پلیس خراسان جنوبی
عضويت در گروه هاي دوستيابي مجازي، دختر جوان را به دردسر انداخت
عضويت در گروه هاي دوستيابي مجازي، دختر جوان را به دردسر انداخت
رئيس پليس فتا استان از شناسايي فردي که با سوء ستفاده از خانمي جوان و با بدست آوردن تصاوير خصوصي ، وي را تهديد به انتشار آن ها در فضاي مجازي کرده بود ،خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس،: سرهنگ"قدرت الواني" بيان داشت: خانمي جوان با ارائه شکوائيه به پليس فتا مراجعه و اظهار داشت از مدتي قبل با فردي ناشناس در گروه هاي دوستيابي در يکي از پيام رسان هاي خارجي آشنا شدم، پس از مدتي ارتباط مجازي متاسفانه به اين فرد اعتماد نموده و عکس هاي خصوصي خودم را براي وي ارسال کردم.
رئيس پليس فتا استان خراسان جنوبي افزود: شاکي در ادامه عنوان کرد فرد ناشناس پس از مدتي از بنده درخواست خواسته هاي نامعقول داشته، واز آن جايي که به خواسته وي توجه نکردم، من را تهديد به انتشار تصاوير خصوصي در گروه ها و کانال هاي فضاي مجازي و همچنين ارسال آن ها به افراد خانوده ام کرد که اين کار وي موجب برهم زدن آرامش روحي و رواني من شده است ، خواهان رسيدگي ميباشم.
اين مقام سايبري تصريح کرد: بهمنظور رسيدگي به شکايت اين شهروند بزهديده و احقاقحق وي، بلافاصله کارشناسان پليس فتا رسيدگي به اين موضوع را در دستور کار خود قرار داده و پرونده اوليه در اين خصوص تشکيل گرديد.
وي در ادامه گفت: با جمع آوري مستندات و بررسيهاي فني صورت گرفته، هويت متهم که در خارج از استان زندگي مي کرد، شناسايي گرديد و پس از هماهنگي با مقام محترم قضائي و با انجام اقدامات فني و شگردهاي خاص پليسي، متهم در يک عمليات غافلگيرانه دستگير و به پليس فتا انتقال داده شد.
سرهنگ الواني خاطرنشان کرد: در تحقيقات اوليه از متهم، وي منکر بزه انتسابي شد، اما پس از مشاهده مدارک و اسناد جمعآوري شده توسط کارشناسان پليس فتا به ناچار لب به اعتراف گشود و بزه انتصابي را پذيرفت که پرونده نيز براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي ارسال گرديد.
اين مقام سايبري افزود: سوءاستفاده از محتواي خصوصي افراد در شبکههاي اجتماعي يکي از شايعترين جرائم حوزه فضاي مجازي است و مجرمان سايبري اکثرا با انگيزه کسب منافع مالي، تهديد و اخاذي، تسويهحساب شخصي، انتقامجويي ، تفريح و سرگرمي و ... در اين فضا وارد ميشوند .
وي خاطرنشان کرد: افراد سودجو با ترفندهاي مختلف در صدد دستيابي به تصاوير و اطلاعات شخصي شهروندان هستند، لذا کاربران فضاي مجازي و به خصوص نوجوانان به هيچ عنوان به افرادي که با وعدههاي مختلف، قصد برقراري ارتباطات با آنها را دارند، اعتماد نکنند و اطلاعات و تصاوير شخصي خود را براي آنها ارسال نکنند.
اين مقام سايبري افزود: انتشار فيلم و عکسهاي خصوصي افراد و يا تهديد به انتشار آن به موجب قانون جرم بوده و قابل پيگيري در محاکم قضائي کشور مي باشد.
رئيس پليس فتا استان خراسان جنوبي يادآور شد: سايت پليس فتا به آدرس الکترونيکي www.fata.gov.ir آماده دريافت گزارشهاي مردمي بوده و کاربران ميتوانند آخرين اخبار ،حوادث و رويدادهاي سايبري را از اين سايت دريافت نمايند همچنين شماره تماس 096380 مربوط به مرکز فوريتهاي سايبري پليس فتا بهصورت شبانهروزي آماده پاسخگويي به سوالات شهروندان در سراسر کشور ميباشد.#انتظامی_خودمان
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼ ✼═══┅┄
@police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
2 منزل مسکوني خرده فروشان موادمخدر در "بيرجند" پلمپ شد
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان از پلمپ 2 منزل مسکوني خرده فروش موادمخدر در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ "محمدحسن اکبري "در تشريح اين خبر اظهار داشت: با توجه به گزارشات و اخبار واصله مردمي و نارضايتي شهروندان در مورد برپايي پاتوق استعمال موادمخدر و تجمع خرده فروشان در يکي از محله هاي شهرستان بيرجند ، موضوع جهت بررسي بيشتر در دستورکار پليس مواد مخدر قرار گرفت.
وي بيان داشت: مأموران با رصد اطلاعاتي و انجام تحقيقات ميداني، منازل خرده فروشان موادمخدر را شناسائي و با هماهنگي مقام قضائي و همکاري کلانتري 13 و يگان امداد انتظامي شهرستان بيرجند محل هاي مورد نظر را مورد بازرسي قرار دادند.
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان خراسان جنوبي با اشاره به اين كه با دستور مقام قضائي 2 واحد مسکوني در اين رابطه پلمپ گرديد؛ از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه فعاليت مشكوك به ويژه در زمينه توزيع انواع مواد مخدر، مراتب را بلافاصله به مركز فوريت هاي پليسي 110 اعلام كنند.#انتظامی_خودمان
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼ ✼═══┅┄
@police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
واژگونی خودروی شوتی حادثه آفرید
رئیس پلیس راه استان خراسان جنوبی گفت: بر اثر واژگونی یک سواری پژو 405 حامل سوخت قاچاق در محور"نهبندان_بیرجند- "یک مصدوم برجای گذاشت.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ "علیرضارضایی" اظهار داشت: ساعت ۱۲ و ۴۵ دقیقه ظهر امروز با اعلام مركز فوريت هاي پليسي 110 مبني بر وقوع حادثه رانندگي در کيلومتر ۸۰ محور"نهبندان_بیرجند" بلافاصله مأموران و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: مأموران با حضور در محل حادثه مشاهده كردند، یک سواری پژو 405 حامل سوخت قاچاق واژگون و دچار حریق شده است که بر اثر این سانحه رانندگی، یک نفر مصدوم که با اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
رئیس پلیس راه استان با اشاره به این که علت حادثه توسط کارشناسان پليس راه، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از حمل بار غیر متعارف تشخیص داده شده است؛ تصریح کرد: رانندگان ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمائی و رانندگی، از هر گونه عجله و شتاب بی مورد پرهیز نمایند تا شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
تکذیب تیراندازی مأموران مرزبانی ایرانی به اتباع افغانستان
در پی انتشار تصاویری از چند تن مجروح در فضای مجازی که برخی رسانهها ی معاند آن را حمله مرزداران ایران ی به اتباع افغانستان اعلام کردند مرکز اطلاع رسانی فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان ضمن رد این خبر، تصاویر و مطالب منتشر شده را از اساس کذب خواند.
این مرکز با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در طول سالها حضور اتباع کشور افغانستان در ایران با احترام به حقوق انسانی اتباع بیگانه و رعایت حسن همجواری ، همواره پذیرای این عزیزان بوده ؛ نسبت دادن تیراندازی مرزداران جمهوری اسلامی ایران به اتباع افغانستان را در راستای سیاه نمایی و ایجاد اختلاف بین دو کشور برشمرده است.
پلمپ 2 پاتوق مصرف مواد مخدر در"بيرجند"
فرمانده انتظامي"بيرجند" از دستگيري 3 معتاد و خرده فروش در اين شهرستان خبرداد و گفت: 2 پاتوق استعمال مواد مخدر در بيرجند پلمپ شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ"احمد رضا کارگر" در تشريح اين خبر اظهار داشت: در راستاي مطالبات مردمي، به منظور برقراري امنيت و آرامش در مناطق جرم خيز و آلوده و نظر به گزارشات و نارضايتي عمومي مبني بر حضور معتادان و سارقان در سطح شهر بيرجند، مراتب در دستور كار مأموران کلانتري 14 "اميرآباد" قرار گرفت.
وي بيان داشت: ماموران نيز با انجام تحقيقات ميداني پاتوق استعمال مواد مخدر را شناسائي کردند و پس از هماهنگي با مقام قضائي، اين مکان ها را مورد بازرسي قرار گرفت.
فرمانده انتظامي شهرستان بيرجند افزود: ماموران در بازرسي از اين مکان ها، 3 نفر معتاد و خرده فروش مواد مخدر را دستگير کردند و با دستور مقام قضائي پاتوق فروش و مصرف مواد مخدر پلمپ شد.
سرهنگ کارگر با بيان اينکه متهمان دستگير شده به مراجع قضائي معرفي شدند؛ تاکيد کرد: توزيع کنندگان و فروشندگان موادمخدر آگاه باشند پليس آن ها را زيرنظر داشته و در صورت هرگونه فعاليت با آنان قاطعانه برخورد خواهد کرد.
اين مقام انتظامي از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه فعاليت مشكوك به ويژه در زمينه توزيع انواع مواد مخدر، مراتب را بلافاصله به مركز فوريت هاي پليسي 110 اعلام كنند.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
دستگيري 2 سارق اماکن خصوصي در"بشرويه"
فرمانده انتظامي"بشرويه" گفت: مأموران انتظامي اين شهرستان 2 نفر سارق را دستگير و يک فقره سرقت را کشف کردند.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ"نصر الله طاهري" اظهار داشت: با وقوع يک فقره سرقت از باغات پسته در سطح شهرستان بشرويه، بررسي موضوع در دستور كارپليس قرار گرفت.
وي افزود: ماموران پاسگاه رقه شهرستان بشرويه با انجام اقدامات اطلاعاتي و تحقيقات گسترده پليسي، 2 نفر سارق را در اين خصوص شناسايي و تحت تعقيب قرار دادند و پس از هماهنگي با مقام قضائي در عملياتي غافلگيرانه اين افراد را دستگير کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان بشرويه بيان داشت: متهمان ابتدا در اظهارات خود منکر هرگونه جرم و اتهامي شده اما با روبه رو شدن با شواهد موجود و ارائه مستندات به ناچار لب به اعتراف گشوده و به يک فقره سرقت از باغات پسته اعتراف کردند.
سرهنگ طاهري با اشاره به اين که متهمان دستگير شده به همراه پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند؛ تصريح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه فعاليت غير قانوني توسط افراد مشکوک مراتب را در اسرع وقت از طريق تلفن فوريت هاي پليسي 110 اعلام کنند، تا نسبت به دستگيري مجرمان و متخلفان اقدام شود.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
پلمپ 3 پاتوق معتادان مواد مخدر در شهرستان"قاين"
جانشين فرمانده انتظامي"قاين" از دستگيري 12 خرده فروش و معتاد مواد مخدر خبر داد و گفت: 2 واحد مسکوني و يک باب مغازه در اين خصوص پلمپ شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ"حسين رفعتي نژاد" در تشريح اين خبر اظهارداشت: با توجه به گزارشات و اخبار واصله مردمي و نارضايتي عمومي در مورد برپايي پاتوق استعمال موادمخدر در سطح شهرستان قاين، مراتب در دستور كار پليس قرار گرفت.
وي بيان داشت: مأموران با رصد اطلاعاتي وانجام تحقيقات ميداني، 2 واحد مسکوني و يک باب مغازه که پاتوق معتادان موادمخدر بود را شناسائي و با هماهنگي مقام قضائي در بازرسي از محل هاي شناسايي شده، 2 کيلو 721 گرم انواع مواد مخدر کشف و در اين رابطه 12 معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر دستگير شدند.
جانشين فرمانده انتظامي شهرستان قاين با اشاره به اين كه در اين طرح با دستور مقام قضائي 2 واحد مسکوني و يک باب مغازه نيز پلمپ شد؛ خاطرنشان كرد: متهمان دستگير شده با تشكيل پرونده به مراجع قضائي معرفي شدند.
سرهنگ رفعتي نژاد با اشاره به رضايتمندي شهروندان از اين اقدام پليس، خاطر نشان كرد: پليس با تمام توان در راستاي تامين نظم، امنيت و آرامش شهروندان تلاش خواهد كرد و اجازه نخواهد داد فرد يا افرادي با اقدامات مجرمانه خود نظم عمومي و آسايش مردم را بر هم بزنند
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
کشف 320 کيلوگرم ماهي غير مجاز و فاقدمجوز بهداشتي در"طبس"
فرمانده انتظامي شهرستان"طبس" گفت: ماموران انتظامي پاسگاه"ده محمد" طبس در بازرسي از يك پرايد وانت، 320 کيلوگرم ماهي غير مجاز و فاقد مجوز بهداشتي، به ارزش 500 ميليون ريال در اين شهرستان كشف كردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ"عباس حسني" درتشريح اين خبر اظهارداشت: مأموران گشت پاسگاه انتظامي ده محمد شهرستان طبس در راستاي اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هنگام کنترل خودروهاي عبوري در محورعاي مواصلاتي، به يک دستگاه خودرو پرايد وانت مشکوک شدند و جهت بررسي بيشتر خودرو را متوقف کردند.
وي بيان داشت: مأموران با هماهنگي مقام قضائي در بازرسي از وانت پرايد، 320 کيلوگرم ماهي غير مجاز و فاقد مجوز بهداشت كشف كردند كه ارزش ريالي آن بنا بر نظريه کارشناسان مربوطه بالغ بر 500 ميليون ريال برآورد شده است.
فرمانده انتظامي شهرستان طبس افزود: ماًموران در اين رابطه يک خودرو توقيف و يک متهم دستگير كردند که جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj
كشف 3 هزار و 500 قطعه مرغ زنده فاقد مجوز در"نهبندان"
فرمانده انتظامي شهرستان"نهبندان" از کشف 3 هزار و 500 قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشت در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ"حسين عرب" اظهار داشت: مأموران پاسگاه سهل اباد نهبندان در اجراي طرح سراسري مبارزه با قاچاق طيور، هنگام کنترل خودروهاي عبوري به يکدستگاه تريلي اسکانيا که از سمت سربيشه به نهبندان در حرکت بود مشکوک شدند و خودرو را جهت بررسي بيشتر متوقف کردند.
وي افزود: مأموران پس هماهنگي با مقام قضائي در بازرسي از خودرو، 3 هزار و 500 قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشت کشف کردند كه ارزش ريالي محموله کشف شده بنا بر نظريه كارشناسان مربوطه بالغ بر 4 ميليارد و 500 ميليون ريال برآورد شد.
فرمانده انتظامي شهرستان نهبندان بيان داشت: در اين رابطه يک دستگاه خودرو توقيف و يک متهم دستگير که به همراه پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد.
سرهنگ عرب خاطرنشان کرد: اجراي طرح هاي مبارزه با قاچاق کالا و ارز، يکي از راهبردهاي عملياتي پليس در پيشبرد اهداف ماموريتي پليس در جهت رشد و شكوفايي اقتصاد كشور محسوب مي شود و در اين زمينه همراهي و همكاري تمام نهادها و بخش ها با نيروي انتظامي ضروري است.
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮 @police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj