شما به اینایی که محجبه ان نماز میخونن زیارت میرن دعا میخونن ولی درکنارش با بی حجابی و خوردن مشروب و بقیه کثافت کاریا مشکلی ندارن میگین مذهبی صورتی؟
من حتی به اینها مذهبی نمیگم چه برسه بخوان صورتی و بنفش باشن!😆
وقتی حضرت موسی می خواست به دنیا بیاد بنی اسرائیل گفتن اگه این بچه به دنیا بیاد طومار فرعون رو در هم پیچه. فرعون دستور داد هر نوزادی تو بنی اسرائیل به دنیا بیاد بکشن .
دقیقا همین سیره رو برای پیامبر ما هم داشتن. به خاطر علم چهره شناسی که تو دوران حضرت موسی از ایشون آموزش دیدن ، متوجه شدن از نسل هاشم قراره که اون موعود آخر الزمان متولد بشه و بعد می خواستن پیغمبر رو به شهادت برسونن که موفق نشدن.
برای امام زمان هم می خواستن همین کار رو دستور قرار بدن.امام حسن عسگری ع رو تحت نظر داشتن و به ایشون اجازه نمی دادن بیرون از شهر سامرا برن، یا تو کنار همسر خودشون نباشن که صاحب فرزند نشن.
این سیاست همین امروز هم در حال اجراست . سیاستی که برای کاهش جمعیت و نسل شیعه پیش گرفتن!حضرت موسی هم توسط مادرش داخل یه صندوقچه به آب انداخته شد و حضرت موسی به کاخ فرعون رسید و اوجا بزرگ شد .
بعدها حضرت موسی قوم بنی اسرائیل رو از چنگ فرعون و فرعونیان نجات داد.
#منجی_در_ادیان 🌱
حسین طاهریenc_16862394076848912253054.mp3
زمان:
حجم:
9.28M
کربلایی حسین طاهری
#زمینه
eitaa: haram_iran1402.04.27-Panahian-ImamSadeghUni-AkharinGameRahaee-01-32k.mp3
زمان:
حجم:
15.49M
حجت الاسلام علیرضا پناهیان
#سخنرانی