eitaa logo
پلیس فارس
697 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
1.5هزار ویدیو
6 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سردار "احمدرضا رادان" فرمانده کل انتظامی کشور: 🔻ما موضوع حجاب و عفاف را یک موضوع کاملا فرهنگی و اجتماعی می‌بینیم. 🔻 آن کسی که موضوع را امنیتی می‌بیند و این شبهه را می‌آورد، می‌خواهد مردم را در برابر واژه‌ای قرار بدهد که از اساس غلط و بی‌خود است.
حضرت امام خامنه‌ای با فرماندهی و هدایت عملیات ، همبستگی، بالندگی، سیادت و احساس افتخار ایرانیان با هر گرایش و سلیقه ای را به اوج عزت رساند و یکه تازی، لاف ابرقدرتی و بازدارندگی ۴ قدرت اتمی جهان را به چالش و حضیض ذلت کشاند و این ناشی از فضل و عنایت خداوند متعال به نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
🍃 اهدای نشان فاطمی و تجلیل از آقای احمدرضا رادان در اجتماع بزرگ مردمی در حمایت از فراجا؛ مجریان طرح نور (عفاف و حجاب)
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور فرماندهان، افسران مستشاران نظامی، دیپلمات‌ها و شخصیت‌های سیاسی ترکیه و جهان در آنکارا برگزار شد. 🌏 👇 🆔 @Ajc_Police
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌🔴 ‌سخنان طوفانی سردار رادان در قم 🔻۳۲دستگاه مسئول راهکارهای حجاب و عفاف بوده‌اند که بعضی‌ها عمل نکرده‌اند و حالا مطالبه گر هم شده‌اند چون در مقابل شان مطالبه ندیده اند.مردم انقلابی مطالبه کنند. 🔺می‌گویند شما حجاب را امنیتی کردید! نخیر حجاب قطعاً یک مسأله فرهنگی است اما مگر مسائل فرهنگی و اجتماعی باید و نباید ندارد؟