هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
📖اين بحران، به خصوص پس از اعلان جنگ مسلحانه با نظام در 30 خرداد 1360 ، روز به روز حادترشد.جرياني كه به مبارزه با امپرياليسم و ترور مستشاران آمريكا در ايران افتخار می كرد، پس از خروج اجباري از ايران، منكر اين مسائل شد و سعي كرد چهره ي متفاوتي را از خود به غربي ها نشان دهد و خود را تنهاجايگزين و آلترناتيو جمهوري اسلامي معرفي كند.
┄┅═❁1⃣4⃣❁═┅┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
🌀رجوي تمام تشكيلات را به عراق منتقل كرد تا هم نيروهايش مسئله دار نشوند و هم بتواند نقش اساسي تري به نفع عراق در جنگ ميان دو كشور ايفا نمايد .
☄رسوايي همكاري با عراق و حمل ههاي متعدد و مكرر به ايران كه در نهايت آخرينِ آنها در عمليات مرصاد به شكست انجاميد، آبرو و وجهه اي براي اين جريان باقي نگذاشت و از اين رو گهگاه •با مظلوم نمايي •افرادي را براي جذب كمك و هوادار به كشورهاي مختلف مي فرستادند؛ ولي مركز اصلي عراق بود.
┄═❁1⃣5⃣❁═┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
📖از خرداد 1360 كه گروه رجوي مبارزه ي رويارويي خود را با نظام شروع كرد، بر اين باور بود كه در همان حركت هاي اولّيه •تظاهرات 30 خرداد °انفجار هفتم تير° انفجار نخست وزيري و...• نظام سرنگون مي شود.
🍁روند حوادث نشان داد كه اينگونه محاسبات غلط اندر غلط بوده است و از اين رو كارگردان تشكيلات ناچار شد همراه با رئيس جمهور خلع شده از ايران فرار كند.
🗯بقاياي هواداران و اعضا ماه ها دست به ترور كور مردم كوچه و بازار زدند و بدان حد تنزّل كردند كه حتي يك سيك هندي را به دليل عمامه ي مخصوصش• به گمان اينكه يك روحاني است، با گلوله به قتل رساندند!
┄═❁1⃣6⃣❁═┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
🌀حضور در فضاي باز اروپا رجوي را متوجه يك خطر عمده و تعيين كننده ساخت
☄در چنان فضايي،نيروهاي سازمان از دست خواهند رفت و از اين رو بايد چار هاي انديشيد.
🗯نتيجه اين شد كه دريافتند ادامه ي حيات سازمان فقط در
شرايط سربازخانه اي ممكن است.
🍂چنين بود كه باتوجه به سوابق ارتباط گسترده ي مجاهدين خلق با رژيم بعث •كه از سال 1349 آغاز شد و در 1351 كامل گرديد.•
┄┅═❁1⃣7⃣❁═┅┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
📖پس از اين شرايط، جمعي از اعضا كه عده اي از اسراي جنگ تحميلي نيز درميان آنها بودند •درمجموع قريب به دوهزار نفر• ضمن تماس با صليب سرخ به ايران بازگشتند و از آن فرقه جدا شدند.
☄طبق قراري كه آمريكايي ها گذاشته بودند، سران منافقين اجازه يافتند كه به كشورهاي ديگر بروند ولي شخص رجوي را براي حفاظت و نيز كنترل و بهره برداري احتمالي ابتدا در اردن مستقر كردند و پس از چندي او را به سوئيس انتقال دادند؛ البته زير نظر و تحت كنترل.
┄═❁1⃣8⃣❁═┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
📖انتخابات آزاد در ايران همواره چون گلوله ي خلاص براي اين گروه عمل كرده است. پس از دوم خرداد1376 كه مشاهده كردند جوانان ايران به هيچ جرياني در خارج از اين سرزمين اعتنايي نخواهند كرد،درصدد برآمدند تا دوباره بين ايران و عراق تنش ايجاد كنند و دراين ميان بتوانند دوباره در شرايط جنگ بين دو كشور، از آب گل آلود ماهي بگيرند.
🍁اين بود كه پس از سال ها كه به دنيا اعلام مي كردند كه مسالمت جو و ضد خشونت اند، اين ادعا را علناً زير پا گذاشته و با اعزام هسته هاي تروريستي به داخل ايران، به خمپاره افكني و بمب گذاري و ترور مجدد رو يآوردند.
┄═❁1⃣9⃣❁═┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
🌀آنچه از اين جريان برجاي ماند، حدود سه هزار و اندي نيروي چشم و گوش بسته و مسخ شده بودند كه پس از تخليه ي اردوگاه اشرف به اردوگاه ليبرتي در مكاني ديگر • نزديك بغداد• انتقال يافتند و درچند مرحله، همه ي افراد به آلباني فرستاده شدند.
☄اينان متأسفانه از هر هويتي تهي شد ه اند و جز سازمان و مسعود و مريم چيزي را در اين جهان میشناسند و نسبت به چيزي آگاهي ندارند.
┄┅═❁2⃣0⃣❁═┅┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
📖در حمله ي نخست آمريكا به عراق •درپي اشغال كويت• به اعتراف اسناد و مدارك به دست آمده پس از سقوط صدام، و نيز به شهادت رهبران كرد
🍁عراق و نيز شيعيان ساكن شهرهاي مقدس، مجاهدين خلق يا فرقه ي رجوي در كنار صدام به كشتار كردها و شيعيان مخالف در داخل عراق دست زدند
🗯و به همين دليل بود كه درجريان حمله ي بعدي آمريكا و متحدانش به عراق •كه منجر به سقوط صدام شد اردوگاه اشرف و ساير قرارگا ه هاي دراختيارِ فرقه ي رجوي بمباران و اشغال شد.
┄═❁2⃣1⃣❁═┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌍🍃༅═┅─
🌀شرايط اين مسخ شدگان حتي از پيروان داعش نيز اسف انگيزتر است.
☄تني چند از سرانشان ازجمله همسر رجوي براي دريوزه گي سياسي به اين و آن كشور مي روند و معمولاً در شرايط انزواي جمهوري اسلامي، مختصر ثمري عايدشان مي شود؛ ازقبيل حمايت چند سناتور و شهردار و مانند آن. در واقع برآنند كه بگويند هنوز وجود دارند ولي واقعيت اين است كه سازمان مجاهدين خلق ايران بيش از چهار دهه كه ازبين رفته است و چيزي ضعيف و رو به مرگ به نام فرقه ي رجوي از آنها به جاي مانده است.
┄═❁2⃣2⃣❁═┄
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🌼🍃༅═┅─
جناب استاد #بابایی
سپاس فراوان ..عالی
اجرکم عندالله
از همـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسگزاریم...
پایان قسمت اول
التماس دعای فرج
یا علی
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷#طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
🕰ساعت:20/00
🔍☆◁#کنفرانس
🇮🇷☆◁#ایران 1404
📖✍ارائه:#جناب استاد#بابایی
👤◁طرح سوال
🆔@ilyan313
─═༅𖣔🌺𖣔༅═─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
عرض سلام ودرود ودعا
خدمت
جناب استاد بابایی
وشما گرامیان ولایی
🔘طبق اطلاع رسانی انجام
شده با شما همراه هستیم
🔍☆◁با#کنفرانس
🇮🇷☆◁#ایران1404
👤باهـــــــمراهــــی
جناب استاد #بابایی
ضمن سپـاس فراوان
با جناب استاد وشما
گرامیان ولایی همراه
میشویم.......
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁با اتکال به قدرت لایزال الهی و در پرتو ایمان و عزم ملی و کوشش برنامه ریزی شده و مدبرانه ی جمعی و در مسیر تحقق آرمان ها و اصول قانون اساسی ، در چشم انداز بیست ساله، ایران کشوری است توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی، الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بین الملل.
─┅═༅1⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁چشمانداز یک سند بالا
دستی کلان است که تصویری واقعنگرانه مطلوب و مورد انتظار از آینده را ترسیم میکند.
📖✍از آنجا که سند چشمانداز در پی ترسیم یک فضای آرمانی است، تبدیل آن به یک عمل جامع و مجموعه انتظارات متقابل حاکمیت و مردم نیازمند طی مراحلی است که در نهایت، این مراحل به طراحی یک نقشهی راه منتهی شود.
─┅═༅2⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁در تهیه، تدوین و تصویب برنامه های توسعه و بودجه های سالیانه، این نکته مورد توجه قرار گیرد که شاخص های کمی کلان آن ها از قبیل نرخ سرمایه گذاری، درآمد سرانه، تولید ناخالص ملی، نرخ اشتغال و تورم، کاهش فاصله ی درآمد میان دهک های بالا و پایین جامعه، رشد فرهنگ و آموزش و پژوهش و توانایی های دفاعی و امنیتی، باید متناسب با سیاست های توسعه و اهداف و الزامات چشم انداز، تنظیم و تعیین گردد و این سیاست ها و هدف ها به صورت کامل مراعات شود.
─┅═༅3⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁نقشهی راه باید واجد سه محور اساسی باشد که عبارتند از:
☄(1)یک مسیر ارتباطی دو سویه بین سلسلهای از حاکمیت تا مردم
☄(2)ترجمان سند به شاخصها و سازوکار سنجش شاخصها به گونهای که عرصهی عملکرد را بتوان تا متن سند رصد کرد و تحقق اجزای سند را سنجید
☄(3)یک نظام جامع تقسیم وظایف برای تحقق سند برای تمامی مکلفین
─┅═༅4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁در فرایند ترجمان چشمانداز به یک نقشهی راه، شاخصسازی یک عامل حیاتی موفقیت است.
📖✍آنچه مهم است اینکه سند چشمانداز در نهایت باید تبدیل به برنامهی اقدام برای همگان شود، به گونهای که تکلیف آحاد حقیقی و حقوقی جامعه در دورهی زمانی چشمانداز به خوبی از آن برآمده باشد.
─┅═༅5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁اگر سند چشمانداز نتواند در عرصهی عمل تحقق یابد در واقع فاقد ارزش کارکردی خواهد بود. تحقق اهداف چشمانداز نیازمند طی یک فرایند صحیح است.
📖✍باید ضمن اهتمام به طراحی، اجرا و کنترل، با فرایندی صحیح و عادلانه، نتایج حاصل از چشمانداز نیز به صورت مستمر رصد شود. یعنی فرایندگرایی و نتیجهگرایی توأم، لازمهی تحقق چشمانداز است.
🌀فرایند فوق در بخش دولتی در نهایت مجموعهای از قوانین شکلدهندهی رفتار را پدید خواهد آورد که ضمن فرهنگسازی، چشمانداز را هدف اساسی و اولویت اول تمامی جوارح و ارکان حکومت خواهد کرد.
─┅═༅6⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁تصمیمات اتخاذ شده در دولتها همواره با پیچیدگی بسیار همراه است و حضور در این عرصه هنر و علم تدوین، اجرا و ارزیابی تصمیمات، وظیفهای چندگانه است که مجموعه را قادر میسازد تا به هدفهای بلندمدت خود دست یابد.
📖✍ در این میان تنظیم اسناد راهبردی دارای اهمیت بسیار بالایی است. در رأس این اسناد راهبردی، چشمانداز قرار دارد.
🌀یک چشمانداز قوی، چهارچوب فکری مشترکی را برای همه فراهم میکند تا تصویر یکسانی از آنچه در آینده میخواهیم برسیم به وجود آید.
─┅═༅7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁باید توجه داشت که برنامهریزی راهبردی زمانی باارزش است که به تصمیمگیرندگان کمک کند تا به صورت بلندمدت و چندبعدی فکر و عمل کنند.
📖✍یعنی آثار و تبعات رفتارهای خود را در بلندمدت و در ابعاد مختلف مورد ملاحظه قرار دهند. برای مثال یک تصمیم اقتصادی ممکن است پیامدهای اجتماعی و سیاسی در پی داشته باشد.
─┅═༅8⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁از سال ۱۳۷۸ در دبیرخانهی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای همسوسازی سیاستهای کلی، ضرورت ترسیم و تبیین یک افق روشن در آیندهی ایران مشخص شد
📖✍و لذا تا مدتها مطالعات و مباحث تحت عنوان «افق آیندهی ایران اسلامی» ادامه یافت.
🌀در سال ۱۳۸۰ مفهوم چشمانداز به جای افق آینده مورد تأکید قرار گرفت.
─┅═༅9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁چشمانداز جمهوری اسلامی ایران یک فضای آرمانی است که نظام «میتواند» و «باید» در چهارچوب زمانی ۲۰ سال محقق سازد.
📖✍«میتواند» یعنی اینکه چشمانداز «واقعنگرانه» و «تحققپذیر» است، البته تحقق آن با یک تلاش معمول ممکن نیست، بلکه همت و کار مضاعف میطلبد و چالشی است.
🌀«باید» یعنی اینکه رسیدن به چشمانداز نقش حیاتی دارد و نرسیدن به آن حیات نظام را به مخاطره میاندازد.
─┅═༅🔟༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁میتواند یعنی اینکه چشمانداز «واقعنگرانه» و «تحققپذیر» است، البته تحقق آن با یک تلاش معمول ممکن نیست، بلکه یک همت و کار مضاعف میطلبد و به عبارتی چالشی است.
📖✍اهداف و آرمانهای چالشی توان و انگیزه ایجاد میکند. اگر هدفی بسیار سهلالوصول و یا غیرممکن باشد برانگیزاننده نخواهد بود. بلکه یک سطح خاص از هدف لازم است ترسیم شود که ایجاد انگیزه نماید.
─┅═༅1⃣1⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
🇮🇷◁از سال ۱۳۸۰ که دستور تهیهی سند چشمانداز از سوی رهبر معظم انقلاب به مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد، معظمله همواره در فرصتهای مختلف به اهمیت سند چشمانداز و ضرورت اهتمام همگانی به آن پرداختهاند
📖✍ سند چشمانداز به عنوان برنامهی کلان ۲۰ ساله، سندی فرادولتی و محصول کار متراکم و صحیح کارشناسی است و باید به عنوان یک میثاق در همهی قانونگذاریها، برنامهریزیها و فعالیتها مورد توجه کامل قرار گیرد و هر برنامه و فعالیتی که در جهت سند چشمانداز نیست، اصلاح شود.
─┅═༅1⃣2⃣༅═┅─