eitaa logo
پلیس قزوین
1.6هزار دنبال‌کننده
15.9هزار عکس
8.2هزار ویدیو
33 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 👈کانال پلیس قزوین 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی 👈با کانال 🚔پلیس قزوین 🗞اخبار را بروز، سریع و دقیق دریافت کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ محله ی یهودیان وین نزدیک محل کارمه، هر روز که از اونجا رد میشم خانواده های یهودی را با کلی بچه می بینم، حداقل چهار تا، ولی اغلب بیشتر هم دارند. وضع زندگی اغلبشون هم ساده و با دوچرخه تردد می کنند. به نسل جدید شیعه فکر می کنم و فرزند کم یا هیچی و مشغول کردنشون به حیوانات خانگی.
♨️ مدرسه ای در میشیگان امریکا آوردن کوله پشتی و به مدرسه ممنوع اعلام کرده از ترس اینکه توش اسلحه بزارن بیارن قشنگ جنگله
♨️ نماز امروز رییس جمهور، آرزوی اردوغان ✍دبیر سیاسی خبرگزاری دانشجو در فضای مجازی نوشت: 🔹اردوغان در سال ۲۰۱۱ گفته بود بزودی بعد از پیروزی مخالفان مسلح بشار اسد در مسجد اموی نماز می‌خواند. خب! تحولات به نفع او و اخوان‌المسلمین نچرخید و امروز رئیسی در آنجا نماز خواند.
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد حجت‌الاسلام قمی از رفتار امام جمعه رشت با بدحجاب‌ها؛ آنها دختران من و شما هستند 🔹 رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در واکنش به رفتار امام جمعه رشت با انتشار این ویدئو نوشت: برای این دختران من و شما ( به تعبیر حاج قاسم) باید روشن‌گر باشیم، پدرانه دعا کنیم و از سر محبت تذکر بدهیم، خصوصاً این اشخاصی که برای برنامه‌ی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آمده‌اند.
🔻ثبت حمایت از سردار رادان برای برخورد با پدیده کشف حجاب 👇👇👇👇 https://farsnews.ir/my/c/191113
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید 🔹امام علی(ع): هر چه محبت داری، نثار دوستت کن، اما هر چه اطمینان داری به پای او مریز! ⏳امروز شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ۱۵ شوال ۱۴۴۴ ۶  ‌‌مه ۲۰۲۳
ادامه افزایش دمای هوا در شهرهای شمالی ☀️ امروز در نوار غربی و سواحل شمالی جو آرام و پایدار خواهد بود و روند افزایش دما را برای این مناطق پیش‌بینی می‌شود. 🌦 یکشنبه نیمه شرقی آسمانی صاف و افزایش دما خواهد داشت و برای غرب و شمال غرب و سواحل دریای خزر و دامنه‌های زاگرس مرکزی افزایش ابر و بارش پراکنده انتظار می‌رود. 🌦 دوشنبه برای شمال آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل، ارتفاعات زاگرس مرکزی و استان‌های قزوین، البرز و تهران افزایش ابر و رگبار پراکنده باران پیش‌بینی شده است.
🌍 جهان، در روزی که گذشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲) 🔸دفتر دادستانی مالمو در سوئد حکم بازداشت «راسموس پالودان» سیاستمدار دانمارکی-سوئدی را که چندی‌پیش اقدام به هتک حرمت قرآن کرده بود، صادر کرد. 🔸یک گروه هکری کنترل پایگاه اینترنتی پارلمان رژیم صهیونیستی را به دست گرفتند و ویدیوهای مختلفی را در آن منتشر کردند. 🔸 یک روز پس از تیراندازی در مدرسه‌ای در صربستان که منجر به کشته شدن ۹ نفر شد، تیراندازی در ۶۰ کیلومتری جنوب بلگراد، ۸ کشته و ۱۳ زخمی برجای گذاشت. 🔸دادگاه حقوق بشر اروپا فرانسه را به دلیل رفتار غیرانسانی با یک کودک مهاجر هنگام بازداشت مادرش، محکوم و به پرداخت جریمه ملزم کرد. 🔸روستای اوسپینکا در استان تیومن در مرکز روسیه دچار آتش سوزی و دست کم ۱۳ واحد مسکونی ویران شد. 🔸زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس ریشتر منطقه ایشیکاوا در غرب ژاپن را لرزاند. 🔸یک هوادار ناپولی در جشن قهرمانی این تیم به ضرب گلوله کشته شد و سه نفر دیگر با گلوله زخمی شدند. بیش از ۲۰۰ نفر هم در بیمارستان بستری شدند/ ناپولی پس از ۳۳ سال قهرمان سری آ ایتالیا شد.
پلیس قزوین
🇮🇷 ایران، در روزی که گذشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲) 🔹رئیس‌جمهوری در بازگشت از سوریه: این سفر نقطه عطفی در گسترش روابط اقتصادی، تجاری، سیاسی و امنیتی ایران و سوریه و تجلیل از مقاومت مردم و دولت سوریه در مقابل هجمه‌ سخت دشمنان بود. 🔹وزارت اطلاعات: ۷۱ نفر از اخلالگران کلان ارزی در قالب ۲۳ گروه و تعدادی شبکه‌ سازمان یافته در چند استان بازداشت شدند. 🔹در پاسخ به اقدام باکو. ۴ دیپلمات وزارت خارجه جمهوری آذربایجان در تهران و تبریز، به عنوان عنصر نامطلوب شناخته و اخراج شدند. 🔹۲۵ قبضه اسلحه کلت‌کمری و ۵٠ تیغه خشاب در شوش کشف شد. ۳ متهم نیز دستگیر شدند. 🔹رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌غربی: حکم اعدام یک قاچاقچیِ بین‌المللی که بیش از ۷۵۰ کیلوگرم هروئین از او کشف شده بود و ۳ باند بین‌المللی را مدیریت می‌کرد، اجرا شد. 🔹فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری سرشبکه قاچاق و توزیع شیشه با اعتراف به انتقال ۲۴۸ کیلوگرم در کشور خبر داد. 🔹پیکر حسام محمودی، بازیگر سینما و تلویزیون در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد. او ۱۲ اردیبهشت در ۳۷ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت. 🔹وزارت بهداشت: موارد جدید ابتلا به کرونا: ۲۹۲ نفر؛ کل بیماران شناسایی‌شده: ۷۶۰۹۷۸۳ نفر؛ بهبودیافتگان: ۷۳۶۱۱۴۷ نفر؛ جان‌باختگان جدید: ۱۱ و مجموع فوت‌شدگان: ۱۴۶۱۵۵ تن 🔹سهمیه ایران در لیگ قهرمانان فوتبال آسیا  ۱+۲ شد. ایران در سطح دوم هم یک سهمیه مستقیم دارد. 🔹گادوین منشا بازیکن مس رفسنجان، در ثانیه ۸ مسابقه با ملوان سریع‌ترین گل لیگ برتر را به ثمر رساند. 🔹فرزاد حسین خانی از هدایت تیم فوتبال مس کرمان استعفا کرد. 🔹مسابقات تنیس کمتراز ۱۲ سال غرب آسیا با عنوان نخست نمایندگان ایران در دو بخش پسران و دختران پایان یافت.
🤲 ذکر روز: یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین (ای مهربان‌ترین مهربانان) - ذکر روز سه شنبه موجب روا شدن حاجات می شود. - ذکر روز سه‌شنبه به اسم علی‌ بن‌ الحسین(ع) و محمد بن علی(ع) و جعفر بن محمد(ع) است. ♦️مناسبت ها: -شهادت حضرت حمزه سیدالشهداء (ع) (٣ه ق) - وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) (۲۵۲ ه ق) 🕋 اوقات شرعی (افق تهران) اذان صبح: ۳:۳۳ طلوع آفتاب:۵:۰۸ اذان ظهر: ۱۲:۰۱ غروب آفتاب: ۱۸:۵۵ اذان مغرب: ۱۹:۱۴ نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۴ 🤲اللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج🤲