─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍معنویّت در آن هست، ولی بدون انزوا و گوشهنشینی و خلوتگزینی.
🌀حج تنها مناسک نیست، بلکه سیر و سلوک باطنی و طی منازل روحانی است. هر یک از منازل و مشاهد، رازهای عرفانی، اخلاقی، تربیتی و ارشادی در بر دارد و همینهاست که به حج معنا و روح میبخشد و دگرگونی اخلاقی و معنوی در زائر پدید میآورد. شایسته است این اسرار و رموز، مورد توجه زائران قرار گیرد
─═༅𖣔7⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍اجتماع در آن هست، ولی به دور از درگیری و بدگویی و بدخواهی.
☄با حضور در خیل زائرانی که از سراسر جهان پا به سرزمین وحی گذاشتهاند؛ احساسی به انسان دست میدهد که سرگردان نیستی. هر کدام از آدمهای حاضر در مکه و مدینه در هیات و رنگ و چهرهای جداگانه هستند، ولی همه آنها گویا برادر و خواهر تو هستند. برادران و خواهرانی که هر کدام در سرزمینی جدا هستند ولی «دلهای» همه آنها شبانه روز 5 بار به طرف معبد عشق میتپد؛ به سمتی که هماکنون تو و او به مرکز آن نزدیک میشوی.
─═༅𖣔8⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍از سویی حظّ روحی از مناجات و ابتهال و ذکر الهی، و از سویِ دیگر پیوند اُنس و ارتباط مردمی.
🌀 از آنجا که در اسلام، مبنای ساخت جامعه صالحین، «افراد» است، لذا تربیت یک اجتماع کارآمد منطبق با موازین و آرمانهای اسلامی در گرو تربیت افرادی ملتزم به آداب و رفتار اجتماعی است. از همین روست که اسلام مبنای بسیاری از اعمال عبادی را اهداف و زیربنای اجتماعی قرار داده است.
─═༅𖣔9⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍حاجی با یک چشم، پیوند دیرین خود با تاریخ ــ با ابراهیم و اسماعیل و هاجر، با رسول خدا در هنگام ورود پیروزمندانه به مسجدالحرام، و با خیل مؤمنان صدر اوّل ــ را مینگرد و با چشمی دیگر، انبوه مؤمنان همروزگار خود را که هر کدام میتوانند دستی برای همیاری و اعتصام جمعی به حبلالله باشند.
☄شاید بتوان حج را ازجمله عبادات با «سر مستور» عنوان کرد که نمادهای خاص و ویژه عبادی توصیه شده در آن تا حدودی رازگونه است. از طواف گرفته تا سعی و از رمی گرفته تا وقوف، آنچنان با نماد عجین هستند که بیشتر آن را به یک نمایش بزرگ الهی برای رخنمایی جامعه اسلامی و تعبد فرامین الهی تبدیل میکنند. با این وجود هریک از این مراحل و به طور کلی خود حج را نمیتوان عبادتی صرفاً دستوری تلقی نمود که پیامهای نهفته در آن قابل ادراک نباشد؛ گرچه شاید بهوضوح برخی دیگر از عبادات نباشد.
─═༅𖣔🔟𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍تدبّر و اندیشیدن در پدیدهی حج، حجگزار را به این باور قطعی میرساند که بسیاری از آرمانها و آرزوهای دین برای بشریّت، بدون همافزایی و همدلی و همکاری مجموعهی دینداران، به بار نمینشیند، و با پیدایش این همدلی و همکاری، کید معاندان و دشمنان، مشکل مهمّی بر سر این راه پدید نمیآورد.
🌀مناسک حج را نیز باید همچون سایر عبادات دارای بعد فردی و اجتماعی دانست. با توجه به اینکه فرایند اعمال حج با حضور دستههای بسیار بزرگ از اجتماعات انسانی شکل میگیرند و در این مراسم شاهد اجتماع میلیونها نفر از حجاج با فرهنگها و قومیتهای مختلف از سراسر جهان هستیم، طبیعتاً نمیتوانیم آن را عبادتی صرفاً شخصی و فردی قلمداد کنیم.
─═༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍حج، رزمایش قدرت در برابر مستکبرانی است که کانون فساد و ظلم و ضعیفکُشی و غارتگریاند و امروز جسم و جان امّت اسلامی از ستمگری و خباثت آنان آزرده و خونآلود است.
☄ به عنوان نمونه در منا تقابل دو جبهه را مشاهده میکنیم که مربوطه به سپاه حق و باطل است. از یک سو جبهه گسترده و یکدست سربازان در جامه احرام و از سوی دیگر نماد ابلیس و ابلیسیان در قالب مناسک «رمی جمرات» را میبینیم. در این میدان سربازان لشکر حق به مبارزه با ابلیس میروند. ما در آیات و احادیث نشانه این تقابل را جز در مقطعی از آخرالزمان نمیبینیم.
─═༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍حج، نمایش تواناییهای سخت و نرم امّت است.
🌀 تدبّر و اندیشیدن در پدیدهی حج، حجگزار را به این باور قطعی میرساند که بسیاری از آرمانها و آرزوهای دین برای بشریّت، بدون همافزایی و همدلی و همکاری مجموعهی دینداران، به بار نمینشیند، و با پیدایش این همدلی و همکاری، کید معاندان و دشمنان، مشکل مهمّی بر سر این راه پدید نمیآورد.
─═༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍این، طبیعت حج و روح حج و بخشی از مهمترین هدفهای حج است؛ این همان است که امام راحل خمینی کبیر، آن را حجّ ابراهیمی نامید؛ و این همان است که اگر متولّیان امر حج که خود را خادم حرمین مینامند، صادقانه به آن گردن نهند و به جای خشنودی دولت آمریکا، رضای الهی را برگزینند، میتواند مشکلات بزرگی از جهان اسلام را حل کند.
☄فلسفه حج را به عنوان یک تکلیف مقدس دینی، صرفاً نمیتوان در یک تحلیل مورد ارزیابی قرار داد و همه ابعاد و ریشههای آن را برشمرد. این فریضه الهی از ابعاد و جنبههای گسترده و گوناگون قابل تفسیر است و هریک از اعمال عبادی درنظر گرفته شده در این فرایند هم خودشان لایههایی از مفاهیم و معانی را در بردارند و تفسیر مجزایی را میطلبند. هر جزء از آن بهتنهایی نموداری از چند فلسفه و هدف است و این ابعاد و لایهها، درکل یک نظام معنایی گسترده را مطرح مینمایند.
─═༅𖣔1⃣4⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍امروز مانند همیشه و بیش از همیشه، مصلحتِ الزامی امّت اسلامی، در وحدت است؛ وحدتی که ید واحده در برابر تهدیدها و دشمنیها پدید آوَرَد و بر سر شیطان مجسّم، آمریکای متجاوز و غدّار و سگ زنجیریاش رژیم صهیونیستی، رعدآسا فریاد کشد و در برابر زورگوییها، شجاعانه سینه سپر کند. این معنی فرمان الهی است که فرمود: وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا. قرآن حکیم، امّت اسلامی را در چهارچوب «اَشِدّاّْءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماّْءُ بَینَهُم» معرّفی میکند، و از او وظیفهی «وَلا تَرکَنوِّا اِلَی الَّذینَ ظَلَموا»،«وَلَنـ یَجعَلَ اللهُ لِلکـّْفِرینَ عَلَی المُـؤمِنینَ سَبیلًا»، «فَقاتِلوِّا اَئِمَّةَ الکُفر» و «لا تَتَّـخِذوا عَـدُوّی وَ عَدُوَّکُم اَولِیاّْء»را میطلبد، و برای اینکه دشمن را مشخّص کند، حکمِ «لا یَنهىّْکُمُ اللهُ عَنِ الَّذینَ لَم یُقاتِلوکُم فِی الدّینِ وَلَم یُخرِجوکُم مِن دِیارِکُم »صادر میفرماید. این فرمانهای مهم و سرنوشتساز، هرگز نباید از منظومهی فکری و ارزشی ما مسلمانان جدامانده و بهدست فراموشی سپرده شود.
🌀هنگام که بعثت رسول اکرم «صلی الله علیه وآله» همچون آذرخشی، کویر ظلمانی جامعه بشری را پرتو افشانی نمود و سرزمین حجاز را مرکز تابش انوار تابناک وحی قرار داد،
─═༅𖣔1⃣5⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍زنجیرهای اسارت که افکار مردم را در انجماد و تحجر قرار داده بود یکی پس از دیگری از هم گُسست و به برکت نور حق و چشمه همیشه جوشان توحید، عداوت و دشمنی رنگ باخت؛ دلها به هم نزدیک شد؛ رحمت و برکت بر انسانها بارید و بالاخره این انقلاب معنوی و تحوّل ملکوتی با خود، امنیت، آرامش، الفت، وحدت و حُسن تفاهم را به ارمغان آورد.
☄امروز بیش از همیشه زمینهی این تحوّل اساسی در دسترس امّت و نخبگان دلسوز و صلاحاندیش آن است. امروز بیداری اسلامی به معنی توجّه نخبگان و جوانان مسلمان به داراییهای معرفتی و معنوی خود، یک حقیقت انکار نشدنی است.
💬پدیدهی بسیار مبارک«بیداری اسلامی» در منطقهی خاورمیانه که بهروشنی از انقلاب اسلامی ایران الهام گرفته، تحت تأثیر عوامل متعددی بهثمر نشست. بیتردید گردهمایی بینظیر و کنگرهی عظیم و همه سالهی میلیونها مسلمان در موسم حج در کنار خانهی خدا، از مؤثرترین عوامل به شمار میآید.
─═༅𖣔1⃣6⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍امروز لیبرالیسم و کمونیسم که در صد سال پیش و پنجاه سال پیش برجستهترین ارمغانهای تمدّن غرب شمرده میشد، بکلّی از جلوه افتاده و عیوب درمانناپذیر آنها آشکار شده است؛ نظام مبتنی بر آن یک، فروپاشید، و نظام مبتنی بر این دیگری هم درگیر بحرانهای عمیق و در شُرُف فروپاشی است.
🌀به عقیده ما بروز و ظهور یک قطب قدرت جدید به عنوان قدرت جهان اسلام در قرن حاضر که مبتنی بر فرهنگ و تمدن نوین اسلامی است با محوریت اسلام نابی که انقلاب اسلامی آن را ترویج میکند، در حال شکل گیری است. البته این قدرت جدید در حال حاضر ۷۵ درصد منابع نفت خام و ۵۷ درصد منابع گاز جهان را در اختیار دارد و جمعیتی بالغ بر یک میلیارد و ششصد میلیون مسلمان و محدوده جغرافیایی از سواحل اقیانوس اطلس تا شمال آفریقا و مرکز آفریقا تا قاره آسیا و اقیانوس آرام را شامل میشود که دارای یک خدای واحد، یک پیامبر، یک کتاب آسمانی و یک قبله هستند.
─═༅𖣔1⃣7⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍امروز نه فقط الگوی فرهنگی غرب -که از آغاز هم با وقاحت و رسوایی پا به میدان گذاشت- بلکه حتّی الگوی سیاسی و اقتصادی آن یعنی دموکراسی پولمحور و سرمایهداری طبقاتی و تبعیضآمیز هم ناکارآمدی و فسادانگیزی خود را نشان داده است.
☄موسم حج فرصتی برای گسترش ارتباطات میان مسلمانان و الگویی از یک اجتماع گفتمان محور است، لذا فارغ از آنکه همه مکاتب، ملل و دستگاه های تبلیغاتی سعی می کنند تا جامعه اسلامی را از درون و از اعتقادات اصیل تهی کنند، مسلمانان باید به صفوف خود استحکام ببخشند.یکی از مباحث مهم در ارتباط با حج ابراهیمی آن است که اندیشه های دینی، ارزش ها و معیارهای اعتقادی، اخلاقی و جهانی در آن متبلور باشد، در آیات متعدد قرآن در ارتباط با کیفیت برگزاری و نیز اهداف حج مطالبی بیان شده است.
─═༅𖣔1⃣8⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍امروز کم نیستند نخبگانی در جهان اسلام که با گردن برافراشته و باافتخار و سربلندی، همهی ادّعاهای معرفتی و تمدّنی غرب را به چالش میکشند و جایگزینهای اسلامی را با صراحت نشان میدهند.
🌀اروپا و آمریکا در دهه گذشته از جنگهای فرهنگی و درگیریهای هویتی در امان نبودهاند، جایی که ارزشهای دینی و اخلاقی نقش اصلی را نداشتهاند. استمرار مخالفت ایران با آمریکا و اسرائیل دقیقا ناشی از موضع عقیدتی ایران است. از نظر آمریکا و اسرائیل، ایران یک کشور عادی به حساب نمیآید، زیرا از تعظیم در برابر نظم جهانی غرب و آمریکا در خاورمیانه امتناع کرده است. گناه ایران، در واقع مبارزه با زورگویی غرب است.
─═༅𖣔1⃣9⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍امروز حتّی برخی متفکّران غربی که پیش از این، لیبرالیسم را مغرورانه، پایان تاریخ معرفی میکردند، بناچار آن ادّعا را پس گرفته و به سرگردانی نظری و عملی خود اعتراف میکنند.
👤پاتریک دنین استاد علوم سیاسی در دانشگاه «نوتردام» و نویسنده کتاب «چرا لیبرالیسم شکست خورد» در مقالهای در نیوزویک نوشت: بسیاری از مردم توافق دارند که ویژگی اصلی آمریکا لیبرال بودن آن است. وی استدلال کرد: سیاست امروز ما نابسامان و بیرحم شده زیرا لیبرالیسم شکست خورده است. دنین افزود: شکست لیبرالیسم به این دلیل نیست که در اجرای برنامهاش برای تربیت انسان منزوی و خودمختار و تلاش برای ساخت یک حامعه بیتفاوت در مقابل خیر عمومی ناکام مانده، بلکه به این دلیل است که در انجام آن موفق شده است.به اعتقاد نویسنده این مقاله، برخی کسان برای حفظ این سیستم در مقابل نارضایتیها به مبارزه بیرحمانه روی میآورند و تاکید میکنند که از فساد لیبرالیسم سود میبرند.
─═༅𖣔2⃣0⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
جناب استاد #بابایی
سپاس فراوان ....عالی
اجرتون با سید الشهدا
علیه السلام
از همـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسـگزاریم ....
پایان قسمت اول
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
🕰ساعت:10/00
🗒تاریخ99/05/10
🔍☆◁#کنفرانس
🕋☆◁#غربت کعبه
#قسمت دوم
👤✍ارائه:جناب حجه الاسلام #بابایی
👤◁طرح سوال
🆔@ilyan313
🔮گروه #فرهیختگان تمدن شیعی
http://eitaa.com/joinchat/2124742667C534e43564f
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام ودرود ودعا
خدمت
جناب استاد #بابایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁با#کنفرانس
🕋☆◁#غربت کعبه
🕋☆◁#قسمت دوم
👤 باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بابابی
ضمن سپـاس فراوان
درخدمتتون هستیم
لطفا شروع بفرمائید ...
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍نگاهی به خیابانهای آمریکا، به رفتار دولتمردان آمریکا با مردم خود، به درّهی عمیق فاصلهی طبقاتی در آن کشور، به حقارت و بلاهتِ کسانی که برای مدیریّت آن کشور انتخاب شدهاند، به تبعیضنژادی هولناک در آن، به قساوت مأمور موظّف آن که یک غیرمجرم را در خیابان با خونسردی و در برابر چشم رهگذران با شکنجه به قتل میرساند، عمق بحران اخلاقی و اجتماعی تمدّن غربی و اعوجاج و بطلان فلسفهی سیاسی و اقتصادی آن را آشکار میکند.
بحث افول آمریکا یک بحث جدی و اساسی است و آمارهایی که در حوزهی اجتماعی و یا مشکلاتی که در حوزه اقتصادی و سیاست خارجی وجود دارد همگی مربوط به همین بحث افول است.
حالتی که ما در آمریکا داریم این است که این کشور، کشوری نیست که ده یا پانزده سال پیش بود؛ کشوری است که به مراتب دارد ضعیف میشود و افول پیدا میکند. بحث افول آمریکا هم در همهی حوزههایی که عرض کردیم بحثی است جدی. اصلاً یکی از دلایلی که آقای ترامپ رئیس جمهور شد همین بود. ایشان گفت که آمریکا دارد افول پیدا میکند و من آمریکا را دوباره به جایگاه اول بر میگردانم و از این جهت مردم آمریکا هم که آنجا زندگی میکنند و خودشان شاهد افول آمریکا هستند این سؤال برایشان جذابیت داشت و یکی از دلایلی که به ایشان رأی دادند همین بود.
─═༅𖣔2⃣1⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍رفتار آمریکا با ملّتهای ضعیف، نسخهی بزرگشدهی رفتار آن پلیس است که زانوی خود را بر گردن یک سیاهپوست بیدفاع گذاشت و آن قدر فشرد تا جان داد. دولتهای دیگر غربی هم هر یک به اندازهی وُسع و امکان خود نمونههای دیگر از این وضعیّت فاجعهبارند.
☄اعتراضها به کشته شدن جورج فلوید از شهر مینیاپولیس در ۲۶ مه ۲۰۲۰ آغاز شد و به سایر نقاط ایالات متحده آمریکا گسترش یافت. این اعتراضات در برخی مناطق به صورت صلحآمیز انجام شد و در برخی دیگر به شکل شورش، غارت و آسیب به اموال عمومی بود. این اعتراضها در منطقهٔ کلانشهری سینت پال-مینیاپولیس به شورش تبدیل شد. شورشگران به غارت فروشگاهها، آتشزدن اموال عمومی و حمله به پایگاه پلیس پرداختند.
─═༅𖣔2⃣2⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍حجّ ابراهیمی، پدیدهی شکوهمند اسلام در برابر این جاهلیّت مدرن است؛ دعوت به اسلام و نمایش نمادین زیست جامعهی اسلامی است.
🌀جهل از واژه هايي است که در سير تاريخي خودش معاني متعددي را ديده، گاهي در برابر علم، گاهي در برابر حلم، گاهي در مقابل عقل و گاهي نيز در معناي ضلالت بکار رفته است و در منابع اسلامي از واژگان کليدي و حلقه هاي معناي است، که محور خيل زيادي ازمعاني مانند دروغ، ضلالت، لجاجت... است. در منابع اسلامي جاهليت گاهي به زمان و گاهي به صفات جاهلي °صفات که زمان جاهليت در جامعه جاهلي بر اخلاق و روحيات مردم مسلط و حاکم هست° مقيد شده است مي توان نتيجه گرفته، جاهليت مختص به زمان و مکان خاص نيست بلکه در هر زمان و مکاني اگر آن صفات و خصوصيات ظهور و بروز داشته باشد به آن جاهل و جاهليت اطلاق مي شود بنابراين جاهليت يک مفهوم است با مشخصات خودش نه يک زمان در گذشته و از آنجايي که در جهان معاصر از يک طرف پيشرفت هاي شگرف علمي بيش از هر زماني ديگر اوج و سرعت گرفته است و از طرفي به مدد همين تکنولژي و پيشرفت ها مظاهر جاهليت بيش از هر زماني خودنمايي مي کند. جامعه امروزي بشر مخصوصا در جهان غرب هرچند توانسته اند خود را از دام جهل در مقابل علم رهايي بخشند اما در بسيار موارد مخصوصا در رابطه با مسايل جنسي و قتل و غارت فراتر از گذشتگان در باتلاق جاهليت گرفتار هستند.
─═༅2⃣3⃣─═
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍جامعهای که در آن همزیستی مؤمنان، در حرکتی پیوسته بر گرد محور توحید، برترین نشانه است؛ دوری از تنازع و تعارض، دوری از تبعیض و امتیازات اشرافی، دوری از فساد و آلودگی، شرط لازم است؛ رمی شیطان و برائت از مشرکان و آمیختگی با فرودستان و کمک به مستمندان و برافراشتن شعائر اهل ایمان، در شمار وظایف اصلی است؛ و دست یافتن به منافع و مصالح عمومی همراه با یاد خدا و شکر او و بندگی او، هدفهای میانی و نهایی است.
☄یکی از مهم ترین شاخصه های مؤمنان و اولیای الهی این است که می توان توحید را در زندگی آنها به صورت زنده و عینی مشاهده کرد.در زندگی اهل بیت علیه السلام هیچ کار مباحی وجود ندارد بلکه نفس کشیدن این بزرگواران نیز برای کسب رضایت خداوند بوده به همین دلیل در قرآن کریم بیان شده است که نفس اولیای الهی تسبیح خداوند است.اهل بیت علیه السلام بزرگترین افتخار خود را در زندگی بندگی خدا می دانستند به همین دلیل تربیت بر محور توحید این است که انسان نیز مانند اهل بیت علیه السلام انسان هایی را تربیت کند که بزرگترین افتخار خود را بندگی خدا بدانند.
─═༅𖣔2⃣4⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍این تصویر اجمالی از جامعهی اسلامی در آئینهی حجّ ابراهیمی است؛ و مقایسهی آن با واقعیّت جوامع غربی پر ادّعا، دل هر مسلمان با همّت را لبریز از شوق به تلاش و مبارزه برای رسیدن به چنین جامعهای میسازد.
🌀حج عبادتی بزرگ است که افزون بر آثار معنوی، در هویت بخشی به مسلمانان نیز تأثیر مهمی دارد. تأثیرگذاری حج بر هویت مسلمانان، عمدتاً از دو جنبه است؛ هویت دینی و هویت فرهنگی. در زمینة هویت دینی، حضور در مناسک حج، پرسش های بنیادینی را برای افراد مطرح می کند و آنان را به پاسخ دادن یا یادآوری و توجه به پاسخ های آنها وامی دارد و از خواب غفلت بیدارشان می کند و بدین طریق، هویت دینی آنان را بازیابی و تثبیت می کند.
─═༅𖣔2⃣5⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍ما مردم ایران به هدایت و رهبری امام خمینی کبیر، با چنین شوقی قدم در راه گذاشتیم و موفّق شدیم. ادعا نمیکنیم که توانستهایم آنچه را که میشناسیم و دوست میداریم یکسره تحقّق بخشیم، ولی ادّعا میکنیم که در این راه بسی پیش رفته و موانع بسیاری را از سرِ راه برداشتهایم.
☄انقلاب اسلامى دستآوردهاى فراوانى دارد. این دستآوردها در نظر و سخن امام خمینى دستآوردهایى بى نظیر در حوزه هاى مختلف است که انقلاب اسلامى را از سایر انقلابات متمایز ساخته است. دستآوردهایى در حوزه هاى جهانى، معنویت و اخلاق، دین، فرهنگ، سیاست، اقتصاد، مسائل اجتماعى ، نظامى و . . . . از این رو، دشمنان انقلاب اسلامى همواره در صدد کتمان یا آسیب رسانى به دستآوردهاى یاد شده هستند
─═༅𖣔2⃣6⃣𖣔༅═─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
☄✍دستاوردهای انقلاب اسلامی
1. شکستن ابهت پوشالى ابرقدرتها
2. صف آرایى در برابر نمایش قدرت آمریکا
3. انتقال وحشت از دل مظلومان به دل مستکبران
4. باز کردن دریچه نور و امید در دل مسلمانان
5. حمایت از مسلمانان آزاده
6. الگوسازى براى ملتهاى مستضعف
7. همگرایى امت اسلام
8. بیدارى امت اسلام
9. باوراندن امکان ایستادگى مقابل مستکبران به مستضعفان
10. پیشنهاد تشکیل حزب مستضعفین
11. صدور انقلاب و دفاع از مستضعفان
12. انتفاضه فلسطین
13. دگرگون سازى سرنوشت امت اسلام
14. دفاع از آرمان فلسطین
15. جهانى سازى دفاع از آرمان فلسطین
16. دفاع از افغانستان درزمان اشغال شوروی سابق
17. تحول به ملتى شجاع
18. تحول به ملتى جهادگر
19. تحول به ملتى شهادت طلب
20. تحول به ملتى ایثارگر و نوع دوست
21. تحول به ملتى حاضر در صحنه
22. تحول به ملتى با رشد و بینش سیاسى
23. سقوط سلطنت ستم شاهى
24. تحول به ملتى پیروز بر نفس
25. برچیده شدن بساط ظلم
26. آزادى سیاسى
27. آزادى در انتخابات و تعیین سرنوشت
28. آزادى بیان و اندیشه
29. استقلال سیاسى
30. عزت ایران و ایرانى
31. قطع کردن پاى مستشاران بیگانه از کشور
32. مجازات جنایتکاران طاغوت
33. تأسیس حکومت اسلامى
34. قانون اساسى
35. روى کارآمدن مسئولانى مردمی
─═༅𖣔2⃣7⃣𖣔༅═─