📌متن شبهه👇 #1966
ببخشید من مرجع تقلید ندارم
میشه بگید اگه نداشته باشم خداوند اعمال من و قبول میکنه؟
و بهم بگید چرا مرجع تقلید باید داشته باشم
اخه خودم عقل دارم
📌 *پاسخ به شبهه*👇
"تقلید" واژه ای است که در ادبیات و عرف امروزی ما، معنای ناپسندی به خود گرفته اما حقیقت این است که بسیاری از امورات زندگی ما بر اساس تقلید است.
"رجوع به متخصص" که در اصطلاح فقهی از آن با عنوان "تقلید" یاد می شود، روشی برای یادگیری است که مبنای عقلائی دارد. به بیانی ساده یعنی اینکه انسان های عاقل در هر دوران و در هر مکانی، در مسائلی که علم و آگاهی آن را ندارند، به فرد متخصص رجوع می کنند.
شخصی که با عقل و بینش خود به این نتیجه رسید که خدایی وجود دارد، اطاعت آن خدا لازم است، آن خدا پیامبرانی فرستاده، توسط آخرین پیامبرش کتابی نازل کرده و خداوند دستورات خود را با زبان آن پیامبر و الفاظ آن کتاب[قرآن کریم] اعلام کرده است، باید بفهمد که آن دستورات دقیقا چیست تا بر طبق آن عمل کرده و رضایت خداوند را کسب کند.
برای اینکه این شخص بتواند دستورات خدا را یاد بگیرد، باید به قرآن کریم و سخنان پیامبر و جانشینانش مراجعه کند.
فهم او باید آنقدر معتبر باشد که اگر روز قیامت خدا به او گفت چرا نماز صبح را دو رکعت خواندی بتواند با دلیل محکم پاسخ بدهد. به عبارت دیگر باید نسبت به آن احکام آگاهی کامل و یقینی داشته باشد.
فهم و استخراج صحیح و کامل احکام الهی از متن قرآن و کلام پیامبر و اهل بیت علیهم السلام، نیازمند دانش های جنبی مختلفی است.
مانند قواعد و معانی زبان عربی، اصول محاوره و اصول عقلائی، اصول عملی، علم شناسایی راویان احادیث، علم شناسایی محتوای احادیث، راه حل تعارضات آیات و احادیث و ...
یادگیری این دانش ها وقت بسیاری از انسان می گیرد.
افرادی هستند که عمر خود را وقف یادگیری این دانشها و در نتیجه استنباط احکام الهی می کنند. به این افراد مجتهد می گویند.
اگر افراد مورد اعتمادی شهادت بدهند که یک مجتهدی، با تقواست، عادل است، علم او از دیگر مجتهد ها بیشتر است، عاقل و بالغ است و ...، آنگاه می توانیم به علم و تخصص آن مجتهد اعتماد کنیم و از دانش آنها استفاده می کنیم.
از او یاد میگیریم که چطور نماز بخوانیم و روزه بگیریم، چطور معامله کنیم، چگونه خمس و زکات بدهیم و ... .
در روز قیامت هم اگر خداوند پرسیدند که چرا نماز صبح را دو رکعت خواندی، می توانیم بگوییم به علم و دانش عالم ترین و با تقواترین مجتهدان اعتماد کردیم.
این خلاصه ای از چگونگی تقلید است که با عقل انسان هم سازگار است.
اما آیا بدون تقلید هم می توان عمل کرد؟ بله اگر انسان بتواند همان دانشهای لازم را کسب کند و با استفاده از آن دانش ها، احکام الهی را به نحو صحیح و متقن از قرآن و حدیث استنباط کند، یعنی در واقع خودش مجتهد بشود می تواند بر اساس علم خود عمل کند نه تقلید.
اما اگر بخواهد بدون اینکه مجتهد شود و یا اینکه از مجتهدی تقلید کند، به احکام دینی عمل کند، دلیل معتبری برای درستی اعمالی که انجام داده است ندارد.
از او سوال می شود که چرا نماز صبح خواندی و چرا دو رکعت خواندی؟ چه پاسخی می دهد؟ اگر بگوید از پدرم یاد گرفتم، باز سوال می شود که پدرت از چه کسی آموخت و از کجا معلوم که پدرت درست یاد گرفته باشد!؟
به هر حال، خداوند از ما یک دلیل معتبر می خواهد و به نظر می رسد راه تقلید، معتبر ترین دلیل درستی اعمال است، زمانی که انسان نتواند خودش به مقام اجتهاد برسد.
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
📌متن شبهه👇 #1967
فضیل از امام صادق علیه السلام نقل میکند:
از امام صادق علیه السلام پرسیدم: 《چیزی است که مردم میگویند وآن اینکه بیشتر اهل جهنم را زنان تشکیل میدهند.》.حضرت فرمودند: چگونه چنین چیزی ممکن است درحالی که هر مرد مومن در آخرت هزار زن[مومن] از زنانِ دنیا را به عقد خود در می آورد.
منبع: محمدبن علی بن بابویه قمی(صدوق)، من لایحضره الفقیه، ج۳، ص۴۶۸
طبق این حدیث از امام صادق علیه السلام آیا واقعا مردان در آخرت هزارتا زن دارند؟!!!!
یعنی یه جورایی حرمسرا هست دیگه....!!!!!
📌پاسخ به شبهه👇
💟 بسم الله الرّحمن الرّحیم
1️⃣ بهشت و شرایط زندگی در آنجا کاملا نسبت به دنیا متفاوت است، که البته ما درک درست و دقیقی از روش زندگی و نعمتهای بهشتی نداریم.
شناخت ما در حد مطالبی است که در آیات و احادیث آمده است، که البته گفته می شود آنها هم مطالبی را که بیان کرده اند، بیشتر برای تقریب به ذهن است و ما نعمتهای بهشتی را نمی توانیم درک کنیم.
2️⃣ به نظر می رسد در بهشت احتمالا محدودیت خاصی در ازدواج با زنان دنیائی یا حوریان بهشتی وجود نداشته باشد، مگر میزان انجام اعمال صالح و ترک گناه انسان، چون نعمتهای بهشت نتیجه و تجسم اعمال انسان هستند.
3️⃣ اما ذکر عدد هزار در این روایت شاید برای مبالغه و بیان کثرت باشد، یعنی یک مرد بهشتی می تواند همسران متعددی داشته باشد.
4️⃣ حرم سراهایی که پادشاهان در این دنیا درست می کردند، برای هوس رانی و شهوت رانی بوده است، اما وقتی انسان از دنیا رفت وارد دنیای جدیدی می شود که دیگر بحث گناه و دنیا گرایی و هوس رانی و آثار زشت آنها مطرح نیست، بلکه تنها بهشت است و رضایت خداوند و نعمتهای بهشتی.
5️⃣ در بهشت هر چه انسان بخواهد برایش فورا آماده می شود(فصلت/۳۱)، چون ممکن است کسی همسران متعددی را بخواهد پس طبیعتا برای فراهم می شود، اما در برخی روایت آمده مومنین(شاید بسیاری از آنها) همسران دنیایی خود را که اکنون از حوریان بهشتی زیباتر شده اند ترجیح می دهند.
https://fa.shafaqna.com/news/838216/
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رکّ بگم ما مسئولی که نگران بهم خوردن اتو لباس و خاکی شدن کفشاش باشه نمی خواهیم ؛
آقای مسئول؛ باید اینجوری در دلِ مردم بیایی و ببینی ریزگرد و بادهای صد و بیست روزه یعنی چه ...
💬 محمد سیستانی
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
📌متن شبهه👇 #1968
مورگان فریمن:
در حال حاضر در ۱۷۹ کشوری که درگیر #کرونا هستند از ۵۰ خدای مختلف درخواست کمک میشه ولی تا به حال از هیچکدام از خداها کمکی نیامده ولی وقتی که علم واکسن آن را پیدا کند هر کس از خدای خود تشکر می کند
📌 *پاسخ به شبهه*👇
1⃣انتساب چنین مطلبی به مورگان فریمن(بازیگر و کارگردان آمریکایی) صحت ندارد. (علی الظاهر سندی وجود ندارد که او چنین چیزی گفته باشد)
2⃣اصلا فرض می کنیم صدها بازیگر آمریکایی این را گفته اند، مگر بیان یک «حرف غلط»، از زبان یک «شخص مشهور»، به آن حرف «صحت» می بخشد!؟
3⃣ما کاری به ادیان دیگر نداریم، ولی در کجا اسلام فرموده، از خدا درخواست کنید سپس در خانه بمانید و هیچ اقدامی نکنید...و خداوند خودش واکسن را از آسمان می فرستد!؟
✔️آیا اسلام چنین چیزی فرموده است؟ خیر
✔️آیا ما چنین ادعایی داشته ایم؟ خیر
🔹پس چرا مدعی شده اید، از خداوند درخواست می کنید اما کاری از دستش برنیامده است؟!!
🔹اگر در زمینهی علوم اسلامی کمی مطالعه نمایید، متوجه خواهید شد که خداوند در آیه ی 39 سورهی مبارکهی نجم فرموده: «نیست برای انسان مگر سعی و تلاش خودش»
4⃣بله، وقتی دانشمندان این واکسن را کشف کردند، ما «برای خداوند» سجدهی شکر بجای میآوریم...
✔️چرا طوری سخن میگویید انگار این دانشمندان بی نیاز از خداوند متعال هستند؟ چرا تصور میکنید دانشمندان خودشان این هوش و ذکاوت را به خود بخشیدهاند و خداوند متعال آنها را بهرهمند نکرده است؟ اصلا چه کسی به آنها روزی می دهد؟ مرگ و حیات آنها به دست چه کسیست؟
✔️بله، ما از زحمات پژوهشگران قدر دانی میکنیم، ولی قدردانی اصلی باید از الله متعال باشد که این پژوهشگران را واسطه کرده جهت خدمت به بشریت.
✔️اگر الله متعال اراده نمیفرمود هرگز انسانهای تحصیل کرده و محقق، نمیتوانستند کاری انجام دهند.
♦️امیداست از این سخنان سوء برداشت نشود، ما تلاش پژوهشگران را بی اهمیت نکردهایم و به تخریب علم و عالمان نپرداختهایم، بلکه جایگاه واقعی آنها را در مقابل خالق کائنات به تصویر کشیدهایم.
آری، یک فرد عالم بسیار بالاتر از یک فرد بی علم است، اما آن فرد عالم و میلیونها فرد چون او در مقابل خداوند متعال چیزی نیستند..
5⃣در حقیقت مثل متن این شبهه، که نشات گرفته از افکار #آتئیستی است، مثل آن بچهای است که با کنکاش و جستجو مقداری خوراکی در یخچال یا کمد یا ... پیدا میکند بعد فکر میکند زرنگی او منجر به خلق!! این خوراکی شده است!. و هرچه مادر تلاش میکند آن را از دست کودک بگیرد، با قیافه حق به جانب میگوید خودم پیداش کردم!!
بله تلاش او بی اثر نبوده اما این پدر است که با پولِ خود خوراکی را خریده!
و اگر عقبتر برویم این زمین است که مثلاً آن موز خوشمزه و شیرین را ایجاد کرده و اگر دقیق تر فکر کنیم این خدا است که آن را آفریده است!.
✅پینوشت:
🔹پرستیدن خداهای متفاوت، اشتباه در تعیین مصداق واقعی است، وگرنه اصل اینکه "جهان را خالقی باشد خدا نام"، عقلی، فطری و مسلم است.
🔹بحث تعارض "علم و دین" یک بحث وارداتی و در مورد دین مسیحیت می باشد، وگرنه در دین اسلام هیچ تعارضی بین "دین و علم" وجود ندارد.
منبع سایت پاسخگویان
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
⚠️فکر کنم دلار که از سی رد شد، این بنده خدا بیشتر از همه استرس گرفته.
اگر بشه چهل چی؟
:)
💬 محمدرضا شهبازی
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
📌متن شبهه👇 #1969
پهن کردن چتر تقدس بر سر نظام سیاسی یک سرزمین ، یکی از صدها اشتباه هولناکی هست که هرگز ترمیم نمی شود.
زیرا چه آنهایی که این چتر را باز می کنند و چه توده مردمی که در ابتدا آن را می پذیرند، نمیدانند حکومت دستاوردی بشری است و حاکمان نیز انسانهایی اند که شاید به انواع خطاها آلوده باشند.
این اشتباه هولناک , صاحبان قدرت را از دایره نقد بیرون می برد و لباسی آسمانی بر قامتشان می دوزد.
وقتی نظام سیاسی مقدس شود دیگر نمیتوان از کاستیهای آن سخن گفت و هنگامی که اربابان قدرت مشروعیت خود را نه از سوی زمین، بلکه از آسمان دانستند؛ مسلما خود را پاسخگو به جامعه هم نمیدانند و به واسطه این توهم از مردم اطاعت مطلق و بیچون و چرا را طلب می کنند!
جورج ریتزر
نظريه جامعهشناسی دوران معاصر
📌پاسخ به شبهه👇
بسمه تعالی
1️⃣نظام سیاسی بشری فاقد تقدس است.
2️⃣حکومت در نظام اسلامی دستاورد بشری نیست بلکه در قالب دین تعریف می شود و چون توسط خدای سبحان حاکم تعیین می شود تقدس می یابد.
3️⃣کارگزاران حکومت ممکن است دچار خطا شوند و این ارتباطی با تقدس اصل نظام الهی ندارد.
4️⃣ در زمان غیبت معصوم علیه السلام ولی فقیه با انتخاب غیرمستقیم حاکم است لیکن در برابر خبرگان و سوالات آنان برابر قانون پاسخگو است.
5️⃣در زمان حاضر بهترین مدل حکومت در دنیا که می تواند جلوی دیکتاتوری را بگیرد و اطاعت مطلق در هر شرایط را منتفی کند در قانون اساسی کشور ما پیش بینی شده است.
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
📌متن شبهه👇 #1970
فیلم امام خمینی
از جمله چیزهایی که مخدر است و مغزهای جوانان را تخدیر می کند موسیقی است
مثل تریاک است اون یک جور خلسه میارد اینم یک جور
📌پاسخ به شبهه👇
1️⃣ موسیقی یقینا می تواند گاهی مانند مواد مخدر و شراب عمل کند، یعنی انسان را وارد یک حالت خلسه، غفلت، بی خیالی، بی قیدی و ابتذال نماید.
2️⃣ به نظر اکثر فقها و مراجع تقلید، تمام انواع موسیقی ها حرام نیستند، موسیقی مطرب و غنا، موسیقی و خوانندگی لهوی که مناسب مجالس فساد است و انسان را از راه خدا گمراه می کنند حرام هستند.
3️⃣ در روایات اسلامی، آثار مخرب فراوانی برای موسیقی و غنا، گفته شده که البته به نظر می رسد درباره موسیقی مبتذل لهوی و حرام هستند نه درمورد تمام انواع موسقی ها.
موسیقی موجب، نفاق(بی تقوایی)، فقر، بی غیرتی، بی حیائی، سستی اراده، دوری از یاد خدا، میل به شهوات و... می شود.
https://b2n.ir/376369
4️⃣ امام خمینی رحمه الله، یک حالت آرمانی در نظر شریفشان بود، ایشان می خواستند مردم به زندگی جدی بپردازند، از غفلتها بپرهیزند، آگاه شوند که شاه و آمریکا و غرب چه بر سر کشورشان آورده اند، مطالب آموزنده از صدا و سیما یاد بگیرند، بنابراین موسیقی و رقص و آواز را مانعی بر سر راه هشیاری مردم می دیدند.
نظر ایشان درباره موسیقی بعدها تعدیل شد، و فرمودند که برخی از موسیقی ها جایز هستند.
5️⃣ اگر جوانها و مردم ما دائما مشغول به موسیقی باشند دیگر به فکر دین و آخرت و امور جدی زندگی نخواهند بود، سرگرمی به آن عمر انسان را هدر و به مرور زمان انسان را اسیر هوسهای پست شهوانی می کند.
دانشمندان غربی هم، مانند روایات ما به آثار مخرب موسیقی لهوی و غنا اعتراف کرده اند.
https://b2n.ir/450304
6️⃣رهبر معظم انقلاب حفظه الله: موسیقی اگر انسان را به بیکارگی، ابتذال، بی حالی و واخوردگی از واقعیتهای زندگی و امثال اینها بکشاند این موسیقی، موسیقی حلال نیست، موسیقی حرام است، موسیقی اگر چنانچه انسان را از معنویت، از خدا و از ذکر غافل کند این موسیقی حرام است، موسیقی اگر انسان را به گناه و شهوت رانی تشویق کند، این موسیقی حرام است.
https://b2n.ir/696042
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
📌متن شبهه👇 #1971
آیا بعضی از درهای بهشت به اهل قم اختصاص دارد؟
📌پاسخ به شبهه👇
از جمله شهرهایی که در روایات فضیلت هایی برای آنها بیان شده است می توان به مکه مکرمه، مدینه منوره ، کربلا، کوفه، قم و... اشاره کرد.
از آیات قرآن و از روایات به خوبى استفاده مىشود که بهشت درهایى دارد، اما این درها، همانند درهاى دنیا که در مدخل باغها و قصرها و خانهها مىگذارند نیست، بلکه این درها اشاره به اعمال و کارهایى است که سبب ورود به بهشت مىشوند.
اهمیت شهر قم و اختصاص درهایی از بهشت به اهل آن را می توان به خاطر ایمان و تقوای و کارهای نیک اهل و ساکنین آن و همچنین وجود مرقد مطهر و منور یکی از نوادگان پیامبر (ص) حضرت معصومه (س) در این شهر دانست. منظور روایات از بهشتی بودن اهل قم، مؤمنین و نیکوکارانی است که در این شهر با علل و اسباب رایج در این شهر نظیر عبادت، فقاهت، دوستی و محبت اهل بیت پیامبر اکرم(ص) و... بهشت را کسب کرده اند. از نظر اسلام ملاک وارد شدن در بهشت داشتن ایمان و عمل صالح است و چون ائمه (ع) علم داشته اند که گروه زیادی از اهل این شهر دارای این ویژگی هستند که داخل در بهشت می شوند به این بیان فرموده اند که یک یا سه در از درهای بهشت به اهل قم اختصاص دارد اما این اختصاص به معنای تفاوت گروهى و طبقاتى نیست.
پاسخ تفصیلی
در میان شهرها و بلاد جهان، بعضی از آنها دارای برتری هایی هستند تا جایی که در نزد مسلمانان، بعضی از شهرها مثل مکه، مدینه، قدس و کربلا و ... به عنوان شهرهای مقدس دانسته شده است و در روایات بیان شده است که عبادت، سکونت، انفاق و حتی مردن در این شهرها از ارزش خاصی برخوردار است. این برتری ها به دلیل ویژگی های مختلف و متعددی مثل وجود کعبه در مکه، قبر پیامبر گرامی اسلام(ص) در مدینه، قبر امام حسین (ع) در کربلا و... است که در آنها یا در ساکنان آنها وجود داشته است. پیامبر اکرم (ص) و ائمه طاهرین (ع) برخی از فضیلت های این شهرها را بیان کرده اند. از جمله شهرهایی که در روایات فضیلت هایی برای آنها بیان شده است می توان به مکه مکرمه، مدینه منوره ، کربلا، کوفه، قم و... اشاره کرد.
از آیات قرآن و از روایات به خوبى استفاده مىشود که بهشت درهایى دارد، ولى این تعدد درها نه به خاطر آن است که عده وارد شوندگان به بهشت آن گونهاند که اگر بخواهند از یک در وارد شوند تولید زحمت مىکند، و نه از جهت آن است که یک نوع تفاوت گروهى و طبقاتى وجود دارد، که هر گروهى موظفند از یک در وارد شوند، و نه براى نزدیکى و دورى راه است، و نه به خاطر زیبایى و تنوع به خاطر کثرت درها! اصولا درهاى بهشت همانند درهاى دنیا که در مدخل باغها و قصرها و خانهها مىگذارند نیست، بلکه این درها اشاره به اعمال و کارهایى است که سبب ورود به بهشت مىشوند، و لذا در پارهاى از اخبار مىخوانیم که "بهشت درهایى به نامهاى مختلف دارد، از جمله: درى دارد که به عنوان باب المجاهدین (در مجاهدان) نامیده مىشود. از امام باقر ع در حدیثى مىخوانیم: " بدانید که بهشت هشت در دارد که عرض هر درى از آنها به اندازه چهل سال راه است. [1] " این خود نشان مىدهد که" در" در این گونه موارد، مفهومى وسیعتر از آنچه در تعبیرات روزانه گفته مىشود دارد. [2] بنا براین باید گفت مراد از درهای بهشت اسباب و علل رسیدن و داخل شدن بهشت است. بعضی از مفسرین فرموده اند این که گفته می شود جهنم دارای هفت در و بهشت داراى هشت در است اشاره به افزون بودن عوامل رحمت از عوامل عذاب و غضب است و عدد در اینجا برای کثرت آمده است (نه اینکه مراد از هفت، شش به علاوه یک و مراد از هشت هفت به علاوه یک باشد) براین اساس باید گفت اینکه در روایات وارد شده است که درهایی از بهشت به اهل بعضی از شهرها اختصاص دارد ، مراد وجود اسباب علل رسیدن به بهشت در بین مردم آن شهر است.
امام رضا (ع) در باره اهمیت شهر قم و مقام ساکنان آن فرموده اند: بهشت هشت در دارد ،یکی از این درها برای اهل قم است که در میان شهرهای دیگر بهترین شیعیان ما هستند و... [3]
همان طور که در این روایات آمده است اهمیت شهر قم را می توان به خاطر ایمان و تقوای و کارهای نیک اهل و ساکنین آن و همچنین وجود مرقد مطهر و منور یکی از نوادگان پیامبر (ص) در این شهر دانست.
امام صادق (ع) فرمود: درود خدا بر اهل قم ،خداوند شهر شان را از باران سیراب کند و برکات خود را بر آنان نازل فرماید و گناهان آنان را به حسنات مبدل سازد زیرا اهل رکوع و سجود و قیام و قعود (عبادت ) هستند. آنان فقیه و دانشمندانی فهیم اندکه اهل روایت و درایت (فهم) حدیث نیز هستند." [4]
البته این بدان معنا نیست که همه اهل این شهر افراد صالح و از تقوای کامل برخوردارند بلکه همانطور که درمقدس ترین شهر ها مثل مکه و مدینه حتی در زمان پیامبر بدترین و شرور ترین افراد مشرک و منافق زندگی می کردند در شهر قم و دیگر شهرهای مقدس نیز افراد خوب و بد ، مؤمن و کا
کافر وجود دارد . بنابر این منظور روایات از بهشتی بودن اهل قم، مؤمنین و نیکوکارانی است که در این شهر با علل و اسباب رایج در این شهر نظیر عبادت، فقاهت، دوستی و محبت اهل بیت پیامبر اکرم(ص) و...بهشت را کسب کرده اند. همچنین از بیان علت تجلیل از اهل قم می توان استفاده کرد که این ویژگی ها اگر در هر انسانی باشد از اهل بهشت خواهد بود هر چند در قم زندگی نکرده باشد و محل زندگی او هزاران کیلومتر با این شهر فاصله داشته باشد. به هر حال از نظر اسلام ملاک وارد شدن در بهشت داشتن ایمان و عمل صالح است و چون ائمه (ع) علم داشته اند که گروه زیادی از اهل این شهر دارای این ویژگی هستند که داخل در بهشت می شوند به این بیان فرموده اند که یک یا سه در از درهای بهشت به اهل قم اختصاص دارد.
برای آگاهی از تعداد درهای بهشت و ویژگی های آنها به نمایه: تعداد درهای بهشت، سؤال 1444 (سایت: 1466) مراجعه فرمائید.
[1] . خصال صدوق- ابواب الثمانیة. :"و اعلموا ان للجنة ثمانیة ابواب عرض کل باب منها مسیرة اربعین سنة"
[2] .مکارم شیرازی،ناصر، تفسیر نمونه، ج10، ص: 194
. [3] بحارالأنوار ج : 57 ص : 216،حدیث 39
[4] بحارالأنوار ج : 57 ص : 217،حدیث46
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
📌متن شایعه👇
🌏نرخ فقر در امارات به صفر رسید/ امارات از کانادا هم جلو زد
🔹اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات اعلام کرد: طبق اعلام بانک جهانی، امارات با نرخ فقر صفر درصدی در رتبه اول و کانادا با 100 هزار فقیر و نرخ فقری معادل 0.2 درصد در مقام دوم قرار دارد.
🔹طبق آمار بانک جهانی، نرخ فقر در میان شهروند ان امارات صفر است و هیچ فقیری وجود ندارد. پس از آن کانادا با 100 هزار فقیر و نرخ فقری معادل 0.2 درصد و شاخص شکاف فقر معادل 01. درصد در جایگاه دوم ایستاد.
🔹در آمریکا تعداد فقرا 3.2 میلیون نفر، نرخ فقر 0.1 درصد و شاخص شکاف فقر هم 0.9 درصد بود. علاوه بر کانادا سایر رقبای امارات برای ایستادن در رده های بالایی این جدول فنلاند، سوئد، نروژ و مالزی بودند.
📌پاسخ به شبهه👇
نرخ فقر در امارات و کانادا👇
https://plink.ir/VxTSZ
☑️این در حالی است که گزارش فارينپاليسي از فقر و #استبداد در امارات حکایت دارد؛
تصوير واقعي از شهروندان اماراتي آن چيز ديگري نيست که در رسانههاي پخش ميشود، 👈فرصتهاي شغلي در اين #اميرنشين هم اکنون فقط در دبي و ابوظبي وجود دارند و پنج شيخ نشين ديگر در فقر و فاقه خود غوطهور هستند و شکاف ثروتمندان و فقراي اين امير نشينها روز به روز شکاف بيشتري مييابد.‼️
☑️ديويدسون ميگويد: اگر در امارات صدايي از انقلاب و اعتراض به گوش نميرسد، اين به معناي رضايت ساکنان آن نيست، بلکه واقعيت امر اين است که بسياري از ساکنان امارات را "البدون" يا مهاجران بدون کشور تشکيل ميدهند.👌 البدون با اينکه نسل اندر نسل در امارات زندگي کردهاند، با اين حال از سادهترين حق و حقوق برخوردار نبوده و فقيرترين طبقه را در جامعه تشکيل ميدهند.
https://plink.ir/O5TGz
#سواد_رسانه
منبع انتی شبهه
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🎥 آهای مردمی که یک عمر سیرید...
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ
✅مرد صلح یا سایه جنگ؟!
🔻۱- وقتی سایه جنگ بالای سر کشور نبود، یک آقایی مدعی شد؛ آمده تا سایه جنگ را دور کند. بعد هم با این توجیه که می خواهد آن سایه موهوم را دور کند، کلی امتیاز به دشمن داد.
🔻۲- چند سال سپری شد و وعده ها وارونه از آب در آمد. حالا همین آقا برای توجیه سوء مدیریت خود می گوید: کشور قبل از من، در شرایط "تحریم اقتصادی" بود، اما اکنون در وضعیت "جنگ اقتصادی" است. با شنیدن این سخن، فکر می کنید او عبرت آموخته و می خواهد مهیای مقاومت شود. اما متاسفانه خوش بینی شما واقعیت ندارد.
🔻۳- او اصطلاحا بازی خود را کرده و ظاهرا نوبت پرسشگری مردم و کارشناسان است: چرا به اسم صلح، موجب افزایش تهدیدها شدید؟ چه معامله ای کردید و چه پالس اشتباهی فرستادید که دشمن، به دشمنی بیشتر تشجیع شد؟!
🔻۴- او منتظر پرسش مردم نمی ماند. اصلا خود را مسئول و پاسخگو نمی داند. در اوج بی تدبیری، ژست عقلانیت می گیرد و با مصادره به مطلوب تاریخ (حذف خیانت خواص) می گوید: "امام حسن(ع)، امام صلح بود... اگر در روز صلح، جنگیدیم و در روز جنگ، صلح کردیم، هر دو اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع باید صلح کنیم".
🔻۵- شما بگویید. رصد گران اطلاعاتی دشمن، باید چه برداشتی از این ساختار ذهنی پریشان، بکنند؟ او آماده جنگیدن است، یا نجنگیده، آماده تسلیم شدن است؟ دشمن با شنیدن این سخنان، به چه نتیجه ای می رسد؛ این که برآورد خودش درباره ناکامی فشارها درست است و باید تغییر مسیر دهد؟ یا این که فشار موثر بوده و باید ادامه پیدا کند؟! آیا دامنه خسارات این پالس غلط، قابل محاسبه است؟
🔻۶- خوش بین و سهل اندیش اگر باشیم، باید بگوییم این صغرا کبرا کردن های پر غلط، از سر تصلب ذهن و عجز در عبرت آموزی است. اما یک احتمال هم هست که نفوذی های چنبره زده در اطراف وی، اجازه آزاد اندیشی و درک صلاح از فساد، و خدمت از خیانت را نمی دهند.
🔻۷- صاحبان چنین روحیاتی، خودشان "سایه جنگ" هستند. اشعث بن قیس سردسته سازش طلبانی بود که جنگ پیروز صفین را به صلح تحمیلی و شکست کشاند. امیر مؤمنان (ع) پس از جنگ، او را در زمره کسانی معرفی کرد که شمشیر دشمن را به سوی قوم شان می کشانند.
🔻۸- ابوموسی اشعری حین مذاکرات حکمیت در جنگ صفین، نامهای به محضر امیر مؤمنان (ع) فرستاد. امام در پاسخ، هشدار داد؛ «أِنّ الشَّقی مَن حُرِمَ نَفعَ ما اوتی مِن العَقلَ و التَّجرِبهًْ. همانا بدبخت کسی است که از سود عقل و تجربه داده شده به او، محروم بماند». (نامه ۷۸ نهج البلاغه)
💬 محمدایمانی
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
https://chat.whatsapp.com/HxY4PQXh3XLBcjDsUvstOt
کانال ایتا:👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
ـاللهمـعجلـلولیکـالفرجـ