Y T:
🔴 چرا هنوز شهید گمنام داریم؟
🔺 یکی از سوالاتی که هر چند وقت یکبار خصوصا در ایام تشییع شهدای گمنام پرسیده می شود این است که چرا با وجود این همه پیشرفت علمی و پزشکی و تکنولوژیکی، هنوز بسیاری از شهدا را گمنام می نامیم و فرآیند شناسایی این عزیزان اینقدر طول می کشد!
🔺 قبل از پاسخ به نکته فوق، باید به این آمار اشاره کرد. مطابق گفته سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تاکنون بیش از ۴۷ هزار پیکر پاک شهید تا کنون تفحص شده است و تفحص پیکر پاک ۲ هزار و ۴۰۰ شهید دیگر نیز در دستور کار قرار دارد. شهیدانی که احتمالا هر کدام از ما در اطراف خودمان خانواده ای منتظر را یافت می کنیم که چشم انتظار است و منتظر.
🔺اما برگردیم به سوال اصلی. چرا هنوز شهید گمنام داریم؟ مطابق اون چیزی که نگارنده متوجه شده است؛ در سالهای ابتدایی شهدا را از روی صورت و عکس ها شناسایی میکرده اند و تحویل خانواده ها می داده اند و آنهایی که قابل شناسایی نبوده اند بنا به فتوای رهبری به عنوان شهید گمنام به خاک سپرده می شدند.
🔺علم ژنتیک در سالهای اول و دهه ۷۰ به گفته سردار باقرزاده تنها در اختیار آمریکا بود و هزینه هر تحقیق ۱۰۰۰ دلار می شد. سال ۸۱ با پشیتیانی سردار باقرزاده و کلاس های دکتر تولایی ژنتیک وارد ایران شد.
🔺در این سالها بانک خون و نمونه استخوانی تکمیل شده و خیلی از شهدا از این طریق شناسایی شده اند. اما شناسایی استخوانی که بیش از ۳۰ سال زیر خاک با دمای ۶۰ درجه بوده با شناسایی بافت نرم ساده تفاوت دارد و گاه تا سالها طول میکشد.
🔺لذا طبق فتوای مقام معظم رهبری اگر از شناسایی شهدا مایوس شویم و بدانیم زمان طولانی برای شناسایی نیاز هست، اجازه نداریم شهدا را بعد از تفحص در معراج شهدا نگهداری کنیم و باید آنها را سریعا به خاک بسپاریم.
🔺هر زمانی که دستگاه تطبیق، تطابق دو نمونه را اعلام کند بلافاصله و طی مراحل خاص و تشریفات خاصی به خانواده شهید اعلام می شود که شهید شما شناسایی شده و در نقطه ای معلوم تدفین شده است. که نمونه این مدل را در سالهای اخیر بارها دیده ایم. شهدایی که تدفین شده اند و بعد از چند سال به خانواده اعلام می شود آن شهید تدفین شده فرزند شما بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Y T:
ماشالله چه صحنه قشنگی
بدرقه تا بهشت؛ تشییع کم نظیر و دهها هزار نفری شهید گمنام در رومشکان لرستان
#تشییع_شهدای_گمنام
Y T:
حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی ریاست محترم سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در مراسم نوزدهمین یادواره شهدای روستایی یساقی شهرستان گرگان گفت:
خدارا شکر گزارم که در شام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) در جمع شما برادران و عزیزان هستم .
ایشان هدف از برگزاری یادواره ها راحفظ و بقای انقلابی دانستند که شهدا همه هستی خودشان را تقدیم آن کردند و برای رسیدن به این هدف والا از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
وی تصریح کرد جبهه اوج عبادت و عبودیت بود. که در آن حرفی جز اخلاص، خدا، نماز، و تسلیم، نبود.
نماینده ولی فقیه در انتظامی خاطر نشان کرداگر میخواهید شهداء از ما راضی باشند آن عبادت و عبودیت را در جامعه زنده کنید،
این مقام مسئول با بیان اینکه در چهره شهدا اوج رضایتمندی از خدا بود. گفتندهرجا ما پیش رفتیم به برکت این شهدا است،این انقلاب با این شهدای عزیز والامقام عزت یافته است .
حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا ادیانی در ادامه خاطر نشان کرد؛شهدا و خانواده های آنان مالکان واقعی انقلاب هستند؛ نه آنهایی که با نیت اشاعه ی فساد دست به ایجاد اختلال و نا آرامی در جامعه اسلامی می زنند. شهید زین الدین ها، بابایی ها و ... برای به ثمر رسیدن انقلاب، جان خود را فدا کردند. اینها باید خط قرمز های انقلاب را تعیین کنند.
اخلاق شهدا تاکید بر حفط حجاب، نماز اول وقت، تواضع وپرهیز از محرمات است. اخلاق شهدا باید در جامعه پیاده شود. این ها ارزش های ما است.
هدایت شده از روابط عمومی پلیس
✅تشییع ۶ شهید گمنام در کرمان
🔹همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه سلامالله علیها پیکر یازده تن از شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در استان کرمان تشییع و تدفین شدند. پبکر ۶ شهید از این شهدا در شهر کرمان به خاک سپرده شد. پیکر مقدس شهدای تازه تفحص شده مربوط به عملیاتهای بدر، رمضان، کربلای ۵ و ۶، والفجر یک، بیت المقدس و تک دشمن در سال ۶۷ است که در مناطق شرق دجله، شرق بصره، شلمچه و سومار به شهادت رسیدند.
#جانفدا
#سرداردلها
#اقتدار_امنیت
#پلیس_مجاهد
📷پس هرکس هم وزن ذرهای نیکی کند... آن نیکی را ببیند....!
📖 سوره زلزال، آیه ۷
#آیه_نگار
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که دائماً آرزوی شهادت می کرد، در ایام فاطمیه مزد سالها مبارزه در راه دفاع از اهل بیت (ع) را گرفت
آیت الله حسینی همدانی
#جانفدا
#سرداردلها
#اقتدار_امنیت
#پلیس_مجاهد