9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشیمانی سازنده کلیپ دروغین ادعای مرگ ۱۴ نفر با واکسن
🔸 با پیگیریهای خبرنگار صداوسیما مشخص میشود ادعای فوت ۱۴ سالمند روستای باقرآباد قم بعد از تزریق واکسن دروغی بیش نبوده است.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔴 #روشنفکران_حرفه_ای
#مارهایی_در_آستین /روشنفکران حرفه ای را رسوا کنید
🔹امام خامنه ای(حفظه اللّه):حساب روشنفکران حرفهای جداست.
نگاه کنید به آن روشنفکر حرفهای غیر متعهّد که هیچ کاری ندارد، مینشیند پشت میز کارش.
روزی چندساعت بیانیه و مقاله و جزوه مینویسد، آنها حسابشان جداست! همانطوری که صبح گفتم روشنفکران حرفهای درطول این مدت مبارزات مردمی، مأیوسکنندهترین گروهها بودند.این فریادی بود که مرحوم آل احمد بارها میکشید،هروقت این مرد را دیدیم،همانطور که در کتابهایش هم منعکس است فریادو فغان و خروشش از روشنفکران حرفهای بلند بود. یادم نمیرود سال۴۷ در مشهد،آخرین سال زندگی آل احمد جلسه بسیار دوستانه پرسودی داشتیم، و برادران همگام و همفکر ما در مشهد جمع بودند و بحثهای زیادی میرفت. خیلی از چهرههایی که از مشهدیها میشناسید در آن جلسه حضورداشتند. آل احمد میگفت: از بعد از مشروطیت تا امروز یعنی تا سال۴۷ روشنفکران ما سه کتاب خوب ترجمه نکرده و ننوشتهاند، این حرف او بود.
🔹در زمان خود ما و در طول این دوران مبارزه، روشنفکرها بعد از آنکه جلسهشان را میرفتند،باشگاهشان را میرفتند،میهمانیشان را میرفتند،بورس تحصیلیشان و یا تحقیقیشان را از دولت شاهنشاهی میگرفتند و میرفتند و برمیگشتند، کارهای روزمرهشان را انجام میدادند،سینما و گردش و تفریح عصرشان را میرفتند و خلاصه بعد از آنکه همه کارهای واجب و مستحب زندگی را انجام میدادند، دو سه ساعتی هم مینشستند پشت میز کارشان #آقاوار، #تمیز، بیدغدغه پای کولر یا بخاری #قلم میزدند. این خیلی کار آسانی بود؛ این غیر از آن که روشنفکر مذهبی و یا به خصوص روشنفکر روحانی است که با مردم و در میان مردم است و توی #برج_عاج نیست.
🔹روشنفکر یعنی آن کسی که آن چیزهایی را میبیند که مردم نمیبینند،کسی که از سطح بالاتری دارد نگاه میکند،مشرف بر مسائل است،جهتگیریها را میبینید،دشمن را میبیند، دشمن را میشناسد، او وظیفه دارد که زودتر از هرکس دیگر فریاد بزند،خروش برآورد، مردم را بسیج کند وخانهای را که دشمن در آن سنگر گرفته تصرف کند و دزدها را بیرون بریزد،اما نمیکند،او #مشغلهها و گرفتاریها، دردها و انگیزههای دیگر دارد!
🔹روشنفکر حرفهای ما تا نیمهشب در باشگاه، در کلوپ، در کافه گذرانیده، قهوهاش را خورده، شور علیاف و سمفونی پنجم تهران را گوش کرده، درباره مسائل آفریقا و آمریکای لاتین #گپ_فراوانی زده و حالا با وجدان آسوده آمده خانه و میخواهد بخوابد، او وقت آمدن به داخل #صحنه را ندارد.
🔹اگر در کوچه و در میان مردم و از سوی خود مردم سروصدایی نبود اکنون در بستر راحت لمیده بود و حالا هم که غوغای مردم خواب او را برآشفته و انگیزه او فقط او را تا روی ایوان میآورد و روی صندلی مینشاند،مردم فقط او را میبینند اما حضور او را در میان خود حس نمیکنند این است روشنفکر حرفهای!
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قابل توجه کسانی که نمی خواهند اقتدارجمهوری اسلامی را ببینند
از نداشتن ابتدایی ترین سلاحها در آغاز دفاع مقدس تا پیشرفته ترین سلاحهای نظامی امروز
برای مقابله با مستکبرین.
واقعا خدا را به این همه اقتدار وتوانمندی که به برکت خون شهیدان به ما داده شکر گزار باشیم.
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🔻 رهبری در دیدار اخیر درباره واکسن و واکسیناسیون عمومی چه فرمودند؟
🔹 «خب یک مسئلهی فوری داریم که مسئلهی کرونا است؛ مسئلهی سلامت، الان یک جنبهی فوریّت پیدا کرده که باید به این رسید.
البتّه در مسئلهی سلامت تلاش خوبی در دولت گذشته شد، کارهای خوبی انجام دادند، دنبال کردند، هم برای تولید واکسن کار شد، هم برای واردات واکسن کار شد؛
حالا شایعاتی در دهنها هست که اینها غالباً اعتبار ندارد؛ غالباً بیاعتبار است؛
🔸کارهای خوبی انجام گرفت؛ باید این کارها دنبال بشود و تأکید بشود؛
هم درمان، هم پیشگیری، هم مراقبت و غربالگری؛
غربالگری از بیماران محتمل بسیار چیز مهمّی است که اینها باید حتماً انجام بگیرد.
واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد.»
🔹 « البتّه مردم هم وظایفی دارند؛ بنده مکرّر این را گفتهام. مردم عزیزمان بایستی این چهار مسئولیّت مهم را قبول کنند و به عهده بگیرند:
یکی مسئلهی ماسک،
یکی مسئلهی فاصله،
یکی مسئلهی تهویه،
یکی مسئلهی صابون زدن دست؛
اینها که کارهای مشکلی نیست،
اینها همه کارهای آسانی است؛
[اگر] این رعایتها را بکنند، قطعاً تأثیر خواهد گذاشت در ابتلاء،
و این تلفات سنگینی که دل انسان را به درد میآورد، به وجود نخواهد آمد.»
۶/۶/١۴٠٠
✅ قابل توجه مخالفین واکسن و مخالفین واکسیناسیون عمومی، بیان صریح رهبر معظم انقلاب، حجت را بر همه تمام کرد.
✅ اگر خواستید ببینید چه کسی واقعا ولایتمدار است و چه کسی ولایت معاش، ببینید چه کسی دارد بیان صریح رهبری را دور میزند و توجیهات مضحک و تفسیر به رای می کند.
◀️ رهبر معظم انقلاب صريحا فرمودند: "واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد" مخاطب تحقق این بیان صریح مسئولان هستند و جامعه ی هدف واکسيناسيون، آحاد مردم هستند؛
اگر دیدید کسی خلاف دستور رهبری، مردم را به نافرمانی دینی و مدنی دعوت می کند، به او بگویید چگونه ممکن است که رهبر معظم انقلاب، مسئولان دولت انقلابی را به واکسیناسیون عمومی جامعه امر کند ولی شما با ادعای ولایتمداری، مردم را به عدم همکاری با مسئولین و مقاومت منفی در برابر دستور امام جامعه دعوت می کنید؟
⭕️ مراقب باشیم از زنان دربار ناصرالدین شاه عقب نمانیم که در اجرای دستور فقیه زمان خود، چون و چرا نکردند و توجیهات بنی اسرائیلی نیاوردند.
♻️شبکه سایبری ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
#خدمت به مردم فلسفه وجودی مسئولین
🍃🌹🍃
🔻طبق بیانیه گام دوم، انقلاب ملت ایران بزرگترین و مردمی ترین انقلاب عصر جدید است و تنها انقلابی است که یک چله پر افتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده است، لذا می طلبد چنین انقلاب و مردمی را ارج نهاد و با همه توان و وجود در راستاي تحقق اهداف آن قدم برداشت.
🔹 کمترین کار مسئولین در حق مدافعین و همراهان این انقلاب که در چهار دهه گذشته در راستاي صیانت از انقلاب تلاش کرده و در همه عرصه های سخت و نرم، مدافع و حامی انقلاب بوده اند خدمت صادقانه و شبانه روزی به آنهاست.
🔻 مسئولينی که با اعتماد و انتخاب مردم در راس امور قرار گرفته اند لازمست خدمت به مردم را در سرلوحه برنامههای خود قرار دهند و این سخن ارزشمند و گهر بار رهبر معظم انقلاب را سر لوحه برنامهها و اقدامات خود قرار دهند که فلسفه وجودی مسئولين خدمت به مردم است.
🔹 مسئولین و مدیران آگاه باشند که خدمت به مردم، تحقق گفتمان و اهداف انقلاب در صورتی محقق خواهد شد که پیوست آن تفکر جهادی و انقلابی باشد. چرا که بدون تفکر جهادی و انقلابی مطمئنا برنامهها، تلاشها، اقدامات، اثرگذار و اثر بخش نخواهد بود و مردم ثمره و شیرینی آن را نخواهند چشید.
✍ امیرحسین یوسفی
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
💢 چرا عدهای از شروع فعالیتهای دولت سیزدهم بسیار ناراحتند واز هیچ کوششی برای به حاشیه بردن و اختلال در کار دولت دریغ نمی کنند؟
🍃🌹🍃
🔻پاسخ: حسن روحانی در ۴ سال اول، عامل همه کاستیها و مشکلات را به صورت مکرر و مداوم، دولت احمدی نژاد اعلام میکرد. در ۴ سال دوم، حل مشکلات را ابتدا به اجرای #برجام موکول کرد و بعد به #ترامپ و کرونا گره زد.
🔹 کابینه آیتالله رئیسی از روز رای اعتماد، وارد میدان شد و فعالیتهای جهادی و پربرکت را آغاز کرد. نکته جالب این است که کابینه سیزدهم، علیه دولت فشل و ناکارآمد و غربگرای روحانی، حرفی نمیزند اما با فعالیتهای جهادی، مردم خودبخود یاد روحانی میافتند که این اقدامات در ۸ ساله دولت او رخ نداد و لذا نفرینش میکنند.
🔸 در این میان خبیثهای رسانهای مثل روزنامه مشکوک جمهوری اسلامی، تاجزاده، سلبریتیهای بیسواد و...، توقع دارند که همه مشکلات ۸ ساله دولت روحانی، در همین ۸ روز سپری شده از دولت آیتالله رئیسی، حل شود! و لذا دولت ایشان را زیر سوال میبرند.
🔹 علت هم حسادت و کینهای است که به جریان ارزشی و انقلابی دارند، زیرا عملکرد جهادی دولت، مردم را به نظام و جریان انقلابی خوشبین میکند و تلاشهای طولانی نوکران غربزده در ایران را برای القای ناکارآمدی انقلاب اسلامی، نقش بر آب میکند.
🔺 دولت سیزدهم با عمل خود در همین چند روز، ماهیت اشرافیگرا، تنبل، مردمگریز، متکبر، پرمدعا و بهانهجوی اصلاحطلبان و غربگراها را به مردم نشان داده و لذا همچنان شاهد جیغهای بنفش و سبز در برابر اقدامات دولت سیزدهم خواهیم بود. اما فقط خودشان را رسوا میکنند و نمیتوانند سرعت #خدمترسانی #دولت_مردمی و انقلابی را با این حاشیهسازیها، کُند کنند.
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
✅ اعتراف دیرهنگام!
🔻«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس روز پنجشنبه در گفتگو با نشریه انگلیسی اسپکتیتور گفت: «ابرقدرتی که نتواند در سطح بینالمللی اهدافش را محقق کند، یک قدرت جهانی نیست بلکه فقط یک قدرت بزرگ است. او بهطور مستقیم نامی از ایالاتمتحده نبرد؛ اما فحوای سخن او نشان میدهد که مقصود او آمریکا بوده است.
♻️ گزاره تحلیلی: محور گفتگوی وزیر دفاع انگلیس مربوط به تحولات افغانستان و خروج شتابزده نیروهای اشغالگر در این کشور و ناکامی در دستیابی به اهداف اشغالگران بوده است؛ بنابراین، جای تردید نیست که بن والاس در گفتگویش، سیاست آمریکا را موردنقد قرار داده است. نکته درخور تأمل که به عبارتی یک اعتراف دیرهنگام نیز محسوب میشود، این است که وزیر دفاع انگلیس تلویحاً اذعان داشته، این خروج شتابزده علاوه بر اینکه برای آمریکا یک شکست است، نشان میدهد آمریکا دیگر یک ابرقدرت نیست. این اوضاع خفتبار برای آمریکا که امروز متحدان آنها نیز بر آن اذعان دارند، همگی نشاندهنده زوال قدرت و هژمونی آنان است. یقیناً آنچه آمریکا را به این ورطه کشانیده بخش قابلتوجهی از آن به هزینههای ابرقدرتی و ایستادگی جهانی در مقابل جاهطلبیهای آنان برمیگردد. آمریکاییها برای اشغال ۲۰ ساله بر افغانستان، بیش از دو تریلیون دلار هزینه کردهاند و این تنها بخشی از هزینههای مربوط به اشغالگری و رویکرد جاهطلبانه آنان در منطقه و جهان است. فرآیند هزینههای سرسامآور برای حضور نظامی امنیتی آنان در نقاط مختلف جهان و فرسایش در مقابل مقاومت ملتها، قدرت آمریکاییها و میزان تابآوری آنها را کاهش داده و بسیار شکننده کرده است.
🔺جمعبندی: وقایعی همچون خروج مفتضحانه از افغانستان، نشان میدهد که دیگر آمریکا نمیتواند از مؤلفههای قدرت خود ازجمله مؤلفههای نظامی برای مداخلات طولانیمدت در کشورها استفاده نماید. آمریکاییها بسیار تلاش داشتهاند تا زوال ابرقدرتی خود را نزد افکار عمومی در نظام بینالملل و همپیمانان خود کتمان نمایند و نظریه مربوط به یک قدرت در حال افول را غیرمعتبر نشان دهند. بدون تردید باور به پایان ابرقدرتی آمریکا نزد افکار عمومی، فرآیند شکستهای پیدرپی آنان و همپیمانانشان در نقاط مختلف جهان را سرعت خواهد بخشید.
✍️ احمد بنافی
#طالبان
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
Shamse:
🔴 صدور حکم جلب برای مهدی هاشمی درپی عدم مراجعه به زندان
🔸مرکز رسانه قوه قضائیه: هیچگونه مرخصی بیوجهی به مهدی هاشمی اعطا نشده است و محکوم علیه، طبق قانون برای مدت مشخصی به مرخصی اعزام شده بود، ولی مدتی است در غیبت به سر میبرد.
🔸وی پس از پایان زمان مرخصی، از مراجعت به زندان خودداری و غیبت کرده است؛ اخطار قانونی لازم به وی داده شده است و چون به زندان بازنگشته است بر همین اساس حکم جلب این محکوم صادر شده است
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🍃🌻🍃
🌐 خبر: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیسجمهور و اعضای دولت جدید، تمرکز دولت بر بازسازی «انقلابی، عقلانی و خردمندانه» در همه عرصههای مدیریتی کشور را ضروری خواندند. به نظر میرسد یکی از سرفصلهای مهم و راهبردی مطالبات رهبر معظم انقلاب از دولت جدید، پرداختن توأم با عقلانیت به این موضوع مهم باشد.
🌀 نکات تحلیلی:
1⃣ شفافیت: در مقطع کنونی از انقلاب، شفافیت نه یک انتخاب که یک ضرورت اجتنابناپذیر است. متأسفانه مطالبات رهبر انقلاب در تاریخ ۲۳ مهرماه ۹۷ که در ابتدای درس خارج فقه خود درباره شفافیت مطرح کردند، چندان در عمل موردتوجه واقع نشده است. دراینباره بههیچوجه از مجلس کنونی که داعیه انقلابیگری دارد، انتظار نبود که طرح شفافیت رأی نیاورد و این مقدار زمان در نوبت بازگشت مجدد به صحن باشد. در کنار تصحیح خطای مجلس، دولت جدید باید بهغیراز مواردی که مرتبط با امنیت ملی کشور است، شفافیت را از خود شروع کند.
2⃣ تأمل در روشها و ابزارهای اداره کشور: امروز روشهای اعمالشده در بخشهای مختلف، به خاطر پیچیدگیها و دستوپا گیر بودن آن، به بروکراسی ناکارآمد تعبیر میشود. نظام اداری امری است که کشور به آن نیاز دارد، اما سیستم اداری باید تسیهلگر باشد و نه مانع امور. این موانع اداری در حوزه کسبوکار و فعالیتهای اقتصادی ضررهای متعدی به همراه داشته است.
3⃣ سرمایه اجتماعی و اعتماد: رهبر معظم انقلاب در دیدار نخست با دولت سیزدهم تأکید کردند که اعتماد مردم به دولت آسیب دیده است و این مسئله باید ترمیم شود. دراینباره لازم است مجموعهای از اقدامات صحیح طراحی و عاقلانه اجرا شود.
4⃣ سیاست داخلی و نقش دولت: دولت سیزدهم با در نظر گرفتن تجربیات تلخ دولتهای گذشته، خود نباید بخشی از مسائل جاری جامعه باشد و بر طبل اختلافات بدمد و عرصه کنشگری احزاب و گروههای سیاسی و نقدهای منتقدین را ببندد. دراینباره دولت به معنای حقیقی باید آستانه صبر را حداکثری افزایش دهد و روش مدارا را در سیاست داخلی و با نیروهای سیاسی در پیش گیرد.
5⃣ مقابله با فساد در قوه مجریه: ستیز با فساد و مفسدین در مرحله وقوع، یک ضرورت قطعی است و نباید با تراکم پروندهها در قوه قضائیه، کار برخورد با فساد را دشوار کرد. دراینباره نیز میبایست دولت با استقرار سامانه شفافیت و انتخاب مدیران پاک دست، اقداماتی اساسی ترتیب دهد.
✍ عزیز غضنفری
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀
☘
✅ «شکست تاریخی» که در کانون توجهات نیست؟!
🍃🌹🍃
🔻یک لحظه فکر کنید جای آمریکا در افغانستان با یک قدرت دیگری مثلاً ایران یا چین و روسیه عوض شود و بنا به فرض، این کشورها متحمل این شکست پس از سرمایهگذاری هنگفت 20 ساله میشدند. در این صورت واکنش و نحوه مواجهه رسانههای آمریکایی با این موضوع چگونه بود؟ رسانههای سمپاتِ غرب و آمریکا در این کشورها چگونه قضیه را تحلیل میکردند؟ چرا شکست تاریخی آمریکا در افغانستان آنطور که باید در کانون توجهات قرار نمیگیرد؟
♻️ نکات تحلیلی: 1⃣ یک دلیل میتواند این باشد که ما هنوز از انگارهبافیهای استعاری و تبلیغاتی از ابرقدرتی آمریکا رها نشدهایم. سخت است باور کنیم آمریکا از افغانها شکست خورده باشد! هنوز دنبال علل و سناریوهای ناپیدا و پشتپرده برای چرایی خروجِ به تعبیر «هنری کیسینجر» فاجعهبار آمریکا از افغانستان میگردیم؛ درحالیکه آمریکا واقعاً در افغانستان شکست خورده و امیدی به آینده سودمند در آنجا ندارد. 2⃣ شاید هنر و مهارت آمریکاییها در تبدیل تهدید به فرصت که انصافاً در آن استاد هستند، مانع از دیدن واقعیت میدانی «شکست تاریخی آمریکا» در تغییر معادلات ژئوپلیتیک منطقهای و بینالمللی و تغییر هندسه قدرت جهانی شده است؛ چراکه آمریکاییها مبتنی بر همین مهارت، از شکستشان در افغانستان، فرصت و روایتی برای فرار به جلو و ضرورت تمرکز بر آسیای شرقی ساختهاند؛ اما از اول هم یکی از دلایل آمریکا برای اشغال افغانستان مگر همین هدف نبود؛ بود اما نشد! 3⃣ آمریکا در حوزه رسانه و جنگ شناختی و ادراکسازی، شکست خود را وارونه میکند و با تبلیغات رسانهای تلاش میکند تصویری دیگر از «پیروزی و تغییر استراتژی» به تعبیر استفان والت ارائه کند. البته در این موضوع هواداران و شبکه جهانی غربباوران در تقویت این نگاه در کشورهای خود یا با سکوت یا توجیهتراشی بهاصطلاح علمی، به آمریکا کمک میکنند. استقبال سرد رسانههای اصلاحطلب در داخل ایران از خروج آمریکا از افغانستان شاهد مثال خوبی است. گویی آنها از این فضاحت ناراحتاند! البته شاید حق دارند. چون میدانند شکست آمریکا در افغانستان آخرین میخ بر تابوت ادعاهای این کشور در زمینه رهبری جهانی و افول نظام لیبرال سرمایهداری در حوزه سیاست و اخلاق است و رسالت دلار بگیران وطنی و ضدانقلاب، چیزی غیر از پنهانسازی این واقعیت نیست!
🔺جمعبندی: آمریکا با شکست در افغانستان، بهاضافه سرعتیابی افول هژمونیک و پایان ابرقدرتی در جهان مواجه است. ابعاد و زوایای این شکست باید بررسی و آنالیز گردد. بررسیهای عمیق و تحلیلی در این موضوع، میتواند بدل تکنیک فرار به جلوی آمریکا باشد.
✍️ فتحالله پریشان
#طالبان
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/pishkesvatanqom
🍀