⭕️اهمیت ارتقای سواد و تربیت رسانهای برای کودکان
🔴سواد رسانهای برای کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است. آموزش سواد رسانهای به کودکان به آنها کمک میکند تا اطلاعات رسانهای را به درستی تحلیل کنند، ارزیابی کنند و با آنها درست برخورد کنند. در زیر تعدادی از راههایی که میتوان برای آموزش سواد رسانهای به کودکان استفاده کرد را بررسی میکنیم:
1. آموزش تحلیل پشت سرهم: به کودکان آموزش دهید که اطلاعات را از منابع مختلف جمع آوری کنند و آنها را تحلیل کنند. آنها باید بتوانند بین اخبار و واقعیتها، نظرات شخصی و اطلاعات موثق تمایز قائل شوند.
2. تشویق به پرسش و بحث: تشویق کودکان به پرسش سوالات و شرکت در بحثها، به آنها کمک میکند تا فکر کنند، استدلال کنند و نقد کنند. این مهارتها به آنها کمک میکند تا اطلاعات را بیشتر بررسی کنند و به نتایج بهتری برسند.
3. آموزش تشخیص اخبار جعلی: به کودکان آموزش دهید که چگونه اخبار جعلی را تشخیص دهند. آنها باید به عنوان مثال، منبع خبر را بررسی کنند، اطلاعات را با منابع دیگر مقایسه کنند و علایمی از عدم موثق بودن یا جعلی بودن خبر را تشخیص دهند.
4. آموزش مستمر: به کودکان یاد بدهید که چگونه از رسانهها به درستی استفاده کنند. آنها باید بدانند که چگونه زمان استفاده از رسانههای دیجیتال را کنترل کنند و به محتواهای مناسب دسترسی یابند.
5. توسعه تفکر انتقادی: تشویق کودکان به توسعه تفکر انتقادی از طریق بحث، تحقیق و ارزیابی اطلاعات، به آنها کمک میکند تا از طریق رسانهها و اطلاعات به درستی استفاده کنند.
6. مشارکت در فعالیتهای خلاقانه: به کودکان اجازه بدهید که خودشان را در فعالیتهای خلاقانه مانند ساخت ویدیو، نوشتن وبلاگ یا راهاندازی پادکست بیان کنند. این فعالیتها به آنها کمک میکند تا مهارتهای سواد رسانهای خود را تقویت کنند و به عنوان تولیدکننده محتوا نیز فعالیت کنند.
7. نظارت والدین: والدین باید نقش فعالی در آموزش سواد رسانهای به کودکان داشته باشند. آنها باید محتوای مناسب را انتخاب کنند، زمان استفاده از رسانهها را مدیریت کنند و با کودکان درباره محتواها و تجربههایشان صحبت کنند.
8. آموزش در مدارس: مدارس میتوانند برنامههای درسی را در جهت آموزش سواد رسانهای به کودکان اجرا کنند. این برنامهها میتوانند شامل درسهایی درباره تحلیل اطلاعات رسانهای، تشخیص اخبار جعلی و استفاده مسئولانه از رسانهها باشند.
9. استفاده از منابع آموزشی: منابع آموزشی متنوعی برای آموزش سواد رسانهای به کودکان وجود دارد. این منابع میتوانند شامل کتابها، ویدیوها، بازیهای تعاملی و برنامههای آموزشی آنلاین باشند.
10. تشویق به همکاری و فعالیت تیمی: کودکان را تشویق کنید تا در فعالیتهای گروهی و تیمی شرکت کنند. این فعالیتها به آنها کمک میکند تا مهارتهای همکاری، ارتباط و تعامل را تقویت کنند و در فضای رسانهای بهتر عمل کنند.
با توجه به رشد روزافزون فناوری و رسانهها، آموزش سواد رسانهای به کودکان امری بسیار حیاتی است. این آموزش به آنها کمک میکند تا از طریق رسانهها بهتر ارتباط برقرار کنند، اطلاعات را به درستی تحلیل کنند و از خطرات موجود در فضای رسانهای حفاظت کنند.
🆔https://eitaa.com/police2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┅═✧❁﷽❁✧═┅
🔰 یا قاضیَ الحاجات
💫 امروز دوشنبه
☀️ ۱۱ تیر ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۲۴ ذیالحجه ۱۴۴۵ هجری قمری
🌲 ۱ جولای ۲۰۲۴ میلادی
🆔https://eitaa.com/police2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨سلام ، روزتون بخیر و شادی ،....
#پلیس تبریز
🆔https://eitaa.com/police2
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷آرامش در صدای آب ،....
#پلیس تبریز
🆔https://eitaa.com/police2
#کودکانه
✅ اضطراب را در کودکان تشخیص دهید:
اضطراب در کودکان در دوره هایی در طی رشد قابل انتظار هستند و این حالتها طبیعی در نظر گرفته میشوند. (برای مثال روز اول مدرسه) برخی کودکان ممکن است از کمرویی بیش از اندازه و یا دشواری در تطابق با موقعیت جدید در رنج باشند. با رفتار مناسب در مقابل کودکان خود اضطراب را در آن ها ریشه کن کنید.
🔺️از جمله عواملی که در افزایش اضطراب کودکان تاثیر دارد:
1- اختلافات پدر و مادر
2- دیدن فیلمهای ترسناک
3- تحقیر و سرزنش کودک
4- تهدید به تنبیه بدنی
5- بیتوجهی به کودک به هنگام تولد نوزاد جدید.
Psycho_096580
🔮چند قانون زندگی
قانون اول: اگر فکر میکنی کاری اشتباهه، انجامش نده.
قانون دوم: در صحبتها همیشه دقیقا همون چیزی رو بگو که منظورته.
قانون سوم: هیچوقت طوری زندگی نکن که سعی کنی همه رو از خودت راضی نگه داری.
قانون چهارم: سعی کن هر روز یاد بگیری و دست از یادگرفتن بر نداری.
قانون پنجم: در صحبت با دیگران هیچوقت راجع به خودت بد حرف نزن.
قانون ششم: هیچوقت دست از تلاش برای رسیدن به رویاهات بر ندار.
قانون هفتم: سعی کن راحت نه بگی، از نه گفتن نترس.
قانون هشتم: از بله گفتن هم نترس.
قانون نهم: با خودت مهربون باش.
قانون دهم: اگه نمیتونی چیزی رو کنترل کنی، بزار به حال خودش.
قانون یازدهم: سعی کن از اتفاقات و حالات منفی دوری کنی.
قانون دوازدهم: برای رضایت دیگران، کاری رو انجام نده که دوست نداری.
قانون سیزدهم: سعی کن ببخشی، اما فراموش نکن.
قانون چهاردهم: در هیچ حالتی، سطح خودت رو به اندازه طرف مقابلت پایین نیار.
قانون پانزدهم: حرف ناحقی رو که نمیپسندی تائید نکن.
قانون شانزدهم: به کسانی لطف کن که استحقاقش رو داشته باشن، لطف تورو وظیفت ندونن.
قانون هفدهم: با کسی که ازش خوشت نمیاد، همنشینی نکن.(دو رو نباش)
قانون هجدهم: در یاد دادن، بخشنده باش.
قانون نوزدهم: از کسی ناراحت هستی بهش بگو، ناراحتیتو بگو، دلیلش رو بگو و انتظار عذرخواهی داشته باش.
قانون بیستم: عاشقی کن.
Psycho_096580
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادای احترام سردار رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور به امام جمعه شهید تبریز و غبارروبی مزار شهدا در وادی رحمت تبریز
#خادمان_امین
#جمهوری_پیروز
#آذربایجان_شرقی
#پلیس تبریز
🆔https://eitaa.com/police2
اشرافيت اطلاعاتي اصل لازم در ماموريت هاي پليسي است
جانشين فرمانده کل انتظامي کشور اشرافيت اطلاعاتي را اصل لازم و ضروري در ماموريت هاي پليسي عنوان کرد و گفت: فرماندهي ميدان در امنيت داخلي کشور با فراجا است.
سردار " قاسم رضايي " در کميسيون ويژه عمليات انتظامي استان آذربايجان شرقي اظهار داشت: آذربايجان شرقي يک از استان هاي مهم و حساس کشور بوده که با تقديم 10 هزار شهيد گلگون کفن به نظام و انقلاب اداي وظيفه کرده که به روان پاک و مطهر همه شهدا به ويژه امام شهدا و شهداي اخير انتظامي کشور که در دفاع و صيانت از آراي مردم در استان سيستان و بلوچستان به درجه رفيع شهادت نائل شدند درود مي فرستيم و سلامتي و طول عمر با عزت براي رهبر معظم انقلاب اسلامي مسئلت مي کنيم.
وي در ادامه به شهادت رئيس جمهور شهيد حضرت آيت الله رئيسي اشاره کرد و افزود:در حادثه سقوط بالگرد، رئيس جمهور ،امام جمعه مردمي و دوست داشتي تبريز آيت الله آل هاشم، وزيرامورخارجه انقلابي و استاندار خدوم اين استان به شهادت رسيدند که براي همه اين عزيزان غفران و مغفرت الهي را خواستاريم.
جانشين فرمانده کل انتظامي کشور انسجام درون و برون سازماني را در اين استان مطلوب و عالي خواند و گفت:در ماموريت هاي پليسي اشرافيت اطلاعاتي اصل لازم و ضروري است که با انسجام درون سازماني و برون سازماني مي توان به موفقيت هاي خوبي رسيد.
وي مقابله با اراذل و اوباش و جمع آوري سلاح هاي غيرمجاز را از اولويت هاي فراجا بيان کرد و افزود: بايد دارندگان سلاح هاي غيرمجاز احساس ناامني کنند و عرض اندام اراذل و اوباش در جامعه خط قرمز پليس بوده و با هنجارشکنان و مخلان نظم و امنيت مقتدرانه و قانوني برخورد کرد.
اين مقام عالي انتظامي تاکيد کرد:برخورد با خودروهاي فاقد پلاک و پلاک مخدوش و همچنين خودروهاي شوتي در دستور کار تمام يگان هاي انتظامي بوده و فرماندهان و مسئولان انتظامي اهتمام ويژه اي در اين مورد داشته باشند.
سردار "رضايي" در ادامه با اشاره به انتخابات رياست جمهوري، تشريح کرد: انتخابات به نوعي قدرت نرم نظام و انقلاب بوده و فلسفه انتخابات ايجاد يک فرصت در کشور است که خوشبختانه دور اول انتخابات با امنيت مطلوب برگزار شد.
جانشين فرمانده کل انتظامي کشور با بيان اينکه فرماندهي ميدان در امنيت داخل کشور با فراجا است،خاطر نشان کرد: فراجا در بحث انتخابات دور دوم رياست جمهوري طرفدار و حامي هيچ يک از نامزدها نبوده و نگاه يکسان دارد و در برقراري نظم و امنيت در دور دوم انتخابات نيز از تمام ظرفيت هاي سازماني استفاده خواهد کرد تا انتخاباتي پرشور و در امنيت کامل برگزار شود.
#پلیس تبریز
🆔https://eitaa.com/police2
کشف 9 دستگاه ماينر غير مجاز در تبريز
فرمانده انتظامي شهرستان تبريز از کشف 9 دستگاه ماينر غير مجاز به ارزش يک ميليارد ريال خبرداد.
سرهنگ "يداله جهان آرا" در تشريح اين خبر اظهارداشت: در پي شناسايي و کسب خبري مبني بر اينکه در يکي از خيابان هاي شهر تبريز فردي در ملک تجاري خود اقدام به راه اندازي دستگاه ماينر (دستگاه توليد ارز ديجيتال) کرده است، پيگيري موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران اين پليس قرار گرفت.
اين مقام انتظامي افزود:ماموران کلانتری ۲۹ باغ معروف پس از بررسي صحت و سقم موضوع و هماهنگي بامقام قضائي و بادعوت از کارشناسان اداره برق شهرستان، به آدرس اعلامي عزيمت که بارعايت موازين شرعي و قانوني، مورد بازرسي قرار گرفت.
فرمانده انتظامي شهرستان تبريز، در پايان خاطر نشان کرد: در بازرسي از محل، تعداد 9 دستگاه ماينر به همراه متعلقات آنها به ارزش يک ميليارد ريال کشف و متهم با تشکيل پرونده به پلیس امنیت اقتصادی معرفي شد.
سرهنگ جهان آرا تاکيد کرد: پليس با هرگونه اخلال در روند اقتصادي طبق قانون برخورد جدي ميکند و از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشابه، ازطريق تماس با سامانه 110 موضوع راگزارش کنند.
#پلیس تبریز
🆔https://eitaa.com/police2