eitaa logo
پلیس قزوین
1.2هزار دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
29 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 👈کانال پلیس قزوین 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی 👈با کانال 🚔پلیس قزوین 🗞اخبار را بروز، سریع و دقیق دریافت کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 رییس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا در قزوین گفت : از ۲۴ اسفندماه تا امروز ۵۰ هزار مورد تصادف در سطح جاده های کشور به وقوع پیوسته است.
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار حسینی: تا صبح امروز ۳۲۱ فوتی و ۹ هزار و ۲۰۰ مصدوم داشته‌ایم 🔹️رئیس پلیس راهور فراجا: آمارها نشان می‌دهد که تعداد کل تصادفات در معابر شهری و جاده‌های کشور بالغ بر ۵۲ هزار فقره بوده است. 🔹️تا صبح امروز ۳۲۱ فوتی و ۹ هزار و ۲۰۰ مصدوم داشته‌ایم که عمده این تصادفات به دلیل عدم رعایت سرعت مطمن و خستگی و خواب آلودگی بوده است.
💥حضور سردار "مرتضی میرزایی" جانشین پلیس پیشگیری فراجا در قزوین
💥دیدار سردار "مرتضی میرزایی" جانشین پلیس پیشگیری فراجا با خانواده شهید والامقام حسن محمدی نیکو
💥مشارکت مردم در راستاي ارتقاء ايمني ترافيک 🔹رئيس پليس راهور فراجا با اشاره به نقش و اهميت ويژه مردم در ارتقاء ايمني ترافيک و کاهش سوانح جاده اي، از اجراي برنامه هاي نوين ترافيکي در سال 1403 خبر داد.
پلیس قزوین
💥مشارکت مردم در راستاي ارتقاء ايمني ترافيک 🔹رئيس پليس راهور فراجا با اشاره به نقش و اهميت ويژه مرد
💥مشارکت مردم در راستاي ارتقاء ايمني ترافيک 🔹رئيس پليس راهور فراجا با اشاره به نقش و اهميت ويژه مردم در ارتقاء ايمني ترافيک و کاهش سوانح جاده اي، از اجراي برنامه هاي نوين ترافيکي در سال 1403 خبر داد. 🔹به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس سردار سيد"تيمور حسيني" در ديدار خود با فرمانده انتظامي و مسئولان پليس راه و راهور استان قزوين، از تلاش هاي مجموعه انتظامي و اداره راهداري استان در پيشبرد اهداف سازماني و کاهش آمار تصادفات تقدير کرد. 🔹وي افزود: ماهيت اقدامات ترافيکي پليس تنها نبايد وابسته به حضور مامور يا واحد گشت پليسي باشد، ما بايد در راستاي نهادينه کردن و تثبيت مقررات رانندگي براي مردم تلاش کنيم تا به يک خودکنترلي مطلوب در فرهنگ رانندگي کشور برسيم. 🔹رئيس پليس راهور فراجا به اقدامات مطلوب و ارزنده در حوزه ترافيکي، انتظامي و راهداري در کشور اشاره کرده و بيان داشت: استان قزوين در اين حوزه با تلاش هاي خوبي که توسط دست اندرکاران و مسئولان اين استان پرتردد صورت گرفته جز استان هاي متمايز در کشور تلقي مي شود. 🔹وي به نگهداشت مطلوبتر جاده و تجهيزات در کنار احداث و ساخت محورهاي جديد در کشور تاکيد کرده و يادآور شد: بهره مندي از ظرفيت تمامي سامانه هاي موجود در کنار بروزساني و تجهيز هر چه بيشتر اين تجهيزات قطعا موجب توفيقات چشمگيرتر در حوزه ترافيکي کشور خواهد شد. 🔹سردار"حسيني" اضافه کرد: تمامي تلاش ها و اقدامات شبانه روزي که در حوزه کاهش تصادفات صورت مي گيرد تا حدود زيادي منوط به توجه عامل انساني و مشارکت هر چه بيشتر مردم و شهروندان براي اجراي بهتر قانون مي باشد که با اقدامات سلبي و ايجابي مناسب مي توان به اين مهم دست يافت. 🔹اين مقام انتظامي يادآور شد: در سال جديد اقدامات ويژه اي همچون بهره مندي از ظرفيت گروه هاي جهادي، برون سپاري برخي از ماموريت هاي پليس و رتبه بندي رانندگان در دستور کار قرار خواهد داشت که برابر انتخاب مقام معظم رهبري(مدظله) در شعار سال 1403، مردم هم در جهش و ارتقاء ايمني ترافيک مشارکت محسوس تري و همراهي بيشتري با پليس داشته باشند. 🔹رئيس پليس راهور فراجا با بيان اينکه برنامه هاي ويژه اي در حوزه ترافيکي و کنترل جرائم در سال 1403 پيش بيني شده است، خاطرنشان کرد: کنترل سرعت به عنوان يکي از مصاديق بارز بروز سوانحات رانندگي که همه ساله موجب جان باختن بسياري از هموطنان مي شود به طور ويژه در دستور کار قرار خواهد داشت.
💥بازديد رئيس پليس راهور فراجا از قرارگاه گروه هاي جهادي اداره راهداري استان قزوين 🔹 رئيس پليس راهور فراجا در جريان سفر خود به استان قزوين از قرارگاه گروه هاي جهادي اداره راهداري در آزادراه"قزوين-زنجان" بازديد کردو بيان داشت: کاهش آمار تصادفات و سوانح رانندگي بهترين عيدي کارکنان انتظامي، راهداري، عوامل امدادي و خدماتي است که در اين ايام به صورت شبانه روزي در حال خدمت رساني به هموطنان مي باشند.