10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷این قوم، مرامش علوی بوده همیشه
🇮🇷از بس که علی گفته، قوی بوده همیشه
🇮🇷دعوا سر بنزین و حجاب و صف نان نیست
🇮🇷دعوا سر #ایران_قوی بوده همیشه
#لبیک_یا_خامنه_ای
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى (ع)
#روز_امام_رضا_علیه_السلام
🔰 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم با انقلاب اسلامی زمینه برای نخبهپروری فراهم شد/ واقعا باید از دانشگاهیها تشکر کنیم که نگذاشتند محتاج غربیها بمانیم
🔻برای اینکه نخبه بتواند آن استعداد ذاتی را بروز بدهد و فرصت تلاش پیدا کند، زمینه لازم است؛ گاهی نخبه هست و آمادگی کار هم دارد اما زمینه برایش فراهم نمیشود. این زمینه در دوران طاغوت وجود نداشت، اگر هم بود خیلی جزو سیاستهای رسمی طاغوت نبود، زمینه وجود نداشت. خیلیها بودند دارای استعدادهای خوب، آمادهی تلاش هم بودند، اما توی سرشان میزدند. من چون از اول انقلاب در مجموعهی دانشجویی و دانشگاهی و دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر حضور داشتم با استاد و با دانشجو و اینها دائم نشست و برخاست داشتم، من این را با همهی اعتقاد و با قابلیت اثبات عرض میکنم، با انقلاب اسلامی زمینه برای نخبهپروری فراهم شد.
🔹 اولاً توسعهِی دانشگاهها؛ شما ببینید کجای کشور الان دانشگاه ندارد؟ همهجای کشور دانشگاه هست.
🔹 بعد هم دانشگاهیان، گسترش دامنهی دانشگاهی چه دانشجو چه استاد. حدود بیست و پنج برابر دانشجویان کشور رشد پیدا کردهاند، بیست و پنج برابر. خیلی است. سالهای اول انقلاب همان سالهای حدود ۵۹، ۶۰ آنطور که در ذهنم هست حدود ۵۰۰۰ استاد هیئت علمی در کشور بود. الان بیش از ۱۰۰ هزار است.
🔺 این توسعهی علم در کشور خیلی چیز باارزشی است. جزء زمینههای نخبهپروری یکی این است. یعنی واقعاً باید تشکر کنیم از خود دانشگاهیها؛ دانشگاهیهای ما نگذاشتند که ما محتاج غربیها بمانیم. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 انتقاد رهبر انقلاب از دستگاههای مسئول: چرا با انواع ترفندها جلوی هیأتِ علمی شدن نخبگان گرفته میشود؟ / اشتغال مناسب با دانش و امکانِ ادامهی تحقیقات، اصل خواستهی نخبگان است / بعضیها سنگ نخبه را به سینه میزنند، اما در عمل نخبه را مأیوس میکنند
🔻 از دستگاهها توقع داریم که از نخبگان حمایت کنند. این حمایت همهاش به معنای پول دادن نیست، گاهی پول دادن مضرّ است؛ بلکه حمایت عاقلانه، خردمندانه و با توجه به جوانب گوناگون باشد. نخبه، حالا چه نخبهای که در ایران درس خوانده چه نخبهای در خارج درس خوانده و آمده ایران، دو توقّع دارد. یکی از موارد حمایت این است که این دو توقّع را برآورده کنیم:
🔹 یک توقع آنها اشتغال مناسب با دانششان است؛ یک توقّع هم امکان ادامهی تحقیقات و ارتباط با مراکز علمی دنیاست. این دو توقّع نخبههای ماست.
🔹 توقّع زیادی نیست. بنده اطلاع دارم نخبهای که میخواهد در هیأت علمی دانشگاه وارد بشود، با انواع و اقسام ترفندها جلویش را میگیرند نمیگذارند. چرا؟ چرا از این نخبه استفاده نمیکنید؟ بعضی از نخبههای ما، نخبههای برجسته بیرون درس خواندند، آمدند اینجا به امیدی که بتوانند کار کنند، بر اثر همین رفتار برگشتند رفتند. دیدند اینجا نمیشود زندگی کرد. خب من چه توقّعی بکنم از این جوان؟ باید حمایت کرد.
🔹 نگذارید نخبه از دانشگاه مأیوس بشود، حالا حداقلش این است که بتواند در دانشگاه وارد بشود، جایگاهی پیدا کند. بعضیها سنگ نخبه را به سینه میزنند، مدام میگویند نخبهها، نخبهها، اما در عمل نخبه را مأیوس میکنند، ناامید میکنند، مانعتراشی میکنند. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎞 #گزارش_تصویری | تصاویری از دیدار نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #دیدار_نخبگان
📸 تصاویر به مرور تکمیل میشود در👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=51178
💠از بدی فرار کن!
🔹ما برای خوب بودن، بهترین الگوها رو داریم؛ الگوهایی که همیشه توی زمان خودشون بهترین بودند؛ مثل شهدا.
🔸شهید عباس بابایی توی خوابگاهی زندگی میکرد که روبروی یه خوابگاه دخترانه بود؛ اما برای اینکه به فکر گناه نیفته، محل زندگی و اقامتش رو عوض کرد.
🔰همین کارهای بزرگ، لیاقت شهادت رو براشون به وجود آورد. به قول حاج قاسم عزیزمون، شهیدان اول شهیدگونه زندگی کردن تا به شهادت رسیدن.
🌼ما هم میتونیم مثل شهدا، حتی از فکر کردن به گناه هم دوری کنیم تا گرفتار اونها نشیم.
✅امام علی علیهالسلام میفرمایند: «مَن کَثُرَ فِکرُهُ فِی المَعاصِی، دَعَتهُ إلَیها»؛[1] «کسی که زیاد به گناه فکر کنه، به اون گناهها مبتلا میشه». غررالحکم
📎 #دانش_آموزی
📎 #حرف_خدا
📎 #کرامت_نفس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | انتقاد رهبر انقلاب از دستگاههای مسئول: چرا با انواع ترفندها جلوی هیأتِ علمی شدن نخبگان گرفته میشود؟ / اشتغال مناسب با دانش و امکانِ ادامهی تحقیقات، اصل خواستهی نخبگان است / بعضیها سنگ نخبه را به سینه میزنند، اما در عمل نخبه را مأیوس میکنند
🏷 #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گورستان آدمهایی که آرزوی سرنگونی جمهوری اسلامی را داشتند
#جمهوری_اسلامی🌱🌸
#ایران_قوی
سوال:
🔸کسی خبر دارد در اعتراضات فرانسه رفتار حاکمیت با اینترنت و پلتفرمها چه بوده؟
جواب:
🔸محتوای غیرقانونی از جمله محتوای مروج خشونت طبق دستور دولت فرانسه باید ظرف یک ساعت از فیسبوک، اینستاگرام یا توییتر حذف شود والا جریمه ۱.۲۵ میلیون یورویی میشوند.
🔹 به نظرتان اگر این شرکتها حاضر شوند دقیقا همین رفتار را با صفحات مروج خشونت مثل اینترنشنال یا مسیح علینژاد انجام دهند نیازی به قطع اینترنت هست؟
🔸امروز اول آبان ماه، سالروز شهادت سید مصطفی خمینی
🔹سید مصطفی خمینی (۱۳۰۹-۱۳۵۶ش) از مجتهدان و فقیهان شیعه و فعالان انقلاب اسلامی ایران
🔸 ایشان، فرزند ارشد امام خمینی رحمة الله علیه، بنیانگذار جمهوری اسلامی است. او از ابتدای حرکت امام خمینی علیه حکومت پهلوی، وارد فعالیتهای سیاسی شد و مدتی پس از دستگیری و تبعید پدرش، او نیز به اتهام اقدام علیه امنیت ملی ایران به دست ساواک دستگیر و به ترکیه و سپس به همراه پدرش به عراق تبعید شد.
🔹نگاه سیاسی وی از جمله حمایت از جنبش آزادیبخش فلسطین و نیز رویکرد نقادانۀ علمی او در زمینۀ علوم اسلامی، جایگاه قابل توجهی را در حوزه علمیه نجف برای او رقم زد.
🔸سید مصطفی خمینی آثار متعددی در فقه، اصول و تفسیر نگاشته است: تفسیر القرآن الکریم، تحریرات فی الاصول و تعلیقات علی الحکمة المتعالیة از آثار اوست. ایشان داماد حضرت آیت الله مرتضی حائری یزدی بودند.
🔸شهید سید مصطفی خمینی در اول آبان ۱۳۵۶ در سن ۴۷ سالگی در واقعه ای مشکوک در نجف اشرف دار فانی را وداع گفت و در جوار مرقد مطهر حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام به خاک سپرده شد.
🔸حضرت امام خمینی رحمة الله علیه فقدان آقا مصطفی را یکی از الطاف خفیه ی الهی می دانستند.