آمد ربیع ، فصل شکـُفتن رها شدن
با رویش گـــل نبوی هم صدا شدن
فصل شکـوفه های امامت شکفتن است
از پیله ی تواتر خاکــــی جدا شدن
در سایه سارباغ نبوت نشــــستن و
با کاروان دلشــــــــدگان آشنا شدن
فصل برون نمودن هر کینه ازدل است
هنگام آشنایی دل ، با خــــــداشدن
آری ربیع موسم باران رحـمت است
از ابر رحمتش گل تکبیر وا شدن
با بلبلان نغمه سرای بهشت گـــو:
وقت سرودن است و به گل مبتلا شدن
همراه نور بوی بهشت خـداست با
ماه ربیع آمدن و، همــــــــنوا شدن
انتشار نخستینبار
بیانات منتشرنشده ی رهبر انقلاب درباره امام رضا(ع) / در جمع اعضای بیت رهبری🔺
👇👇👇
♨️سوال:
🔰بالاترين درجه در بهشت چيست؟!
✍️پاسخ:
🔰از حضرت رسول (ص) روايت شده كه «بهشت را صد درجه است و ميان هر درجه با درجه ديگر به مقدار فاصله آسمان است با زمين، بالاترين درجه آن فردوس است كه چهار رود بزرگ بهشت از آن مى جوشد و هرگاه از خداوند مسئلت و حاجتى داشتيد فردوس را از حضرتش درخواست نمائيد.(مجمع البيان)
اميرالمؤمنين (ع) در وصف بهشت چنين مى فرمايد : درجاتى است كه هر يك بر ديگرى برترى خاص خود را دارد و جايگاههائى كه با يكديگر متغايرند، نعمتهايش پايان نپذيرد و ساكنان آن هرگز از آن كوچ نكنند، جاويدانند كه براى هميشه در عنفوان جوانى در آن بزيند، وطن گزينان كه هيچگاه نوميدى نداشته باشند.(1)
قرآن کريم مي فرمايد: «اِنّ الذين ءامنوا و عملو الصالحات كانت لهم جنّات الفردوس نزلا؛(2) امّا كساني كه ايمان آوردند و عمل صالح انجام دادند، باغهاي فردوس نيز منزل گاهشان است.»
از احاديث استفاده ميشود كه فردوس بخشي از بهشت و برترين و بالاترين جايگاه آن است كه در اين بخش پيامبر اكرم، امامان و برخي پيروان راستين آنان مانند ابوذر و سلمان و... ساكن هستند.
در روايتي از پيامبر اكرم آمده است: «هنگامي كه از خداوند متعال تقاضا ميكنيد، فردوس را تقاضا كنيد كه وسط بهشت، و قسمت اعلي و برتر آن است و بر فراز آن عرش خدا است و از فردوس نهرهاي بهشتي سرچشمه ميگيرد.»(3)
در حديث ديگري از حضرت علي ـ عليه السّلام ـ چنين ميخوانيم: «براي هر چيزي محل اعلايي است و محل اعلاي بهشت فردوس است و آن براي محمد و آل محمد است.»(4)
پی نوشت:
1- بحار الانوار، علامه مجلسي، موسسه الوفاء،ج 8ص162
2- كهف، 107.
3- پيام قرآن، آيت الله مكارم شيرازي، ج 6، ص 351، به نقل از روح المعاني، ج 16، ص 47.
4- بحار الانوار، علامه مجلسي،ج 24، ص 269،
🔵ارسال سوالات از همین طریق
بسم الله الرحمن الرحیم
امام رضا عليه السّلام فرمودند:
رَحِمَ اللّه ُ عَبْدا اَحيا اَمْرَنا ... يَتَعَلَّمُ عُلومَنا وَ يُعَلِّمُهَا النّاسَ ، فَاِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِموا مَحاسِنَ كَلامِنا لاَتَّبَعونا.
رحمت خدا بر بنده اى را كه امر ما را زنده كند. دانش هاى ما را فرا گيرد و به مردم بياموزد. اگر مردم زيبايى هاى سخنان ما را مى دانستند، از ما پيروى مى كردند.
معانى الأخبار ، ص ۱۸۰، ح۱
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عليکم
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم🌺
صبح روز یکشنبه بر همه دوستان عزیز به خیرو سلامت
ذکر روز
🌸یا ذالجلال و الاکرام🌸
🍀سخنی از العبد صالح ایت الله بهجت
ﺍﮔﺮ ﺑﺎﺏ ﺩﺭﻭﻍ ﻭ ﻏﯿﺒﺖ ﺑﺎﺯ ﺷﻮﺩ، ﻋﺼﯿﺎﻥ ﻭ ﻃﻐﯿﺎﻥ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﯿﭻ ﺣﺪﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ. 🍀
*چگونه نام کشورمان ایران شد؟*
هشتاد و سه سال از نام گذاری ایران می گذرد.
در فروردین سال ۱۳۱۴ خورشیدی طبق بخشنامه ی وزارت امور خارجه و تقاضای دولت وقت، نام رسمی ایران ( به جای پرس ، پرشیا و غیره ) برای کشور ما انتخاب شد.
در مغرب زمین از قرون وسطی، ایران به نام هایی از قبیل : پرس ( فرانسوی ) ،
پرشیا ( انگلیسی ) ،
پرسیس ( یونانی ) نامیده شده است .
اسمی که امروز *" ایران "* گفته می شود، بیش از ۶۰۰ سال پیش *" اِران " Eran* تلفظ می شد .
سعید نفیسی در دی ماه ۱۳۱۳ نام " ایران " را به جای " پرشیا " پیشنهاد کرد .
این نامگذاری در آغاز مخالفانی نیز داشت و بر این باور بودند که در " پرشیا " فرهنگ و تمدنی نهفته است که نمی توان آن را حذف کرد و شناخته شده و بین المللی نیز است؛ اما حامیان نامگذاری ایران، اعتقاد داشتند که واژه ی ایران بسیار کهن است و بر اقتدار سیاسی کشور می افزاید .
واژه ی" ایران " بسیار کهن و قبل از آمدن آریایی ها به سرزمین مان اطلاق می شد و نامی تازه و ساخته و پرداخته نیست .
پروفسور آرتور اپهام پوپ، ایران شناس مشهور امریکایی در کتاب " شاهکارهای هنر ایران " که در سال ۱۳۳۸ توسط دکتر پرویز خانلری به زبان فارسی ترجمه شده است، می نویسد : « کلمه ایران به فلات و توابع جغرافیایی آن حتی در هزاره پیش از آمدن آریاییان نیز اطلاق می شود »
واژه " ایران " از دو قسمت ترکیب شده است؛
قسمت اول *ایر* به معنی اصیل، نجیب، آزاده و شریف است.
قسمت دوم به معنی سرزمین یا جا و مکان است .
در شاهنامه فردوسی بارها کلمه ی " ایران " به کار رفته است.
ده ها بار ترکیباتی نظیر : بزرگان ایران، بر و بوم ایران، ایران و توران، ایران و روم، ایران زمین، شهر ایران ، ایران و انیران و نیز بیش از ۳۵۰ بار " ایرانی و ایرانیان " .
معنی واژه " ایران " *سرزمین آزادگان* است .
فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان( ایرانیان ) چنین می سراید :
تو با دشمن اَر خوب گفتی رواست
از آزادگان خوب گفتن سزاست
دکتر محمد معین، ادیب و سخنور نامی ایران، در خصوص ریشه ی واژه ایران می نویسد :
« اصل و ریشه Arya هر چه باشد ، این قدر واضح است که این کلمه به تداعی معانی بسیار را به خاطر می آورد . مللی که متعلق به بخش خاوری هند و اروپاییان بودند ، خود را بدین نام مفتخر می دانستند .
آرین Aryan از واژه آریا Arya مشتق است. اجداد مشترک ملل هند و ایران خود را بدان نام معرفی می کردند . واژه ایران ، خود از همین ریشه آمده است »
دکتر بهرام فره وشی، ایران شناس و استاد پیشین دانشگاه تهران، در خصوص ریشه واژه ایران می نویسد :
« ایران در زبان اوستایی به صورت ائیریه Airya و در زبان فارسی باستان اریه Ariya آمده است .
در اوستا هم نام قومی ایرانی به معنی شریف و نجیب و اصیل است.
این واژه در زبان ایرلندی کهن هم به همین معنی است . قسمت اول کلمه ایرلند Ir – Land به معنی نجیب و شریف و قسمت دوم آن به معنی سرزمین است . ایرلند به معنی سرزمین نجیبان است »
عزیزان مطلع باشید یک داستان با صدای شخصی که خود را هتلدار درمشهد معرفی میکند درشبکه های اجتماعی پخش شده که شخص مدعی خواب نما شدن و اجازه دادن به یک فرد سگ باز در هتل 5 ستاره ایشان ودرنهایت هدایت یافتن ان جوان میباشد. این داستان 100% در 100% دروغ می باشد و توسط یکی از اعضای فرقه بهائیت (شاخه وفا) در اسرائیل(عضو شبکه انجمن حمایت حیوانات در ایران) داستان سرائی شده است.
در این داستان سرائی، شخص هتلدار و مکان آن در مشهد مقدس مشخص نیست و شبکه بهائیت (وفا)، هدفش اینست که با تحریک احساسات مردم دیگر اگر درهتل یارستورانی سگ آوردند اعتراض نکنید. قبلا توسط اعضای گروه وفا ، با نام حمایت از حیوانات طی مراسمی به نام خاکسپری نوازد شان ،یک سگ را در یک مسجد انجام دادند.
متاسفانه بازار این مطالب و به نام حمایت از حیوانات (سگ و گربه) توسط شبکه دو هزار نفره بهائیون وفا(انجمن حمایت از حیوانات)، که در ایران و کانادا و مرکزشان در حیفا (اسرائیل) می باشد،داغ است وهر روز به طریقی با خرافات ، ریشه اعتقادات مردم مسلمانان را میزنند.
زمانه زمانه ی غریبی است.
بارها و بارها توسط دوستان و اساتید اعلام گردیده تا از صحت و سقم مطلبی اطمینان حاصل نکرده اید از انتشار آن بپرهیزید اما گویا اینکار به نوعی عادت مبدل گشته و برخی حتی نخوانده مطالب را انتشار میدهند.
بیاییم از این پس قراری با خودمان بگذاریم و هر مطلبی که بدستمان رسید بی جهت برای دیگران ارسال نکنیم.حتی اگر راست باشد