─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍امام در این بخش از نامة خود، از مالک اشتر می خواهد که از اختصاص دادن بیت المال به شخص خودش و فراموش کردن وظیفه، بر حذر باشد. و حضرت در عمل اقدام به رفع تبعیض می کند تا جایی که مورد اعتراض طلحه و زبیر قرار می گیرد و در جواب آنها می فرماید:
💬«اما آنچه را که شما °طلحه و زبیر °در ارتباط با پرداخت یکسان بیت المال یادآوری کردید، آن چیزی بود که من به رأی خودم، داوری نکردم و پی خواهش خویش نرفتم. من و شما دیدیم که رسول خداچه حکمی در این مورد، داد و اجرا کرد."
┄═✧1⃣4⃣✧═┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
👤امام به کارگزارانش سفارش می کند که: إیّاکَ وَالاستِئْثارَ بِما النَّاسُ فیهِ أُسوَةٌ والتَّغابی عَمَّا تُعْنی بِه مِمَّا قَدْ وَضَحَ لِلعُیُونِ فَإنَّه مَأخُوذٌ مِنْکَ لغیرک.
💬از اینکه چیزى را به خود اختصاص دهى در حالى که همه مردم در آن مساوى هستند بپرهیز، و از غفلت در آنچه که توجه تو به آن ضرورى است و براى همگان معلوم است برحذر باش زیرا آنچه را به خود اختصاص داده اى از تو به نفع دیگران مى گیرند.
┄═✧1⃣5⃣✧═┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍امام در بخش دیگر از نامه اش به مالک اشتر، به این نکته اشاره می فرماید که عدالت بدون «مجری عادل» ممکن نیست.
💬لذا به کارگزار خود سفارش می کند:
☄« نزدیکان و خویشاوندانی که خوی برتری جویی و گردن فرازی دارند و در معامله انصاف را کمتر به کار می برند، ریشة ستم اینها را با بریدن اسباب آن، از بُن برآور و به هیچ یک از اطرافیان و خویشاوندانت زمینی را نبخش. و مبادا در او طمع کنند با بستن پیمانی که به همسایگانشان ضرر بزنند.»
┄═✧1⃣6⃣✧═┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🗣همنطور که امروز برخی از مسئولین به این توصیه که رهبر انقلاب بارها در نهان و آشکار به آنها فرموده اند، عمل نمی کنند؛ در آن زمان هم عده ای از کارگزاران حضرت به این دستور عمل
💬خواصی که دچار زاویه با ولی خدا شدند و میل به تجمل و دنیاگرایی در آنها غلبه یافته
┄═✧1⃣7⃣✧═┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🌀✍اگر این امور، مورد توجه قرار گیرد و اجرا شود، آثاری را به بار می آورد که به عنوان «آثار عدالت» از آنها نام می بریم:
☄(1) روشنایی چشم حاکمان.
👤امام علیه السلام عدالت را مایة حیات و حتی حیات طیبة جامعه می داند و می فرماید: «العدلُ حیاةٌ.» و آن را زمینه ساز امنیت و عافیت بیان می کند: «اَلْبَسْتُکُمُ العافِیةُ مِنْ عَدْلی.»
☄(2)نگه داری حکومت .
☄(3)امنیت، آبادانی و نزول برکات برای مردم .
💬آبادانی کشور جز از مسیر عدالت، از راه دیگری میسّر نیست: «ما عُمِّرَتِ البُلدانُ بِمِثْلِ العَدْلِ.» و عدالت، موجب نزول برکات از طرف خداوند می شود: «بِالعَدْلِ تَتَضاعَفُ البَرَکاتُ.»
┄═✧1⃣8⃣✧═┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
📖✍اما حرف آخر: از سخنان امام علیه السلام می توان نتیجه گرفت که: «جامعه به واسطه بی عدالتی و رعایت نشدن حقوق افراد در جامعه، گرچه به ظاهر تحرکی دارد، ولی از روح زندگی •حیات طیبه•محروم است. امّا در پناه اجرای عدالت، افزون بر آثار مادی و رشد اقتصادی، زندگی معنا می یابد و مردم به صلاح و رستگاری می رسند.»
🌀خداوند متعال ما رو در فهم درست و دقیق معارف اهلبیت علیهم السلام و پس از آن عمل به آنها موفق نماید. ان شاءالله
┄═✧1⃣9⃣✧═┄
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
جناب استاد #شریفی
خدا قوت ...عالی بود
اجرتون با حضرت امیر
علیه السلام
از همـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسگزاریم...
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
🇮🇷#عماریون_رهبریم
🕰ساعت:20/00
🔍☆◁#کنفرانس
📖☆◁#دستی به سمت #ذوالفقار
📖قسمت #اول
👤ارائه:#جناب استاد #بابایی
👤◁طرح سوال
🆔 @ilyan313
🆔 @ammareyon
☄#کپی برداری از #طراحی و#تنظیم کنفرانس ها بدون اجازه #جایز نیست
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام و ادب واحترام
خدمت
جناب استاد #بابایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁با#کنفــــرانس
📓☆◁#دستی بر #ذوالفقار
📓☆◁#قسمت اول
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بابایی
ضمن سپـاس فراوان
با جناب استاد و شما
گرامیان ولایی همراه
می شویم ....
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌗◁ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت ایام دهه بصیرت فاطمی با موضوع دستی بسمت ذوالفقار در خدمتتون هستیم
🕊به امید گرفتن انتقام سخت از قاتلین زهرا سلام الله علیها و فرزندان او از محسن تا قاسم علیهم السلام
─┅═༅1⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌓◁دقت در روایات ذکر شده، ما را نسبت به جایگاه حضرت زهرا سلام الله علیها آگاه میکند و تا حدودی شخصیت آن حضرت را برای ما تبیین مینماید
🕊و وقتی آن حضرت الگو و حجت بر ائمه علیه السلام به طریق اولی الگو و سرمشق و حجت بر ما نیز میباشد. بنابراین درس گرفتن از محضر ایشان برای ما ضروری است.
💬فاطمیه فرصت مغتنمی است که در آن میتوان علاوه بر تعظیم شعائر و عرض ارادت به محضر سیده نساء عالمین بی بی فاطمه زهرا سلام الله علیها و دیگر معصومین علیهم السلام که روش هنرمندانه زیستن را از حضرت زهرا سلام الله علیها آموخت.
─┅═༅2⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌗◁بر اساس فرمایشات ائمه علیه السلام، حضرت زهرا سلام الله علیها سرمشق ائمه علیه السلام و همه مؤمنان است. در توقیع شریفی که از ناحیه امام زمان عجل الله صادر شده، چنین آمده است: «وَ فِی ابْنَةِ رَسُولِ اللَّهِ ص لِی أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ؛ در دختر رسول خدا صلوات الله علیه برای من الگویی نیکو است.»
👤امام حسن عسکری علیه السلام حضرت فاطمه سلام الله علیها را به عنوان حجت الهی بر ائمه علیه السلام معرفی نموده و میفرماید: ««نََحْنُ حُجَجُ اللَّهِ عَلى خَلْقِهِ وَ جَدَّتُنا فاطِمَةُ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَیْنا؛ ما ائمّه حجت خدا بر مردم هستیم و مادرمان فاطمه سلام الله علیها حجت خدا بر ماست»
─┅═༅3⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌓◁در زندگی کوتاه آن حضرت، انواع حوادث و مشکلات و مصائب متعددی رخ داده و به نوعی تمام زندگی حضرت سلام الله علیها همراه با سختی مظلومیت بوده است.
🕊در سال پنجم بعثت فاطمه سلام الله علیها به دنیا آمد و آن زمان اوج اذیت و آزار مشرکین مکه نسبت به پیامبر صلوات الله علیه بود. فاطمه سلام الله علیها در شعب ابوطالب و در زمان محاصره اقتصادی دشمن، پنجساله بودند.
🌀در ده ساله ابتدای بعثت پیامبر صلوات الله علیه، مشرکین بیش از نود جنگ بر پیامبر تحمیل کردند. حضرت فاطمه سلام الله علیها دوری همسر و داغ بستگان را تحمل میکردند . حتی سختی پشتیبانی در جنگها را گاهی به دوش می کشیدند .
─┅═༅4⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌓◁ابن ابی الحدید معتزلی از واقدی نقل کرده که: در هنگام غزوه احد، فاطمه زهرا سلام الله علیها با گروهی از زنان مدینه از خانه خارج شد و به سوی کوه احد به راه افتادند. در این بین چشمش به چهره مجروح پدرش افتاد.
🕊پدر را در آغوش گرفت و خون از صورت مبارکش پاک کرد. سپس آبی فراهم نمود و خونهای چهره رسول خدا صلوات الله علیه را شست و شمشیر او را پاک کرد و آبی به دست آن حضرت داد که بیاشامد، ولی نشد.
🌀حتی در برخی از منابع آمده که حضرت زهرا سلام الله علیها به همراه ۱۳ از زنان دیگر مسلمانان، از ابتدا در این غزوه حضور یافتند و به رزمندگان نانوآب میرساندند و جراحاتشان را پانسمان مینمودند.
☄حضرت زهرا سلام الله علیها در سن پنجسالگی با مرگ مادرشان حضرت خدیجه روبرو میشود و در سن هجدهسالگی، مرگ پدر را تحمل کردند.
─┅═༅5⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌗◁حضرت زهرا سلام الله علیهاددر زمان حیات بابرکتش کارهای سنگین و طاقتفرسای خانه را انجام می داد. کارهایی از قبیل آسیاب کردن گندم، جارو و نظافت منزل، طبخ غذا، نگهداری از فرزندان خردسال، و ...
🕊سخت بودن غیبت پدر خانواده یکطرف، انجام کارهای منزل ازطرف دیگر، رسیدگی به امور فرزندان خردسال را هم اضافه کنید. تازه حضرت امیر وقتی برمیگشتند خستگی سفر و زخمها و جراحتهای احتمالی را هم در نظر بگیرید. یک زن تا چه حد باید سعهصدر و استقامت داشته باشد
🌀تا بتواند بین همه این کارها را جمع کند هم کانون زندگی خانوادگی را گرم نگه دارد و هم رابطه صحیح خود را با ولی و امام خود حفظ نماید.
─┅═༅6⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌓◁تفسیر همه مشکلات زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها را میتوان با این بخش از زیارتنامه آن حضرت تبیین نمود:
📖«یَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَکِ الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ بِهِ صَابِرَة؛ ای کسی که خداوند تو را آفرید و پیش از آفریدنت تو را امتحان کرد و تو را در آنچه امتحان کرد ثابت و صابر یافت.»
🕊حضرت فاطمه سلام الله علیها زمانی به ازدواج با امام علی علیه السلام پاسخ مثبت داد که علی علیه السلام هیچ سرمایهای نداشت و تنها دارایی او برای ازدواج، یک زره بود که آن هم صرف تهیه وسایل ضروری زندگی مشترکشان شد. سه روز پس از عروسی، پیامبر اسلام صلوات الله علیه به خانه فاطمه سلام الله علیها آمد و احوال او را جویا شد و از او پرسید:
🌀«شوهرت را چگونه یافتی؟» حضرت فاطمه فرمود: جمعی از زنان قریش نزد من آمدند و به من گفتند: رسول خدا تو را به ازدواج مردی تهیدست در آورده است. ولی «پدر جان! من شوهرم را بهترین شوهر یافتم»
─┅═༅7⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌗◁حضرت زهرا سلام الله علیها نه تنها خود بر مشکلات و سختیها صبر مینمود بلکه این صبر را به گونه به دیگران نیز منتقل می نمود.
👤امیرالمؤمنین علیه السلام دراینباره میفرماید: «وَ لَقَدْ کُنْتُ أَنْظُرُ إِلَیْهَا فَتَنْکَشِفُ عَنِّی الْهُمُومُ وَ الْأَحْزَان؛
🌀هرگاه به چهره فاطمه سلام الله علیها مینگریستم، تمام غم و اندوهم برطرف میشد.»
🕊حضرت فاطمه سلام الله علیها در زندگی مشترک به دشواریهای سختی مبتلا شد که اگر نبود مقاومت و ایستادگی او، و اگر نبود ظرفیت بالای روحی و تحمل فاطمه سلام الله علیها، ناگوارهای سختی برای او پدید می آمد.
─┅═༅8⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌗◁بعضی فکر میکنند بلا و مصیبت فقط برای بدهاست و آدمهای خوب نباید سختی و بلا ببینند . اتفاقا گاهی کاملا برعکس است . یعنی بعضی سختیها مخصوص خوبهاست و بدهای عالم چنین سختیهایی نمی بینند .
🕊در بعضي از روایات نقل شده است: بلا به اندازه ایمان است؛ هر کس ايمانش قویتر و محکمتر باشد، بلایش بیشتر است. پس اگر بلا و گرفتاريتان زیاد است، نگران نباشید. اين، نشانه زياد بودن ایمانتان است.
🌀در روایت ديگري امام صادق صلواتالله علیه فرمودند: «إِنَّ عَظِيمَ الْأَجْرِ لَمَعَ عَظِيمِ الْبَلَاءِ وَ مَا أَحَبَّ اللَّهُ قَوْماً إِلَّا ابْتَلَاهُم؛ مزد و پاداش فراوان با بلای زیاد توأم است و خدا هیچ مردمی را دوست نمیدارد، مگر آنکه آنها را مبتلا میکند.»
─┅═༅9⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌓◁حضرت داود علیه السلام از طرف خداوند متعال مأمور شد به طرف قومش بیاید و پیامی را به یک زن برساند. به سمت قومش آمد و سراغ خانه پیرزنی بنام خلاده دختر اوس را گرفت . آن خانه را به او نشان دادند دق الباب کرد صدایی از درون خانه آمد کیستی ؟ فرمود: داود هستم عرض کرد : بفرمایید. داخل شد . پیرزن که در پوست خود نمیگنجید و باورش نمیشد داود پیامبر خانه او را منور و متبرک ساخته منتظر سخنان آنحضرت است
👤حضرت داود فرمود از طرف خداوند متعال برایت پیامی دارم . عرض کرد : من کجا پیام خداوند متعال کجا؟ حضرت فرمود :خداوند مرا امر کرده که به تو بگویم شما از بهشتیان هستید و همنشین با من در بهشت هستی عرض کرد: من چه کردم که مستوجب چنین پاداشی شدم؟
👤حضرت فرمود: خودت بگو . خلاده که متحیر مانده بود ناگهان جرقه ای در ذهنش خورد
🌀عرض کرد فقط من در هیچ سختی و مشکلی شکایت نکردم حتی جزع نکردم که خدا آنرا برایم بردارد و همیشه با خود میگفتم در دل این سخی یک حکمتی از جانب خداست.
─┅═༅🔟༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌗◁امام صادق عليهالسلام در روايتی ميفرمايد: «لَوْ أَنَّ مُؤْمِناً فِي جَزِيرَةٍ مِنْ جَزَائِرِ الْبَحْرِ لَابْتَعَثَ اللَّهُ لَهُ مَنْ يُؤْذِيه»يعني اگر مؤمنی به تنهايي در جزیره دورافتادهاي زندگی کند، خدا کسی را به آن جزیره ميفرستد، تا اذیتش کند. چرا؟ چون مؤمن باید آزموده شود؛
🌀بر خلاف كافر كه خدا وسایل خوشیاش را در اين دنيا فراهم ميکند؛ اما بهرهمندي كافر از آنها در واقع عذاب املاء و استدراج است. خداوند در قرآن میفرماید:
📖إِنَّمَا يُرِيدُ اللّهُ لِيُعَذِّبَهُم بِهَا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَتَزْهَقَ أَنفُسُهُمْ وَهُمْ كَافِرُونَ
💬يعني خدا کفار را آرام، آرام به سوي عذاب میکشاند، تا عذابشان سختتر شود. در حاليكه خدا برای مؤمن گرفتاریهايي را پیش میآورد، تا به وسيله آنها او را بيازمايد و در نتيجه تحمل و صبر در مقابل آنها درجاتش عالیتر
─┅═༅1⃣1⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌓◁از همينرو حتی اگر مؤمن در جزیرهاي تنها باشد، خداوند كسي را براي آزار و اذيت او ميفرستد.
🌀بلا برای انسانهای خوب خدا باعث رشد و ترقی است . کمبودها و فقر نداری همه خوبان خدا موجب حرکت و بالا رفتن است .
دانه های تسبیح را ببین!چرا دانه ها به راحتی جابجا شده و پیش و پس می شوند؟
💬چون قسمتی از تسبیح خالی است،و چون خالی است به حرکت در آمده و پیش و جلو می روند و گرنه اگر همان قسمت هم پر از دانه بود به حتم قفل و بی حرکت می شدند.
☄می خواهم بگویم : نقص ها ، کمبود ها در زندگی زمینه ساز رشد و حرکت و تعالی آدم ها را رقم می زند.
─┅═༅1⃣2⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌗◁مادرها ، به وقتش بچه ها را از شیر می گیرند،ولی بچه ها مثل ابر بهار اشک می ریزند،مادرها اما هیچ اعتنایی نمی کنند،بیچاره بچه ها خبر ندارند که این مادر های مهربان می خواهند برابر شان سفره هایی از غذا پهن کنند.
🌀ای خوشا به حال آنها که گرفتن های خدا را از این دست بدانند.ای خوشا به احوال آنها که بدانند اگر خدا چیزی را از آدمی می گیرد، نمی گیرد جز انکه می خواهد بهتر و بیشترش را بدهد.
💬شاید یه نفر بپرسه خب چرا کافران در ناز و نعمتند ضمن این که خیلی ازشیعیان هم گنا ه میکنندو دنبال رشد و تقرب و این حرفها نیستند
─┅═༅1⃣3⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌓◁بزارید یه مثال بزنم اگر لکه ای روى لباس سفيد شما بیفتد ، صبر مىكنيد تا به منزل برويد و لباس خود را عوض كنيد. اگر لکه ای روى لباس سیاه شما بیفتد ، صبر مىكنيد تا آخر هفته با لباسهای دیگر آنرا میشویید و اگر لکه ای روى قالى زير پاى شما بریزد، آن را رها مىكنيد تا مثلًا شب عيد به قالى شويى ببريد.
🌀خداوند نيز با هركس به گونهاى رفتار مینمايد و بر اساس شفّافيّت يا تيرگى روحش، كيفر او را به تاخير مىاندازد.از آنجا كه خداوند اولياى خود را دوست دارد، لذا اگر خلافى كنند، فوراً آنان را با قهر خود مىگيرد تا متذكّر شوند
💬چنانكه خداوند در قرآن مىفرمايد:اگرپیامبر بر ما افترا بندد حتما دست راست او را گرفته و رگ قلبش را قطع مىكنيم «وَ لَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنا بَعْضَ الْأَقاوِيلِ لَأَخَذْنا مِنْهُ بِالْيَمِينِ ثُمَّ لَقَطَعْنا مِنْهُ الْوَتِين
🍃الحاقة: 44 الى 46
─┅═༅1⃣4⃣༅═┅─
─┅═༅🕊📓🕊༅═┅─
🌗◁و همچنين اگر مؤمنين خلافى كنند، چند روزى نمىگذرد مگر آنكه گوشمالى مىشوند. امّا اگر نااهلان خلاف كنند، خداوند به آنان مهلت ميدهد و هرگاه مهلت سرآمد، آنان را هلاك مىكند: «و جعلنا لمهلكهم مَوعداً» و اگر اميدى به اصلاحشان نباشد، خداوند حسابشان را تا قيامت به تأخير مىاندازد و به آنان مهلت میدهد تا پيمانه شان پر شود. «انّما نُملى لهم ليزدادوا اثماً
👤ازامام صادق علیه السلام كه می فرمایند :
اذا اراد الله بعبد خیراً عجل عقوبته فی الدنیا واذا اراد بعبد سوء امسك علیه ذنوبه حتی یوافی بها یوم القیامه
🌀هرگاه خدواند خوبی بنده ای را بخواهد درهمین دنیا كیفرش دهد وچون برای بنده ی بد بخواهد گناهانش را نگه دارد تا درروز قیامت كیفرببیند .
─┅═༅1⃣5⃣༅═┅─