هدایت شده از پرسمان و مطالبه گری
❤️ امروز ۷ فروردین در سال ۱۳۸۰ سالروز شهادت و آسمانی شدن،شهیدی از شهرستان سراب میباشد :
🌷جانباز بسیجی شهید « بهلول آقائی» از اهالی قیصرق (مهربان - سراب) که در منطقه جنگی اروند رود مجروح گشته ولی بعداز تحمل ۱۵ سال جراحت ناشی از حضور عاشقانه در جنگ تحمیلی با استکبار جهانی در سراب به شهادت رسیدند.
با گرامیداشت خاطره این شهیدان آرزومندیم راهشان مستدام،پررهرو باشد،آری شهدائی که جهت پاسداری از مملکت اسلامی رهسپار جبهه ها شدندتا امروز ما امنیت و پیشرفت داشته ودرجهان سربلند باشیم.
🍀 ما امت مسلمان حال و هوای پدر،مادر،،در از دست دادن این شهید والامقام را از یاد نبرده،با آرمانهای مقدس شان پیمان جاودانه بسته تادرمسیر توسعه،پیشرفت و تعالی اقتصادی و معنوی کشورمان و مظلومان عالم هم پیشقدم باشیم.
🌷قبر مطهر شهید والامقام بهلول آقائی درگلزار شهدای سراب قرار دارد.
🌷آری بفرمودۀ امام خمینی،ره، :
«تربت پاک» شهیدان است که تاقیامت مزار عاشقان،عارفان، دلسوختگان و«درالشفای آزادگان» خواهد بود.
💐 طرح «مرافقة الشهدا» با یادآوری شهدای شهرستان سراب در سالروز شهادتشان
شماره(۱۲۳)
✅ پرسمان و مطالبه گری
چالش مسئولین کشوری و شهرستان سراب
@poshtibanenglabsarab313
# بداد هم برسیم ،فردا دیر است:
با سلام بر کانال قدیمی پرسمان و مطالبه گری
با اینهمه مشکل اقتصادی مانند بیکاری،تورمو گرانی در کشور وظیفه مردم متمکن و پولدار در قبال مردم مستمند، بسیار سنگین و مهم است ،یعنی همسایگان پولدار و متوسط باید از نظر مالی و مواد غذائی را به اطرافیان مستمند برسانند و نزارند که اینها پیش از پیش سختی بکشند،،،، بالاخره این خانواده ها بچه دارند و انها هم در خواستهائی دارند و پدر خانواده باید پاسخگو باشند لذا بکمک هم می توانیم به داد این خانواده ها برسیم، تا آن خانواده هم شاد باشند.
انشاالله - بااحترام
لیلا عالمی
از شهرستان سراب
معرفی مفاخر و مشاهیر
شهرستان سراب
🌺 علامه فاضل شربیانی
(از اهالی شهر شربیان از توابع شهرستان سراب)
💐 شماره (۱۹)
زندگینامهٔ علامه ،فاضل شربیانی :
شیخ محمد بن فضلعلی بن عبدالرحمان بن فضلعلی مشهور به فاضل شربیانی از مراجع امامیه بود که مرجعیت را پس از میرزای شیرازی بر عهده داشت. پسوند شربیانی وی را به یک شهر کوچک از توابع شهرستان سراب در آذر بایجان به نام شربیان میرساند که هماکنون شهر را به نام وی گذاشتهاند که در محل ورودی شهر مجسمه ای از وی نصب کردهان
فاضل شربیانی در صبحگاه روز جمعه ۱۸ رمضان سال ۱۲۴۸ ه.ق (و همچنین گفته شدهاست در سال ۱۲۴۸ یا ۱۲۴۵ ه. ق) در شهر شربیان از توابع شهرستان سراب متولد شد،،،،
ادامه مطلب در👇
ارسال مطالب به :
@Hshirazi313
✅ پرسمان و مطالبه گری
هدف: ( ادامهٔ مجلهٔ بسوی نور)
چالش و کنکاش مسئولین کشوری،استانی و محلی (شهرستان سراب )
@poshtibanenglabsarab313
🌺 مشاهیر و مفاخر شهرستان سراب 👇
حضرت آیةالله محمد فاضل شربیانی(ره)
شماره (۱۹)
❤️ زندگینامه :
محل تولد: شهر شربیان - شهرستان سراب
استادان: آیات عظام شیخ محمدحسن نجفی(صاحب جواهر)، میرزا محمدحسن شیرازی(صاحب فتوای تنباکو)، شیخ مرتضی انصاری، سیدحسین کوهکمرهای و... .
شاگردان: حضرات آیات سیدکاظم طباطبایی، سیدمحمدتقی خویی نجفی، شیخ ابراهیم آلصادق، سیدیونس اردبیلی، میرزاحسن علیاری و... .
تألیفات: ذخیرةالعباد المعاد، کتابی در اصول فقه، شرح منظومه، سرّالعبادة، حاشیه بر رسائل و مکاسب، کتاب متاجر، بیع و صلاة، رساله عملیه و... .
فقیه نامدار، حضرت آیةالله ملامحمد فاضل شربیانی(ره)در زمره علمای طراز اول شیعه است که به سال 1245 قمری در« شهر شربیان» از توابع شهرستان سراب دیده به جهان گشود. نسب شریف ایشان بنا به نقل موثقی، به جناب مالک اشتر رضواناللهتعالیعلیه، یار وفادار امیرالمؤمنین(ع) میرسد و پدر گرامی و اجداد طاهرینش بهعنوان مروجین دین اسلام در کسوت روحانیت بودهاند.
حضرت آیةالله فاضل در بیستسالگی وارد حوزه علمیه تبریز گردید و در مدرسه خواجه علیاصغر، مشغول خواندن مقدمات علوم اسلامی شد. پساز طی مقدمات، فقه و اصول را از محضر مرحوم میرزامهدی قاری و میرزاغفار آقا مجتهد مرندی و میرزاباقر مجتهد تبریزی فرا گرفت و در حالیکه عمل به احتیاط میکرد، در سال 1271 هجریقمری به زادگاهش مراجعت نمود. این فقیه وارسته پساز حدود یک سال اقامت در زادگاهش به نجف اشرف عزیمت نمود.
ایشان در آن دیار قدسی از خرمن علوم شیخ محمدحسن نجفی(صاحب جواهر) و شیخ مرتضی انصاری خوشهها برداشت و پساز رحلت استادش شیخ انصاری(ره)به جلسه درس آیةالله سیدحسین ترک کوهکمری(ره)شرفیاب شد که بر اثر فهم بالا و قوت حافظهاش توانست مورد تقرب استادش قرار گیرد. در آن ایام هر روز درس استاد را برای جمعی از شاگردان تقریر میکرد.
آیةالله شربیانی از شیخ مرتضی انصاری و آیةالله سیدحسین کوهکمری اجازه نقل اخبار و احادیث و همچنین از استاد دومش اجازه اجتهاد اخذ نموده و خود نیز به تعدادی از شاگردان اجازه روایی و اجتهاد صادر کرده است.
شاگردپروری: یکی از خصوصیات این استاد فرزانه که بهعنوان یک میراث گرانبها از علمای سلف در حوزههای تشیع رواج دارد، روحیه شاگردپروری بوده است.
ایشان پساز آراستهشدن به زیور علوم و کمالات، بر کرسی تدریس فقه و اصول نشستند و با مهارت بالایی به تدریس کتب و پرورش نفوس پرداختند.
آیةالله حاج میرزا محمدعلی مدرس تبریزی خیابانی، در خصوص تسلط ایشان بر کتب اصولی مینویسد: ... از بعضی از اجلّه در تبحّر اصولی وی مسموع افتاد: «که اگر کتابهای اصولی را تماماً به دریا بریزند، علامه شریبانی از حفظ خاطر، همه آنها را املاء میکند.»
روحیات اخلاقی: شیخ محمد حرزالدین درباره استادش مینویسد: او اخلاق اولیای خدا و صفات آنان را داشت. یکی از آن صفات حمیده، عفو بدخواهان و دشمنان و بدرفتاریهایی بود که بارها در حق او انجام داده بودند. او نسبت به فقرا و مساکین بسیار مهربان و دلسوز بود، بهویژه به سادات و علویان نجف و کربلا. عطایای او نسبت به اعاظم و بزرگان با شیوه خاصی انجام میگرفت. تقسیم او نسبت به طلاب در سال چهار مرتبه انجام میپذیرفت و هربار هزار لیره عثمانی میداد. او با این همه بخشش و امکانات بیتالمال که در اختیارش بود، بدون خانه و منزل بود و با قرض فراوان از دنیا رفت.
مرجعیت دینی: حضرت آیةالله فاضل، پساز وفات آیةالله محمد فاضل ایروانی و میرزا محمدحسن شیرازی، زعامت دینی مسلمانان را بر عهده داشت و مرجع مطلق وقت شمرده میشد. از بزرگان علمای عصر خود بود و ریاست تدریس در نجف اشرف به ایشان منتهی شده بود.
مطالعه حیات گوهربار این زعیم عالیقدر گویای این حقیقت است که ایشان در حوادث و جریانات اجتماعی، از بصیرت و بینش بسیار بالایی برخوردار بوده و از جایگاه رفیع خود در جهت اصلاح امور مسلمانان استفاده میکردند.
آیةالله ملاعلی واعظ خیابانی مینویسد: «حجاج از طریق عراق به حج میرفتند و مدینه منوره آن ایام در تحت حکومت آلرشید بود.
ایشان اخیراً انواع هتکحرمت و اذیت به عمل میآوردند. تا علامه کبیر زعیم حاج شیخ فضلالله نوری شهید مشرف شدند و در راه رسیدن به ایشان از انواع ایذاء و اذیت. بعد از مراجعت آنچه دیده بودند به حضرت آیةالله شریبانی إخبار نمودند. پس حکم صادر شد به تحریم طریق مذکور، و علمای عصر نیز به ایشان تأسی کردند تا آنکه شرّ آلرشید زایل و از امارت نازل گشتند.»
علامه طباطبایی(ره)میگویند: «گروهی دستهجمعی توطئه کردند و روش عرفان الهی و توحیدی مرحوم آخوند ملاحسینقلی همدانی را به انتقاد گرفته و در یک عریضهای به مرحوم شریبانی نوشتند ،،،ادامه در 👇
✅ پرسمان و مطالبه گری
کنکاش مسئولین کشوری و شهرستان سراب
@poshtibanenglabsarab313
،،،ادامه ،،،زندگینامه،،،
،،،،که ملاحسینقلی همدانی روش صوفیانه در پیش گرفته است!
مرحوم آیت الله شربیانی نامه را مطالعه فرمود و قلم را برداشته، زیر نامه نوشت:
کاش خداوند مرا مثل آخوند، صوفی قرار دهد. با این جمله آن عالم بزرگ، کار تمام شد و دسیسههای آنان همه بر باد رفت.»
رحلت: سرانجام آن عالم جلیلالقدر پساز سالها خدمت به اسلام و در حالیکه در خانه اجارهای خود بهسر میبرد، در بینالطلوعین روز جمعه 17رمضانالمبارک 1322 قمری در شهر مقدس نجف جان به جانآفرین تسلیم کرد. جسم مطهر ایشان پساز تشییع باشکوه در صحن مطهر امام علیبن ابیطالب(ع) به خاک سپرده شد.
جسد سالم: در سال 1357 قمری دولت عراق تصمیم گرفت راههایی را که در اطراف حرم مطهر حضرت علی(ع) برای دفن اموات منظور شده بود، مسدود نماید و در این عملیات، اجساد تعدادی از علما ظاهر شد که از آنجمله جسد پاک مرحوم آیةالله فاضل شریبانی هویدا گشت و افراد مشاهده کردند که جسم ایشان سالم و تازه در قبر موجود است و حال آنکه میان دفن و آنروز، سیوپنج سال فاصله بود و چون از گردوخاک بیرون به کفن رسید، تغییری در آن ایجاد شد، پس کفن را تجدید و قبر شریف را تجدید بنا نمودند.
و نیز در کتاب اجساد جاوید آمده است که بار دیگر در حکومت عبدالکریم قاسم به وقت مرمت قبور، جسد آیةالله فاضل ظاهر شد که کاملاً تازه بود و حال آنکه حدود شصت سال از رحلت ایشان میگذشت.
روحشان شاد و با ائمه طاهرین(ع) محشور باد
منبع: گلشن ابرار/9
تنظیم: علیاکبر بخشی
ارسال مطالب به👇
@Hshirazi313
✅ پرسمان و مطالبه گری
هدف: ( ادامهٔ مجلهٔ بسوی نور) و
کنکاش ،چالش مسئولین کشوری و محلی (شهرستان سراب )
@poshtibanenglabsarab313
❤️چقدر شهرستان سراب را، میشناسیم ⁉️
◀ آسیاب های قدیمی شهرستان سراب :
🌺 شمارهٔ (۱۸۳)
اسیاب های قدیمی شهرستان سراب:
- خان دگرمانی (ا،خان) در سمت شمال غربی
- پشته دگرمانی در سمت غربی جاده سراب - قلعه جوق در جنب نیروگاه فعلی
- حاجی حسن دگرمانی در فاصله یک کیلومتری در شرق جاده قلعه جوق در موازات آسیاب پشته
- عامل دگرمانی در شرق راه آب گرم /طبیعت سراب
★ اختصاصی کانال پرسمان،نقل فقط با ذکر منبع آزاد است
◀️ فراخوان ارسال عکس جهت ،
رشدو توسعه گردشگری شهرستان سراب با معرفی جاذبه های ان،
کافیست با عکسبرداری با موبایلتان تصاویرتان را به آیدی زیر ارسال کنید :
@Hshirazi313
✅ پرسمان و مطالبه گری
کنکاش،چالش، مسئولین کشوری و محلی (شهرستان سراب)
@poshtibanenglabsarab313
✍️ نامه امام جماعت یک مسجد در جنوب شهر تهران به گلایه حاج محمودکریمی از مساجد در برنامه محفل
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمامُ الصّادقُ عليه السلام: علَيكُم بِإتيانِ المَساجِدِ؛ فإنّها بُيوتُ اللهِ في الأرضِ
به ولله قسم که به هیچ ذاکری مانند حاج محمودکریمی علاقه ندارم و امروز ایشان را یکی از مخلص ترین ذاکران میدانم.
اما...
به فرموده پیامبر گرامی اسلام مسجد غریب است
امروز انگشت اتهام تمام کوتاهی های فرهنگی و اجتماعی رو به مسجد است
وضعیت عفاف و حجاب مقصر مسجد
وضعیت اقتصاد و تولید مقصر مسجد
وضعیت سیاسی و انتخاباتی مقصر مسجد
و هر بزرگواری در باب کوتاهی مساجد و سن نمازگزاران و غیره ایراد سخن میکند.
اما...
حاج محمود عزیز بله مساجد جذابیت ندارند
جذابیت عزاداری سید الشهدا را بردند به حسینه ها و تکیه ها که خود مدیر باشند
سرود و نمایش و کلاسهای آموزشی و اردوهای فرهنگی را بردند به سرای محله
جشنها را بردند در پارکها و بوستانها
قرض الحسنه و کمک به نیازمند را بردند در مکانهای اجاره ای
برنامه ها و آموزشهای قرآنی را بردند به خانه های قرآنی
ورزش را هم در سالن های چند منظوره محل
خب...
با کدام جذابیت امام جماعت بچه ها را در مسجد نگه دارد
با کدام نیروی همکار!؟
شما و دوستانتان که به حمدالله موفق در جذب جوان و نوجوان هستید، کدام امام جماعت را یاری کردید و تجربه و فکر در اختیارش قرار دادید؟
با کدام بودجه؟
از آن مجری و قاری معروف که حرفهای شما را تایید میکردند بپرسید هزینه یک اجرا و قرائت مجلسی در مساجد چه مقدار است؟
اصلا ً جایگاه مسجد و امامش در ذهن دوستان کجاست؟
به وزیر و وکیل و مدیر و مداح و قاری بگویند امام جماعت مسجد دعوتتان کرده زودتر پاسخ میدهند یا مدیر فلان موسسه و نهاد فلان دستگاه انقلابی؟؟؟
جناب کریمی عزیز! امروز آنهایی که توانایی ایجاد جذابیت دارند مساجد را خالی کردند و برای خود حسینه و تکیه و دفتر و موسسه و غیره در خارج از مسجد تاسیس کردند و دم از جذاب نبودن مسجد میزنند!
امروز مساجد غریب هستند و امام مسجد غریب تر که برای ایجاد جذابیت، هم باید با هزار واسطه مداح، سخنران، قاری و مجری دعوت کند، هم هیئت أمنا را مُجاب کند تا بپذیرند، هم پشت اتاق شهردار و فرماندار و... سر خم کند تا هزینه ها و حق القدم ها و پاکت ها را پرداخت کند.
در حالی که این امام، خود، خانواده دارد و مخارج و زندگی پُرهزینه امروز و مردمی که هنوز اعتقادی به تامین حداقلی زندگی او از طرف مسجد ندارند
‼️ راستی خبردار شدید: حاج آقا اکرمی با سابقه ۱۴سال تدریس در حوزه و تبلیغ در حالی که در اسنپ مسافرکشی میکرد به قتل رسید!
از خود پرسیدید چرا امام مسجد و استاد حوزه برای تامین مخارج باید مسافر کشی کند؟؟؟
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
#پاسخبهشبهاتفــجازی
رهبر معظم انقلاب: درگیریهای امروز جهان، رسانهای است
🔹️امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
🔹️رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند.
🔹️هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
«رهبر انقلاب در دیدار شاعران»
✅ پرسمان و مطالبه گری
کنکاش مسئولین کشوری و شهرستان سراب
@poshtibanenglabsarab313
امروز فریادهلمنناصرینصرونی امام حسینع از گلوی مردم مظلوم #غزه به گوش جهانیان میرسد، کاش گوش شنوا و چشم بینا داشته باشیم...
این روزها و شبها،اگر از اتفاقات غزه دلتان به درد آمد یا اگر اشکی از گوشه چشمانتان جاری شد، سرتان را بالا بگیرید، چرا که این روزها خیلیها
حتی به قدر یک آه نیز نخواستند رسانهای برای صدای مظلومان غزه باشند...
اما دنیا اینطور نمیماند،
#آهمظلوم میگیرد، و این وعده خداست...!
یا امام زمان بیا غزه...
# یا فاطمه الزهرا،س، #اللهمعجللولیکالفرج 🤲🏼
# یا فاطمه الزهرا سلام الله علیه ها