eitaa logo
روابط عمومی پلیس اردبیل
733 دنبال‌کننده
22.5هزار عکس
8.9هزار ویدیو
135 فایل
#پلیس_تراز_انقلاب_اسلامی #پلیس_اردبیل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️‌حمله هکری به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی 🔹‌روزنامه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» گزارش داد؛ یک گروه هکری به کامپیوترهای وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نفوذ کرده و توانسته اطلاعات حساسی را به دست بیاورد و این داده‌ها را در چند گروه در پیام‌رسان تلگرام منتشر کرده‌ است.
🔴نگرانی‌ صهیونیست‌ها از درز «اطلاعات حساس» پس از هک وزارت جنگ‌شان 🔹رسانه‌های صهیونیست می‌گویند گروهی هکری به سامانه‌های وزارت جنگ این رژیم حمله کرده‌ و اطلاعات حساسی به دست آورده‌ است. 🔹هکرها می‌گویند اطلاعات بسیاری به دست آورده‌اند و خواستار آزادی ۵۰۰ اسیر فلسطینی هستند.
♦️‌یحیی سریع: یک کشتی آمریکایی را هدف قرار دادیم 🔹‌سخنگوی نیروهای مسلح یمن: صبح امروز چهار عملیات نظامی در خلیج عدن علیه دو کشتی اسرائیلی و دو کشتی آمریکایی انجام دادیم.
🚨هلاکت سارق مسلح تحت تعقیب و مجروحیت پرسنل انتظامی 🔹مأمورین سازمان اطلاعات انتظامی به همراه مأمورین آگاهی و یگان امداد شهرستان خرمشهر با اقدامات فنی و اطلاعاتی محل اختفای سارق مسلح فراری را شناسایی و طی عملیاتی اقدام به دستگیری نامبرده می کنند که با تیراندازی متهم رو به رو شده و در این درگیری تعدادی از پرسنل فراجا مجروح و سارق مسلح فراری نیز به هلاکت می رسد. 🔹از محل اختفای متهم یک دستگاه خودرو و دو دستگاه موتورسیکلت سرقتی و یک قضیه سلاح جنگی و مقادیری مهمات مربوطه کشف و ضبط گردید.
♦️حمله موشکی و پهپادی یمن به کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی سخنگوی نیروهای مسلح یمن: 🔹صبح امروز ۴ عملیات نظامی در خلیج عدن علیه دو کشتی اسرائیلی و دو کشتی آمریکایی انجام دادیم. 🔹دو کشتی اسرائیلی (MSC DARWIN) و(MSC GINA) و  کشتی آمریکایی (MAERSK YORKTOWN) و یک کشتی جنگی این کشور را در خلیج عدن هدف قرار دادیم. 🔹کشتی‌‌های آمریکایی و اسرائیلی با چند موشک دریایی مناسب و پهپاد هدف قرار گرفتند.
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻آخ بمیرم برات غریبیت که حتی صدا و سیما هم از تو و کاری که کردی دم نزد رفقا شما کم نزارید واسه این قهرمانان اصلی کشور مون خدا صبر بده ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆لحظه اعلام خبر شهادت فرزندان و نوه های اسماعیل هنیه به وی؛ هنیه درقطر است
🔸️انفجار در قزوین جان مامور آتش‌نشانی را گرفت 🔹انفجار و آتش‌سوزی در یک انبار مواد دخانیات در قزوین منجر به فوت یک مامور آتش‌نشانی و مصدومیت ۹ شهروند شد. 🔹۹ شهروند دیگر نیز به دلیل سوختگی و جراحات ناشی از آتش در صحنه حادثه مصدوم شدند که سه تن از آنان ماموران آتش‌نشانی بودند. 🔹تلاش برای مهار آتش ادامه دارد.
💢‌دستگيری عاملان انفجار صوتی در زاهدان 🔹‌فرمانده انتظامی زاهدان: در پی اعلام شرارت و پرتاب اشیاء انفجاری صوتی در سطح شهر زاهدان، ماموران پس از شناسايی و تعقيب و مراقبت، يک دستگاه خودرو با دو نفر سرنشین را در سطح يکی از خيابان‌های شهرستان متوقف می‌کنند. 🔹‌عاملان شرارت دستگیر و آنان به بزه انتسابی اعتراف کردند. مجرمان بلافاصله جهت بررسی‌های تخصصی به سازمان اطلاعات انتظامی استان منتقل شدند.
✅ابراهیم رییسی با انتشار عکسی از موشک‌های بالیستیک، خبر از انتقام قطعی از اسراییل داد.
♦️رویترز: اسرائیل می‌داند که ایران حملات شدیدی را انجام خواهد داد برای همین تمامی جنگنده‌های خود را برای حمله به نطنز و فوردو در حالت آماده باش نگه داشته است 🔹اکانت امنیتی عبری: قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) سپاه تمامی یگان‌های موشکی و سامانه‌های راداری را در آماده باش کامل قرار داده است./صابرین نیوز @