جهنم، عاقبت خیلی از جنّیان و آدمیانی است که آفریدهایم؛ چون دلهایی دارند که با آن، حقیقت را نمیفهمند و چشمهایی دارند که با آن، نشانههای خدا را نمیبینند و گوشهایی دارند که با آن، تذکرات پیامبران را نمیشنوند. آنها مثل چهارپایاناند، بلکه پستتر! غفلتزدههای واقعی همانهایند. (۱۷۹) بهترین نامها مخصوص خداست. با آنها عبادتش کنید و کسانی را که اسمها و صفتهای خدا را روی غیرخدا میگذارند یا مال غیرخدا را روی خدا میگذارند، بهحال خودشان رها سازید. آنها با کارهایی مجازات خواهند شد که دائم مشغولش بودند. (۱۸۰) البته از میان آفریدههایمان، گروهی نیز هستند که هم دیگران را به حق راهنمایی میکنند و هم بر اساس حق داوری میکنند. (۱۸۱) کسانی که آیههای ما را دروغ دانستند، کمکم از جایی گیرشان خواهیم انداخت که فکرش را هم نمیکنند! (۱۸۲) بهاندازۀ کافی هم مهلتشان میدهم؛ چون نقشهام حسابشده است. (۱۸۳) چرا فکرشان را بهکار نینداختند تا ببینند کسی که همیشه با او نشستوبرخاست داشته و دارند، یعنی پیامبر، نشانهای از دیوانگی ندارد؟! او فقط هشداردهندهای باصراحت است. (۱۸۴) چرا به واقعیتهای پشتصحنۀ آسمانها و زمین و آنچه خدا آفریده است، توجه نکردند؟! اصلاً فکر نمیکنند که شاید اجلشان خیلی نزدیک شده باشد؟! بعد از این حرفهای دلسوزانۀ قرآن، دیگر کدام حرف را باور میکنند؟! (۱۸۵) کسانی را که خدا بهحال خودشان رها سازد، دیگر کسی دستشان را نمیگیرد و خدا آنها را در سرکشیشان رها میکند که کوردل باقی بمانند! (۱۸۶)
أعراف [۱۷۹-۱۸۶]
https://eitaa.com/joinchat/477954705C33073b2825
Quran Hadi - Al‑A`raf [179-186] Sirat.App & FirstCause.mp3
2.08M
سلام رفقا،
آیات ۱۷۹ تا ۱۸۶ سوره اعراف رو می خونیم،
در آیه ۱۸۰ می گه :« اسما حسنی»❤️
اللّه، اله، الواحد، الاحد، الصّمد، الاوّل، الآخر، السّميع، البصير، القدير، القاهر، العلىّ، الاعلى، الباقى، البديع، البارّ، الاكرم، الظاهر، الباطن، الحىّ، الحكيم، العليم، الحليم، الحفيظ، الحقّ، الحسيب، الحميد، الحفىّ، الربّ، الرّحمن، الرّحيم، الذّارء، الرّازق، الرّقيب، الرؤوف، الرّائى، السّلام، المؤمن، المهيمن، العزيز، الجبّار، المتكبّر، السيّد، السُبّوح، الشهيد، الصادق، الصانع، الطاهر، العدل، العفو، الغفور، الغنىّ، الغياث، الفاطر، الفرد، الفتّاح، الفالق، القديم، الملك، القدّوس، القوىّ، القريب، القيّوم، القابض، الباسط، قاضىالحاجات، المجيد، المولى، المنّان، المحيط، المبين، المقيت، المصوّر، الكريم، الكبير، الكافى، كاشف الضرّ، الوتر، النور، الوهّاب، الناصر، الواسع، الودود، الهادى، الوفىّ، الوكيل، الوارث، البرّ، الباعث، التوّاب، الجليل، الجواد، الخبير، الخالق، خير النّاصرين، الديّان، الشكور، العظيم، اللطيف، الشافى.
🕋 پله پله تا خدا با قرآن 🤲
https://eitaa.com/joinchat/477954705C33073b2825
بهشت 06.mp3
6.31M
#بهشت 6
روزگار، دائماً داره ازت میگیره...❗️
👈عمرت رو،
👈جوانی ات رو،
👈سلامتی ات رو...
✔️زرنگ باش و تو هم اَزَش بگیر؛
هرآنچه را که
برای خوشبختیِ ابدی ات لازم داری...
🕋 پله پله تا خدا با قرآن 🤲
https://eitaa.com/joinchat/477954705C33073b2825
🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷
💕 جلسه ی پنجم ترک غیبت💕
بعضی ها می گن از وقتی کبیره بودن گناه غیبت برای ما روشنتر شده همش مراقبیم و در حالت استرس به سر می بریم که مبادا حرفی بزنیم که غیبت باشه و برای همین خیلی سخت می گذره و انگار ارتباطاتمون دچار مشکل شده. آیا این طبیعیه؟؟
بله دقیقا باید همین جور باشه. ما باید دائم مراقب باشیم اما خبر خوب اینه که چون اول کاریم انقدر سخت می گذره. مدتی که بگذره برامون ملکه می شه و دیگه لذتش رو می بریم.
یه کودک تا وقتی راه رفتن رو یاد نگرفته مدام زمین میخوره، زمین خوردن درد داره، هی مراقبه که تعادلش بهم نخوره، یک جا رو می گیره که زمین نخوره، اما همین کودک بعد از مدتی شروع می کنه به دویدن و جست و خیز کردن.
💕 ما هم همیشه باید مراقب دهانمان باشیم، خیلی از عرفا سنگ زیر زبانشان میگذاشتن تا زمانی که میخواستند حرف بزنن سنگ به اونها هشدار بده که آی الان میخوای چی بگی غیبت نباشه؟ هول و هراس باید همیشه باشه. زود عادت میکنیم و به جایی می رسیم که دیگه برامون سخت نیست. بعد از اینکه غیبتو کنار گذاشتیم به جایی می رسیم که حرف لغو و بیهوده هم نمی زنیم.
💕 اگر الان سخته کاملا طبیعیه هرچه جلوتر بریم راحت تر می شیم و جنگ درونی در ما ایجاد نمیشه که گاهی یه چیزی درون ما بگه بگو حرفاتو خیلی جذابه و دیگری درون ما بگه: نگو غیبته و گناه کبیره است.
💕 خدا با زبان حوادث با ما حرف می زنه یعنی چی؟ یعنی اینکه خیلی اوقات با یک سری اتفاق های معمولی و روزانه، خدا می خواد با ما حرف بزنه.
💕مثلاً با دیدن یه قسمتی از یه فیلم، یا یه حرف بچه یه پیغامی از طرف خداست. باید به اتفاقات اطرافمون دقت کنیم تا نکته ها و پیام های خدا رو بفهمیم.
💕 ما به عنوان مسلمان معتقدیم که شانس اصلا و ابدا وجود نداره. هیچ برگی بدون اذن خداوند از درخت نمیفته. اگر عطا کنه رزق بوده واگر داده نشه حکمت بوده، شانسی وجود نداره. پس هر اتفاقی به دلیلی میفته و اگه دقت کنیم و صبر داشته باشیم علت اون رو متوجه می شیم. خیلی وقت ها با یه غیبت رزق و خیری که قرار بود بهمون برسه ازمون گرفته می شه. برعکسش رو هم داریم👇
💕حدیث قدسی: کسی که غیبت و بدگویی دیگران را ترک کند. محبتش در دلها اشکار می شود.
💕 من وقتی غیبت می کنم اول از همه به خودم آسیب می رسونم چون با (غيبت) حق الناسی که می کنم، اعمالی از من برداشته مي شه و به اونی که ازش غیبت کردم مي رسه. اینم ظلم به منه، خدا میگه عزیز من، من خوشم نمیاد تو داری به خودت آسیب می رسونی. غیبت یه جور خودکشیه، یا خودتو میکشی یا طرف مقابلتو. پس دقت کنیم که غیبت چه آسیب هایی بهمون می زنه.
💕 التماس دعا💕
استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی
🕋 پله پله تا خدا با قرآن 🤲
https://eitaa.com/joinchat/477954705C33073b2825
17.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متن و صوت دعای یستشیر
🕋 پله پله تا خدا با قرآن 🤲
https://eitaa.com/joinchat/477954705C33073b2825
چرا به واقعیتهای پشتصحنۀ آسمانها و زمین و آنچه خدا آفریده است، توجه نکردند؟! اصلاً فکر نمیکنند که شاید اجلشان خیلی نزدیک شده باشد؟! بعد از این حرفهای دلسوزانۀ قرآن، دیگر کدام حرف را باور میکنند؟! (۱۸۵) کسانی را که خدا بهحال خودشان رها سازد، دیگر کسی دستشان را نمیگیرد و خدا آنها را در سرکشیشان رها میکند که کوردل باقی بمانند! (۱۸۶) پیامبر! دائم از تو میپرسند که حالا این قیامت کِی برپا میشود؟! بگو: «علمش فقط پیش خداست و جز او، کسی بهوقتش آن را برپا نمیکند. تحمل این حادثه بر آسمانها و زمین سخت است و یکدفعه سراغتان میآید.» طوری از تو میپرسند که انگار تو هم از روی کنجکاوی زمانش را فهمیدهای! باز هم بگو: «علمش فقط پیش خداست؛ ولی بیشترِ مردم علت مخفیبودنش را نمیدانند.» (۱۸۷) بگو: «من اختیار سود و زیان خودم را هم ندارم؛ مگر آن مقداری که خدا بخواهد. اگر علم غیب داشتم، منافع بیشتری بهدست میآوردم و مشکلات به من رو نمیآورد. بله، من فقط هشداردهنده و مژدهرسان به مؤمنانم.» (۱۸۸) اوست کسی که همهتان را از یک انسان، یعنی آدم، آفرید و از نوع او همسرش را خلق کرد. هدف این بود که او در کنار همسرش به آرامش روحیروانی برسد. وقتی انسان با همسرش همبستری میکند، او باردار میشود. ابتدای حاملگی، سنگینی جنین را حس نمیکند؛ اما بعد که بچه وزن میگیرد، زن و شوهر از خدا میخواهند: «خدایا، اگر به ما بچۀ سالمی بدهی، حتماً شکرگزارت میشویم.» (۱۸۹) اما همینکه بچۀ سالمی به آنها میدهد، خدا را فراموش میکنند و چیزهای دیگر را در سلامت بچه دخیل میدانند! ولی خدا برتر از آن است که کسی را شریکش در کاروبار عالم کنند. (۱۹۰) آیا موجوداتی را شریک خدا میکنند که نهتنها چیزی نمیآفرینند، بلکه خودشان هم آفریده شدهاند؟! (۱۹۱) همچنین، نه میتوانند به آن بتپرستها کمک کنند و نه میتوانند مشکلات خودشان را حل کنند. (۱۹۲) اگر بتها را راهنمایی کنید، دنبالتان راه نمیافتند! چه صدایشان بزنید چه ساکت بمانید، فرقی به حالتان ندارد! (۱۹۳) بتهاییرا که بهجای خدا میپرستید، آفریدههایی هستند، مثل خودتان. خواستههایتان را با آنها در میان بگذارید: اگر راست میگویید، آنها باید برایتان برآورده کنند! (۱۹۴)
أعراف [۱۸۵-۱۹۴]
#Quran_Hadi
www.hadiapp.net/quran-farsi/
Quran Hadi - Al‑A`raf [185-194] Sirat.App & FirstCause.mp3
3.32M
سلام عزیزان،
آیات ۱۸۷ تا ۱۹۴ سوره اعراف رو می خونیم،
در مورد آیه ۱۹۴ :
تصور کنین من یه آدم خیلیییی پولدار می شناسم، خیلیییی هم مهربونه،خیلیییی هم کار راه اندازه، بعد می گم رفقا این شماره تماس ش، بهش پیام بدین، ازش وقت بگیرین، اگه مشکلی دارین بهش بگین، اگه بتونه کمک می کنه، بعد همتون بهش پیام می دین و اون چند دقیقه بهتون وقت می ده و جواب می ده، اگه تونست کمک تون می کنه،
حالا تصور کنین این دفعه بگم : من یکی رو می شناسم از قبلی خیلی پولدار تره، خیلی مهربون تره ،خیلی ....
پنج بار در روز به صورت رسمی می تونین باهاش حرف بزنین و
از صبح تا شب به صورت غیر رسمی می تونین صداش کنین ، تمام لحظات می شنوه و براتون وقت می ذاره،
این مفهوم اصلی آیه ۱۹۴ سوره اعرافه،
باهاش حرف بزنیم، رسمی، غیر رسمی،
بی حساب جواب می ده،
بی حساب روزی می ده،
بی حساب می بخشه،
بی حساب اجابت می کنه،
بی حساب ....
🕋 پله پله تا خدا با قرآن 🤲
https://eitaa.com/joinchat/477954705C33073b2825
بهشت 07.mp3
6.65M
#بهشت 7
💢تمامِ آنچه که اجزای بهشتت رو میسازه؛
همین الآن در نَفْسِ تو، موجوده!
اگر طالبِ بهشتی جاودانه ای؛
همین جا، بسازِش؛
✔️در درون خودت
باید بوی بهشت بگیری
🕋 پله پله تا خدا با قرآن 🤲
https://eitaa.com/joinchat/477954705C33073b2825
🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷
🌷جلسه ی ششم ترک غیبت
آثار غیبت:
آثار فردی و آثار جمعی
🌷 امام صادق (ع) می فرمایند: همان گونه که آتش هیزم را می خورد، غیبت هم کارهای نیک را می خورد.
🌷 این روایت یادآوری می کند کسانی که در طول روز کارهای خیر انجام می دهند، اگر مبتلا به غیبت باشند، مثل اینست که کوله بارشان سوراخ است و به خاطر اون سوراخ (غیبت) تک تک اعمال در این مسیر و تمام کارهای خیر و حسنات از دستشون می ره. فقط به واسطه ی غیبت کردن.
🌷 یه آتیش رو در نظر بگیرید، داخلش چند تا تنه ی درخت، شاخه، چوب بندازیم، بعد از نیم ساعت جز چند تا ذغال و خاکستر چیزی باقی نمی مونه.
🌷 غیبت کردن باعث حبط شدن اعمال ما می شود. درمورد غیبت کردن ما باید به شناخت برسیم، اگر شناخت پیدا کنیم خیلی از مشکلات ما حل میشه.
🌷 معصومین چرا گناه نمیکردن؟ چون در مورد گناهان شناخت داشتند ومی دونستند گناهان مانند فضولات چندش آور هستند.
🌷 خدا در قرآن می فرماید: بندگان من اگر پشت سر برادر دینی خود حرفی بزنند که خوشایندش نباشه، مثل این است که گویی گوشت برادر مرده ی خود را می خورند. با این مثال، خداوند می خواد کثیف بودن و چندش آور بودنِ این عمل رو به ما نشون بده.
خداوند دوست داره ما وقتی جمعی رو ترک می کنیم، امنیت روانی داشته باشیم که مطمئنم پشت سر من حرف بدی نمی زنند چون مسلمونند، مومنند، انسانند. زمانی که من غیبت می کنم دارم ارزش و شخصیت یک انسان رو زیر پا له می کنم. غیبت یعنی هر آنچه ما بگیم و اون شخص وقتی بشنوه ناراحت بشه، این همیشه معیاره.
🌷 زمانی که غیبت می کنیم ارزش انسانی که در مورد او صحبت می کنیم رو زیر پا می گذاریم.
🌷 یکی از آثار سوء غیبت کردن اینه که اعمال نیک ما حبط می شود اون همه زحمت و تلاش ما از بین میره.
🌷 مرام خدا اینه اگر دوست داری به جایی برسی غیبت نکن، خودش تو رو به اون جایگاه می رسونه.
🌷 گاهی اوقات ما این قدر کمیت گرا هستیم که کیفیت گرا نیستیم، همش دنبال مستحباتیم.
وقتى تلفن رو برمیدارى و غیبت میکنی همه ی مستحباتت نابود میشه.
🌷 ذکری که در روح و جسم ما اثر نکنه فایده ای نداره.
ذکر مثل مولتی ویتامین میمونه، که خدا برای حیات و ادامه ی راه زندگی به بنده هاش داده. خدا می فرماید: در قرآن تدبر کنید.
نیم صفحه قرآن با تدبر، خیلی بهتره از یک جزء خواندن بدون تدبر است.
🌷 کمیت گرا نباشیم، کیفیت گرا باشیم. کسانی که روی کیفیت دقت دارند، روی محارم و روی حرامهای الهی دقت دارند.
🌷 بهترین ذکر: لا الله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین ذکر یونسیه است.
سوال شده که در شرایطی شبیه به اینکه معلمان در مورد وضعیت دانش آموزان، با هم صحبت کنند مثلا بگن فلانی درس نمی خونه، توقعش زیاده و ... و یا برای شناخت از پیشینه ی شخصی بپرسند آیا این غیبته؟
بله. ما هر اطلاعاتی بدیم ذهنیت و قضاوت خودمونو درباره ی اون شخص رو به دیگران تحمیل می کنیم و ذهنیتش رو منفی می کنیم. نمره ای که معلم به دانش آموز میده میتونه وضعیت اون دانش آموز رو مشخص کنه و نیازی به ابراز کردن نظر نیست.
سوال بعدی اینکه اگه ما مثلا ایراد کسی مثل معلم فرزندمو به خودش گفتیم و ترتیب اثری نداد چی؟ اگه مطمئینم که این ایراد فقط مربوط به بچه ی من نیست، به خودش گفتیم و مشکل پابرجا بود مجازیم مشکلو با مقام بالادستیش در میون بگذاریم.
سوال: اگر من رفتارهای بد بچه هامونو به پدرشون بگم غیبت محسوب می شه؟ اگر موضوع مهمی باشه که نیاز به اقدامی از سمت پدر باشه خیر ولی اگه بازگو کردن ما فقط حالت شکایت داره، علاوه بر اینکه غیبت محسوب می شه اقتدار خودمون هم زیر سوال می ره. مثلا اگه توی جیب نوجوانم سیگار پیدا کردم یا تماس های مشکوک دیدم حتما باید به پدرش بگم ولی مشکلاتی مثل اینکه شلخته ست، اتاقشو مرتب نمی کنه، با من بحث می کنه جوابمو می ده... گفتن نداره
🌷التماس دعا🌷
استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی
🕋 پله پله تا خدا با قرآن 🤲
https://eitaa.com/joinchat/477954705C33073b2825