▪️ روزنامه سازندگی، بیتردید دین گریزترین رسانه جریان کارگزاران به حساب میآید اما به طور فنی و حساب شده خود را درگیر یک موضوع کرده است.
▪️ حتی در کار روزنامه سازندگی هم تصویر بدی از آیت الله صافی استفاده شده است. در واقع پیام تصویری خود را به گروهی میدهد و پیام متنی خود را به گروه دیگری
📌 @ponezs
پونز
▪️ روزنامه سازندگی، بیتردید دین گریزترین رسانه جریان کارگزاران به حساب میآید اما به طور فنی و حساب
▪️ داستان از کجا شروع شد:
🔘 همه چیز از دیدار آیت الله صافی گلپایگانی با قالیباف شروع شد که ایشان به این نکته اشاره کردند: گرانی برای مردم طاقتفرسا شده و اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم، به ضرر مردم است.
🔘 برای بسیاری از مردم این سوال ایجاد شد که کشور ما تنها با آمریکا و اسرائیل ارتباطی ندارد و آقای روحانی هشت سال سهم (ما جوانان) را صرف رابطه با آمریکا کرد اما برای اولین بار این قیمتهای نجومی سهم ما شد.
🔘 حال یک استاد کارشناس و متخصص نقدی به مطالب آقای صافی ایراد داشتند که در پست بعد آن را عرض میکنیم.
📌 @ponezs
پونز
▪️ داستان از کجا شروع شد: 🔘 همه چیز از دیدار آیت الله صافی گلپایگانی با قالیباف شروع شد که ایشان به
🖊«هشتسال عبرت» کافی نیست؟!
مهدی جمشیدی در نقد سخنِ آیتالله صافیگلپایگانی نوشت:
🔹آیتالله صافیگلپایگانی گفتهاند: گرانی برای مردم طاقتفرسا شده و اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم، به ضرر مردم است.
🔹عبارت ایشان، دلالت بر همان معنایی دارد که رهبر انقلاب در بیانیۀ گام دوّم انقلاب از ان با تعبیر «تحلیل سراپا غلط» یاد کرده است؛ اینکه مشکلات معیشتیِ مردم را نه به اراده و توانمندیِ مسئولان و ظرفیّتهای وطنی و بومی، بلکه به مناسبات خارجی متصل کنیم و در اقتصاد برونزا باشیم.
🔹جالب است که این حرف را حسن روحانی، «هشت سال پیش» مطرح کرد و به واسطۀ آن، عوام ظاهربین و بیتحلیل و سطحینگر را فریفت و از آنها رأی گرفت. البتّه غلطبودن این تحلیل، در «عمل» ثابت شد، و هشت سال مذاکره و بازی با سند ننگین برجام، هیچ حاصلی برای سفرۀ مردم نداشت. امّا امروز پس از هشت سال، همین سخن ناصواب را از زبان یک «مرجع تقلید» میشنویم. هم تقلیدِ سیاسیِ ایشان از نیروهای سکولار بسیار مذموم هست، هم تأخیرِ سیاسیِ ایشان در تکرار این تحلیل سراپا غلط. نمیدانم «تقلیدِ» ایشان را مذمّت کنم یا «تأخیر»ش را.
🔹صدق گفتۀ ایشان، از حامیان سخنش پیداست؛ علی مطهری و مهدی نصیری و فرید مدرسی. ورشکستگان سیاسی، در کمین نشسته بودند که لقمهای را از دهان ایشان بربیایند و بر آن، موجسواری رسانهای کنند.
🔹استاد مطهری، بسیار نسبت به «بیوت مراجع»، حسّاس بود. ایشان زمانی به حاج احمدآقا گفته بود: مراقب باشید بیت آقای خمینی، مانند بیت آقای بروجردی نشود. اغلب اینگونه است که مراجع به دلیل «ارتباطات محدود» و «محیط بسته»ای که در آن هستند، با واسطه با «واقعیّت» تماس دارند و این واسطهها، همان «اعضای دفتر» هستند. در واقع، اعضای دفتر، «مهندسان مواضع» و «طرّاحان ذهن» این بزرگان هستند. این وضع، خاص آیتالله بروجرودی نبود، بلکه آیتالله شریعتمداری و آیتالله منتظری نیز دچار این آسیب بودند. برخی دیگر نیز چنین هستند که لازم به نامبردن نیست.
🔹اینکه بعد از هشت سال «سرافکندگیِ ملّی» و «فقر عمومی» که حسن روحانی با فریبکاری رسانهای و خطابههای دروغین بر مردم تحمیل کرد، بدانیم این بیراهه به مقصد نمیرسد، محتاجِ بصیرت نیست. امروز مردم کوچه و بازار هم از غرب ناامیدند و میدانند و مشکل اصلی، «کفایت حاکمان» بوده است نه «سیاستهای کلّیِ نظام». مشکل این بوده که حسن روحانی، «تنبلی» و «ناکارآمدی» و «بیکفایتیِ» خویش را بر ایران تحمیل کرد و سرمایههای ملّی را به باد داد و آتشِ «فساد دولتی» را شعلهور ساخت. امّا افسوس که «مرجع تقلیدِ شیعه»، چنین برداشتی ندارد و همچنان چشم به «بیرون» دارد.
🔹عالِم راستین و محقّقِ طالبِ نفسالامر، در این اندیشه نیست که سخن و داوریاش، با چه کسی اصطکاک مییابد و منزلت و اعتبار چه جریانی را میخراشد، بلکه دل و جان در گروی «حقیقت» دارد و آن را «محافظهکارانه» در پای «بزرگان»، قربانی نمیکند. در عمل مشخص شد که این تحلیل، «سراپا غلط» است. مهمّ نیست چه کسی به آن معتقد است: بنده یا یک مرجع تقلید. آنان که محقّق هستند نباید اشخاصِ هر چند بزرگ را بر «حقیقت» ترجیح دهند.
🔹باب «نقادی»، به دو صورت بسته میشود: یکی با «استبداد آشکار» و دیگری با «قدیسسازی از اشخاص». دوران قرون وسطی و کلیسای کاتولیک و سلطنت پاپها گذشته و نمیتوان نفهمید و نگفت و نخواست.
🔹بعضی دوستان، هر گاه ناخشنود میشوند، پای «ادب» و «ادبیات» و «اخلاق» را به میان میکِشند و در قالب تذکرِ اخلاقی، «نسبت ناروا» میدهند. همین که کسانی نسبت به خطای بزرگ یک مرجع تقلید، حسّاس نیستند و برآشفته نمیشوند، امّا این قبیل یادداشتهای انتقادی را برنمیتابید و وظیفۀ شرعیِ خویش میدانند که بیدرنگ، موضعگیریِ منفی کنند و بر کرسی موعظه بنشینند یا جوّسازی کنند، نشان میدهد که پای «سوگیری سیاسی» در میان است.
🔹اگر برای اثبات سخنم، به «آیتالله خامنهای» استناد کنم و نظر ایشان را به عنوان «ولیّفقیه» به میان آورم، متهم به «دخالتدادن اقتدار سیاسی در بحث» و «مواجهۀ متعبّدانه و متعصّبانه با ایشان» میشوم، و اگر به «واقعیّتهای عقلی یا تجربی» استناد کنم و «مجتهدانه» و «محقّقانه»، نظرورزی نمایم، متهم به «خودمحوری» و «خویشمرکزبینی» میشویم. مسأله را به حاشیه نرانیم: نه اینکه انقلاب با بسیاری از کشورها، قهر است، صحیح است؛ و نه اینکه راهحل مشکلات معیشتیِ مردم، ارتباطات خارجی و اقتصاد برونزا است. هر دو پیشفرض ایشان ناصواب هستند و این ناصواببودن، متّکی به هشتسال تجربۀ عینی است: «هشتسال خسارت محض» و «هشتسال عبرت». کافی نیست؟! میخواهید به عنوان مرجع تقلید، دوباره مردم را سرگردان «مذاکره» و «برجام» و «غرب» و «تعلیق» و «شرطیشدن اقتصاد» و ... کنید؟!
📌 @ponezs
پونز
🖊«هشتسال عبرت» کافی نیست؟! مهدی جمشیدی در نقد سخنِ آیتالله صافیگلپایگانی نوشت: 🔹آیتالله صافیگل
▪️ نقد محترمانه اما منتقدانه توسط مهدی جمشیدی از اساتید و اعضای هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نوشته شد.
▪️ کجای این نقدها توهین به مرجعیت به حساب میآید؟ در حالی که همین مدعیان، توهینهای سنگینی علیه آیت الله مصباح روا داشتند اما جز سکوت چیزی ندیدیم.
📌 @ponezs
▪️تندروی یا مصلحتاندیشی، شروعی دوباره بر حاکمیت برچسبها
🔘 تا امروز یک سرمایه عظیم برای انقلاب اسلامی وجود دارد که حتی روزنامه اصولگرای صبح نو نیز آن را تندرو خطاب میکند و تیتر میزند: «نام تندروی و نفی دیگران را انقلابیگری گذاشتند»
🔘 این رویکرد محافظهکاری به دنبال تسری و به سکوت کشاندن جریان مطالبهگر نسبت به اتفاقات مختلف است و دیر یا زود بسیاری از فعالان سیاسی، جریانی و فرهنگی انقلاب را به دادگاه خواهد کشاند تا دست از مواضع و ایدئولوژی خود بردارند.
🔘 یک بازخوانی مهم نیاز است تا قرائت صحیح از اتفاقات روشن شود و ماه پشت ابر نماند تا با مصلحتسنجیهای بیمورد سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی را تارومار نکنیم.
🔘 یک نفر از بیت معظم آیت الله صافی گلپایگانی تشریف بیاورند و بیان ایشان را تفسیر کنند و از طرفی سوال مهم را جواب بدهند که قهر سیاست خارجی ایران به غیر از آمریکا و اسرائیل با چه کشورهایی بوده است؟
🔘 بناست دوباره به هشت سال پیش رجعتی تلخ کنیم که جوانیمان پای این ادعای دولت تدبیر و امید سوخت و دلار سه هزار تومانی به سی هزار تومان رسید و مسکن صد میلیونی، امروز با میلیاردها تومان باید جارو شود، پس تمرکز ما بر اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان داخلی کجا میرود؟
🔘 سوال مهمتر اینجاست که در موضوعات مهم اختلافی مانند واکسن، کرونا، دولت، اقتصاد و نماز جمعه از سوی جریان انقلابی مطالبات به حق و جدی وجود دارد، چرا به نام تندروی همه این مطالبات سرمایه اجتماعی انقلاب را به حاشیه میبرند؟
🔘 نگاه ما به اتفاقات اخیر دو قطبی نظام و مرجعیت معظم نیست که در طول تاریخ پشتیبانی این ستون خیمه انقلاب را در بحرانها به خصوص فتنه 88 میتوانید مشاهده کنید.😔😔
🔘 مسئله در تارومار کردن اندک سرمایه اجتماعی اصیل انقلاب است که به بهانه مرجعیت بزرگوار دستمایه تحقیر و درگیری قرار گرفتند و روزنامه شرق میدانداری میکند.
🔘 سوال آخر ما از دادستانی است! تفاوت ادبیات عضو هیئت علمی فرهنگ و اندیشه با آن فرزند شهید یا شیخ جماران نشین نسبت به علامه مصباح یزدی آسمان تا زمین است. آیا دادستانی، مدعی العموم و دادگاه ویژه روحانیت این توهینهای مسلم، صریح و زشت را ندید؟
🔘 چرا جریان انقلابی در آن اتفاق سکوت کرد که امروز به آسانی باید هزینه بدهد.
📌 @ponezs
پونز
▪️ شبهاتی نسبت به تبلیغات سنگین حسین دارابی در فضای ایتا به وجود آمده بود که در تصویر بالا (وسط) ایش
▪️ اظهارات قابل تامل یک کاربر فضای مجازی پیرامون تاثیرات واکسن
📌 @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 در بوستان های قم، برگزاری نماز جماعت و برنامه فرهنگی مجوز می خواهد ولی رقاصی و عیاشی آزاد است!
(برخی مستندات قابل انتشار نیست)
✍🏻 دیروز بوستان علوی بودیم گروه تواشیح مذهبی خودجوش از طرف بسیج، دانش آموزی سرود زیبایی را به مناسبت سالروز ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به قم، اجرا می کردند.
✍🏻 آقایی که خودش را از حراست پارک معرفی می کرد در خلال اجرای برنامه، با ایجاد مزاحمت وبرخورد با مسؤل این برنامه #مانع اجرای این حرکت فرهنگی در این پارک شد❗️
✍🏻 در صورتی که کمی جلوتر افرادی با گیتار و آلات موسیقی مشغول گیتارزدن بودند و موجب تجمع دختران و پسران بد پوش شده بودند ولی به آنها کاری نداشتن.
✍🏻 کمی جلوتر دیدم خانواده هایی جشن تولد گرفته و موسیقی پخش میکنند و دختر خانواده با لباس نامناسب میرقصد. ولی کاربه کار اینها هم نداشت❗️
✍🏻 بماند اوضاع سورتمه سواری و موسیقی هایی که از بلندگوهای پارک پخش میشود،چه طور بستر هرزگی را در این مکان آماده ساخته.
📌 @ponezs
پونز
🔰 در بوستان های قم، برگزاری نماز جماعت و برنامه فرهنگی مجوز می خواهد ولی رقاصی و عیاشی آزاد است! (ب
💠 ماه گذشته نیز گزارشی از بوستان علوی دریافت شد که به دلیل بستر نامناسب این مکان یک درگیری بزرگ رخ داد که به دلیل مزاحمت گروهی الواط به چند خانواده که با هم برای تفریح به بوستان علوی رفته بودند، درگیری سنگینی رخ داد اما با کمال تعجب ابتدا مسئولین پارک طرف مزاحمین را گرفتند.
📌 @ponezs
▪️ #جریان_سوم و ایجاد جریان جدید در گفتمان انقلاب در کنار سازماندهی و ساماندهی آنها، به مراتب میتواند جریان انقلابی را هدفمندتر کند و در رسیدن به مطالبات عدالتخواهانه تسریع بخشید.
▪️ تزویر دینی مهمترین چیزی است که امروز جریان نفاق دست به دامن آن شده است تا با دو سویه افراط (جریان شیرازی) و تفریط (انجمن حجتیه، اسلام رحمانی و ...) برای ذبح انقلاب تلاش میکنند.
▪️ جوان مومن انقلابی! مبادا به خاطر ثروت، قدرت و ... دست از انقلاب بکشی و زمینگیر شوی.
📌 @ponezs
👆👆👆👆
▪️ این دو بحث را درباره جناب فیروزآبادی بشنوید که توسط یکی از کارشناسان فضای مجازی منتشر شده است.
▪️ جدای از مطالب دو فایل بالا، جناب فیروزآبادی از افراد و چهرههای مطرح دولت تدبیر و امید به حساب میآید و اخیرا شنیده است که یکی از موسسات بزرگ انقلابی به دنبال همکاری با این شخص است.
📌 @ponezs
پونز
▪️تندروی یا مصلحتاندیشی، شروعی دوباره بر حاکمیت برچسبها 🔘 تا امروز یک سرمایه عظیم برای انقلاب اسل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ به زودی ...
آنگاه که مطالبات #سرمایه_اجتماعی انقلاب را به حاشیه میبرند
📌 @ponezs
☑️ #هنری_کیسینجر در صحبتهایش در شورای سازمان بهداشت جهانی در ۲۵ فوریه ۲۰۰۹:
«زمانی که گله واکسن اجباری را بپذیرد، بازی تمام شده است. آن زمان دیگر همه چیز را خواهند پذیرفت. اهدای اجباری خون و اعضای بدن... میتوانیم کودکان را از نظر ژنتیک تغییر دهیم و عقیم سازیم... ذهن گوسفندان را کنترل کنید تا گله را کنترل کنید. سازندگان واکسن میلیاردها دلار سود خواهند کرد. و بسیاری از شما که در این سالن حضور دارید سرمایهگذار هستید. این یک برد-برد بزرگ است. ما گله را کوچک میکنیم و گله خودش هزینههای خدمات معدومسازی را پرداخت میکند.»
📌 @ponezs
▪️ غرب کشور تکه گمنامی از واقعیتهای ایران اسلامی است که در میان کمبودها و سختیها زندگی باوقار و عزتمندانهای دارند. #سقز شهری بود که باید به آن سفر میکردیم.
▪️ به رسم همیشه کلاممان نام و یاد شهداست. چرا که اگر اینها نبودند، قطعا امروز باید با پاسپورت به این شهر میرفتم یا حتی شهری میشد که مانند کشور عراق، پرچمهای دیگری را میدیدیم که برای ما نبود اما مثلا در مرز ما بود.
📌 @ponezs
پونز
▪️ غرب کشور تکه گمنامی از واقعیتهای ایران اسلامی است که در میان کمبودها و سختیها زندگی باوقار و عز
▪️ در این شهر یک عالم سنی سر به خاک گذاشت که توسط ضدانقلاب به شهادت رسیده است. اینجا از این دست اتفاقات و تصاویر تا دلت بخواهد میبینی.
📌 @ponezs
پونز
▪️ غرب کشور تکه گمنامی از واقعیتهای ایران اسلامی است که در میان کمبودها و سختیها زندگی باوقار و عز
پونز
▪️ غرب کشور تکه گمنامی از واقعیتهای ایران اسلامی است که در میان کمبودها و سختیها زندگی باوقار و عز
▪️ اینجا حتی بعد از جنگ هم شهید میدهد، شهدای دهه نودی هم هستند تا شاید تلنگری برای همچو مایی باشد که از کار انقلابی دست کشیدیم و به زمین نشستهایم.
▪️ و بسیاری سپاهی که در سقز میخورد و میخوابد و بسیاری سپاهی که در قم میخورد و میخوابد!!
📌 @ponezs
پونز
▪️ اینجا حتی بعد از جنگ هم شهید میدهد، شهدای دهه نودی هم هستند تا شاید تلنگری برای همچو مایی باشد ک
▪️ دو بانوی شهید در این مزار مدفون بودند.
📌 @ponezs
پونز
▪️ غرب کشور تکه گمنامی از واقعیتهای ایران اسلامی است که در میان کمبودها و سختیها زندگی باوقار و عز
▪️واقعیتی که در اینجا سانسور نشد، اشتباهی که پذیرفته شد اما سبب سستی جریان انقلابی و مومن این شهر نشد و معتقدند: «جنگ است و اتفاقاتش»
▪️ به همین دلیل این مسئله تبدیل به تابو نشده است که روزگار آینده با افشاگری مواجه بشود و کسی هم به خاطرش زندان برود یا برخورد بشود. این از عقلانیت مردم کردنشین به حساب میآید که زیست بوم خودشان را بهتر از مرکزنشینان میفهمند و درک کردند.
📌 @ponezs