#ازدواج_مشاوره
🎓📚➔ @Pnu100 👈📗📔📘
🎓🤖➔ @Pnu100Bot 🔖😍
☑مشاوره پيش از ازدواج چقدر اهميت دارد؟
در موقعيت هاي مختلفي با پيشنهاد ازدواج مواجه ميشود؛ از طرف دوست، همكار، يا يك معرف.
معمولا افراد با ترديد و يا برخي مواقع با نه يا بله گفتن به اين پيشنهاد پاسخ مي دهند و اكثرا جمع بندي و دليل كاملي براي هيچ كدام از پاسخ هايشان ندارند.
مشاوره پيش از ازدواج مي تواند تا حدودي در اين جمع بندي مهم به شما كمك كند.
اين نوع مشاوره براي بررسي ميزان تناسب زوج ها، اطلاع از داشته ها و نداشته هاي طرف مقابل و درنهايت شناخت نسبي از شخصيت طرف مقابل انجام ميشود.
در اين مشاوره موارد زير بررسي و به اطلاع طرفين ميرسد تا با يافته ها و نتايج بدست امده دست به بهترين انتخاب بزنند:
🔷-بررسی میزان شناخت از یکدیگر
🔷-تناسب ویژگی های روانی و رفتاری
🔷-تناسب سنی
🔷-تناسب تحصیلی
🔷-تناسب ارزشی و اعتقادی
🔷-میزان علائق مشترک
🔷- تناسب شغلی و اقتصادی
🔷-تناسب فرهنگی و اجتماعی
🔷- انتظار از طرف متقابل
🔷-تناسب شخصیتی
🔷- تناسب خانوادگی و نقش آنها
🔷-میزان تناسب اهداف
🎓📚➔ @Pnu100 👈📗📔📘
🎓🤖➔ @Pnu100Bot 🔖😍
🎀 یک توصیه مهم برای #انتخاب_درست همسر آینده تان
🎓📚➔ @Pnu100 👈📗📔📘
🎓🤖➔ @Pnu100Bot 🔖😍
🔰باید بدانید که دو جا آدمها هر چقدر هم در نقابزدن و نقش بازی کردن ماهر باشند، ماهیت واقعی خود را رو میکنند؛ یکی در زمان استرس و یکی در زمانی که منافع مشترک مطرح است. اگر این 2 نکته را بدانیم، در دوران آشنایی، نامزدی و عقد احتمال آسیب، بسیار کمتر میشود. برای روشن شدن این مساله مثالی میزنم؛ گاهی میگوییم فردی قوی است و اعتمادبهنفس زیادی دارد ولی در زمان امتحانی مثل رانندگی، میبینیم آنچنان خود را میبازد و ضعف نشان میدهد که غیرقابل باور است.
🔰در این صورت میتوانیم بفهمیم واقعا آنچه وانمود میکند، نیست یا گاهی میبینیم آقایی خود را بسیار عاشقپیشه نشان میدهد و مدام ابراز احساسات میکند اما وقتی صحبت سر تعیین مهریه معقول یا واگذاری حق طلاق و... میشود، رابطه را دچار تنش یا کاملا قطع میکند!
🔰پس یادتان باشد اگر بتوانید از این 2 تکنیک (استرس و طرح منافع مشترک) استفاده کنید، خیلی راحت میتوانید تا حد زیادی پشت نقاب طرف مقابلتان را ببینید.
♻️خیلیها بعد از ازدواج میگویند همسرمان خیلی فرق کرده، در صورتی که واقعیت این است که او فرق نکرده، بلکه حالا نقابها کنار رفته و آنها نتوانستهاند قبل از ازدواج همدیگر را خوب بشناسند.
🎓📚➔ @Pnu100 👈📗📔📘
🎓🤖➔ @Pnu100Bot 🔖😍
🏙 اذان صبح 🏙
به افق تهران (استان تهران)
———————————————
🗓 جمعه ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
———————————————
اوقات شرعی امروز
🏙 اذان صبح ۰۴:۲۹
🌅 طلوع آفتاب ۰۶:۰۵
☀️ اذان ظهر ۱۳:۰۱
🌤 اذان عصر ۱۶:۴۷
🌄 غروب افتاب ۱۹:۵۷
🌃 اذان مغرب ۲۰:۱۷
🌌 اذان عشا ۲۱:۱۱
🌘 نیمه شب ۰۰:۱۳
———————————————
⚙️ تنظیمات 💡راهنما
⚖ مجازات سرک کشیدن به تلفن همراه دیگران (جزا)
📚➔ @Pnu100 👈
ماده ۱ قانون جرایم رایانهای بیان میدارد: «هرکس بهطور غیرمجاز به دادهها یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد»
📚➔ @Pnu100 👈
همانطور که مشاهده میکنید قانونگذار دسترسی غیرمجاز به سامانه رایانهای یا مخابراتی یا دادهها را در صورت وجود شرایط زیر جرم میداند:
۱. این دسترسی بدون اجازه شخص باشد؛ بنابراین درمواردیکه خود شخص، اذن به مشاهده داده یا ورود به سامانه را میدهد، جرمی رخ نمیدهد.
۲. دادهها یا سامانه برخوردار از تدابیر امنیتی باشند، چرا که حمایت قانونی شامل افرادی میشود که خودشان حداقلی از امنیت را برای حریم خصوصیشان قائلاند؛ برای مثال اگر سامانه مدنظر گوشی همراه یا رایانه شخصی است، دارای رمز عبور باشد که مرتکب با گذر از این تدابیر امنیتی مجرم شناخته خواهد شد.
📚➔ @Pnu100 👈
این ماده بهطور گسترده هم شامل زمانی میشود که شخصی در دنیای واقعی رمز عبور شما را بهنحوی بشکند و به اطلاعات سامانه دسترسی پیدا کند و هم زمانیکه در فضای مجازی از طرقی مثل هک و عبور از تدابیر امنیتیتان به اطلاعات دسترسی پیدا کند. حال گذر از این تدابیر امنیتی میتواند از طرق مختلف صورتبگیرد؛ چه بهصورت فنی و با استفاده از نرمافزار، چه بهصورت غیر فنی مثل فریبدادن شخص برای در اختیار گذاشتن نام کاربری و رمز عبور که قانونگذار بین این دو مورد تفاوتی قائل نشدهاست.
همانطورکه از ماده فوق پیداست، هم دسترسی به سامانه و هم دسترسی به دادهها (در صورت وجود سایر شرایط) جرم میباشد؛ بنابراین اگر فردی از تدابیر امنیتی شما عبور کند و وارد سیستم شود، حتی بدون اینکه اطلاعاتی را مشاهده کند، عمل وی جرم و قابل مجازات میباشد./میزان
📚➔ @Pnu100 👈
سلام میشه جزوه کنترلهای داخلی و نظام راهبردی رو بزارید کانال
با کد ۱۲۱۴۱۵۸ ممنون
جلسه اول
مباحث
۱ - مرور کلی مباحث و سرفصل ها
۲ - مرور مطالب دسته بندی موسسات از لحاظ هدف فعالیت ؛ تعداد مالکان ، نوع فعالیت
۳ - تفاوت های مربوط به حداکثر سازی سود و بیشینه کردن ثروت
۴ - هزینه های نمایندگی
۵ - تئوری نمایندگی
۶ - تعریف حاکمیت شرکتی و هدف از آن
جلسه دوم
مباحث
۱ - مرور کلی مباحث جلسه اول
۲ - ساختار راهبری شرکتی
۳ - سهامداران
۴ - سهامداران اقلیت
۵ - سهامداران نهادی (عمده)
۶ - دو دیدگاه متفاوت در خصوص سهامداران نهادی
۷ - تقسیم بندی سهامداران نهادی از لحاظ افق زمانی سرمایه گذاری (کوتاه مدت و بلند مدت)
۸ - هیات مدیره و وظایف و نقش های هیات مدیره
۹ - الگوهای مالکیت در شرکتهای سهام عام (شکل های مختلف هیات مدیره)
۱۰ - قوانین و مقررات و مراجع قانونگذاری
۱۱ - مهمترین ویژگی شرکت های امروزی در قوانین
۱۲ - دو رویکرد قانون گذاران در تدوین مقررات و قوانین شرکتها
۱۳ - بورس اوراق بهادار و سازمان ناظر بر بورس اوراق بهادار
۱۴ - انواع بازارهای بورس ایران (بورس اوراق بهادار تهران - فرابورس - بورس کالا - بورس انرژی)
۱۵ - خط نگهداران (حسابرسان - تحلیل گران مالی - موسسه های تعیین رتبه)
جلسه سوم
مباحث
۱ - مرور کلی مباحث جلسات قبل
۲ - تعریف کنترل داخلی
۳ - اهداف کنترل داخلی
۴ - تقسیم بندی های کنترل داخلی
۵ - کنترل های داخلی اداری
۶ - کنترل های داخلی حسابداری
۷ - تقسیم بندی کنترل های داخلی حسابداری
۸ - تفکیک وظایف
۹ - چرخه های معاملاتی شرکتها
جلسه چهارم
مباحث
۱ - مرور کلی مباحث جلسات قبل
۲ - تشریح تاثیر بورس در ساختار راهبری شرکتی
۳ - انواع بورس
۴ - انواع بازارهای سرمایه
۵ - تاثیر عدم تقارن اطلاعاتی بر کارایی بازار
۶ - تکمیل مباحث کنترل داخلی
۷ - محدودیت های کنترل داخلی
تعریف کنترل داخلی
کنترل داخلی فرایندی است که به وسیله هئیت مدیره، مدیریت و سایر پرسنل یک سازمان و به منظور دستیابی به اهداف زیر طراحی ، مستقر و بر اجرای آن نظارت می گردد:
•اثر بخشی و کارایی عملیات
•قابلیت اطمینان گزارشات
•رعایت قوانین و مقررات مربوط
ویژگیهای تعریف کنترل داخلی
• وسیله دستیابی به اهداف: کنترل داخلی خود هدف نیست بلکه وسیله ی است برای دستیابی به اهدافی که در یک یا چند جنبه عملیات، گزارشگری و رعایت، طبقه بندی می شوند طراحی می گردد.
• فرایند مستمر و پویا: فرایندی مستمر از انجام اقدامات و فعالیت هایی برای رسیدن به انتهای یک هدف و نه فقط نقطه انتهایی است.
• انسان محور: کنترل داخلی تحت تاثیر فعالیت های کارکنان قرار می گیرد، نه فقط از نظر قوانین و مقررات، بلکه به لحاظ فعالیت های کارکنان سازمان در سطوح مختلف، به اجرا در می آید (به عبارتی انسان محور است).
• اطمینان معقول (اطمینان قابل قبول): اما نه اطمینان قطعی، برای هیات مدیره و مدیران ارشد فراهم می آورد.
• رعایت مقررات (پذیرش دستورالعملهای سازمان یا واحد): انعطاف پذیری در تمام واحدها و توابع آن ها را فراهم می سازد.
اهداف کنترلهای داخلی
• اهداف عملیاتی: به اثربخشی و کارآئی عملیات، و نحوه عملکرد عملیاتی و مالی موسسه مربوط می شود. حفاظت از دارائی ها و جلوگیری از خسارات وارده به آنها نیز درحیطه این اهداف قرار می گیرد.
• اهداف گزارشگری: به حصول اطمینان از قابلیت اتکای محتوای گزارشات مربوط است. گزارشات شامل گزارشهای مالی و غیرمالی اعم از گزارشات درون سازمانی و برون سازمانی می گردد.
• اهداف رعایتی: به حصول اطمینان از رعایت قوانین و مقررات عمومی و دستورالعمل های موسسه مربوط می شود.
اجزای کنترل های داخلی
• محيط کنترلی
محيط کنترلی مجموعه ای از استانداردها، فرایندها و دستورالعمل هایی است که مبنایی برای انجام کنترل های داخلی در پهنای سازمان فراهم می کند.
• ارزیابی ریسک
ارزیابی ریسک شامل فرایندی پویا و تکراری شناسایی و ارزیابی ریسک های دستیابی به اهداف است. ریسک های دستیابی به اهداف در پهنای واحد یا سازمان بر میزان تحمل پذیری متمرکز می شود. بنابراین، ارزیابی ریسک بر چگونگی مدیریت این ریسک ها بنا نهاده شده است.
• فعالیت های کنترلی
فعالیت های کنترلی اعمالی است که از طریق استقرار خط مشی ها و رویه ها به مدیریت نسبت به حصول اطمینان از کاهش ریسکها در دستیابی به اهداف کمک می کنند.
• اطلاعات و ارتباطات
اطلاعات برای واحدها در اجرای مسئولیت های کنترلی برای دستیابی به اهداف اهمیت بسزایی دارد. مدیران اطلاعات و کیفیت آنها را از منابع داخلی و خارجی فراهم می نمایند و در جهت حمایت از فعالیت های دیگر کنترل داخلی سازمان مورد استفاده قرار می دهد.
• فعالیت های نظارتی
انجام ارزیابی مستمر ، ارزیابی های جداگانه ، یا ترکیبی از این دو، امکان حصول اطمینان از اینکه هر یک از اجزای پنجگانه کنترل های داخلی، از جمله کنترل هایی که بر اصول مرتبط با هر یک از این اجزا موثرند، وجود داشته و عمل می کنند.
اصول کنترل های داخلی
رائه مشاوره به مدیران باید ریسک ها و مخاطراتی که وجود دارد را بی طرفانه در نظر بگیرد و در خصوص سایر خطر های با اهمیت هشدار دهد. وظیفه اصلی حسابرسی داخلی کسب اطمینان معقول از این موضوع است که سازمان به مدیریت ریسک پرداخته است .
لازم به ذکر است که فرآیند اطمینان دهی در کنار مراقبت های حرفه ای نمی تواند تضمین کند که تمام ریسک های با اهمیت شناسایی شده است .
۴ - ارزش افزایی : خدمات حسابرسی داخلی برای رسیدن به منافع از پیش تعیین شده ی سازمان انجام می گیرد ؛ به همین جهت ایجاد ارزش برای شرکت دور از ذهن نیست و همواره به منزله ی آرمان اصلی در ذهن مدیر واحد حسابرسی داخلی در نظر گرفته میشود.
۵ - بهبود عملیات : حسابرسی داخلی به دنبال مچ گیری و یافتن مقصر نیست ، بلکه این واحد با هدف بهبود مستمر در شرکت و سازمان تشکیل شده است ( همانند کایزن در ژاپن) .
۶ - کمک برای دستیابی به اهداف : زمانی که یک سازمان اهداف خود را کسب می کند نشان دهنده موفقیت آن است و این موفقیت انگیزه ی اصلی راهبری شرکتی و مدیریت ریسک و کنترل های داخلی محسوب میشود .
در واقع شرکتی که به خوبی راهبری نشود به موفقیت دست نمی یابد.
۷ - رویکرد منظم و ارزشمند : با توجه به وجود استاندارد های حرفه ای ، رویه ها و رهنمود ها ؛ حسابرسی داخلی نوعی حرفه به شمار می آید که با به کار گیری رویکرد منظم و سیستماتیک سعی در ارائه خدمات با کیفیت می نماید.
۸ - اثربخشی : اثر بخشی به معنی استفاده از منابع شرکت در راستای رسیدن به اهداف آن است . حسابرس داخلی با مشخص کردن ارتباط بین کنترل ها و اهداف شرکت و با شناخت نیاز های اساسی مدیریت برای رسیدن به اهداف به مدیر کمک خواهد کرد ؛ بنابراین حسابرس داخلی از این طریق به اثر بخشی سازمان کمک میکند .
۹ - فرایند های راهبری شرکتی ، مدیریت ریسک و کنترل های داخلی : این سه مفهوم در حوزه حسابرسی داخلی از مفاهیم بسیار مهم هستند . این مفاهیم همچون خونی که در رگ های سازمان جریان دارد ، سلامت آن را تضمین می کند و حسابرسی داخلی با درگیر کردن فعالانه خود در تحقق مطلوب این مفاهیم در شرکت مشارکت خواهد داشت.
جلسه دهم
مباحث
۱ - پرسش و پاسخ کلاسی همراه با مرور مطالب جلسات گذشته
۲ - تعریف حسابرسی داخلی از نظر انجمن حسابرسان داخلی
۳ - کارایی و اثر بخشی حسابرسی
۴ - تفاوتهای حسابرسی داخلی در حال حاضر با گذشته
۵ - تعریف حسابرسی مستقل
۶ - چگونگی انتخاب و عزل حسابرسان
۷ - انواع اظهارنظرهای حسابرس مستقل
📗دانلودرایگان جزوه،کتاب ونمونهسوال از همه رشتهها↙️تلگرام💙وایتا🧡
📖📚➔ @Pnu100 👈📗📒📕📔📘
🎓🤖➔ @Pnu100bot 👈😍📋🔖
❣گروه محفلدورهمی دانشجویان👇تلگرام وایتا
💙👩🎓👨🎓➔ t.me/dorehamiPnu100
🧡👩🎓👨🎓➔ eitaa.com/joinchat/2156593163C54ca04252d
• محيط کنترل
۱) نمایش تعهد به درستکاری و ارزشهای اخلاقی
۲) عمل به مسئولیت نظارتی
۳) استقرار ساختار سازمانی مناسب و اختیارات و مسئولیتها
٤) نمایش تعهد به صلاحیت
۵) الزام به پاسخگویی
• ارزیابی ریسک
۶) مشخص نمودن اهداف مربوط به سازمان
۷) شناسایی و تجزیه و تحلیل ریسک
۸) تعیین ریسک تقلب
۹) شناسایی و تجزیه و تحلیل تغییرات با اهمیت
• فعالیتهای کنترلي
۱۰) انتخاب و توسعه فعالیتهای کنترلی
۱۱) انتخاب و توسعه کنترلهای عمومی حاکم بر فناوری
١٢) بکار گیری خط مشی ها و روشهای مناسب
• اطلاعات و ارتباطات
١٣) اطلاعات مربوط
١٤) ارتباطات داخلی
١٥) ارتباطات خارجی
• فعالیتهای نظارتی
١٦) انجام ارزیابی های مستمر / یا جداگانه
١٧) ارزیابی و اطلاع رسانی نارساییها
اصول مرتبط با اجزای کنترل های داخلی
١) نمايش تعهد به درستكاري و ارزشهاي اخلاقي:
سازمان نسبت به درستکاری و ارزش های اخلاقی از خود تعهد نشان می دهد.
٢) ايفاي مسئوليت نظارتي:
هیات مدیره استقلال خود را از مدیریت نشان می دهد و بر توسعه عملکرد کنترل های داخلی نظارت می کند.
٣)استقرار ساختار سازماني، اختيارات و مسئوليت ها:
مدیریت برای دنبال کردن اهداف سازمان، امکان نظارات هیات مدیره، ساختار سازمانی، خطوط گزارشگری و نحوه مناسب تفویض اختیارات و مسئولیت ها را مشخص می کند.
٤) نمايش تعهد به صلاحيت و شايستگي:
سازمان نسبت به جذب توسعه، حفظ و پشتیبانی از افراد باصلاحيت جهت نیل به اهداف، از خود تعهد نشان می دهد.
٥) الزام به پاسخگويي:
سازمان در فرایند تعیب اهداف سازمانی افراد را در قبال مسئولیت های کنترل داخلی مسئول می داند.
٦) مشخص كردن اهداف مرتبط:
تعیین اهداف سازمان به طور کاملا روشن به نحوی که تشخیص و ارزیابی ریسک هایی که اهداف سازمانی را با خطر عدم تحقق مواجه می سازد، میسر می گردد.
٧)شناسايي و تحليل ريسك ها:
سازمان ریسک های مرتبط با عدم حصول اهداف سازمانی را در سطح واحد، تحلیل و شناسایی کرده و
آن ها را مبنای مدیریت ریسک قرار می دهد.
٨) ارزيابي و ريسك تقلب:
سازمان در ارزیابی ریسک هایی که اهداف واحد را تهدید می کنند امکان وقوع تقلبات را در نظر می گیرد.
٩) شناسايي و تحليل تغييرات بااهميت:
سازمان تغییراتی را که بتواند تاثیر عمده ای بر سیستم کنترل داخلی داشته باشد شناسایی و ارزیابی می کند.
١٠) انتخاب و توسعه فعالیت های کنترلی:
سازمان فعالیت های کنترلی را انتخاب کرده و توسعه می دهد که در تعدیل ریسک های دستیابی به اهداف در سطح قابل قبول کمک نماید.
١١) انتخاب و توسعه فعالیت های کنترلی عمومی حاکم بر فناوری:
سازمان فعالیت های کنترلی عمومی حاکم بر فناوری را انتخاب کرده و توسعه می دهد که از دستیابی به اهداف پشتیبانی نماید.
١٢) استقرار خط مشی ها و رویه ها:
سازمان فعالیت های کنترلی را از طریق تدوین خط مشی هایی که انتظار می رود رویه هایی که این خط مشی ها را به اجرا در می آورد، مستقر می نماید.
١٣) اطلاعات مربوط:
سازمان اطلاعات مربوط و کیفی را بدست می آورد یا ایجاد می کند و مورد استفاده قرار می دهد که به اجرای کنترل های داخلی کمک نماید.
١٤) ارتباطات داخلی:
سازمان ارتباطات داخلی اطلاعات مشتمل بر اهداف، مسئولیت های مربوط به کنترل داخلی را برقرار می کند که لزوماً از اجرای کنترل های داخلی پشتیبانی نماید.
١٥) ارتباطات بیرونی:
سازمان ارتباطات با اشخاص بیرونی را با در نظر داشتن موضوعات موثر بر کنترل های داخلی برقرار می کند.
١٦) انجام ارزیابی های مستمر یا جداگانه:
سازمان ارزیابی های مستمر یا جداگانه ای را برای حصول اطمینان از اینکه اجزای کنترل داخلی وجود داشته و عمل می نمایند، انتخاب کرده، توسعه داده و اجرا می نماید.
١٧) اطلاع رسانی نارسائی ها:
سازمان نارسائی های کنترل داخلی را ارزیابی و به شیوه ای بهنگام به اشخاص مسئول، بر حسب مورد، مدیریت ارشد و هیات مدیره که مسئول انجام اقدامات اصلاحی هستند، اطلاع رسانی می نماید.
نارسائی های کنترل داخلی
• نارسائی کنترل داخلی:
به نقض در یک جزء یا اجزاء و اصول مربوطه اشاره دارد که احتمال دستیابی واحد به اهدافش را کاهش می دهد.
• نارسائی عمده کنترل داخلی:
به نقض در یک جزء یا اجزاء اشاره دارد که احتمال دستیابی واحد به اهدافش را به "شدت" کاهش می دهد.
• ضعف با اهمیت:
عبارت است از یک نارسائی یا ترکیبی از نارسائی ها در کنترل های داخلی حاکم بر گزارشگری مالی به طوری که به واسطه آن امکان معقولی وجود داشته باشد یک تحریف با اهمیت صورت های مالی سالانه پایان دوره ای شرکت، پیشگیری نشود یا به موقع کشف نگردد.
هشت گام در پیاده سازی چارچوب کنترل های داخلی:
١) ایجاد یك تیم و تدوین طرح
٢) استفاده از عناصر اصلی چارچوب برای طبقه بندی طرح
٣) بازسازی وضعیت موجود و انطباق آن با وضعیت مطلوب چارچوب
٤) توجه به نقاط قابل
تمرکز
٥) کاربرد مستندات ابزار توضیحی، رویکردها و مثالها
٦) تمرکز بر نقش فناوری اطلاعات
٧) توجه به ارزش افزایی و نه رفع تکلیف
٨) آغاز سریع چرخش به سمت چارچوب به روز شده
جلسه پنجم
مباحث
۱ - مرور کلی مباحث جلسات قبل
۲ - اجزای کنترل های داخلی
۳ - تعریف محیط کنترلی و اجزای آن
۴ - فرآیند ارزیابی خطر توسط واحد مورد رسیدگی
۵ - شرایط و موارد ایجاد کننده خطر
۶ - سیستم اطلاعاتی
۷ - خصوصیت های یک سیستم های اطلاعاتی
۸ - تعریف فعالیت های کنترلی و دسته بندی های آن
۹ - کنترلهای فیزیکی
۱۰ - پردازش اطلاعات
۱۱ - تفکیک وظایف
۱۲ - نظارت بر کنترل های داخلی
۱۳ - محدودیت های کنترل داخلی
۱۴ - شناخت و ارزیابی کنترل داخلی توسط حسابرسان
۱۵ - روش های برآورد خطر
۱۶ - چرخه های مختلف معاملات متداول در شرکتها
۱۷ - شیوه های مستند سازی کنترل های داخلی توسط حسابرسان
جلسه ششم
مباحث
۱ - مرور کلی مباحث جلسات قبل
۲ - حاکمیت شرکتی و تقلب
۳ - فوائد حاکمیت شرکتی
۴ - مفاهیم کلیدی بین المللی در خصوص حاکمیت شرکتی
۵ - تعریف سازمان حسابرسان از تقلب
۶ - سه شکل کلی تقلب
۷ - اجزاء اصلی پیشگیری از تقلب
۸ - هیات مدیره
۹ - وظیفه دوگانه مدیرعامل
۱۰ - کمیته حسابرسی
۱۱ - حاکمیت شرکتی و تقلب در شرکت های کوچک و متوسط
۱۲ - پیشنهادهای قابل ارائه با توجه به اهداف حاکمیت شرکتی
۱۳ - نمودار شرکتهای سهامی
۱۴ - انواع مختلف مجمع عمومی شرکتهای سهامی
۱۵ - مجمع عمومی موسسین
۱۶ - مجمع عمومی عادی
۱۷ - وظایف مجمع عمومی عادی
۱۸ - مجمع عمومی فوق العاده ؛ وظایف و اختیارات
جلسه هشتم
مباحث
۱ - مرور کلی مباحث جلسات قبل
۲ - نمودار شرکتهای سهامی
۳ - انواع مختلف مجمع عمومی شرکتهای سهامی
۴ - مجمع عمومی موسسین
۵ - مجمع عمومی عادی
۶ - وظایف مجمع عمومی عادی
۷ - مجمع عمومی فوق العاده ؛ وظایف و اختیارات
۸ - وظایف مجمع عمومی عادی
۹ - هیات مدیره و نظارت
۱۰ - تعداد اعضای هیات مدیره
۱۱ - شرایط انتخاب اعضای هیات مدیره
۱۲ - نحوه خاتمه مدیریت اعضای هیات مدیره
۱۳ - ویژگی های اعضای هیات مدیره
۱۴ - وظایف و مسئولیت های هیات مدیره
۱۵ - وظیفه امانتداری اعضای هیات مدیره
۱۶ - جزئیات قابل بررسی در ادای وظیفه امانتداری هیات مدیره
جلسه نهم
مباحث
۱ - مرور مباحث جلسات قبل در خصوص ساختار شرکتهای سهامی و تقلب
۲ - نقش و جایگاه سازمانی حسابرسی داخلی
۳ - جایگاه حسابرسی داخلی در سازمانها و تفاوت آن با گذشته
۴ - تعریف جامع حسابرسی داخلی از نظر سازمان بورس و اوراق بهادار
۵ - اجزای مهم تعریف سازمان بورس و اوراق بهادار تهران از حسابرسی داخلی
۶ - حسابرسی داخلی
۷ - استقلال حسابرسی داخلی
۸ - نقش اطمینان دهی و مشاوره حسابرسی داخلی
۹ - ارزش افزایی در حسابرسی داخلی
۱۰ - بهبود عملیات سازمان و نقش حسابرسی داخلی
۱۱ - نحوه کمک حسابرسی داخلی در دستیابی به اهداف شرکت
۱۲ - رویکرد منظم و ارزشمند حسابرسی داخلی
۱۳ - اثربخشی حسابرسی داخلی
۱۴ - فرآیند راهبری شرکتی - مدیریت ریسک و کنترل های داخلی
۱۵ - جزوه نویسی
نقش و جایگاه سازمانی حسابرسی داخلی
امروزه حسابرسی داخلی از فعالیت های سنتی ارزیابی فعالیت به سمت ارائه خدمات مشاوره ای و اطمینان بخش تغیر یافته است ، حسابرسی داخلی عملیات سازمان گزارشگری مالی و مدیریت ریسک را بهبود می بخشد .
مدیر حسابرسی داخلی مسئولیت اصلی مدیریت اداره و نظارت بر فعالیت حسابرسی داخلی را بر عهده دارد.
قبلا فعالیت حسابرسی داخلی به صورت داوطلبانه انجام می شد اما امروزه انجام این خدمات الزامی است .قبلا حسابرسی داخلی در خدمت مدیریت اجرایی بود ولی امروزه این خدمات به صورت هدفمند و تحت نظارت کمیته حسابرسی قرار دارد .
نقش حسابرسان داخلی در سازمان:
سازمان بورس و اوراق بهادارتهران برای شرکتهای بورسی و فرا بورسی تعریف جامع ای از حسابرسی داخلی ارائه کرده است ، ماموریت واحد حسابرسی داخلی در ماده ۱ دستورالعمل کنترل های داخلی سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت فعالیت و ارائه خدمات اطمینان بخش و مشاوره ای مستقل و بی طرفانه به منظور ارزش افزایی و بهبود عملیات شرکت تعریف شده است . حسابرسی داخلی با ایجاد رویکرد منظم و روشمند به شرکت کمک می کند تا برای دستیابی به اهداف خود اثربخشی فرایند های راهبری ، مدیریت ریسک و کنترل را ارزیابی و آنها را بهبود بخشد .
اجزای مهم این تعریف به شرح زیر قابل بررسی است:
۱ - حسابرسی داخلی : منظور از حسابرسی داخلی خدماتی است که در درون سازمان و جدا از حسابرسی مستقل انجام میشود.
۲ - استقلال : حسابرسی داخلی در شرکت باید به گونه ای باشد که ضمن رعایت فاصله مناسب از عملیات در دست بررسی ؛ در گیر آن نباشد ، در غیر این صورت نتایج بررسی قابل اتکا نخواهد بود.
۳ - اطمینان دهی و مشاوره : این بخش از تعریف بر نقش مشاوره ای حسابرسی داخلی تاکید دارد که امروزه از اهمیت ویژه ای برخوردار است . حسابرس داخلی هنگام ا