❌اگر من خلافی را انجام دادم وظیفه #همگی شما نهی از منکر است
✅ الآن مكلّفيم ما، مسئوليم همهمان، همهمان مسئوليم، نه مسئول براى كار خودمان؛ مسئول كارهاى ديگران هم هستيم «كُلُّكم راعٍ وَ كُلُّكُمْ مَسؤُولٌ عَن رَعِيَّتِه» همه بايد نسبت به همه رعايت بكنند. همه بايد نسبت به ديگران. مسئوليت من هم گردن شماست؛ شما هم گردن من است. اگر من پايم را كج گذاشتم، شما مسئوليد اگر نگوييد چرا پايت را كج گذاشتى؟ بايد هجوم كنيد، نهى كنيد كه چرا؟
✅ اگر خداى نخواسته يك معمّم در يك جا پايش را كج گذاشت، همه #روحانيون بايد به او هجوم كنند كه چرا برخلاف موازين؟ ساير مردم هم بايد بكنند. #نهى_از_منكر اختصاص به روحانى ندارد؛ مال همه است. #امت بايد نهى از منكر بكند؛ امر به معروف بكند.
💬 #امام_خمینی
📚 صحیفه امام ، جلد 8 ، صفحه 487
🎙سخنرانى امام خمینی(ره) در جمع روحانيون، پرسنل كميته و سپاه (وظايف روحانيون و پاسداران
💠 بازخوانی آثار اندیشمندان اسلامی
✅ eitaa.com/joinchat/3087728640C9c243d5b68
۱ خرداد ۱۳۹۷
۳ خرداد ۱۳۹۷
🔶 اتفاقا تجربههاي گذشته نشان داده است که هر وقت در جامعه ما نوعي آزادي فکري بوده- ولو از روي سوء نيت هم بوده است- اين امر به ضرر اسلام تمام نشده بلکه به سود اسلام تمام شده است. مشروط به اين که ما هم حرف خودمان را بزنيم نه اين که آنها حرفشان را بزنند ما سکوت کنيم و حرف خودمان را نزنيم.
💬 #شهید_مطهری
📚آینده انقلاب اسلامی صفحه ۹۴
💠 بازخوانی آثار اندیشمندان اسلامی
✅ eitaa.com/joinchat/3087728640C9c243d5b68
۳ خرداد ۱۳۹۷
💠چهار پا نباشیم
🔸هر کسی که #محروم باشد، بر ماست که در کنار او باشیم. حتی در قوای سه گانه، سرکشی یک قوه بر دیگری پذیرفته نیست، #تجاوز یکی بر دیگری را نمیخواهیم.
🔸حسینیان! این مسأله چیزی نیست که من از خودم درآورده باشم. نگویید تو روحانی [و...] هستی و این مسائل ربطی به تو ندارد.
🔻امیرمومنان علی بن ابیطالب (ع) میفرماید: همانند چهار پای در بند آفریده نشدم که همه #تلاشم برای علف، و گرفتاریش رفت و آمدش است. اگر چنانچه تمامی #دغدغه خاطر انسان زندگی، پر کردن شکمش و گرفتاریش باشد، علی این را #چهار_پا میخواند.
💬 #امام_موسی_صدر
📚 سفر شهادت جلد ۱_۲ صفحه ۱۶
💠 بازخوانی آثار اندیشمندان اسلامی
✅ eitaa.com/joinchat/3087728640C9c243d5b68
۴ خرداد ۱۳۹۷
🖼 #عکس_نوشت | #شهید_بهشتی:
💠 آن مسئولی که بی توجه به انتقادهاباشد...
✅ eitaa.com/joinchat/3087728640C9c243d5b68
۴ خرداد ۱۳۹۷
۵ خرداد ۱۳۹۷
۶ خرداد ۱۳۹۷
💬 #امام_خمینی ؛هر فردی از افراد ملت حق دارد که مستقیماً در برابر سایرین، زمامدار مسلمین را استیضاح کند و به او انتقاد کند. صحیفه ج ۵ نور ص ۴۰۹
✅ eitaa.com/joinchat/3087728640C9c243d5b68
۶ خرداد ۱۳۹۷
۶ خرداد ۱۳۹۷
💬 #شهید_مطهری؛ اگر عدالت اجتماعی در جامعه نباشد، خواه از این جهت که رسوم و مقررات و سنن آن اجتماع منشأ بیعدالتیها شده باشد و جامعه را منقسم کند به طبقه مرفه و طبقه محروم و بدبخت، و یا از این جهت که عدالت و دادگستری ضعیف باشد و برخی بر جان و مال و آبروی برخی دیگر ستم کنند، اخلاق اجتماعی مردم فاسد میگردد.
✅ @motahari31
۷ خرداد ۱۳۹۷
۷ خرداد ۱۳۹۷