جانشین فرمانده انتظامی کشور؛
کسی که سلاح غیرمجاز دارد و یا با سلاح عرض اندام میکند باید احساس ناامنی کند و مورد رصد و تعقیب پلیس قرار گیرد.
پلیس ک و ب🔰
🔵🇮🇷🔵🇮🇷🔵🇮🇷
بله
✅ https://ble.ir/httpssplusirpolice_kvb
سروش
✅ https://splus.ir/police_kvb
#ایران_ما
#پلیس_انقلابی
#پلیس کهگیلویه و بویراحمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 آموزشهای همگانی پلیس برای شهروندان
📌 راه های پیشگیری از سرقت خودرو
#آموزش_همگانی
#امنیت_آرامش
#آگاهسازی
#پیشگیری_از_سرقتپلیس ک و ب🔰
🔵🇮🇷🔵🇮🇷🔵🇮🇷
بله
✅ https://ble.ir/httpssplusirpolice_kvb
سروش
✅ https://splus.ir/police_kvb
#ایران_ما
#پلیس_انقلابی
#پلیس کهگیلویه و بویراحمد
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨آموزشهای همگانی پلیس برای شهروندان
📌 از بجا گذاشتن اشیاء قیمتی، گوشی تلفنهمراه، کیف پول و ... در داخل خودرو جدا بپرهیزید.
پلیس ک و ب🔰
🔵🇮🇷🔵🇮🇷🔵🇮🇷
بله
✅ https://ble.ir/httpssplusirpolice_kvb
سروش
✅ https://splus.ir/police_kvb
#ایران_ما
#پلیس_انقلابی
#پلیس کهگیلویه و بویراحمد
لزوم انسجام بخشی رسانه ای در فضای حقیقی و مجازی
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: ما بایستی هنر انسجام بخشی رسانه را در فضای حقیقی و مجازی ایجاد کنیم که این انسجام بخشی بتواند هم افزایی میان قدرت نرم و سخت، در برابر تهدیدات ( تهدیدات فرهنگی و اجتماعی ) ایجاد کند.
شرح خبر ..
https://news.police.ir/page/news_contents?newsid=100016524
🌐 اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در کهگیلویه
🔷 فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در این شهرستان خبر داد.
🔷 سرهنگ سید محمد موسوی در بیان جزئیات این خبر اظهار داشت: با مشارکت یگانهای انتظامی شهرستان کهگیلویه طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز و توقیف وسایل نقلیه متخلف در این شهرستان به مرحله اجرا درآمد افزود: ماموران در اجرای این طرح تعداد ۳۴ دستگاه خودرو و ۱۱۰ دستگاه موتورسیکلت به علت تخلف راکبان و رانندگان آنها از جمله نداشتن گواهینامه، نداشتن مدارک شناسایی، پلاک مخدوش، ایجاد مزاحمت، حرکات نمایشی، ایجاد آلودگی صوتی و شیشه دودی توقیف و ضمن اعمال قانون به پارکینگ انتقال دادند.
🔷 موسوی تصریح کرد: همچنین در این طرح تعداد ۱۷۹ نفر متهم دستگیر که تعداد ۱۶ نفر از آنها به جرم سرقت، ۸۴ نفر از آنها به جرم مواد مخدر یا معتاد، کشف ۱۱ کیلو ۶۹۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر، تعداد ۲۳ نفر به جرم قاچاق کالا و ۵۶ نفر به جرم مابقی جرائم دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند که از این تعداد دستگیر شدگان ۱۴۳ نفر از آنها سابقه دار بوده است.
🔷 این مقام انتظامی بیان داشت: در ادامه این طرح ۸۸۵ عدد انواع قرص های روانگردان، ۸۹ فقره انواع سرقت، ۴ قبضه سلاح جنگی، ۳۷ قبضه سلاح شکاری، ۳هزار ۸۹۲ لیتر مشروبات الکلی و ۳۴۰۰ لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط و ۶ واحد صنفی متخلف نیز پلمپ گردید.
🔷 فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه در پایان ضمن قدردانی از همراهی و همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای طرح های مختلف انتظامی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه جرایم و ناهنجاری اجتماعی در شهرستان از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان و متخلفان اقدام شود.
🔵🇮🇷🔵🇮🇷🔵🇮🇷
رئيس بازرسي کل فراجا محور اصلي انجام ماموريت در فراجا را کسب رضايت خداوند متعال و مردم دانست و گفت: با حکم سردار "احمدرضا رادان"؛ فرمانده کل انتظامي جمهوري اسلامي ايران، انتصابهاي جديدي در فراجا صورت گرفت.
سردار "مهدي معصوم بيگي" در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار پايگاه خبري پليس، از انتصاب 8 نفر از فرماندهان و مديران عالي فراجا خبر داد.
اين مقام ارشد انتظامي با اشاره به اهميت خدمتگزاري در مجموعههاي فراجا افزود: همه فرماندهان و مديران انتظامي کشور، محور اصلي انجام ماموريت را کسب رضايت خداوند متعال و مردم قرار داده اند.
رئيس بازرسي کل فراجا با آرزوي توفيق روز افزون براي خادمان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، آخرين تغييرات انتصابات فرماندهان و مديران عالي انتظامي کشور را به شرح ذيل اعلام کرد:
1ـ سردار سرتيپ دوم پاسدار سليمان ملک زاده / معاون حقوقي، امور مجلس و دولت فراجا
2ـ سردار سرتيپ دوم پاسدار عباس شريعتي / مشاور فرمانده کل و رئيس دفتر ويژه فراجا
3ـ سردار سرتيپ دوم مهدي حاجيان / فرمانده انتظامي استان کرمانشاه
4ـ سردار سرتيپ دوم علي محمدي / فرمانده انتظامي استان آذربايجان شرقي
5ـ سردار سرتيپ دوم کيومرث عزيزي / فرمانده انتظامي ويژه غرب استان تهران
6ـ سردار سرتيپ دوم علي بزرا / دستيار فرمانده کل در امور بازنشستگان فراجا
7ـ سردار سرتيپ دوم محمدرضا ضابط / جانشين معاون نيروي انساني فراجا
8ـ سردار سرتيپ دوم جمال سلماني / فرمانده انتظامي استان ايلام
#پلیس_هوشمند
#پلیس_پاسخگو
#پلیس_مقتدر
#اقتدار_امنیت
#پلیس_خدمتگزار
https://eitaa.com/f_entezami
🔻 شهادت رییس اداره مبارزه با مواد مخدر مرزبانی هرمزگان
🔷 سرهنگ شهید مسعود پرکاس رئیس اداره مبارزه با مواد مخدر فرماندهی مرزبانی استان هرمزگان طی درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر در مرزهای آبی هرمزگان بر اثر اصابت مستقیم گلوله اشرار و سوداگران مرگ به فیض شهادت رسید.
🔷 سرتیپ دوم بهادر اسماعیلی فرمانده مرزبانی استان هرمزگان با اعلام این خبر گفت: عصر امروز مرزبانان مبارزه با موادمخدر فرماندهی مرزبانی استان هرمزگان در راستای مبارزه با پدیده قاچاق مواد مخدر در آب های خلیج فارس با یک باند اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر درگیر و در این درگیری متاسفانه سرهنگ مسعود پرکاس رئیس اداره مبارزه با مواد مخدر مرزبانی استان هرمزگان بر اثر اصابت گلوله قاچاقچیان و سوداگران مرگ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔷 سردار اسماعیلی با اشاره به اینکه قاچاقچیان پس از درگیری اولیه و زخمی شدن تعدادی از اعضای باند از محل متواری شدند خاطر نشان کرد: تلاش مرزبانان برای تعقیب و دستگیری اعضای این باند ادامه دارد.
🔷 فرمانده مرزبانی استان هرمزگان ضمن تبریک و تسلیت شهادت این مرزبان شجاع و فداکار با تاکید بر ادامه راه شهدا برای دفاع از مرزهای کشور تصریح کرد: قطعا انتقام خون این شهید بزرگوار را خواهیم گرفت و نخواهیم گذاشت خون این شهید پایمال شود.
#پلیس_هوشمند
#پلیس_پاسخگو
#پلیس_مقتدر
#اقتدار_امنیت
#پلیس_خدمتگزار
https://eitaa.com/f_entezami
💢خداحافظ مرد دریا
🔹رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر دریابانی هرمزگان در درگیری با قاچاقچیان مسلح به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
ڪسےڪہاهݪ
دنیانیسٺ!
فقطباشهادٺ
آراممےگیرد...🍃
🔹پوستر شهید ،دریابان سرافراز مسعود پرکاس
https://eitaa.com/f_entezami
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢خداحافظ مرد دریا
🔹رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر دریابانی هرمزگان در درگیری با قاچاقچیان مسلح به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
https://splus.ir/f_entezami