آقایان بسیار سنگین آمده و مکرر در سخنان و مواضع خود به آن ارجاع میدهند، مسئله تفکیک خودی از غیرخودی است. نویسندگان بیانیه مورد اشاره در این متن هم گفتهاند که "نباید دایره خودیها را آنقدر تنگ کنیم که اکثریت مردم ناخودی باشند"! مغلطه عجیبی است؛ رهبر معظم انقلاب مشخصاً همه مردم ایران را خودی و دشمنان این ملت و همکاران آن دشمن را ناخودی میدانند؛ سؤال این است؛ چرا شما اینقدر آشفته شدهاید؟ پاسخ روشن است؛ متأسفانه شما در مقاطع متعددی دشمن را خودی کردید و مردم را غیرخودی و به همین علت خواسته یا ناخواسته همدست دشمن در تحریم شدید و مردم را زیر فشار خود له کردید، احتمالاً از این جهت است که از خودی و ناخودی کردن ناراحتید، چون خود را ضمیر آن مرجع انگاشتهاید، حال آنکه اگر نیک مینگریستید، مسئله چیز دیگری بود و اشتباه از ضمیر نبود، بلکه مرجع را باید درست میدیدید و با او مرزگذاریهای جدی میکردید.
10 ـ وقتی انسان با محتوای این بیانیه نسبتاً مفصل مواجه میشود، غیر از غصههایی که از فریبهای نهفته در آن میبیند و اشتباهاتی که در تحلیل مشاهده میکند، خود را در موقعیتی میبیند که از نویسندگان بپرسد که ضمناً ماشاءالله چقدر ایده برای اقتصاد دارید!! اما پرسش جدیتر این است که مجموعاً دستکم 24 سال از این 32 سال اخیر دولت در اختیار دوستان شما بوده است (8 سال دولت هاشمی، 8 سال خاتمی و 8 سال هم روحانی)؛ در تمام این 24 سال هم امکان عملی شدن ایدههایتان فراهم بود و حتی مجوز داده شد که با آمریکا محرمانه و آشکار مذاکره کنید و توافقی ببندید که بسیاری از جزییات آن هم مصداق توافق خوب و مورد تأیید نظام نبود، امّا محصول آن ایدههایتان چه بود؟ با ایدۀ دیپلماسی و گفتگو با دشمن کاری کردید که اساساً امر گفتگو و دیپلماسی قفل شد و به بنبست رسید و دیگر طرف مقابل شما را برای صحبت کردن هم بهرسمیت نشناخت، بلکه طوماری نوشت و گفت "امضایش کنید" و والسلام؛ با ایده گفتگوی تمدنها، محور شرارت خوانده شدید و با ایدۀ تنشزدایی، در لیست تحت تعقیب پلیس بینالمللی قرار گرفتید! سابقهتان در اقتصاد هم که نیاز به توضیح ندارد.
بنابراین توصیه مشفقانه به آقایان سابقاً مبارز آن است که بهجای فرار به جلو و بار کردن تقصیرات به دوش دیگران، از خطاهای سرشار گذشته و ظلمهایی که به مردم کردند، توبه کنند و به مسیر امام(ره) و ملت ایران برگردند؛ این بیانیهها و مغلطهها جز آنکه خود را فریب دهند و چند صباحی دیگر بر گرد کرسی دورهمی تغافل بنشینند سودی ندارد؛ خاصه آنکه همۀ ما بهزودی
کراتش را به موزهها فرستادند و این آقایان بهجای آنکه قدرتمندانه و غیورانه در مقابل آنها بایستند، از سرمستی قدرت به یک ائتلاف و اتحاد راهبردی با آنها دست زدند و نفهمیدند که با میراث امام(ره) چه کردند.
گفتهاند که از جمهوریت فاصله گرفتهایم؛ گُل گفتهاند، متأسفانه این آقایان فرآیندهای مردمسالارانهای را که امام خمینی(ره) با اعتقاد قلبی تعبیه کردند و امام خامنهای با تمام توان و تا پای جان از آن دفاع کردند، صرفاً شکل و ادا و اطواری برای نیل خود به قدرت دیدند، لذا آنجا که با این سازوکارها به قدرت رسیدند، آن را دموکراتیکترین فرآیندهای جهان خواندند و به آن بالیدند ولی آنگاه که با دست رد مردم به سینهشان مواجه شدند، «کودتا»ی نرم علیه ملت را عین «دموکراسی» و «آزادیخواهی» خواندند و مردم را بهدلیل رأی به فردی غیر از کاندیدای متبوعشان با چنان تنبیهی مواجه کردند که خود تنبیهکنندگان گفتند تاریخ چنین «تحریمی» به خود ندیده است!
آقایان سابقاً مبارز! شما اگر میدانستید که با اقدام به کودتایتان در سال 88 چه با این ملت کردید، تا ابد نه از جمهوریت سخن میگفتید، نه از اسلامیت و نه حتی از مردم. مقابلهتان با جمهوریت در آن سال، دشمنی که به استیصال رسیده بود و نامهنگاریهای متعددی را ذیل اذعان به شکست راهبردیاش برای تسلیم ایران در پیش گرفته بود، چنان امیدوار و وحشی کرد که شدیدترین تحریمها علیه مردم را در تاریخ وضع کرد و چنان جنایتی کرد که آثار جراحتهای سنگینش را امروز بر پیکر مردم بیگناه ایران میبینید؛ حال این جنایت دوستانتان را با کجای جمهوریت و اسلامیت همخوان میدانید؟ اصلاً با چهرویی توان سخن گفتن با این ملت دردکشیده را دارید؟ با کدامین پاسخ بهدلیل این گناه بزرگ در پیشگاه خداوند متعال حاضر خواهید شد؟
4 ـ نویسندگان بیانیه مرقوم کردهاند که "بدون تردید توطئههای بیرونی و فشارهای خارجی هم در پدید آمدن این وضع تأثیر داشته است"؛ اما آقایان! کملطفی میفرمایید؛ دشمن بدون همکاری برخی از دوستان شما هیچ غلطی نمیتوانست بکند. متأسفانه برخی از شما و دوستان شما کاتالیزور دشمن شدید و آنچه را او در خواب نمیدید در بیداری تقدیمش کردید. دشمن صراحتاً نوشته است که هیچ ابزاری، از تهدید نظامی تا تحریم اقتصادی، بدون آنکه همکارانی در داخل داشته باشد به جایی نخواهد رسید؛ یعنی بدون صداهایی که از گلوی او فریاد بزند و تسلیم را تئوریزه کند و بهجای دشمن، آرمانهای اسلامی را متهم کند، و بهجای آنکه حامی ولی فقیه باشد تا به مملکت آسیب نرسد، در برخی امور به دفتر حافظ منافع بیگانگان تبدیل شود. دشمن میداند که بدون این همکارانش، حتی تحریمها هم میتواند به ضد خودش تبدیل شود.
البته از اینکه برای دشمن هم بههرحال در این شرایط نامطلوب سهمی قائل هستید متشکریم، امّا با کملطفی و تواضع(!) از سهم بسیار کلیدی خود و دوستان خود عبور نکنید!
5 ـ صادرکنندگان بیانیه در بخشی از نوشتهشان از شکلگیری حاکمیتهای چندگانه و سردرگمی و حتی تعارض پرهزینه در مدیریت گلایه و آن را بخشی از علل مشکلات موجود قلمداد کردهاند؛ باز هم حرف درستی است امّا "ای کمان و تیرها برساخته؛ صید نزدیک و تو دور انداخته!"؛ نقد درستی است امّا متهم بیخ گوشتان است، آقایان؛ چرا صید و بانی را در دوردست جستوجو میکنید؟ آنهایی که نهتنها حاکمیت دوگانه و چندگانه را بد نمیشمردند بلکه برای آن تئوریهای مکرر و راهکارهای متعدد و بعضاً خشونتطلبانهای تجویز میکردند جزو دوستان و همپیمانان سیاسی خودتان هستند، امّا آیا با آنها مرزگذاری دقیق کردید؟ سیاستهای جاهطلبانهشان را سرزنش کردید و فیل مست قدرتشان را رم دادید؟ نکردید و بلکه یاریشان کردید و شد آنچه شد.
6 ـ در بخش دیگری از بیانیه مورد اشاره نیز از پیشرفتهای نظامی و فنی و افزایش ضریب نفوذ منطقهای ایران تقدیر بهعمل آمده است؛ اینجا هم آقایان در حق خود کملطفی کردهاند؛ باید از این دوستان سابقاً مبارز پرسید؛ یاران سیاسی شما کجا با این سیاستها موافق بودهاند که حال در رثایش حماسه میسرایید؟ معمّا چو حل گشت آسان شود، ولی دوستان شما پیشتر و بههنگامی که مدافعان حرم و اسطورههای آزادی و عدالت به نبرد با داعش و تکفیریها رفته و با حامیان دولتی پشتسر آنها یعنی آمریکا و مرتجعان منطقه هم گلاویز میشدند، بهجای آنکه از این سیاست حمایت کنند به خانواده شهدای حرم زخمزبان میزدند و به جای نبرد با جانیها، گفتگو با داعش را تجویز میکردند، آن روز بیانیه دادید و در دهان اینها که از پشت جبهه به مدافعان حرم میتاختند زدید که امروز در جشن آزادیخواهان خود را شریک میدانید؟ البته رهبر انقلاب و حاجقاسم و حاجقاسمها و کلّاً پاسداران امنیت و انقلاب اسلامی ایران و حامیان مستضعفان و ملل جهان، همه ملت ایران و آزادگان جهان را در این پیروزیها سهیم میداند و مشارکتشان در جشن را
در پیشگاه الهی حاضر خواهیم بود و باید پاسخگوی نسبت اقدامات خود با امام بزرگوار(ره) و مردم باشیم.
#پیشکسوتان_قم
#ایران_مقتدر
#روایت_درست
#جهاد_تبیین
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آزادی رایگان نیست!
خاطره دختر۱۴ساله مسلمان از دستگیری و شکنجه وی و مادرش توسط ساواک رژیم پهلوی.
#پیشکسوتان_قم
#روایت_درست
#دستاوردهای_انقلاب
#جهاد_تبیین
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*این کلیپو ببین و بگو ماشاالله رونمایی از لشکر رباتیک سپاه پاسداران بنازم به غیور مردان کارآمد سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران به کوری چشم دشمنان ایران اسلامی🇮🇷 ✌🏻 همچو کوه استوار و همچو سرو بلندقامت و در حال رشدو تعالی روز افزون است . زنده باد رهبر خردمندمان ، زنده باد نظام اسلامی ایران (سپاه ، ارتش ، بسیج ، نیروی هوایی ، نیروی زمینی و نیروی دریائی و نیروی قدس ) زنده باد ایران 🇮🇷✌🏻
زنده باد ایرانی🇮🇷✌🏻
#پیشکسوتان_قم
#روایت_درست
#ایران_مقتدر
#دستاوردهای_انقلاب
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
هدایت شده از مهدی دباغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت این که پلیس جرات نمیکنه روی اوباش اسلحه بکشه وجود چنین احمقها و خائنینی است ...
*هفت چالش مورد اختلاف مذاکرات وین*
🔹خراسان/ 30 خرداد همین امسال بود که عباس عراقچی در وین پس از شش دور مذاکرات هسته ای با بیان این که توافقاتی هست اما اختلافات هم وجود دارد، اعلام کرد که اکنون نیاز به تصمیم سیاسی پایتخت هاست و بدون این تصمیمات توافق نهایی حاصل نخواهد شد . پس از این سخنان ،عراقچی و هیئت همراهش چمدان ها را بستند و هتل کوبورگ را به مقصد تهران ترک کردند تا اگر تصمیم نهایی گرفته شد، برگردند و توافق را خودشان یا وزرای خارجه امضا کنند . این بازگشت حدود 160روز طول کشید . در تهران دولت عوض شد و دولت جدید به ریاست سید ابراهیم رئیسی هم دنبال احیای برجام با هدف رفع تحریم ها رفتند . 8 آذر دور جدید مذاکرات با مدیریت علی باقری که زمانی معاون سعید جلیلی در مذاکرات دوره احمدی نژاد بود، استارت خورد و تاکنون بیش از دو ماه از آن زمان گذشته است . اکنون که شما این گزارش را می خوانید احتمالا باقری و آن بخشی از هیئت مذاکره کننده ایرانی که با وی به تهران آمده بودند به وین رسیدند یا در راه بازگشت هستند ، آن هم با دستورالعمل هایی جدید و مشورت هایی طولانی برای این که با دستی پر دور هشتم گفت وگوها را از سر بگیرند . طرف های مقابل هم همین طور و بعد از یک هفته رایزنی در پایتخت هایشان، حالا در حال بازگشت به میز مذاکرات وین هستند و باید دید در نیمه مربیان، مذاکرات هسته ای که برخی از آن به نام مرحله نهایی گفت وگوها یاد کرده اند ،چه اتفاقاتی خواهد افتاد.
*اختلافات بر سر چیست؟*
🔹ششم مرداد امسال کاظم غریب آبادی نماینده سابق کشورمان در آژانس بینالمللی انرژی اتمی که عضو تیم مذاکره کننده نیز بود در گفت وگو با سایت رهبر انقلاب به بیان هفت اختلاف عمده که باعث شد توافق در دور قبلی وین به نتیجه نرسد، پرداخت. حالا که در آستانه بخش دوم مذاکرات وین بعد از یک هفته تنفس قرار داریم میخواهیم به آخرین وضعیت این هفت مورد اختلاف بپردازیم و براساس خبرهای منتشر شده در این مدت و شنیدهها و گمانه زنیهای روزنامه خراسان بررسی کنیم که در هر مورد به کجا رسیده ایم و این که میگوییم به توافق نزدیک شده ایم یا توافق در دسترس است و نیاز به تصمیم سیاسی به خصوص از سوی آمریکاییها دارد به چه معناست ؟
1- اولین مورد به نقل از غریب آبادی این بود که «آمریکاییها کل تفاهم را به پذیرش بندی در خصوص انجام گفتوگوهای آینده درباره مسائل منطقهای گره زدند و رفع برخی تحریمها و همچنین خروج نام سپاه پاسداران از فهرست گروههای تروریستی را به پذیرش این بند منوط کردند».
در این زمینه از دور قبل و چه زمان عراقچی و چه زمان باقری، تیم ایرانی به شدت مخالف داخل کردن موضوعات غیر هستهای بوده و هست. در دور اخیر هم طرف مقابل دنبال چنین شرط و شروطی نرفته و اصرار خاصی هم نداشته است. این رفتار نشان میدهد آنها به این فهم رسیدهاند که ایران و تیم مذاکراتی غیر از مباحث هستهای و آن چه در برجام تعهد داده، حرف دیگری در وین ندارد و نمیشنود.
2- دومین مشکل این بود که «حاضر به لغو دستور اجرایی تحریم تسلیحات متعارف نشدند ».
این موضوع که خلاف صریح برجام و قطعنامه 2231 است همچنان از موارد حل نشده باقی مانده و آمریکاییها اصرار به حفظ آن دارند. اگر چه ایران نیازی به تسلیحات خارجی ندارد و به توان تسلیحاتی بومی بالایی رسیده اما ادامه حیات چنین تحریمی با روح توافقات و به ویژه قطعنامه 2231 منافات داشته و حداقل به صورت سمبلیک قابل قبول نیست.
3- سومین اختلاف این بود که «حاضر به برداشتن تحریمها علیه بیش از ۵۰۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی - که توسط دولت ترامپ به بهانه غیرهستهای تحت تحریم قرار گرفتند- و همچنین لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند».
یکی از دعواهای ایران و طرف مقابل همین تعیین محدوده تحریم هاست. اصلیترین این تحریمها شامل 507 تحریم افراد حقیقی و حقوقی میشود که از فردای توافق برجام در دی ماه 1394 وضع شدهاند. ایران خواستار رفع این هاست اما طرف مقابل با بهانههایی سعی در فرار از زیر این کار دارد. ایران گفته در هر توافقی باید همه تحریمهای برجامی و همه تحریمهایی که مانع تجارت آزاد با ایران میشود یا انتفاع اقتصادی ایران از برجام را مختل میکند، رفع شود اما طرف مقابل مدعی شده بسیاری از این تحریمها یا از قبل برجام برقرار بوده و با برجام هم رفع نشده یا با عناوین دیگر همچون موضوعات حقوق بشری یا نظامی وضع شده و قابل رفع با توافق هستهای نیستند. شنیدههای خراسان حاکی است، در این زمینه پیشرفتهای خوبی حاصل شده و طرف مقابل نرمشهایی داشته است از جمله همچون دور قبلی وین با رفع همه تحریمهای برجامی و تحریمهای موضوعی مانند نفت، فلزات گران بها،بانک، بیمه، کشتیرانی و. .. موافق و صرفا دعوای باقی مانده بر سر این 507 اسم است، در این حوزه نیز برخی توافقات اولیه انجام شده اما هنوز اختلافات مهمی ب
نتخاب با طرف مقابل است که اگر در ادعای خود مبنی بر کم بودن زمان صداقت دارند، سرعت تصمیم گیری خود را بالا ببرند تا توافق حتی زودتر از زمانهای ادعایی آنها نهایی شود
@pishkesvatanqom
اقی مانده که تحریمهایی همچون کاتسا، ویزا و پادپاتریوت از آن جملهاند.
4- چهارمین مسئله به قول غریب آبادی این بود که «حاضر به ارائه تضمین در خصوص تکرار نکردن رفتارهای مشابه دولت قبل در قبال تفاهم هستهای نشدند».
موضوع تضمین از جمله مطالبات بسیار مهم و منطقی ایران در این مذاکرات است که ریشه در رفتار قبلی آمریکا دارد. در این خصوص همه طرفها از جمله طرف آمریکایی اصل موضوع را قبول کرده و ایدههای مختلفی نیز مطرح شده و طرفین روی این ایدهها کار کردهاند. ایران خواهان سه نوع تضمین سیاسی، حقوقی و اقتصادی است که طیفی از امضای رئیسجمهور آمریکا برای حفظ برجام تا تعهد کشورهای مشارکت کننده یا تعیین دوره معقولی برای کار شرکتها در صورت بر هم خوردن برجام بوده است. ایران در این خصوص پیشنهاد 4 یا 5 سال را داده بود که هنوز طرف مقابل قبول نکرده است. با این حال شنیدههای ما حاکی است در حوزه تضمین ها، پیشرفتها بیشتر بوده و تفاهمات خوبی شکل گرفته هر چند هنوز به توافق بدل نشده است.
5- موضوع پنجم این که« حاضر به بحث درباره خسارتهای وارد شده به ایران نشدند».
طرف مقابل همچنان در برابر این بحث مقاومت میکند و ایران هم البته در این مقطع اصرار و پافشاری ندارد همان طور که رهبری هم فرمودند چنین موضوعی میتواند در آینده مطرح شود. ایران فعلا صرفا خواستار اشاره به این موضوع برای آینده است و نمیخواهد بحث خسارتها به یک عامل بن بست تبدیل شود با این حال طرف مقابل تقریبا قبول کرده هزینههای بازگشت ایران به حالت هستهای برجام را بپردازد.
6- ششمین موضوع این که «درباره فعالیتها و تعهدات هستهای ایران زیاده خواهیهایی را فراتر از متن برجام مطرح کردند».
این مسئله در کارگروه هستهای در وین بسیار بحث شده است. طرف مقابل میگوید طبق برجام نباید ایران سانتریفیوژهای پیشرفته فراتر ازIR1 خود را برای غنی سازی به کار گیرد و ماشینهای پیشرفته فراتر از تعداد مورد اشاره در برجام نیز باید نابود شوند. ایران چه در مذاکرات قبلی وین و چه در این دور اخیر هرگز زیر بار این موضوع نرفت و حتی پیشنهاد برخی کشورهای دوست مبنی بر انتقال ماشینها به خارج از کشور را هم نپذیرفت و صرفا بر حفظ این ماشینها در انبار تحت نظر آژانس و به طوری که در صورت نیاز، بازیابی و نصب شوند، تاکید دارد. مشکل طرف مقابل ادعای آنها درباره زمان گریز هستهای ایران است و میگویند نباید به گونهای ماشینها انبار شوند که زمان ادعایی آنها کاهش یابد. در این خصوص نیز شنیدهها حاکی است، روشهای مناسبی از سوی سازمان انرژی اتمی ایران مطرح شده که میتواند ضمن حفظ سلامت ماشین ها، نگرانی ادعایی طرف مقابل را نیز برطرف کند.
7 - آخرین مسئله راستی آزمایی است.«درخصوص راستیآزمایی آمریکاییها حاضر نشدند ابتدا آنها تمامی تعهدات خود را انجام بدهند و تنها پس از راستیآزمایی در زمانی معقول، ایران به اجرای تعهدات خود بپردازد».
یکی از نقاط اختلافی اصلی و پیچیده همین موضوع راستیآزمایی است که ظاهرا هنوز هم لاینحل باقی مانده و ایدههای مطرح شده نتوانسته رضایت دو طرف را جلب کند. همچنان دو ایده بیش از دیگر ایدهها روی میز است. یکی همان ایده «روز طولانی» که 48 ساعت است و در این روش دو طرف همه اقدامات مقدماتی را ظرف یک یا دو هفته انجام میدهند و در زمان معین ابتدا آمریکا تحریمهای خود را بر میدارد و ایران طی تشریفاتی خاص راستی آزمایی انجام میدهد و در صورت تایید، اقدامات هستهای خود را شروع میکند. البته این روش هنوز از سوی ایران پذیرفته نشده و حتی آمریکا هم روی این که چه نهاد یا مرجعی راستی آزمایی انجام دهد، حرف دارد. دومین روش، روش گام به گام است، به این شکل که همه طرفها به توافق نهایی میرسند و سپس مراحل اجرایی به صورت گام به گام و ظرف چند هفته یا حداکثر چند ماه انجام میشود البته در این روش گام اول با آمریکا خواهد بود.
از این هفته سخت ترین بخش کار شروع می شود، به ویژه این که اروپا و آمریکا با ساختن ضرب الاجل های غیرواقعی در ماه فوریه باعث سخت تر شدن کار شده اند. در این میان یک اصل مهم را نباید فراموش کرد، اصلی که همه می دانند و بالای صفحه متن نهایی یا متن «تصمیم » نوشته شده مبنی بر این که «هیچ توافقی شکل نمی گیرد مگر این که در همه موارد توافق شود». این یعنی اگر حتی ۱۰درصد از متون مذاکراتی نیز باقی مانده باشد، مذاکرات همچنان ناتمام است و توافقی وجود ندارد.
ایران به رغم این که در این سالها بیشترین هزینه را بابت اقدام غیر قانونی و احمقانه آمریکا در بر هم زدن برجام داده، برای رسیدن به توافق در سریعترین زمان آماده است و حتی مذاکره کنندگانش را با بالاترین اختیارات ممکن به وین میفرستد، حتی وزیر خارجه ایران اعلام کرده در صورت نیاز به مذاکره دوجانبه با آمریکا برای حل بن بستهای احتمالی نیز مشکلی ندارد . حالا ا
51.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره گویی پیشکسوت بسیجی حاج حسین بوجارنژاد از دوران اوج گیری حرکتهای مردمی و انقلاب اسلامی
#پیشکسوتان_قم
#روایت_درست
#ایران_مقتدر
#جهاد_تبیین
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
فدای خمینی!
گزارش ساواک از دو صحنه تصادف
💢سند اول:
🔹«عصر روز پنجشنبه ۵۷/۹/۲ در خیابان کوروش کبیر [شریعتی] بین دو اتومبیل تصادفی رخ داده است.
♦️افسری که جهت کروکی در محل حاضر شده با مشاهده وضع رانندگان، با لحن تهدیدآمیزی اظهار داشته "صبر کنید خمینی برایتان کروکی بکشد".
🔹با این عمل افسر مزبور، بلافاصله رانندهای که مقصر بوده، باارائه مدارک و آدرس و صدور چکی به مبلغ ۶۰ هزار ریال، به راننده خسارت دیده اظهار داشته: "اتومبیل خودتان را تعمیر نمایید و اگر مخارج آن زیاد شد، با توجه به آدرسی که در اختیار دارید، حاضر به پرداخت مابقی مخارج میباشم".
♦️در این هنگام، راننده مقابل ضمن استرداد مدارک و سوزاندن چک مورد بحث، خطاب به افسر راهنمایی اظهار میدارد: "جهت خشنودی آقا (خمینی) این پولها ارزش ندارد"؛و بعد از روبوسی با راننده دیگر، محل را ترک و تماشاچیان این صحنه، مأمور را مورد تمسخر قرار دادهاند.»
🔸(کتاب"انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک"، دفتر هفدهم، صفحه ۳۰۰).
💢سند دوم:
"تیمسار ریاست سازمان اطلاعات و امنیت کشور
اداره دوم-32د
10/10/1357
🔹خبر واصله حاكيست: در ساعت 1830 مورخه 22/9/1357 دو دستگاه خودرو شخصي كه يكي از آنان پژو به شماره 35328 ـ تهران ل بود در خيابان آيزنهاور با يكديگر تصادف نمودند كه به خودرو ديگر مبلغ 60000 ريال خسارت وارد گرديد؛
♦️و افسر راهنمائي ضمن كشيدن كروكي تصادف اظهار نمود من كروكي را كشيدم ولي شما بايد پولش را از خميني بگيريد. هر دو راننده ناراحت شدند و راننده پژو مزبور، چكي به مبلغ 70000 ريال نوشت و اظهار داشت (فداي يك ريش خميني؛
🔹و بلافاصله راننده خودرو بعدي چك را گرفته و ضمن سوزانيدن آن در جلو جمعيت اظهار نمود فداي خميني).
♦️طبقه بندی: خیلی محرمانه
@pishkesvatanqom
توافق دوباره با آمریکا
در دسترس یا غیر ممکن؟
🔹رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران گفت: "درصورت احیای توافق، واشنگتن تحریمهای ناسازگار با برجام را رفع میکند؛ اما تحریمهای غیرمرتبط با برنامه هستهای ایران، حفظ خواهد شد. محدود کردن برنامه هستهای ایران در راستای منافع آمریکاست و ما میتوانیم پس از آن به بسیاری دیگر از مسائل مرتبط با ایران رسیدگی کنیم. دولت بعدی آمریکا ملزم به اجرای برجام نیست و نمیتوانیم رئیسجمهور بعدی را ملزم کنیم. دولت بعدی تصمیمات خود را خواهد گرفت".
♦️فارغ از این که دولت آمریکا بخواهد چه حجمی از تحریم ها را تعلیق کند یا نکند و ایران بتواند از توافق منفع شود یا نه، اصرار دولت بایدن بر ندادن #تضمین، مسئله مهم تری است و امکان توافق را منتفی می کند.
🔹دولت بایدن نمی خواهد و نمی تواند از طرف دولت بعدی آمریکا تضمین بدهد، اما ضمنا به اعتبار عهدشکنی های پیاپی و پسا برجامی دولت دموکرات اوباما، تضمین دولت بایدن هم معتبر نیست.
♦️در این میان، موضع کنگره آمریکا همیشه رادیکال تر از دولت بوده و جالب تر این که نمایندگان هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه در مجلس نمایندگان یا سنا، تحریم های پسا برجامی متعدد مانند کاتسا و... را با اتفاق آرا تصویب کرده اند.
🔹اکنون هم پس از هر نوع توافقی، وقتی آمریکا اجازه پیدا کرد دوباره به برجام برگردد و به مکانیسم ماشه دسترسی پیدا کند، احتمال تصویب تحریم های جدید در کنگره و یا از سوی دولت قطعی است.
♦️بنابراین فارغ از کمّ و کیف تعلیق تحریم ها، تضمین توافق از سوی آمریکا و تعهد به عدم تکرار عهد شکنی، منتفی است. بدون اخذ تضمین معتبر، توافق پایدار امکان پذیر نیست و غفلت از این واقعیت مهم، می تواند خسارت های بزرگی به همراه داشته باشد.
@pishkesvatanqom
ساعت ۲۱:۳۰ روز ۱۷ بهمن ۱۳۶۱ پس از اعلام رمز، عملیات از پنج محور، در تاریکی مطلق شب، آغاز شد. وسعت و عمق موانع و استحکامات و وجود کانالهای متعدد دشمن، سرعت پیشروی نیروها را بسیار کند کرده بود.ادامه را در آدرس زیر بخوانید،👇
https://www.isna.ir/amp/1400111712836/
@pishkesvatanqom
⁉️ پس چرا لکنت گرفتهاید؟!
🔰 این روزها در برخی از کانالها و گروههای فضای مجازی نوشته میشود، اگر رژیم شاه هم بود پیشرفتهای فعلی را داشتیم...در پاسخ به این شبههافکنیها ذکر چند نکته لازم است:
1⃣ - اولاً، با توجه به بخششهای بیحدوحصر شاهان قاجار و پهلوی از آرارات تا خوزستان و هرات و بحرین، بعید بود که الآن با توجه به تلاشهای خصمانه قدرتهای شرق و غرب، چیزی از ایران اصلا مانده باشد، با این دست و دل بازی ها ممکن بود الان برای رفتن به استانهای مرزی لازم بود ویزا بگیریم!
2⃣ - ثانیاً حکومت پادشاهی ایران ازلحاظ سوقالجیشی و اهمیت برای آمریکا قابلمقایسه با کشور پادشاهی مصر است. فهوی حسین روزنامهنگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و از پیروان جمال عبدالناصر است، این مقایسه را انجام داده و مینویسد: «ایرانیها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابرقدرتها، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم. ما هرسال مزد خیانتمان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب ۴ میلیارد کمک بلاعوض میگرفتیم و ایرانیها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند. امروز ایران از یک قدرت منطقهای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه وجهان بدون جلب نظر ایران قابلحل نیست».
3⃣ - ثالثاً هزینه استقلال و مقاومت همیشه کمتر از تسلیم است. اگر انقلاب اسلامی نبود امروز حتماً هزینه امنیت در کشور فقط با رد خون و ناموس پرداخت میشد و سرزمین، پول و حتی وابستگی نمیتوانست آن گرگهای گرسنه را سیر کند.
✅ نکته راهبردی: امروزه برخی از طیف های جریانهای غربزده داخلی، انقلاب را متهم به کمکاری میکنند؛ این در حالی است که بیش از ۳۲ سال از مناصب اجرایی کشور در دست این جریان بوده و اکنون که قدرت را در دست ندارند، با دمیدن بر آتش فتنه آمریکا در حال هدایت آن به مزارع انقلاب هستند تا بتوانند ناامیدی و یأس را گسترش دهند. آنها کم از ستون پنجم دشمن در جنگ هوشمند ندارند.
#جهاد_تبیین
📝 فرهاد مهدوی
♻️شبکه سایبری ثامن
@pishkesvatanqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ثامن
✅احسنت به این بیان و استدلال شنیدنی
🎥حتما ببینید و برای دیگران ارسال کنید
♻️شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ثامن
🔹تمثیلی گویا از جنگ شناختی و جنگ روانی.لطفا تا انتها ببینید
👤 دکتر عبدالله گنجی
♻️شبکه سایبری ثامن
هدایت شده از ثامن ۱
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.03M
#ثامن
📔 فایل کتاب "پاسخ به شبهات پرتکرار انقلاب اسلامی"
♻️شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ثامن
✅ دستاوردهای انقلاب از زبان رهبر معظم انقلاب
♻️شبکه سایبری ثامن
.
.
♻️ از پدرم پرسیدم برای چی انقلاب کردید؟ گفت:
1. انقلاب کردیم اول برای #اسلام. برای اینکه پهلوی به هویت شیعی ما حملهور شده بود، اول با زور و چکمه بعد با تبلیغات و رسانه به جان دین مان افتاده بودند. از حجاب تا روضه عاشورا. در عصری بودیم که بردن نام #حسین(ع) در این کشور قدغن بود. میخواستیم به عصری برسیم که میلیونها نفر در #اربعین به زیارت سمبل انسانیت و آزادگی بروند. میخواستیم به مقام انسانیت برسیم.
2. انقلاب کردیم برای #ایران. برای استقلال ایران. کشورمان زیر لگد انگلیسیها و امریکاییها له شده بود. 50 هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش میگرفتند و شاه مملکت بدون اجازه آنها آب نمیخورد!
3. انقلاب کردیم برای ایران. برای خاک ایران. شاه، سرزمین #بحرین و 32 جزیره زیبای آن را به انگلیسیها و وهابیها بخشید و گفتند دخترمان بود شوهرش دادیم. انقلاب کردیم تا بقیه خاک وطن را شوهر ندهند.
4. انقلاب کردیم برای عزت و حیثیتمان. در عصری که بر سر در باشگاههای انگلیس در ایران در وطن خودمان مینوشتند: ورود سگ و ایرانی ممنوع.
5. انقلاب کردیم برای نجات #فرهنگ و فکرمان. در عصری که تعداد کابارهها و قمارخانهها و فاحشهخانهها از تعداد کتابخانهها و دانشگاهها بیشتر بود، انقلاب کردیم تا فکر و فرهنگ ایرانی لگدمال نشود. #شاه حقیری داشتیم که صریحا میگفت: شما #زنان هرگز میکلآنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشته اید.. شما هیچ چیز بزرگ و فوقالعاده عرضه نکردهاید. هیچ چیز."
6. انقلاب کردیم برای حفظ #نجابت دختران و پسرانمان. از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهر نو» بود و 50 هزار #فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف، مافیای بینالمللی مواد مخدر بودند و درخت نحس اعتیاد را در ایران کاشتند.
7. انقلاب کردیم برای نجات از عقب ماندگی #علمیمان. از کشوری که 57 سال تحت سلطنت پهلوی بود و 68 درصد مردمش بیسواد نگه داشته بودند، در حالیکه آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی 50 ساله داشت ولی ما هیچ نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی 40 سال 93 درصد مردمش باسواد شوند. و رتبه علمی 16 ام جهان باشیم.
8. انقلاب کردیم برای #رفاه. از عصری که نیمی از جمعیت ایران سوءتغذیه داشتند و بجای خانه، در یک "اتاق" زندگی میکردند. (فیلمفارسیها شاهد است)، از عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یک آرزو بود. تنها 45 شهر ایران آب لوله کشی داشت، 96 درصد روستاها برق نداشت، تنها 9 شهر گاز لولهکشی داشت. از عصری که 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی میکردند، مترو و سیستم فاضلاب و موشک و زیردریایی و.. رویا بود! تا برسیم به عصری که همه 1100 شهر ایران و 34 هزار روستا آب دارند، همه شهرها و تمام روستاهای بالای 40 خانوار برق دارند. 95 درصد جمعیت ایران گاز دارند و برای رفع فقر، از کمیته امداد تا بهزیستی و صدها خیریه ساختیم.
9. انقلاب کردیم برای حتی #سلامتی و بهداشتمان. از عصری که مردم ما درگیر شپش بودند، حتی وقتی #فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار میآوردند. از عصری که سن امید به زندگیمان فقط 54 سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگیمان به بالای 75 سال رسیده. و جزء 10 کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.
10. انقلاب کردیم برای #آزادی. تا از شر چنگال آهنین #ساواک نجات یابیم. یک سازمان تروریستی وحشی که به اذعان شخص شاه 3000 زندانی سیاسی داشت. از حکومت وحشت شاهنشاهی که فالاچی، خبرنگار آمریکایی متعجبانه به شاه میگوید: «مردم ایران با شنیدن اسم شاه در خیابانها #وحشت میکنند. میترسند کلمهای بر زبان آورند.»
11. انقلاب کردیم برای اینکه #مردم باشیم، نه رعیت. برای نجات از 2500 سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و آن شاه، هیچ کاره بودند تا حکومت در دست ما مردم باشد. برای اینکه شاه مان با کودتا و دستور اجنبی نیاید. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکانمان را خودمان انتخاب کنیم.
12. انقلاب کردیم برای تشکیل حکومتی که ثمره 1400 سال صبر و خون دل خوردن #شیعه و مسلمانان راستین است. تا به جرم مسلمان بودن و شیعه بودن کشته نشویم. انقلاب کردیم تا نام خدا و پیامبر و امیرمومنان را بر ماذنهها بشنویم. تا طعم حکومت عدل و مرحمت را بچشیم. تا با #ظالم در هر جای جهان بجنگیم و پناه مظلومان باشیم. تا کانون انسانیت و مهربانی و مبارزه با شیاطین بزرگ و کوچک باشیم.
✍️ دکتر الهه خانی
@pishkesvatanqom