eitaa logo
پرسش و پاسخ سیاسی
137 دنبال‌کننده
1 عکس
0 ویدیو
0 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم حضرت علی علیه السلام؛ الا و لا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و صبر و العلم بمواضع الحق.
مشاهده در ایتا
دانلود
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 13 مورخ 99/2/10 - شورای نگهبان تا چه زمان حق ابطال انتخابات را دارد؟ سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: شورای نگهبان تا چه زمان حق ابطال انتخابات را دارد؟ پاسخ: عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان، در واکنش به هجمه های صورت گرفته علیه شورای نگهبان درباره مدرک تحصیلی جعلی "سینا کمال خانی" منتخب حوزه انتخابیه تفرش، اظهار کرد: (( اسناد رسمی به جهت قانونی بودن خود به خود دارای اعتبار هستند و وقتی فردی برای انتخابات ثبت نام می کند احراز اسناد اولیه در آغاز بر عهده هیئت های اجرایی فرمانداری ها و وزارت کشور است.)) وی افزود: ((چنانچه اصالت مدارکی مانند گواهی تحصیلی و مدارک سه جلدی مورد خدشه قرار نگرفته باشد، اصل بر صحت آنها قرار خواهد گرفت و تا زمانی که گزارش خلافی به دست ما نرسد، شورای نگهبان سئوالی را مطرح نخواهد کرد. اگر گزارش خلافی نسبت به اسناد به وجود بیایید، شورای نگهبان از سازمان ثبت اسناد و وزارت علوم استعلام می گیرد، در رابطه با مدرک تحصیلی هم رای وزارت علوم برای ما حجت خواهد بود.)) یا علی مددی!
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 14 مورخ 99/2/11 - هدف آمریکا از توسعه پایگاه نظامی در 115 کیلومتری مرزهای ایران چیست؟! سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: هدف آمریکا از توسعه پایگاه نظامی در 115 کیلومتری مرزهای ایران چیست؟! پاسخ: 1-پایگاه رسمی دولت آمریکا در 26 آوریل 2020 از پیمانکارانی که توانایی طراحی و ساخت باند هواپیما در پایگاه نظامی الحریر در نزدیکی شهر اربیل، واقع در اقلیم کردستان را دارند، دعوت به همکاری کرده است. 2-پایگاه نظامی الحریر در 75 کیلومتری شرق اربیل و 115 کیلومتری مرزهای ایران قرار دارد و ضمن آنکه نزدیک ترین پایگاه نظامی آمریکایی به مرزهای جمهوری اسلامی ایران است، مجهز به سامانه های دفاعی و جنگنده های هجومی و رادارهای پیشرفته و سیستم های شنود آمریکایی می باشد. 3-همزمان شدن جابجایی ها و اقدامات جدید آمریکا در عراق با افزایش تحرکات نیروهای تروریستی به ویژه عناصر داعش در استان های مختلف این کشور، ظن تلاش واشنگتن برای ناامن سازی مجدد عراق و ایجاد بهانه برای دور زدن مصوبه پارلمان و تداوم حضور در این کشور را به شدت تقویت کرده است. یاعلی مددی!
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 15 مورخ 99/2/13 - چرا تاج زاده که قبلا گفته بود اگر روحانی نمی آمد ایران ونزوئلا می شد، اخیرا بعد از پرتاب ماهواره نور گفته همین طور پیش برویم یا کره شمالی می شویم یا نهایتا شوروی فرو پاشیده؟ سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: چرا تاج زاده که قبلا گفته بود اگر روحانی نمی آمد ایران ونزوئلا می شد، اخیرا بعد از پرتاب ماهواره نور گفته همین طور پیش برویم یا کره شمالی می شویم یا نهایتا شوروی فرو پاشیده؟ پاسخ: 1-ادبیات ارعاب، همواره دال مرکزی گفتمان غربگرایان ایرانی بوده.مدام در حال ترساندن مردم از شرایط موهوم آینده هستند و با این ادبیات یا خساراتی چون برجام را نصیب مردم می کنند یا می خواهند جلوی پیشرفت هایی چون فضایی شدن و هسته ای شدن را بگیرند. در شرایطی که دنیا و حتی دشمنان، معترف به اقتدار ایران هستند، این جریان به میدان می آید و همچنان کشور خود را ضعیف و درمانده و عاجز ترسیم می کند و دنبال وارونه نمایی است. 2-ونزوئلا به خاطر اقتصاد تک محصولی و وابستگی شدید به فروش نفت به این روز افتاده. بلایی که دولت و مجلس غربگرا با بودجه های نفتی می خواهند بر سر کشور بیاورند. 3-شوروی با دکترین سازش اعتماد گورباچف به ریگان و صف کشیدن مردم مسکو جلوی مک دونالد(شیفتگی بیش از حد به آمریکا) فروپاشید نه با موشک هایش! 4-فرمولی که غربگراها دنبالش هستند، نتیجه ای جز اعطای امتیازات یکجانبه به غربی ها و بردن کشور به سمت عقیم شدن دفاعی و لیبی شدن ندارد. 5- شانزده سال پیش در چنین روزهایی لیبی هسته ای و بعد از مدتی موشک هایش را تحویل غرب داد و امروز با آن همه نفت و ثروت، کشوری ویران و تکه پاره شده است.لیبی برای غربی ها الگوی مهار کشورهای مقاوم در برابر آمریکا شده و امید غرب برای لیبی سازی ایران همین امثال تاجزاده ها هستند! یاعلی مددی!
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 16 مورخ 99/2/14 - تاثیر بحران شیوع کرونا بر اعتقادات مذهبی مردم چقدر است؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: تاثیر بحران شیوع کرونا بر اعتقادات مذهبی مردم چقدر است؟ پاسخ: بر اساس رسانه مستقل حوزه: 1- 48/4 درصد پاسخگویان اظهار داشته اند در این ایام که کرونا شیوع پیدا کرده، اهمیت دین و خداوند بای آنها نسبت به قبل تغییری نکرده است. 47 درصد مردم گفته اند در ایام کرونا،اهمیت دین و خداوند برای آنها نسبت به قبل بیشتر شده است. فقط 3/5 درصد گفته اند این اهمیت نسبت به گذشته کمتر شده است. 1/1 درصد هم به این سئوال پاسخ نداده اند. 2-یافت های مقایسه ای نشان می دهد، تفاوت معناداری بین متغیرهای زمینه ای و میزان تغییر اهمیت دین و خدا در دوران کرونا وجود دارد. یعنی اهمیت دین و خدا در دوران کرونا برای زنان در مقایسه با مردان بیشتر از قبل شده است. بیشتر شدن اهمیت دین و خدا نسبت به قبل در میان افراد بالای 50 سال بیشتر از سایر افراد و برای افراد دارای تحصیلات غیر دانشگاهی بیشتر از افراد دانشگاهی مشاهده می شود. یاعلی مددی! ه
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 17 مورخ 99/2/15 - آیا شرط التزام عملی به اسلام به شرط حداقلی عدم ارتکاب جرم تبدیل شده است؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: مصوبه جدید مجلس درباره انتخابات؛ آیا شرط التزام عملی به اسلام به شرط حداقلی عدم ارتکاب جرم تبدیل شده است؟ پاسخ: 1-با موافقت دیروز نمایندگان، نظارت استصوابی شورای نگهبان بر انتخابات مجلس باید در چارچوب قانون انتخابات باشد. 2-نمایندگان مجلس مصوب کردند که عدم التزام عملی کاندیداها به اسلام با حکم دادگاه صالحه به اثبات می رسد. 3-این مصوبه در حالی است که عدم التزام عملی به اسلام لزوما به معنی ارتکاب جرم نیست که وظیفه تشخیص آن با دادگاه باشد؛ به عنوان مثال عدم عمل به احکام شریعت مانند نماز خواندن یا روزه گرفتن مصداق عدم التزام عملی به اسلام است که طبیعتا هیچ دادگاهی صلاحیت تشخیص آن را ندارد. یا علی مددی!
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 18 مورخ 99/2/16 - موافقان وجود حباب در بورس چه می گویند؟ سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: موافقان وجود حباب در بورس چه می گویند؟ پاسخ: 1-علی اکبر مازار، سیامک قاسمی، پدرام سلطانی و ایرج توتونچیان از جمله کارشناسان و اقتصاددانان شناخته شده ای هستند که شدیدا بر حبابی بودن بورس تهران تاکید می کنند. 2-مبنای تحلیل آنها کل بورس تهران است. آنها معتقدند اتفاق خاصی در اقتصاد ایران رخ نداده است که بر مبنای آن کسب و کارها رونق گرفته باشد و شرکتهای بورسی به سودی رسیده یا در آینده به آن سود برسند. پس وقتی اقتصاد کشور همچنان درگیر رکود است و شاخصهای کلان اقتصادی از شرایط بحرانی کسب و کارها خبر می دهند، رشد شاخص بازار بنیادین نیست و این رشد در اثر رونق اقتصادی ایجاد نشده است. 3-بر اساس تحلیل این اساتید اقتصادی رشد شاخص در بورس بیشتر به دلیل سفته بازی و هجوم نقدینگی به این بازار است نه رشد صنعت و اقتصاد کشور. 4-از نظر این اقتصاد دانان بعد از این که ورود نقدینگی کاهش پیدا می کند، حباب رشد قیمتی می ترکد، قیمتها کاهش و در حقیقت اصلاح می شود. آنگاه مردم عادی که سرمایه های اندک خود را به این بازار وارد کرده بودند، متضرر می شوند. یاعلی مددی!
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 19 مورخ 99/2/17 - آیا تکاپویی برای مذاکره در پسا کرونا وجود دارد؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: آیا تکاپویی برای مذاکره در پسا کرونا وجود دارد؟ پاسخ: جناب آقای سراج می گوید: 1-موسویان از اعضای حلقه نیویورکی ها گفته: (({ایران} همزمان با اعلام خروج از برجام و تعلیق معاهده ان.پی.تی و ادامه دسترسی آژانس، برای گفتگو با ترامپ در مورد یک توافق هسته ای اعلام آمادگی کند.)) 2-حلقه نیویورکی ها در صدد هستند در یکسال باقیمانده از دولت دوازدهم، دور جدیدی از مذاکره با آمریکا را در چارچوب دو سناریو پایه ریزی و به نتیجه برسانند. برای این منظور، ظاهرا قرار است جابجایی در یک نهاد عالی مرتبط با سیاست خارجی و امنیت ملی اجرایی شود تا فردی که نقش اساسی در تصویب بیست دقیقه ای برجام را ایفا کرد، در منصب مذکور مستقر گردد. در چارچوب این دو سناریو، غربگرایان بهره گیری از قدرت لابی گری شخص مورد نظر، ایجاد چند دستگی و تبدیل نمودن مجلس آینده به بازیگری همراه یا خنثی، استفاده مجدد از ظرفیت مجمع تشخیص و فریب استراتژیک انقلابیون را به انتظار نشسته اند. 3-در طراحی حلقه نیویورکی ها، مذاکره همزمان با ترامپ و دموکرات ها مدنظر است. در راستای این سناریوها بخش هایی از دولت در حال ساخت انگاره فریب استراتژیک و ادراک حمله نظامی-انتخاباتی ترامپ به ایران هستند تا روند تحقق سناریوهای مذاکره را تسریع نمایند. یاعلی مددی!
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 20 مورخ 99/2/18 - علی یونسی کیست؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: علی یونسی کیست؟ پاسخ: 1-بعد از دستگیری علی یونسی و امیرحسین مرادی، ضد انقلاب هیاهوی عجیبی راه انداختند و گفتند چرا رژیم دو دانشجوی نخبه را دستگیر کرده و کمپین آزادی به پا کردند ولی حالا معلوم شده این دو چهره معصوم! با منافقین ارتباط داشته و موقع بازداشت تو خونه شون مواد منفجره پیدا شده! برادر علی یونسی هم از منافقین ساکن سوئیسه که شارژشون میکرده! خواهر علی یونسی گفته برادر من فقط سرش تو درس و کتاب بوده و علت بازداشتش نخبه بودنش! 2-شبنم مددزاده هم دقیقا مثل علی یونسی وقتی دستگیر شد، خواهرش اومد گفت شبنم فقط فعال دانشجویی و حقوق بشر بوده، ولی وقتی آزاد شد مستقیم رفت تو بغل مریم رجوی! 3-جنجال خواهر علی یونسی هم دقیقا مثل خواهر شبنم مددزاده است، بماند که کل خانواده علی یونسی هم با منافقین مرتبط و از اعضای اون هستن! 4-اتهامات وی: دست داشتن در بمب گذاری، ارتباط با منافقین، کشف شدن مواد منفجره در خانه وی. 5-برادر وی: رضا یونسی، رابط گروهک منافقین- پدر: یوسف، 12 سال زندان به دلیل عضویت در گروهک - مادر: جلیله.د، عضو فعال سازمان- خاله: زیبا.د، عضو شورای مرکزی منافقین در پاریس- خواهر و همسر: دو عضو هلاک شده در عملیات مرصاد. یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 21 مورخ 99/2/20 - گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام چگونه بود؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت و تبریک به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام خدمت همه همکاران محترم -به مناسبت میلاد کریم اهل بیت علیه السلام امروز و فردا برنامه پرسش و پاسخ سیاسی را به گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام و تطبیق آنها بر جامعه خودمان اختصاص می دهیم.انشا الله پرسش: گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام چگونه بود؟ پاسخ: 1-امویان: که به عنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل می کردند و از سران اینها می توان عمربن سعد و عمروبن حریث را نام برد. 2-خوارج: کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام می اندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن علیه السلام؛ بلکه بر اساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن علیه السلام هم انقلابی تر می دانستند و شمربن ذی الجوشن و شبث بن ربعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست می کردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن علیه السلام زیاد بود.عجیب اینک اینها در ادامه کار به سمت معاویه چرخیدند! 3-شکاکها: کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها در نیامده بودند. اگر چه مخالفتی از اینها سرنمی زد، اما قابل اعتماد نیز نبودند. 4-الحمرا: که حدود بیست هزار جنگجوی تازه مسلمان و غیرعرب بودند و به دلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، به راحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجراهای همراهی امام حسن علیه السلام و قضیه عاشورا، به نفع امویان حرکت کردند و از روی ناآگاهی به دشمنان ائمه علیهم السلام پیوستند. 5-شیعیان: مردمانی با بصیرت که پا به رکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود. * درس از تاریخ: اگر معاویه را نماد ((دشمن خارجی)) بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود می ترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان به در می کنند. یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 22 مورخ 99/2/21 - گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام و تطبیق آن با جامعه امروز خودمان چگونه است؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم -همانطوری که دیروز عرض کردیم، قرار شد که امروز به موضوع تطبیق گونه شناسی مردم در زمان امام مجتبی علیه السلام با جامعه امروز خودمان بپردازیم. پرسش: گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام و تطبیق آن با جامعه امروز خودمان چگونه است؟ پاسخ: 1-نفوذی ها: که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل می کنند. 2-خوارج: که همان انقلابی نماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی های خود برای انقلاب هزینه سازی می کنند. 3-شکاک ها: که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کم کاری نیروهای انقلاب و احیانا خلاف کاری های انقلابی نماها یا نفوذی ها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کند. 4-الحمرا: را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرت عمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام به اندازه کافی نیست.به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدای ناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند. 5-و نهایتا انقلابیون مومن و با بصیرت: که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بین المللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختی ها و مشقت ها، کار انقلاب را پیش برده اند. نتیجه: تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مومنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی علیه السلام هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذی های دشمن و انقلابی نماها، سایر طیف های جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا می توان آینده جامعه را آینده ای مطلوب و تضمین شده دانست؛ آنچنان که در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است. یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 23 مورخ 99/2/22 - وضعیت اسفبار صنعت خودرو و راه حل مشکل آن چگونه است؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: وضعیت اسفبار صنعت خودرو و راه حل مشکل آن چگونه است؟ پاسخ: آقای سیدمحمود نبویان در این باره می گوید: 1-صنعت خودرو از جهات گوناگونی در وضعیت منفی در حال انفجار است، همین بس که پراید به مرز 90 میلیون رسیده است! 2-حل مشکل صنعت خودرو به این است که دولت دست از تصدی گری آن برداشته و به مردم واگذار کند. 3-مطمئن باشیم در صورتیکه دولت منع خودش را بردارد نیروهای انقلابی که ماهواره نور را با موفقیت به فضا پرتاب کرده اند و موشک های بالستیک چند هزار کیلومتری نقطه زن تولید می کنند به راحتی می توانند با قیمت بسیار پایین تر، ماشین ملی با کیفیت بسیار بالا تولید کنند. 4-راستی آیا وقت آن نرسیده است که دست مافیای زالو صفت از این صنعت قطع شود؟ یاعلی مددی!
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 24 مورخ 99/2/23 - علت برکناری وزیر صمت چه بود؟ سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم و درخواست دعا برای همه مسلمانان خصوصا فرج آقا امام زمان (عج) در لیالی قدر پرسش: علت برکناری وزیر صمت چه بود؟ پاسخ: آقای فراهانی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خطاب به مردم: 1-آقای روحانی به خاطر مشکلات شما و یا قیمت خودرو، وزیر صنعت را بر کنار نکرد. 2-چهارشنبه به وزیر ابلاغ شد اگر مجلس به وزارت بازرگانی ( بخوانید وزارت واردات و رانت خواری) رای ندهد، باید استعفا دهید. وزیر هم استعفا را نپذیرفته و بر کنار شد. یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 25 مورخ 99/2/24 - پشت پرده تماس مشکوک بن سلمان با مصطفی الکاظمی چه بود؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت و قبولی طاعات و عبادات همه همکاران محترم در شب قدر پرسش: پشت پرده تماس مشکوک بن سلمان با مصطفی الکاظمی چه بود؟ پاسخ: حسن هانی زاده کارشناس مسائل غرب آسیا می گوید: 1-آقای هانی زاده درباره تماس تلفنی بن سلمان با مصطفی الکاظمی نخست وزیر جدید عراق اضهار داشت: (( این تماس تلفنی مقدمه ای است برای اینکه دولت جدید عراق در اختیار عربستان قرار گیرد، تعاملی که عربستان در گذشته با دولت هایی مثل نوری المالکی، حیدر العبای، و عادل عبدالمهدی داشت یک تعامل منفی بود ولی اکنون عربستان به این نتیجه رسیده که باید در همان ابتدای تشکیل دولت مصطفی الکاظمی این دولت را در اختیار گرفته و زمینه برقراری رابطه گسترده بین ریاض و بغداد را فراهم و در نهایت از نفوذ ایران در عراق کاسته شود.)) 2-وی در تشریح اهداف عربستان برای آینده سیاسی عراق، افزود: (( هدف عربستان این است که دولت الکاظمی از مدار شیعه و تشیع گرایی خارج شود و به مدار قومیت گرایی عربی وارد شود تا بتواند با کشورهای عرب منطقه به دور از نفوذ ایران تعامل داشته باشد.)) یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 26 مورخ 99/2/25 - آیا مجلس شورای اسلامی از کینهء رد صلاحیت، قانون تصویب می کند؟ سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم و درخواست دعا برای همه مسلمانان خصوصا فرج آقا امام زمان (عج) در لیالی قدر پرسش: آیا مجلس شورای اسلامی از کینهء رد صلاحیت، قانون تصویب می کند؟ پاسخ: آقای عباسعلی کدخدایی، حقوق دان و سخنگوی شورای نگهبان می گوید: 1-آنچه قانون برای ما مقرر کرده است در سه محور می توان دسته بندی کرد: اتهامات یا زد و بندهای اقتصادی، مسائل اخلاقی یا مسائلی که با حاکمیت ضدیت دارد نه صرف اظهارنظر...در ذهن نمایندگان و حتی برخی از شخصیتها و مردم اشتباهی هست که شورای نگهبان فقط باید به حکم دادگاه و محکمه قضایی صلاحیت ها را بررسی کند.قانون چنین چیزی را مقرر نکرده است. در تمام بندهایی که بیش از 60 مورد هست تنها یک مورد است که گفته به حکم محکمه قضایی یعنی آنجایی که کلاهبرداری است، ولی بقیه موارد مثلا التزام عملی به اسلام یا قانون اساسی را الان اصلا دادگاه ها رای میدهند؟ خیر. اما در قانون هست. یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 27 مورخ 99/2/27 - آیا ترامپ با ایجاد ناامنی در آبراه های بین المللی به دنبال قمار جدید است؟ سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم و درخواست دعا برای همه مسلمانان خصوصا فرج آقا امام زمان (عج) در لیالی قدر پرسش: آیا ترامپ با ایجاد ناامنی در آبراه های بین المللی به دنبال قمار جدید است؟ پاسخ: 1-روز گذشته یک مقام ارشد دولت آمریکا که حاضر به افشای نامش نشد به خبرگزاری رویترز گفت؛ واشینگتن در حال بررسی اقدامات مناسب برای واکنش نشان دادن به انتقال بنزین توسط ایران به ونزوئلاست. ایران و ونزوئلا به صورت غیرقانونی و در اقدامی یکجانبه از سوی آمریکا تحریم شده اند. 2-اخبار دریافت شده از منابع مطلع حاکی است؛ نیروی دریایی آمریکا 4 ناو جنگی به همراه هواپیمای ((پی 8 پوسایدون)) Boeing.8 Poseidon از اسکادران vp-26 را به منطقه کارائیب اعزام کرده است. 3-در صورتی که آمریکا مشابه دزدان دریایی قصد ایجاد ناامنی در آبراه های بین المللی را داشته باشد دست به ریسکی خطرناک زده که به طور قطع بدون واکنش نخواهد بود. یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 28 مورخ 99/2/28 - توطئه یا دلسوزی؟ درباره ادعای غرق کردن تعدادی از مهاجرین غیرقانونی افغانستانی! سلام علیکم، با عرض خدا قوت و قبولی طاعات همه همکاران محترم در شب های قدر پرسش: توطئه یا دلسوزی؟ درباره ادعای غرق کردن تعدادی از مهاجرین غیرقانونی افغانستانی! پاسخ: 1-مهاجرین غرق شده، مهاجرین غیرقانونی بوده و دولتها عموما در مرز به مرزگذران غیرقانونی شلیک می کنند. این در حالی است که هیچ مورد مهمی از شلیک به مهاجرین غیر قانونی افغانستانی در تازریخ ایران گزارش نشده است. 2-بعد از شیوع ویروس کرونا ابتدا شاهد بازگشت بی سابقه افغانها به کشور خودشان بودیم اما پس شیوع ویروس در افغانستان به دلیل فقدان امکانات و ارائه خدمات رایگان بهداشتی حتی به مهاجرین غیرقانونی در ایران، موج مهاجرت به ایران تشدید شد؛ طوری که فقط 130 هزار مورد مرزگذری کشف شده است. 3-حادثه در شبی سیلابی در هیرمند، از معابر اصلی مهاجرین، رخ داده است. ایران کشور پایین دست هیرمند است و نظر به جریان بالا به پایین آب طبیعتا اجساد مغروقین باید در ایران کشف می شد تا در سواحل افغانستان! لذا مهمترین گزینه محتمل، غرق شدن مهاجرین در آبهای بالا دست هیرمند در خاک افغانستان است. 4-نه در شب حادثه و نه در روزهای بعد از آن( تا 10 روز) مقامات مرزی افغانستان گزارشی از حادثه به مقامات ایرانی نداده اند. در حالیکه منطقا اجساد در روز حادثه یافت شده اند. این در حالیست که مطابق قرارداد انتظامات مرزی ایران و افغانستان مصوب 1335 ترتیباتی برای چنین مواردی پیش بینی شده است. 5-مقامات افغانستان ترجیح دادند که بجای این ترتیبات، پس از 10 روز، با پشتیبانی وزیر خارجه آمریکا از طریق بی بی سی به ایران اعتراض کنند. 6-جالب آنکه افغانها به دلیل ویروس کرونا 54 پاسگاه مرزی که در سالهای گذشته به هزینه ایران برای کنترل مرز احداث شده بود را ترک کرده اند و ایران را با 700 کیلومتر مرز که بعضا در کنترل طالبان است، تنها گذاشته اند؛ مرزی که از آن برای قاچاق انسان، مواد مخدر و اقدامات تروریستی علیه ایران به کرات استفاده شده و می شود. 7-در چنین شرایطی موضع گیری مشکوک و مشترک افغانستان-آمریکا بیشتر رنگ و بوی توطئه سیاسی دارد تا حمایتی انسانی! یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 29 مورخ 99/2/29 - منظور رهبر معظم انقلاب اسلامی(مد) از دولت جوان انقلابی چیست؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: منظور رهبر معظم انقلاب اسلامی(مد) از دولت جوان انقلابی چیست؟ پاسخ: 1-رهبر معظم انقلاب دیروز (یکشنبه 99/2/28) فرمودند: مکرر گفته ام که به دولت جوان و حزب اللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفا این نیست که یک جوان سی و دو ساله-من باب مثال- رئیس دولت باشد.بلکه معنای دولت جوان و حزب اللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و می تواند کشور را از راههای دشوار عبور دهد. برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از 60 سال داشت اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم:. 2-بعد از انتشار این بیانات، مجددا برخی مباحث در فضای مجازی، منحصرا به سمت سن رئیس جمهور جوان رفت! در اینجا خطای مهمی وجود دارد که تا برطرف نشود، یکی از مشکلات اصلی دولت برطرف نخواهد شد. 3-رئیس جمهور به عنوان دومین مقام رسمی کشور، مهم است. اما کار دولت، کار جمعی است. در مقام مقایسه، دولت را با ورزش های جمعی مثل والیبال و فوتبال و بسکتبال باید مقایسه کرد، نه ورزش های انفرادی مانند وزنه برداری و کشتی. 4-رهبر معظم انقلاب نفرمودند منحصرا باید رئیس جمهور جوان باشد، بلکه تاکید دارند دولت به عنوان یک تیم، باید جوان و حزب اللهی باشد؛ بعد هم صرف ویژگی سن وسال را برای تعریف جوانی در مقیاس دولت داری رد می کنند و می فرمایند: معنای دولت جوان و حزب اللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است. 5-پس از آن هم، با تاکید بر روحیه جوانی (نشاط و توان و آمادگی کار)، حاج قاسم سلیمانی را با سن بالای شصت سال مثال می زنند که نقض سن و سال گرایی محض است. 6-بنابراین، در تکاپو برای تشکیل دولت جوان حزب اللهی، آنهایی موفقند-بلکه مراد رهبر معظم انقلاب را دریافته اند- که فراتر از معیار تک بعدی و نارسای سن وسال، برای دور هم آوردن یک تیم هم افزا و دارای روحیه و نشاط جوانانه و ضمنا واجد پختگی و تجربه تلاش می کنند؛ و نه کسانی که از طیف های گوناگون، دنبال رفتار سطحی و هیجانی نامزد بازی محض و برجسته کردن این یا آن نامزد هستند. یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: http://eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی- شماره 30 مورخ 99/2/30- نحوه انتخاب رییس و هییت رییسه مجلس چگونه است؟ سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: نحوه انتخاب رئیس و هئیت رئیسه مجلس چگونه است؟ پاسخ: 1-هیئت رئیسه مجلس در روز اول به صورت سنی انتخاب میشود و در روز دوم هیئت رئیسه موقت انتخاب میشوند که برای اداره مجلس و تاییداعتبار نامه های نمایندگان و نهایت هیئت رئیسه دائم با تصویب دوسوم اعتبارنامه نمایندگان ا نتخاب می‌شود. برای مدت یکسال هیئت رئیسه دائم مجلس تشکیل شده است از ۱۲ نفر که عبارتند از :رئیس، دونایب رئیس، شش دبیر و سه ناظر که رئیس با رای مطلق آرا و بقیه با رای نسبی انتخاب میشود. 2-برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی ایران 70 نفر از نمایندگان مجلس خود را در جایگاه هئیت رئیسه می بینند. 3-البته مجلس یازدهم که غالب افراد آن را ائتلاف نیروهای انقلابی تشکیل داده است، باید مراقب باشند طوری رفتار نکنند که مردم از رفتار آنها بوی قدرت طلبی را استشمام نمایند. یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: http://eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 31 مورخ 99/2/31 - زالوها چگونه فربه می شوند؟ سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: زالوها چگونه فربه می شوند؟ پاسخ: 1-کسانی می پرسند چرا با وجود مجازات برخی اخلالگران بازار سکه و ارز و خودرو که به شکل ژورنالیستی از آنها به عنوان "سلطان" یاد می شود، آرامش به بازار بر نمی گردد؟مجازات متخلفان و اخلالگران-اگر همه جانبه هم بوده باشد- "شرط لازم" است، نه "شرط کافی". 2-شرط کافی بلکه اول، این است که فراهم کنندگان بستر فساد و اخلالگری در مدیریت اجرایی، پیش و بیش از رانت بگیران و اخلالگران مجازات شوند. یعنی مثلا همین که در کنار پیگرد خریداران رانت خوار ارز و سکه و خودرو یا برخی شرکت های بزرگ، با مدیران رانت ساز در وزارت صمت و بانک مرکزی یا سازمان خصوصی سازی هم با جدیت برخورد کنیم. 3-رهبر معظم انقلاب مرداد 97 در این باره گفتند "در قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ 18 میلیارد دلار از ارز کشور آن هم در حالی که برای تهیه ارز مشکل داریم، بر اثر بی تدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوء استفاده کردند. این موارد، مشکلات مدیریتی است و ارتباطی با تحریم ها ندارد...وقتی ارز یا سکه به صورت غلط عرضه و تقسیم می شود، مشکلات فعلی به وجود می آید." 4-ایشان یادآور شدند: "این قضیه دو طرف دارد، یک طرف آن فردی است که دریافت می کند و طرف دیگر آن کسی است که عرضه می کند. همه بیشتر به دنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته است در حالی که تقصیر عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بی تدبیری عرضه کرده است که اقدامات اخیر قوه قضاییه نیز در واقع برخورد با کسانی است که با یک تخلف و خطای بزرگ، زمینه ساز این مسائل و کاهش ارزش پول ملی شدند". 5-قوه قضاییه قدم های خوبی برای مبارزه با طرف دولتی، پارلمانی و بعضا قضایی فساد و اخلالگری برداشته و برخی مدیران ذی ربط دولتی، نمایندگان مجلس و عناصر قضایی آلوده را تحت پیگرد قرار داده است. این رویکرد باید تقویت و تشدید شود و در اولویت قرار گیرد. 6-طبعا این بخش از مبارزه با فساد و اخلال دشوارتر، اما موثرتر است. از همین مسیر است که اعتماد بیشتر مردم جلب می شود و اقتصاد از زالو صفتان رهایی می یابد. 7-گام دوم، در انتخابات مجلس برداشته شد؛ مجلس جدید به شرط مراعات و اهتمام بر کارآمد سازی هیئت نظارت بر نمایندگان و همچنین برنامه ریزی هوشمندانه، می تواند امیدهای تازه ای را در این باره برانگیزد. یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 32 مورخ 99/3/1 - چرا می گوییم اسرائیل به زودی نابود شدنی است؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: چرا می گوییم اسرائیل به زودی نابود شدنی است؟ پاسخ: -بنیان های رژیم صهیونیستی بر چند ستون متزلزل و دروغ بنا شده است: 1-اسرائیل، موجودیت خود را بر ((زمین)) ملت دیگری ساخته است. شرط اول تشکیل یک جامعه و حکومت، زمین است. جامعه و حکومتی که حتی زمین آن اشغالی و از آن مردم دیگری است، چگونه می تواند به بقای خود امیدوار باشد؟ 2-دومین چالش بزرگ این رژیم شهروندان و مردم است. اسرائیل، نه تنها حکومتی بدون زمین است که حتی ملت واحدی ندارد. ساکنان آن مهاجرانی از بیش از 100 کشور و ملیت مختلف، با رنگ و نژاد و زبان و فرهنگ های متفاوتند که به صرف یهودی بودن، به فلسطین آمده اند. آنها هویتی یکسان و واقعی ندارند و گسلهای فعال و شدیدی بین آنها وجود دارد که مهمترین آن سیاست آپارتاید و برتری نژادی است! برتری اشکنازی ها بر سفاردی ها! برتری سفیدها بر سیاها! برتری یهودی ها بر عرب ها و مسیحی ها و ... 3-وجه سوم موجودیت و پاشنه آشیل اسرائیل، ایدئولوژی آن است: یهودیت و صهیونیزم. اکثریت ساکنان این رژیم، سکولار و لائیک هسند. به تعبیر ایلان پاپه، اسرائیلی ها می گویند فلسطین را خدا به آنها بخشیده، ولی خدایی که آنها به وجودش باور ندارند! با افزایش زاد و ولد حریدی ها و رسیدن آنها به 25% جمعیت اسرائیل، دعوای همیشگی سکولارها با یهودیان ارتدوکس و حریدی ها در سال های اخیر شدت گرفته، بحران سیاسی ((قداست شنبه یهودی))، بحران خدمت اجباری سربازی، آزادی همجنسبازان و اختلاط های زن ومرد و .. کشمکشهای متعددی را برانگیخته است. حریدی ها معتقدند دولت اسرائیل یک دولت سکولار است و نه یهودی و بر مبنای تورات! آنها حاضر به خدمت در ارتش نیستند...تامیر پاردو، رئیس سابق موساد گفته: ((جنگ داخلی بزرگترین تهدید برای موجودیت این رژیم به شمار می رود حتی بزرگ تر از تهدید ایران و حزب الله و یا گروههای فلسطینی)). 4-پس از سالها ((ایده سازش)) اینک فلسطینی به عیان فهمیده که تنها راه آزادی فلسطین، همان راهی است که باعث اشغال فلسطین شده: مبارزه. مبارزه نظامی، مبارزه رسانه ای، مبارزه در هر شکلی و با هر ابزاری. حماس امروز جبهه جدیدی از ناامنی را برای اسرائیل گشوده که اسرائیل ناتوان از مواجهه با آن است. با وجود کشتارهای وسیع، اسرائیل نتوانسته انتفاضه های پی در پی را مهار کند و تنها در خون بیشتر در حال دست و پا زدن است. ایجاد ناامنی دائمی برای اشغالگران بهترین راه برای ضعیف کردن این رژیم است. یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 33 مورخ 99/3/3 - در مورد حرکت نفتکش های اعزامی ایران به ونزوئلا، آیا تحرکی از طرف آمریکا صورت می گیرد؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر خدمت همه همکاران محترم پرسش: در مورد حرکت نفتکش های اعزامی ایران به ونزوئلا، آیا تحرکی از طرف آمریکا صورت می گیرد؟ پاسخ: الف) به دلایل زیر احتمال عکس العمل آمریکا وجود دارد: 1-ترامپ نیازمند یک سوژه ای است تا افکار عمومی خود را از شکست های داخلی منحرف کند. توسل به یک بحران امنیتی جدید می تواند، تا انتخابات آینده افکار عمومی مردم آمریکا را از معضلات اقتصادی و بهداشتی(متاثر از کرونا) غافل نماید. این موضوع قادر خواهد بود ترامپ را در انتخابات آینده یاری نماید. البته به شرطی که ایران عکس العمل متقابلی نداشته باشد که در این صورت نتیجه عکس خواهد شد. 2-اعزام نفتکش به ونزوئلا پرستیژ ابرقدرتی آمریکا را با چالش مواجه خواهد کرد. ب)به دلایل زیر احتمال هر گونه اقدام از سوی آمریکا منتفی است: 1-به لحاظ حقوق بین الملل اقدام ایران امری خلاف قانون نیست. اقدام آمریکا به معنای از بین رفتن کنوانسیون دریاها است که تبعات بعدی را در حوزه سیاسی متوجه دولت آمریکا خواهد کرد. 2-اقدام قبلی ایران در تنبیه انگلیس و خاطره عین الاسد، محاسبات را در واشنگتن به گونه ای رقم زده که ترسی معتبر از اقدام متقابل ایران در دولت آمریکا بوجود آورده است. 3-موقعیت تنگه هرمز، اشراف ایران بر این تنگه، ظرفیت و توانمندی ایران در پاسخ به تهدیدات باعث ایجاد اقتداری در نظام جمهوری اسلامی گردیده که واشنگتن را از چنین اقدامی منع می کند. 4-در صورت اقدام موثر و قاطع ایران، امیدهای ترامپ برای پیروزی در انتخابات بر باد خواهد رفت. نتیجه: به نظر می رسد هزینه اقدام نظامی علیه نفتکش های ایرانی به مراتب بیشتر باشد.البته سابقه ایالات متحده نشان داده، که در مواردی بر اساس محاسبات اشتباه، اقداماتی را انجام داده اند که بعدا دچار مشکلات فزاینده شده اند. همانطور که در شهادت سردار سلیمانی محاسباتشان به گونه ی دیگری بود، ولی امری خلاف انتظار آنها رقم خورد. یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 34 مورخ 99/3/6- از برجام چه می خواستند که از شکست تحریمها شادمان نیستند؟! سلام علیکم، با عرض تبریک عید سعید فطر و خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: از برجام چه می خواستند که از شکست تحریمها شادمان نیستند؟! پاسخ: 1-کسانی که ادعا می کردند بنزین صادراتی ایران به خاطر گل روی برجام به ونزوئلا رسید، می توانند توضیح دهند چرا روزنامه های بزک کننده برجام، از رسیدن نفتکش های ایران به ونزوئلا خوشحال نشده و از پرداختن به این رویداد مهم در تیترهای اصلی خودداری کرده اند؟! 2-کافی است این نوع پرداخت-نپرداختن و سانسور- را با نوع پرداخت نشریات انقلابی مقایسه کنید که اتفاق راهبردی شکستن حصار تحریم ها با وجود لافزنی های آمریکا را تیتر اول خود کردند. راز این استقبال و آن ناخرسندی در چیست؟ 3-چرا نشریاتی در کشور، از تحقیر آمریکا و شکست تحریمها ناشادند؟ مگر همین ها وعده لغو تحریمها در ازای واگذاری امتیازات هنگفت را نمی دادند و وعده شان بر عکس نشد؟! 4-چرا در حالی که آمریکا عزادار ضرب شست ایران است،نشریات بزک کننده برجام هم ناخرسند به نظر می رسند؟ هدف آنها لغو تحریم ها بود یا پیشبرد اراده زورگویانه غرب، با هدف اول، فروش بنزین و دریافت پیشاپیش هزینه آن شادی بخش است. اما در صورت داشتن هدف دوم، عزادار شدن طبیعی است. یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 35 مورخ 99/3/7- پاسخ روحانی به واسطه های آمریکا "امیر قطر و سلطان عمان" چه بود؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: پاسخ روحانی به واسطه های آمریکا امیر قطر و سلطان عمان چه بود؟ پاسخ: 1-آمریکایی ها از روز اول، حرکت نفتکش های ایران از بندر شهید رجایی واقع در سواحل بندرعباس را زیر نظر داشتند و هشدار هم دادند و چند نفر از جمله امیر قطر و سلطان عمان را واسطه کردند تا ایران متقاعد شود این اقدام با واکنش قطعی ارتش آمریکا مواجه می گردد. 2-ارتش آمریکا با اعزام چندین ناو جنگی و ناوشکن و سایر تجهیزات نظامی به دریای کارائیب- ذیل عنوان دروغین مبارزه با مواد مخدر- سعی کرد واقعی بودن تهدید را به جمهوری اسلامی گوشزد نماید اما ایران از یک طرف از طریق همین واسطه ها و نیز بصورت اعلام عمومی به تهدیدات آمریکا قاطعانه پاسخ داد و از طرف دیگر تمهیدات نظامی را برای واکنش در نظر گرفت و طرف آمریکایی را هم بطور کلی از ابعاد آن در منطقه آگاه کرد. 4-آخرین مورد از پیامهای قاطع و صریح ایران از طریق حجت الاسلام روحانی در تماس با امیر قطر به طرف آمریکایی منتقل گردید و حتمی بودن واکنش نظامی ایران برای طرف آمریکایی جا افتاد و لذا نفت کش ها در زیر دید تجهیزات وسیع آمریکایی از دریای کارائیب عبور کردند و برخی نیز در حال عبور و پهلو گیری در سواحل ونزوئلا هستند و در واقع از این طریق دکترین 197 ساله امنیتی آمریکا- موسوم به دکترین مونروئه- دفن شد و از بین رفت. یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 36 مورخ 99/3/8- پشت پرده تقدیر مراجع عظام تقلید از آقای علی لاریجانی چه بود؟ سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم پرسش: پشت پرده تقدیر مراجع عظام تقلید از آقای علی لاریجانی چه بود؟ پاسخ: 1-در روزهای اخیر و همزمان با پایان دوره نمایندگی 12 ساله و ریاست آقای علی لاریجانی بر مجلس، تقدیر نامه هایی از طرف مراجع عظام تقلید خطاب به وی نوشته و منتشر شده است. 2-تاخیر معنادار این سلسله تقدیر نامه ها تردیدهایی را در مورد روند اخذ آن به وجود آورد و اکنون مشخص شده که اصل ماجرا از قبل طراحی شده و حامیان حوزوی آقای لاریجانی با تمام وجود تلاش دارند، از این متن ها، نوعی اجماع سازی حوزوی در رضایت از عملکرد آقای لاریجانی را به عموم مردم القا نمایند، که قطعا درست نیست. 3-اما ماجرا چیست؟ نگارش این متن های حمایت آمیز ریشه در کدام اقدام از پیش طراحی شده تیم آقای لاریجانی دارد؟ 4-ماجرا از این قرار است که جناب لاریجانی با اطلاع از مناسبات علمایی و آداب حوزوی، به نگارش نامه ای خطاب به مراجع معظم تقلید اقدام کرده و در آن، از حمایت های آنها تقدیر کرده است. 5-مراجع عظام نیز در پاسخ به نامه وی، مطالبی را در تائید و تقدیر از او بیان نموده اند که در این سطح از مناسبات، امری عادی است و هرگز دلالت بر تایید مطلق عملکرد شخص نیست. 6-حضرات آیات جوادی و علوی گرگانی با کیاستی مثال زدنی، در ابتدای نامه به لاریجانی نوشته اند(( مرقومه شریف واصل شد)) و در حقیقت به مخاطب چنین القا فرموده اند که این تقدیر نامه در پاسخ به نامه آقای لاریجانی نوشته شده و اینطور نیست که ایشان راسا به نگارش چنین متنی مبادرت فرموده باشند. با پیگیری های دقیق تر مشخص شد که آقای لاریجانی این سلسله نامه ها را برای طیفی از رجال طراز اول و حتی برخی چهره های درجه دوم حوزوی نوشته و از این رو به مرور تقدیرنامه برخی از اساتید سطح عالی حوزه نیز خطاب به وی، منتشر شده و خواهد شد!! 7-مردم باید بدانند که این نامه ها در مقام جواب نوشته شده و طبیعی است که بار معنایی تقدیرنامه ای که راسا نوشته می شود با متنی که در جواب نامه و طبق آداب حوزوی به نگارش در می آید، یکسان نیست. یاعلی مددی! آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi