شاید سالها زمان بُگذرد تا ماهیت نظام بانکی و ابعاد سبک کنونی بانکداری، شناخته شود. هنوز اکثریت قریب به اتفاق عامه مردم و حتی نخبگان جامعه گمان میکنند بانک نهاد «واسطه وجوه» میباشد و سبک یا عملکرد آن به ربوی و بدون ربا تقسیمبندی میشود. عدم فهم این حقیقت بسیار مهم که بانکداری، «رباخواری سازمانیافته» است و سبک امروز آن «خلق پول از هیچ» میباشد، موجب شده تا اهمیت موضوع بانکداری نیز ناشناخته باقی بماند.
هدایت شده از Mohammad Goleij
۱. هر یک از اشخاص حقیقی و حقوقی حق دارند نزد بانک مرکزی حساب داشته باشند.(تشخیص گستره اشخاص مجاز به افتتاح حساب را قانون معین میکند)
۲. اعدادی که در حسابهای بانکی است باید به یکباره در حسابهای بانک مرکزی درنظرگرفته شوند. پس از آن بانکها میتوانند در قالب جدید به سایرین بدهکار باشند.
۳. هرگونه پرداخت از سمت بانک به سایرین یا بلعکس باید با پول بانک مرکزی انجام شود و نه بدهی بانک یا نهاد دیگر.(مثلاً اگر قرار است بانک وامی را پرداخت کند، مبلغ از حسابش جابهجا شده و به حساب متقاضی وام واریز میشود. یا مثلاً اگر قرار است به افراد بهره داده شود، نباید به حجم بدهی بانک چیزی بیفزاید بلکه بایستی به حساب نزد بانک مرکزی همان افراد، مبلغ واریز گردد)
۴. افراد دیگر نمیتوانند سپردههای بانکی را بین حسابها جابهجا کنند مگر اینکه ابتدا آن را نقد کرده و سپس در ازای تحویل سپرده بانکی، مبلغ را به حساب بانک مرکزی بانک مدنظر انتقال دهند.
۵. حسابهای بانک مرکزی فاقد بهره خواهند بود و مردم به منظور نگهداری پول و پرداختها از آن استفاده میکنند.
۶. ممنوعیت خلق پول توسط بانک مرکزی مگر در چارچوب قانون.(به عنوان نمونه، دیگر بانکها دچار اضافه برداشت نمیشوند)
۷. مجلس قانونی را تصویب میکند تا هم سقف خلق پول برای هر سال مشخص شود و هم در بودجه هر سال بیاید. که بدین ترتیب در چارچوب تصویب بودجه دولت، در خصوص مقدار پولی که در آن سال باید انتشار پیدا کند و نحوه توزیع آن تصمیمگیری میشود.
🔻پینوشت: به امید روزی که ملی شدن پول کشور را جشن بگیریم.
@aboo_jafar :نگارنده
هدایت شده از ایلیا
⚡معرفت و آمادگی و انگیزه جوان امروز از گذشته بیشتر است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار جمعی از مسئولان نظام و قشرهای مختلف مردم:
🔸️ جوانهای امروز ما انگیزه و معرفت و آمادگیشان از قبل بیشتر است. اینکه جوانان را خطاب میکنم برای همین است.
🔹️ جوانها امروز آمادهی حرکت در جبهههای مختلفی هستند. مجاهدت فقط به معنای تفنگ دست گرفتن نیست. ما معمولا با هیچکس جنگ نمیکنیم تا حمله نکند، اما در جبهههای دیگر مثل جبهههای علم، اخلاق و سبک زندگی، پیشرفت و حرکت میکنیم.
🔸️ در مسائل اقتصادی، در جبههی فرهنگی، در حرکتهای سیاسی، همه علیالخصوص جوانان باید فعال باشند.
👈 و فردا متعلق به جوانهای مؤمن و پرانگیزهای است که با ارادهی قاطع و ابتکار میتوانند این کشور را به اوج اعتلا برسانند. ۹۸/۱/۱۴
هدایت شده از ایلیا
41.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مستند فریب (فصل اول)
♦️پشت پرده درگیری سران فتنه با نظام در فتنه 88 که در هیچ جای دیگر ندیدید.
💢حمله روحانی به رهبری و مسخره کردن وی در سال 96
هدایت شده از ایلیا
❥✺ ﷽ ✺❥
دیده تویی، نظر تویی، خانه تویی، سفر تویی
مالک این مُلک تویی، عاشق دلداه منم
شاه به شهر دل تویی؛ در ره عشق خطر تویی
خورشید منظومه تویی، ویران بیخانه منم
خوان کریمانه تویی ای شه پر جود و کرم
نیک نما به من نظر، گدای این خانه منم
🌹تقدیم به محبوب موعود (عج)
🌻مَتَى نُغَادِيكَ وَ نُرَاوِحُكَ فَنَقِرَّ عَيْن
چه زمان با تو صبح و شام میکنيم، تا ديده از اين كار روشن كنيم
▫فرازی از دعای ندبه
@ammareyon
@tmersad313_amariyon
┅┅❅ ❥❈❥❅┅┅
🇮🇷اتحادیه عماریون🇮🇷
هدایت شده از ایلیا
❥✺ ﷽ ✺❥
🗯پیام سردار سلیمانی درباره سیل زدگان:
🔹 وظیفه میدانیم سایر امکانات، ظرفیتها و تجارب موجود از جمله در موکبهای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی را با هماهنگی و همراهی مجموعههای مسئول فعال و در صحنه؛ ساماندهی و با گسیل و استقرار آن از هفته آینده و به مدت یک ماه در مناطق در معرض سیل و تا هنگام عادی شدن وضعیت، به کمک مردم شهرهای پلدختر، سوسنگرد، بستان و دیگر نقاط بشتابیم.
🆔 @ammareyon
🆔 @tmersad313_amariyon
┅┅❅ ❥❈❥❅┅┅
🇮🇷اتحادیه عماریون🇮🇷
هدایت شده از ایلیا
❥✺ ﷽ ✺❥
⏰ساعت:22/00
📆تاریخ:98/01/16
📚موضوع:(مدیریت سیلاب ها)
🕹ارائه:جناب دکتر حسین پور
📌اجرا:هم اندیشی اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3394437131C81e49b0fa3
┅❅❥❈❥❅┅
🇮🇷اتحادیه عماریون🇮🇷
هدایت شده از ایلیا
🗯🗯🗯🗯🗯🗯🗯🗯🗯
✺ ﷽ ✺
ضمن عرض سلام ودرود ودعـــا
خدمت "جناب دکتر حسیـــن پور"
وشما دوستان گروه های ولایی
🔮با کنفـــــرانس:
(مـــــــدیریت سیلاب ها )
با "جناب دکتـــر حسیـــــن پور "
وشما گرامیان همراه خواهیم شد ...
" جنــــاب دکتــــــر"
ضمن سپـــــاس فراوان
لطفا در صورت حضور
شروع بفرمائید ..
🗯🗯🗯🗯🗯
کارشناسان معتقدن بخش مهمی ازآنچه امروزه بهعنوان آسیبهای ناشی از سیل مشاهده میکنیم، ناشی از عملکرد و روند تخریبی در اکوسیستمهای آبی و خشکی پیرامونی ما و به دلیل عدم توجه و آگاهی نسبت به محیطزیست و وظایف توأم مردم و مسئولان در قبال آن است.
موضوع رخداد سیل در محیط شهری و پیرامونی و نواحی روستایی و عرصههای طبیعی از زوایای مختلف قابلبررسی است؛ خصوصاً به دلیل رخداد این موضوع بهطور همزمان در مناطق شمالی، جنوبی و غربی کشور، با اکوسیستمهای متفاوت و ساختار زمینشناسی مختلف؛ اما بهطورکلی آسیب و تخریب جنگلها در نواحی با پوشش جنگلی وعدم توجه کافی به مراتع و عرصههای طبیعی سایر مناطق علاوه بر کاهش نرخ نفوذ آب به منابع زیرزمینی و کنترل روند بارش، تشدید اثرات این پدیده را به همراه داشته است.
1
همچنین تغییر اکوسیستم پیرامونی مناطق مسکونی و شهرها که همراه با تضعیف ترکیب گیاهی و تغییر کاربری زمینهای دارای پوشش سبز یا ساختارهای زمینشناسی کاهشدهنده اثرات سیل، بدون توجه به اثرات زیستمحیطی آن بوده نیز موجب افزایش دامنه آسیب سیلابهای اخیر شده است.
در این میان از نقش تغییرات انسانساخت در اکوسیستم طبیعی و عدم وجود یا توجه کم به پیوستهای زیستمحیطی لازم برای اجرای آنها ازجمله سازههای عمرانی در اطراف و داخل شهرها هم نمیتوان گذشت.
2
🔺فقدان مدیریت روان آبهای سطحی در مناطق شهری
بنابرآنچه که تاکنون مشاهدهشده بخشی از خسارتهای ناشی از اثرات این سیلابها در داخل محدوده و حریم شهرها به علت نبود سیستم طراحیشده و علمی کنترل جمعآوری و انتقال روان آبهای سطحی و قسمتی دیگر ناشی از تجاوز به حریم آبراهههای طبیعی و عدم رعایت این حریم در بافت شهری است. در برخی از مناطق هم نبود سیستم جمعآوری و انتقال رواناب سطحی و همچنین کارآمد نبودن سیستم جمعآوری و انتقال فاضلاب موجب نشت فاضلاب به مناطق مسکونی و ایجاد مشکلات مضاعف شده است که هر دو این موارد لزوم تجدیدنظر در برنامهریزی در بخش توسعه شهری را نمایان میسازد.
3
کارشناسان حوزه محیطزیست افزوند: شرایط به وجود آمده ناشی از نزولات جوی و سیلهای اخیر که در نقاط مختلف کشور رخداده سبب شده اظهارنظرهای متفاوتی در این خصوص صورت گیرد. در این میان برخی سدهای احداثشده را عامل نجاتبخش در برابر حجم بارشهای اخیر دانسته و در مقابل عدهای دیگر، عدم جاری شدن حجم اصلی بارشها در آبراهههای طبیعی را موجب افزایش سطح رسوبات در بستر موجود و کاهش محیط عبور آب همچنین مانعی جهت جلوگیری از تکمیل چرخه طبیعی آب و طبیعت میدانند.
اگرچه نزولات جوی فصلی یک پدیده کاملاً قابلکنترل نیست اما بیتردید میتوان در جهت مدیریت بهتر آن گامهای عملیتری برداشت. بهنحویکه از زمان بارش برای آن برنامه داشته و پیشبینیهای لازم برای دورههای بازگشت را داشت.
4