فرمانده انتظامی شهرستان"نهبندان" از کشف 4 هزار و 600 لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فراورده های نفتی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ"حسین عرب" اظهار داشت: ماموران این فرماندهی در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور های فرعی شهرستان به یکدستگاه تریلی و یک دستگاه کامیونت مشکوک شدند و جهت بررسی بیشتر خودروها را متوقف کردند.
وی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از خودروها مقدار 4 هزار و 600 لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فراوردهای نفتی کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان نهبندان بیان داشت: مأموران در این خصوص 2 دستگاه خودرو توقیف و 2 نفر متهم دستگیر که به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ عرب خاطرنشان کرد: شهروندان مي توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك با مرکز فوریتهای پليسي 110 تماس و يا از طريق پيامك با سامانه 11056 موضوع را به پليس اطلاع دهند.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
فرمانده انتظامی"زیرکوه" از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه 5دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف شده است.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ"هادی سلمانی" اظهار داشت: در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و به منظور برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف که باعث نارضایتی شهروندان شده بود، طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان زیرکوه اجرایی شد.
وی افزود: این طرح با حضور تیم های گشت پلیس اجرایی شد که در همین رابطه تعداد 5 دستگاه موتورسیکلت متخلف شناسایی، توقیف و روانه پارکینگ شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان زیرکوه بیان داشت: راکبان متخلف با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ سلمانی ضمن تقدیر از همکاري صميمانه مردم با پلیس، خاطر نشان کرد: اجرای این قبیل طرح ها به صورت مستمر در دستور کار انتظامی شهرستان قرار دارد و شهروندان ميتوانند در صورت اطلاع از هرگونه فعاليت مجرمانه، مراتب را به مركز فوريتهاي پليسي 110 اعلام كنند.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
فرمانده انتظامي"خوسف" از کشف 39 کیلو و 550 گرم تریاک در عملیات مشترک با مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ"محمد حسن اکبری" در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان خوسف برابر اخبار و اطلاعات واصله از پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی مبنی بر این که قاچاقچیان مواد مخدر قصد انتقال محموله مواد مخدر را به شهرهای مرکزی کشور دارند که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وي افزود: مأموران انتظامی شهرستان خوسف با همکاری مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی این شهرستان سواری پژو قاچاقچیان مواد مخدر را مشاهده و پس از شناسایی دقیق با علائم هشدار دهنده آن را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان خوسف بیان داشت: مأموران انتظامی پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از سواری پژو، 39کیلو و 550 گرم تریاک کشف کردند.
سرهنگ اکبری با قدردانی از ماموران در انجام اين عمليات مشترک پلیسی موفق، به قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ هشدار داد: پلیس با چشمانی بیدار تحرکات قاچاقچیان و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی را رصد می کند و اجازه ناامنی و جولان به آنان نخواهد داد.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
فرمانده انتظامی شهرستان"بیرجند" گفت: ماموارن انتظامي در بازرسي از یک دستگاه كاميون باري هزار و 435 قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتي در این شهرستان كشف كردند.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ"احمدرضا کارگر" اظهار داشت: ماموران انتظامی"پاسگاه مرک" شهرستان بيرجند در راستاي اجراي طرح مبارزه با قاچاق كالا و طيور، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهاي مواصلاتي به یک دستگاه كاميون باري مشکوک شدند و خودرو را جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی بیان داشت: مأموران با هماهنگي مقام قضائي در بازرسی از كاميون، هزار و 435 قطعه مرغ قاچاق كه فاقد مجوز بهداشتي بود كشف کردند كه ارزش ريالي آن بنا بر نظريه كارشناسان مربوطه بالغ بر یک میلیارد و 700 میلیون ريال برآورد شد.
فرمانده انتظامي شهرستان بيرجند افزود: ماموران در این رابطه یک دستگاه خودرو را توقیف و یک متهم را دستگير كردند که متهم دستگير شده به همراه پرونده به مراجع قضائي معرفي شد.
سرهنگ کارگر خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک، مراتب را به مرکز فوریت های پلیس 110 اطلاع دهند.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
فرمانده انتظامی"فردوس" گفت: مأموران انتظامی این شهرستان یک نفر سارق اماکن خصوصی را دستگیر و یک فقره سرقت را کشف کردند.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ"علیرضا فولادی" اظهار داشت: با وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی در سطح شهرستان فردوس، بررسی موضوع به صورت ويژه در دستور كار پلیس قرار گرفت .
وي افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی، یک نفر سارق را در این خصوص شناسایی و تحت تعقیب قرار دادند و پس از هماهنگی با مقام قضائی در عملياتی غافلگيرانه وی را در مخفیگاهش دستگير کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان فردوس بيان داشت: متهم ابتدا در اظهارات خود منکر هرگونه جرم و اتهامی شد اما با روبه رو شدن با شواهد موجود و ارائه مستندات به ناچار لب به اعتراف گشوده و به یک فقره سرقت اماکن خصوصی اعتراف كرد.
سرهنگ فولادی با اشاره به این که در این خصوص یک متهم دستگیر که به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند. تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه فعاليت غير قانوني توسط افراد مشکوک مراتب را در اسرع وقت از طريق تلفن فوريت هاي پليسي 110 اعلام کنند، تا نسبت به دستگيري مجرمان و متخلفان اقدام شود.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
کانال خبری پلیس در پیام رسان های ایتا و سروش
به روز ترین اخبار حوادث و اخبار اجتماعی استان خراسان جنوبی
👇👇👇 لطفا با کلیک روی لینک زیر عضو شوید
eitaa.com/police_khj
http://sapp.ir/police_khj
ارتباط با ادمین 👇👇👇
eitaa.com/policekhjonobi
http://sapp.ir/policekhjonobi
May 11
جانشین انتظامی"طبس" از کشف 4 هزار و 200 لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فراورده های نفتی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر شده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ"جواد عباسی" اظهار داشت: ماموران انتظامی بخش"دیهوک" شهرستان طبس در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی این شهرستان به یکدستگاه تریلی که از"مشهد به بندر عباس" در حال حرکت بود مشکوک شدند و جهت بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.
وی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی تكميلي از تریلی، 4 هزار و 200 لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فراورده های نفتی کشف کردند.
جانشین انتظامی شهرستان طبس بیان داشت: مأموران در این خصوص یک دستگاه خودرو توقیف و یک متهم دستگیر کردند که متهم دستگیر شده به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ عباسی خاطرنشان کرد: شهروندان مي توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك با مرکز فوریتهای پليسي 110 تماس و يا از طريق پيامك با سامانه 11056 موضوع را به پليس اطلاع دهند.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
تصادف سواری پژو پارس با 4 خودرو در"بیرجند"
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان خراسان جنوبی گفت: برخورد سواری پژو پارس با 4 خودروی دیگر 4 مصدوم برجاي گذاشت.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ"علیرضا عباسی" اظهار داشت: با اعلام مركز فوريت هاي پليسي 110 مبني بر وقوع حادثه رانندگي در ساعت 07:08 دقیقه صبح امروز در تقاطع بلوار امام رضا(ع) شهرستان بیرجند بلافاصله مأموران و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: مأموران با حضور در محل حادثه مشاهده كردند يك سواری پژو پارس حامل سوخت قاچاق همزمان با پراید، تیبا، وانت پیکان و سمند برخورد کرده است که بر اثر این حادثه 4 نفر مصدوم شدند که توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.
رئیس پلیس راهور استان خراسان جنوبی با اشاره به این که علت تصادف عبور از چراغ قرمز سواری پژو پارس می باشد؛ تأکید کرد: شهروندان با رعايت قوانين و مقررات راهنمایی و رانندگی از هرگونه عجله و شتاب بي مورد پرهيز کنند تا شاهد اينگونه حوادث تلخ و ناگوار نباشيم.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
پلیس خراسان جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
eitaa.com/police_khj
http://sapp.ir/police_khj
🍃 حجاب آثار تربیتی در دو زمینه فردی و اجتماعی دارد که مهم ترین آثار حجاب در بعد فردی، حفظ شخصیت، سلامت جسمانی، استحکام خانواده، آرامش و امنیت و در بعد اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، آزادی زن، سلامت اخلاقی جامعه و حفظ نیروی کار اقتصادی و حفظ استقلال فرهنگی است.🍃
✨ واحد مشاوره کلانتری ۱۴ شهرستان بیرجند.
🍃🌺مرکز مشاوره ارامش پلیس خراسان جنوبی با شماره تلفن پلیس پاسخگو۰۹۶۵۸۰ آماده ارائه خدمات به هم استانی های عزیز می باشد 🌺🍃