پلیس ایلام
💥امنیت پایدار در سایه تعامل پلیس و دانشگاه ادامه مطلب 👇👇👇
💥امنیت پایدار در سایه تعامل پلیس و دانشگاه
فرمانده انتظامی استان ایلام بیان اینکه با تعامل و همکاری مستمر دانشگاه و پلیس قطعا ناهنجاری های اجتماعی را کاهش پیدا می کند گفت : امنیت پایدار در سایه تعامل پلیس و دانشگاه محقق می شود.
به گزارش خبر نگار پایگاه خبری پلیس ؛ سردار " جمال سلمانی " در نشست تعاملی با رئیس و جمعی از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اظهار داشت : قطعا در سایه همکاری علمی ،پژوهشی و آموزشی دانشگاه و پلیس خدمات دهی به مردم بیشتر می شودواین همکاری می تواند رضایتمندی احاد جامعه رابه دنبال داشته باشد.
وی افزود : دنبال کار ایجابی هستیم و اساتید و دانشجویان بهترین معرف برای پلیس هوشمند در سطح جامعه هستند.
این مقام انتظامی با تأکید بر اینکه پلیس از پایاننامهها و تحقیقات علمی که به صورت میدانی توسط نخبگان در دانشگاهها انجام می گیرد استقبال میکند ،خاطرنشان کرد: طرح های تحقیقاتی قابل اجرا میتواند به عنوان یک مسیر کوتاه در جهت رسیدن به راه حل برای کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه باشدکی یکی از اولویت های فراجا می باشد .
فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد : در برخی موارد پلیس جان خودش که بزرگترین سرمتایه یک انسان به شمار می رود را فدای امنیت مردم می کند باید فداکاری پلیس در راستای فرهنگ سازی در صدا و سیما، جامعه دانشگاهی، رسانه ها و حتی کتب درسی برجسته شود.
سردار سلمانی با بیان اینکه مردم ایلام مردمی قدرشناس و متدین هستند بیان کرد : یکی از اولویت های پلیس ایلام در شرایط فعلی مردمی سازی و ارتباط با معتمدان و متنفذین در تمام شهرستان ها است.
در ادامه این نشست دکتر" بهروز ناصری" با بیان اینکه مردم پلیس را در کنار خود و معتمد خود می دانند اظهار داشت : دیگر پلیس فقط یک نهاد انتظامی امنیتی نیست امروز پلیس مقتدر و هوشمند کمک کار مردم است.
وی افزود : پتانسیل علمی، پژوهشی و آموزشی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی ایلام شامل ۳۰ هزار فارغ التحصیل، ۵۰ عضو هیات علمی و کارمند و از همه مهمتر ۷ هزار دانشجو در اختیار پلیس برای خدمت رسانی بهتر و بیشتر به مردم قرار می گیرد.
دکتر ناصری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش دانشگاه در امنیت جامعه بیان کرد : فرهنگ سازی و کمک به نهادینه کردن کارهای خوب و مقابله با ناهنجاری ها با تریبونی که در اختیار اساتید در دانشگاه ها است یک ضرورت است.
وی در پایان گفت : دانشگاه ازاد اسلامی هم دیگر دانشگاهی صرفا آموزشی و علمی نیست در رویکرد اصلی این دانشگاه نگاه به حل مشکلات جامعه براساس اولویت اساسی است.
گفتنی است در پایان این نشست با حضور فرمانده انتظامی استان ایلام رئیس دانشگاه ازاد اسلامی ایلام تفاهم نامه علمی، پژوهشی و اموزشی فی مابین منعقد شد.
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
🔺️واژگونی اتوبوس زائران عراقی با پنج کشته
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور:
🔹اتوبوس زائران عراقی که امروز (۲۸ خرداد ماه) واژگون شد، پنج کشته و ۳۱ مصدوم بر جای گذاشت.
🔹در این حادثه چهار تبعه کشور عراق و یک ایرانی جان باختند.
🔹حال عمومی سایر مصدومان مساعد است و تاکنون ۹ نفر ترخیص شدهاند.
🔹پیکر چهار کشته این حادثه با هماهنگی استانداری خراسان رضوی و وزارت امور خارجه به کشور عراق منتقل خواهد شد.
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
💢مراسم اولین سالگرد شهید مدافع وطن
محمد یاسمی
🔹زمان: سه شنبه 30 خردادماه 1402- ساعت 9 الی 11
🔹مکــان: مسجد جامع شهرستان ایوان
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
💢 کلاهبرداری ۷۷۰ میلیارد تومنی علی کریمی از خواهرش!
🔹خواهر علی کریمی که دو فرزند ۵ و ۱۵ ساله دارد با درخواست برادرش به او ۵۰ چک سفید امضا داده و پس از مدتی متوجهشده که چکهای او در معاملات سنگینی مثل خرید باشگاه فوتبال سپیدرود و خرید زمین و ملکهای میلیاردی استفادهشده، دیگر به برادرش چک نداده و همین باعث اختلاف آنها شده.
🔹علی کریمی پس از اختلاف با خواهرش او را تهدید به برگشتزدن چکهای سفید امضای قبلی کرده. لیلا کریمی با تصور اینکه چکهای سفید امضای قبلی استفاده شدهاند، احتمال عملیشدن تهدید برادرش را در حد صفر میدانسته اما در کمال ناباوری الان با یک بدهی ۷۷۰ میلیارد تومانی در زندان است.
🔹در بررسیها مشخصشده با هدایت و طراحی علی کریمی یک چک لیلا کریمی به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان و یک چک دیگر به مبلغ ۷۰ میلیارد تومان توسط یکی از بستگان آنها به شرخر داده شده و آن فرد هم چکها را به اجرا گذاشته و خواهر علی کریمی را راهی زندان کرده است.
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦سردار هداوند فرمانده انتظامی البرز: ۶ نفر از عوامل تولید و توزیع مشروبات الکلی که منجر به مرگ و مسمومیت دهها نفر شده بود دستگیر شدند.
#پلیس_هوشمند
#پلیس_پاسخگو
#پلیس_مقتدر
#اقتدار_امنیت
#پلیس_خدمتگزار
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam
💥مهارت هاي حل اختلاف
براي داشتن زندگي همراه با آرامش و کاستن از استرس هاي روزانه ، نياز است که برخي مهارت ها را ياد گرفت و با عمل به آن ها اختلافات پيش آمده را در زندگي حل و فصل کرد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس،برخی از مهارت های حل اختلاف عبارتند از:
1- سکوت:
برخي افراد به جاي شرکت در بحثهاي سازنده به منظور ريشهيابي و فرونشاني اختلاف در محيطي آرام و محترمانه، ترجيح ميدهند هيچ چيز نگويند و فقط سکوت اختيار کنند. اين کار، طرف مقابل را به مرز انفجار ميرساند و باعث ميشود که کنترلش را بر روي حرفهايي که ميزند از دست بدهد. هر چند کنارهگيري از جرّ و بحث ممکن است مسير کم استرستري به نظر آيد امّا معمولاً به ايجاد استرس بيشتري براي هر دو طرف ميانجامد و نهايتاً باعث جرّ و بحثهاي به مراتب بيشتري ميگردد.
2- موضع دفاعي گرفتن :
برخي افراد به جاي گوش دادن دقيق به حرفهاي طرف مقابل و درک صحيح نقطه نظرات او، موضعي دفاعي در پيش گرفته و صرفاً به انکار انجام هر کار اشتباهي از سوي خود ميپردازند و احتمال مشارکت داشتن خود در اختلاف پيش آمده را ناديده ميگيرند. انکار مسئوليتِ خود، ممکن است در کوتاه مدّت باعث کاهش استرس گردد امّا هنگامي که طرفين احساس کنند که حرفشان از سوي طرف مقابل درست شنيده نميشود، اين امر به مشکلات بلند مدت و اختلافات فزايندهاي منجر ميگردد.
3- عموميت بخشيدن :
برخي افراد هنگامي که اتفاق ناخوشايندي برايشان ميافتد به جاي آن که به همان مورد بپردازندو مشکل را حل کنند، با عموميت بخشيدن بيش از حدّ به آن رويداد، عملاً حل مشکل را خارج از دسترس ميسازند. از بيان جملاتي که با «تو هميشه ... » و «تو هرگز ... » شروع ميشوند، مثل «تو هميشه دير به منزل ميآيي» يا «تو هرگز کاري که من ميگويم را انجام نميدهي» اجتناب کنيد. يک لحظه درنگ کنيد و فکر کنيد که آيا اين حکم شما هميشه درست است. همچنين، اختلافات گذشته را به ميان نکشيد که شما را به بيراهه ميکشاند و اثر منفي بر روي حل اختلاف فعلي ميگذارد.
4- حق به جانب بودن :
اگر هميشه فکر کنيد که يک راه «درست» براي نگريستن به امور وجود دارد و يک راه «نادرست»، و روش نگريستن شما به امور «درست» است به رابطهتان آسيب جدّي ميرسد. انتظار نداشته باشيد که طرف مقابل شما هم همان شيوه نگرش شما را داشته باشد و وجود عقيده متفاوت را حمله شخصي به خودتان تلقي نکنيد. هميشه به دنبال مصالحه يا توافق بر سر اختلافات باشيد و به ياد داشته باشيد که همه چيز را نميتوان به «درست» و «نادرست» تفکيک کرد و دو نقطه نظر متفاوت ممکن است هر دو معتبر باشند.
5- روانکاوي و خواندن ذهن :
برخي افراد به جاي آن که از طرف مقابل درباره افکار و احساساتش سوال کنند، گاهي اوقات تنها بر اساس تفسيرهاي اشتباه از اعمال آنها، فکر ميکنند که «ميدانند» طرف مقابل دارد چه فکري ميکند و معمولاً هميشه آن را منفي در نظر ميگيرند! (براي مثال، فکر ميکنند دوستي که دير بر سر قرار آمده است اهميتي به وقتشناسي نميدهد.) اين کار باعث دشمني و سوء تفاهم ميگردد.
6- گوش نکردن :
برخي افراد به جاي آن که به دقت به حرفهاي طرف مقابل گوش کنند و سعي در درک آن نمايند، يا مرتب حرفهاي او را قطع ميکنند و يا هنگامي که او دارد حرف ميزند پيش خود تمرين ميکنند که چه جوابي به او بدهند. اين کار باعث ميشود که نقطه نظرات او را درک نکنيد و او را نيز به مقابله به مثل واداريد! اهميت گوش کردن دقيق و همدلي را دست کم نگيريد.
7- سرزنش کردن :
برخي افراد از طريق انتقاد و سرزنش کردن طرف مقابل به حل اختلاف ميپردازند. به نظر آنها پذيرش هرگونه ضعفي از جانب خود، باعث تضعيف اعتبارشان ميگردد و به هر قيمتي از آن اجتناب ميکنند و حتي براي کارهاي اشتباهي که مرتکب شدهاند نيز ديگران را سرزنش ميکنند. به جاي اين کار، سعي کنيد وجود اختلاف را به عنوان فرصتي براي تحليل وضعيت، برآورد نيازهاي هر دو طرف و دستيابي به راه حلي که براي هر دو قابل قبول و مفيد باشد، در نظر بگيريد.
8- سعي در «پيروز» شدن :
هرگاه کسي بر پيروز شدن در بحث و بگومگو تمرکز نمايد، بازنده نهايي «رابطه دوستي» خواهد بود! بنابراين، هدف يک بحث دوستانه بايد درک متقابل و دستيابي به توافق يا راه حل مورد قبول دو طرف باشد. اگر سعي داريد نشان دهيد که طرف مقابل چقدر اشتباه ميکند و بر سر نقطه نظر خود قرص و محکم ايستادهايد بدانيد که در جهت اشتباه حرکت ميکنيد!
9- حمله به شخصيت طرف مقابل :
گاهي اوقات افراد يک عمل اشتباه طرف مقابل را دست آويز قرار داده و آن را به يک نقص شخصيتي تعميم ميدهند.
(براي مثال، اگر مردي هر لنگه جورابش را جايي انداخته، اين را به عنوان نقص شخصيتي تلقي کرده و به او برچسب «بيملاحظه و تنبل» بزنيم و يا اگر زني ميخواهد درباره مشکلي در رابطه فيمابين حرف بزند به او برچسب «زيادهخواه» يا «تسلّط جو» بزنيم.) اين کار باعث درک منفي در هر دو طرف ميگردد. هميشه به ياد داشته باشيد که به طرف مقابل احترام بگذاريد، حتي اگر از رفتارش خوشتان نميآيد.
10- طفره رفتن :
هنگامي که يک طرف ميخواهد درباره مشکلات موجود در رابطه فيمابين حرف بزند، گاهي اوقات طرف ديگر از حرف زدن يا گوشکردن به حرفهاي طرف مقابل طفره ميرود و به شيوههاي مختلف در اين کار سنگاندازي ميکند. اين رفتار، نشانه بياحترامي و حتي گاهي نشانه تحقير است و در عين حال باعث بيشتر شدن اختلافات ميگردد. طفره رفتن، هيچ چيز را حل نميکند و بر عکس باعث آسيب رساندن به رابطه فيمابين ميشود. گوش سپردن به طرف مقابل و بحث کردن با او به شيوهاي محترمانه، بسيار مثمرثمرتر است.
تهيه و تنظيم:کارشناس ومددکاراجتماعی کلانتری 13 ایلام
🚨 کانال پلیس استان ایلام در ایتا 🚨
https://eitaa.com/police_ilam