17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️
🇮🇷حسین پاک: باید یک دیپلمات یمنی، فلسطینی، عراقی و حزباللهی همراه تیم مذاکرهکننده ایران باشد تا دشمن حساب کار دستش بیاید.
میلیونها ایرانی امروز میگویند:
حزبالله را رها نکن!
حرف تا ابد حق👌🏻🇮🇷
خواست مردم✊🏻🇮🇷
@shonud313new
⚫️
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️
اگر تخاذل کنید، دشمن
بر شما غلبه خواهد کرد.
برشی از سخنان شهید
📆. در۱۰ آبان ۱۴۰۳
#شهید_سهیل_کیارش🥀
@shonud313new
⚫️
17.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️
مجری شبکه سه: با ما کف خیابان صحبت کنید نه در ایکس!!
چند درصد مردم دسترسی به ایکس دارند که در آن توییت منتشر میکنید؟
اسم و جایگاه مسئولیتی منبع آگاه خود را برای مردم بیان کنید!!
دمت گرم آقای خسروی 👏🏻
حرف دل یک ملت را زدی..
@shonud313new
⚫️
#ارسالی_شما :
ما هر روز برای تجمعات شبانه، تعداد زیادی مقوای سفید میگیریم با ماژیک، شعارهایی در مخالفت با سازش مینویسیم درشت (البته بدون توهین و تخریب مسئولان) و توزیع میکنیم مقواها رو میدیم به مردم میگیم رایگانه ولی باید بالا بگیرید تا دیده بشه. هر شب چندصد تا از اینا میبریم پخش میکنیم میگیم اگر استفاده نکردین بدین به دیگران. خیلیام دارن از ما الهام میگیرن و شدیم یه جریان خیلی خوب توی شهر خودمون. دیگه سیاهی لشکر و چوب پرچم نیستیم؛ ما فهمیدیم و فهموندیم که باید جریانساز باشیم. نه اینکه فقط خودمون به نگهداشتن یه پلاکارد دلمون و خوش کنیم!
بعضی از شعارهایی که مینویسیم:
✅ نه سازش نه تسلیم نبردباآمریکا
✅ فریادما یککلام، انتقام انتقام
✅ماهمه اهلجنگیمبجنگتابجنگیم
✅ عناصر کودتا اعدام باید گردند
✅ ای قوه قضایی اقدام انقلابی
✅ مذاکره نداریم، ازآمریکا بیزاریم
✅ آتشبس نداریم، از امریکا بیزاریم
✅میجنگیممیمیریم،ذلتنمیپذیریم
✅هیهات من الذّله، مرگ برسازشگر
تورو خدا توی کانال بذارید همه انجام بدن
منتشر کنید تویگروهها و کانالها👏👏
⚫️
همونطور که نصف یک روز هیچ رسانه رسمی و خبرگزاری از حملات هیستریک و قتل عام اسرائیل در لبنان خبر نزد و مردم پیشتاز خوانخواهی و قیام شدند ؛ بخدا اگر این مردم خروش نمیکردند یه طوری از روی مسئله لبنان برخی ها رد میشدند که انگار از اول هم وجود نداشت.
انگشت شمار کانال هایی بودند که غیرت به خرج دادند و پوشش دادند ؛ فریاد زدند.
درسته با خبرهای اخیر، یک گام دیگه به توافق نزدیک شدیم و مثل نوشته های قبلی که گفتیم اگر ۱۰ بند اعلامی ما مورد توافق شد که هیچ، ما توافق خواهیم کرد و چه بسا موافق گفتگو هستیم ولی اگر نشد چی؟ اگر آمریکا غنی سازی رو قبول نکرد چی؟ اگر آمریکا مدیریت ما بر تنگه هرمز رو قبول نکرد چی؟ اصلا اگه توافق نکرد چی؟
باز این مردم هستند که در خیابان و میدان جنگ جانفدا هستند؛ پس باید خواسته های این مردم و انتظارات این مردم برآورده بشه.
[مردم از خواسته های انقلابی شون کوتاه نخواهند اومد]
مردم این بار در صحنه هستند.
عزیزان تز و اندیشه نویس هم بدونند، طول دادن زمان مذاکرات برای خالی کردن خیابان هم اثر نخواهد داشت؛ این مردم پای کار انقلاب هستند.
ما زمانی از این خیابان میریم که عزیز دل ما ؛ رهبر انقلاب دستور بدن یا کاملا جنگ تمام بشه و خیابان رو به نیروهای نظامی و انتظامی تحویل بدیم.
این رو هم بگم؛ رهبر انقلاب از زمان دادن به تعلیق غنی سازی موجود در برجام هم مخالف بودند؛ سخنان رهبری در این مورد هست که گفتند بنده مخالف این زمانی که در متن برجام نوشتند، بودم ولی خب توافق کردند.
@shonud313new
⚫️
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️
♨️پاسخ به اظهارات بیادبانه بحرین!!
کاری میکنیم اسمتان را فراموش کنید
منوچهر متکی رئیس شورای اجرایی اتحادیه بینالمجالس مجلس شورای اسلامی، که به منظور شرکت در یکصد و پنجاه و دومین اجلاس اتحادیه بینالمجالس (IPU) به ترکیه سفر کرده است، پاسخ گستاخی نماینده بحرین را داد.
متکی: شهر کوچک بحرین مساحتی بزرگ در اختیار نیروهای تروریست آمریکا گذاشته، یک بار دیگر امکانات را برای حمله به ایران در اختیار آمریکا قرار دهید، کاری میکنیم اسمتان را فراموش کنید.
@shonud313new
⚫️
⚫️
تولدت در آسمانها مبارک عزیز ملت💔
دوستت داریم🌸🍃
انتقامت را نگیریم بیشرفیم
بماند برای ثبت در تاریخ
۲۹ فروردین۱۴۰۵
@shonud313new
⚫️
⚫️
دیدار الهام علیاف، رئیس جمهور باکو و احمدالشرع، رئیس دولت موقت سوریه در ترکیه
شاید اینبار احتمال حماقت و انجام عملیات های زمینی و تروریستی از مرزهای شمالی و جنوبی از سوی دشمن وجود داشته باشد.
هزاران تروریست آموزش دیده در حال ورود به آذربایجان از طریق کمک های ترکیه هستند.
اخیرا روسیه نامه ای برای مسئولین ایرانی نوشته و گفته: #مذاکرات تنها پوششی برای #حمله_زمینی به ایران است.
@shonud313new
⚫️
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️
جناب سناتور نبویان به عرصه خیابان که می روند به تنظیمات کارخانه باز می گردند و می فرمایند این مذاکرات هم به نتیجه نخواهد رسید!
کاش کسی آنجا بود و می پرسید بالاخره مذاکرات هیئت ایرانی به ریاست آقای قالیباف خوب است یا بد؟
پس چرا شما همراه این هیئت به مذاکرات پاکستان رفتید؟
اگر نتیجه اش از پیش مشخص است؛
چرا ادامه می دهید؟
@shonud313new
⚫️
پلاکاردیسم
⚫️ جناب سناتور نبویان به عرصه خیابان که می روند به تنظیمات کارخانه باز می گردند و می فرمایند این م
.
اینکه نبویان داره خیلی روی دور تند افشاگری میکنه و پنبه بقیه رو میزنه، منو یاد اون همکلاسیم میندازه که وقتی تو جمع خودمون راهش نمیدادیم، هر چی از ما میدونست رو به معلم میگفت و از اون روز میشد بچه مثبت و خرخون کلاس...
نبویان بیشتر شبیه کسایی رفتار میکنه که بازیش ندادن!!!
اینم گفته:
باشه، نشونتون میدم!
دیگی که واسه من نجوشه،
سر سگ توش بجوشه😅
داره دونه دونه آمار پشت پرده رو میده!!!
تا دیروز به ما که برای حجاب تحصن کرده بودیم انگ تحجر میزدن، چی شده یهو امروز خیرخواه ملت شدن!!🥱
اما هر چی هست خوبه!!
این که یه سری پته همدیگرو بریزن روی آب به نفع ملت مظلومه
شاید هم این در میدان آمدنها و دفاع از حق ملت و خط دادن ها نوعی تهدید برای عوامل پشت پرده باشد که حساب کار دستشان بیاید و از نبویان حساب ببرند!!
ولی این که بخواهیم بگوییم ایشان خیرخواه ملت شده و به یکباره منقلب و متحول شده، برای من یک نفر غیر قابل هضم است!!!
شاید این همون فتنه مسئولین است که حضرت آقای شهیدمان به آن اشاره داشتند.
الله اعلم
اما روی همین خط بریم جلو....😉
.