فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 از نمای پانوراما ببینید
🔹معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در هفتهای که گذشت
🔸از توسعه دیپلماسی علم و فناوری در «الجزایر» تا توسعه بازار دانشبنیانها در «روسیه»
🆔 @pr_isti
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 #با_هم_ببینیم | ایران یکی از قطبهای نانو فناوری جهان
🔹گزارشی کوتاه از نتیجه پیمایش سال ۱۴۰۱ از شرکتهای تولیدکننده محصولات و تجهیزات نانو
🆔 @pr_isti
🔺 توسعه فناوریهای دوستدار محیط زیست در صنعت نیشکر با همکاری شرکتهای دانش بنیان
🔹با هدف توسعه فناوریهای دوستدار محیط زیست در صنعت نیشکر، توافقنامه مشترکی بین ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست و شرکت کشت و صنعت کارون امضا شد.
🔸استقرار اقتصاد چرخشی در کشت و صنعت کارون، توسعه فناوریهای دوستدار محیط زیست در صنعت نیشکر با همکاری شرکتهای دانش بنیان، تولید محصولات با ارزش از پسماند و پساب نیشکر و افزایش تابآوری و ارتقای بهرهوری از طریق پیادهسازی سیستمهای هوشمند در مدیریت آب، پسماند و انرژی از جمله اهداف این توافقنامه است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 همکاری و تبادل نظر ایران و روسیه در حوزه «اخلاق هوش مصنوعی»
🔹توافقنامه همکاری با موضوع «اخلاق هوش مصنوعی» بین ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک ایران و کمیسیون اخلاق هوش مصنوعی روسیه به امضا رسید.
🔸تبادل تجربیات در اجرای اصول اخلاقی هوش مصنوعی در زمینههای مختلف کاربرد هوش مصنوعی و برگزاری آموزش کوتاه مدت پیشرفته هوش مصنوعی برای ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک ایران با حضور متخصصان کمیسیون اخلاق هوش مصنوعی روسیه از جمله زمینههای همکاری است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دستیابی به فناوری تولید شیر حاوی آنتی بادی برای ارتقای امنیت غذایی و ایمنی بدن
🔹یک شرکت دانش بنیان با ارائه خدمات مشاوره فنی، ژنتیکی و امنیت غذایی به دامداریها و گاوداریها، موفق به تولید شیر فراویژه حاوی آغوز برای ارتقای امنیت غذایی و ایمنی بدن شده است.
🔸در شیر فراویژه حاوی آغوز علاوه بر لاکتوفرین، لاکتوپراکسیداز، لایزوزیم، عوامل رشد، آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامینهای A و D و E و بسیاری از دیگر پروتئینها و ترکیبات زیست فعال، انواعی از آنتی بادیها در این شیر وجود دارند.
🔹حسن نیلی احمدآبادی، مدیرعامل شرکت نوآوران واکسن زیتون اصفهان: شیر حاوی آنتیبادی، خنثی کننده است و میتواند در سطح مخاطها از اتصال ویروس به گیرندهها جلوگیری کند و علاوه بر اینکه باعث ارتقای امنیت غذایی شده و سوء تغذیه را برطرف میکند، تا حدودی باعث افزایش سطح ایمنی نیز خواهد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بررسی زمینههای توسعه پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۳
🔹دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در بیستمین نشست کمیسیون دائمی هیئت امنای پارک فناوری پردیس:
🔸موضوع علم و فناوری از یک دهه اخیر به موضوعی فراتر از خلق ثروت تبدیل شده و فناوری، امروز یک موضوع قدرت آفرین است؛ کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس هم ناظر به این ویژگی، توجه جدی به آن دارند.
🔹شرکت توسعه سرمایهگذاری ابزار مناسبی است که ذیل قانون جهش تولید دانشبنیان، ماهیت فعالیت تجار را برای پارک فناوری پردیس تسهیل میکند و زمینه را برای سرمایهگذار و تامین مالی زیستبوم فناوری و نوآوری فراهم میآورد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 فعالیت ۱۱۶ شرکت ایرانی در حوزه نانوپوششها
🔹پویپوی، مدیر گروه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو در نشست تخصصی “استانداردسازی محصولات نانوپوشش”:
🔸هماکنون ۱۱۶ شرکت در ایران، محصول در حوزه نانوپوششها دارند که گواهینامه نانومقیاس دریافت کردهاند. در این بین هم در صادرات و هم در واردات، حوزه شیرآلات بیشترین سهم بازار را در بین محصولات حوزه نانوپوشش دارد.
🔹در کشورهای پیشرفته از ابزار استاندارد برای توسعه فناوری و توسعه بازار محصولات استفاده میشود. هدف از برگزاری این نشست نیز شناخت نیازها برای تدوین استانداردهای جدید است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری رویداد جذب سرمایه در صنایع فرهنگی با حمایت شبکه سرمایهگذاران
🔹رویداد سرمایهگذاری «اینجا زمستان نیست» به همت ستاد توسعه فناوریهای نرم و صنایع خلاق، دبیرخانه ایران خلاق و خانه خلاق و نوآوری ایلسا با هدف گسترش گفتمان سرمایهگذاری در زیستبوم صنایع خلاق و فرهنگی ایران و توسعه بازار شرکتهای خلاق، ۲۰ اسفند ماه در مجموعه گردشگری سلامت دهکده ایرانی برگزار میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نشست ارزیابی فرصتهای توسعه فناوری در همکاریهای ایران و چین برگزار شد
🔹نشست ارزیابی فرصتهای توسعه فناوری در مسیر همکاریهای ایران و چین از منظر پیچیدگی اقتصادی با حضور سیاستگذاران وزارت امور خارجه، سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، انجمن دوستی ایران و چین و اتاق مشترک دو کشور و متخصصان و فعالان اقتصادی و دانشگاهی برگزار شد.
🔸میرآبادی، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری: معاونت علمی در تعاملات بینالمللی مبتنی بر فناوری و نوآوری از یک رویکرد توسعهای برخوردار است؛ از این رو، تحلیلهای دقیق و شناسایی ظرفیتهای هر کشور برای ارتقا بهرهوری این تعاملات ضرورت دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 علاقهمندی ژاپن به تعمیق همکاریهای تخصصی با ایران در راستای احیای دریاچه ارومیه
🔹سفیر ژاپن در ایران در رویداد بینالمللی «فضا و زمان در مسیر جاده ابریشم»:
سال گذشته تلاش فراوانی برای کمک به احیای دریاچه ارومیه کردهایم و از تعمیق همکاریهای تخصصی برای احیای دریاچه استفاده میکنیم.
🔸اجرای سیاستهای مشترک در برابر مخاطراتی مانند زلزله و سایر حوادث غیر مترقبه با بهرهگیری از آخرین یافتههای علمی یکی دیگر از حوزههای مهم برای همکاری دو کشور است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید بازیهای گرافیکی دوبعدی و سه بعدی ماجراجویی
🔹یک شرکت دانشبنیان با استفاده از فناوریهای یونیتی و بلاکچین و با آخرین ابزارهای روز دنیا موفق به طراحی و تولید بازیهای گرافیکی دوبعدی و سه بعدی ماجراجویی شده است.
🔸ناصر محمودی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان جاپکو: این محصولات با میانگین هزینه ۱۵ هزار دلار با همکاری شرکت خارجی در نسخه mvp توسعه داده شده است.
🔹این در حالی است که بازیهای مشابه خارجی در اپ استورهای خارجی با هزینههای بالایی جهت شارژ و تداوم استفاده کاربر به فروش میرسند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید تونر مورد نیاز چاپگرها با دستگاه ایرانساخت
🔹متخصصان ایرانی موفق به ساخت ماشینآلات تولید تونر شدند که امکان تولید انبوه این مواد پرمصرف و گران قیمت مورد استفاده در تجهیزات چاپ و تکثیر را در کشور فراهم میکند.
🔸تونر پودری است که در دستگاههای چاپگر و فتوکپی به عنوان جوهر مصرف می شود.
🔹محمدحسین حسنی، مدیرعامل شرکت سامانه پوی شرق: نخستین بار است که در کشور تجهیزات تولید تونر با توانمندی داخلی ساخته میشود. سالانه حدود سه هزار تن تونر وارد کشور میشود که هر کیلوگرم میانگین ۱۰ دلار و در سال حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور خارج میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی تشکیل شد
🔹با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی ارتقا یافت.
🔸سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی مدیریت هماهنگی کلان فعالیتهای فناوری، نوآوری در دستگاهها و نهادهای مرتبط با خارج از کشور، صادرات کالاها و خدمات دانشبنیان، عرضه و تقاضای فناوری (انتقال فناوری)، بسترسازی و توسعه دیپلماسی فناوری، گسترش ارتباط و ارائه تسهیلات به متخصصان بینالمللی ایرانی و غیر ایرانی را بهعهده دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 راهاندازی نخستین مراکز همآفرینی سلامت، نساجی، پلیمر، صنایع غذایی و هوش مصنوعی
🔹در راستای اجرای دستورالعمل «ایجاد، توسعه فعالیت و اعتباربخشی به مراکز همآفرینی»، نخستین مراکز همآفرینی در پنج حوزه سلامت، نساجی، پلیمر، صنایع غذایی و هوش مصنوعی به همت دفتر توسعه زیرساختهای زیست بوم نوآوری ایجاد شدند.
🔸توافقنامه همکاری مشترک بین معاونت علمی ریاستجمهوری و ۵ شرکت احیا نان ایرانیان در حوزه صنایع غذایی، پاکان پلاستکار در حوزه پلیمر، شرکت فنآفرینان و راهآفرینان کسب و کار پردیس در حوزه فناوریهای سلامت محور، شرکت تعاونی سیرنگ یزد در حوزه صنایع نساجی و شرکت هوش سیستم گیل در حوزه فناوریهای هوش مصنوعی برای ایجاد و توسعه «مراکز هم آفرینی» به مدت ۵ سال امضا شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید دستگاه تبدیل ضایعات کشاورزی به خوراک دام و طیور
🔹یک شرکت فناور برای تولید دستگاهی در زمینه «بازیافت ضایعات کشاورزی به خوراک دام و طیور» که کاربرد فراوانی در مناطق کمبرخوردار و حوزه کشاورزی دارد، جایزه برنامه ملی آبادیران در بخش ماشین آلات کوچک مقیاس را دریافت کرد.
🔸رضا موسوی پور، محقق پسادکتری مهندسی مکانیک و مدیرعامل شرکت ماشینسازی شونا صنعت آمل: دستگاه تولید شده ضایعات کشاورزی مانند کاه، ضایعات برنج و ... را به محصول غذایی برای خوراک دام و طیور تبدیل میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 رفع مشکل ناشی از سهامداری یا حضور اعضای هیئت علمی در هیئت مدیره شرکتها در روند صدور گواهی تشخیص صلاحیت
🔹در پی مکاتبه معاون علمی رئیسجمهور با رئیس سازمان برنامه و بودجه، مشکل صدور گواهینامههای درخواستی شرکتهای دانشبنیانی که اعضای هیئت علمی دانشگاهها، سهامدار یا عضو هیئت مدیره آنها هستند بر طرف شد.
🔸روحالله دهقانی در این نامه به مشکل برخی شرکتهای دانشبنیان اشاره کرده بود که در مراجعه به واحدهای حقوقی و تشخیص صلاحیت و رتبهبندی در سازمان برنامه و بودجه، مشمول قانون منع مداخله کارکنان دولت تلقی شده و درخواست صدور گواهینامههای آنها بلااثر مانده بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 نگاهی کوتاه به هفتمین رویداد «کاشتن برای آینده»
🔹هفتمین رویداد «کاشتن برای آینده» با موضوع «ایران هوشمند و متصل» هفته گذشته برگزار شد.
🆔 @pr_isti
🔺 رونمایی از کلان پیکره زبان فارسی با ۳۵ میلیارد کلمه
🔹در همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی با عنوان هوش مصنوعی مولد قدرت حکومتها، کلان پیکره زبان فارسی، بزرگترین مجموعه دادگان شامل ۳۵ میلیارد کلمه در همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی رونمایی شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان برای امدادرسانی بهتر به مناطق سیلزده جنوب کشور
🔹نشست «بررسی وقوع حادثه ناگوار سیل در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان» در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کمکرسانی بخشهای مختلف جهت کاهش رنج مردم به منظور یاری رسانی در بازسازی زیرساختهای تخریب شده و اسکان موقت برگزار شد.
🔸جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری: با توجه به بازدیدی که وزیر راه و شهرسازی از مناطق سیل زده داشت، موضوع اسکان موقت توسط شرکتهای دانشبنیان مطرح شد که سازههای نوینی با عملکرد بهتر نسبت به چادرهای سنتی داشته باشیم تا از تمام ظرفیتهای دانشبنیانها استفاده شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 هوش مصنوعی، مولد قدرت حکومتهاست/ مدلهای زبانی بزرگ، سوگیری خاصی را از نظر فرهنگی و ارزشی ایجاد میکنند
🔹بهروز مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک در همایش «الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی»:
🔸مهمترین سوگیری استفاده از مدلهای زبانی بزرگ، سوگیری «داده» است و در این فضا، حکمرانی داده، یک ضرورت است.
🔹هر کشوری که داده بیشتری داشته باشد، از قدرت بیشتری برخوردار بوده و اساسا هوش مصنوعی مولد قدرت حکومتها است و به همین دلیلی ما باید مدل بزرگ زبانی بومی خود را داشته باشیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 آغاز پیادهسازی طرح توسعه زیستبوم «نوآوری شرکتی» در ۲۰ شرکت بزرگ ایران
🔹با حمایت دفتر توسعه زیرساختهای زیستبوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، پروژه توسعه زیست بوم نوآوری شرکتی در ۲۰ شرکت منتخب بزرگ آغاز شد.
🔸این طرح با هدف افزایش رقابتپذیری و نوآوری در صنایع بزرگ و تسریع در رشد زیستبوم شرکتی، توسعه و ارتقاء زیستبوم نوآوری در شرکتهای بزرگ در کشور اجرا خواهد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 مرکز هدایت و راهبری «پژوهشهای سیستمی در تورم» راهاندازی میشود
🔹بنیاد ملی علم ایران (INSF) از مراکز تحقیقاتی معتبر و اساتید شاخص کشور دعوت کرد تا پیشنهادههای خود را برای ایجاد «مرکز هدایت و راهبری پژوهشهای سیستمی در تورم (مهرسیم)» با مأموریت اصلی جلب مشارکت ذینفعان و با تاکید بر یکپارچهسازی ارائه کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تولید دادگان عام برای آموزش «مدل زبانی بزرگ»/ ایجاد زیرساخت لازم برای آموزش مدل هوش مصنوعی
🔹سرپرست کارگروه هوش مصنوعی مولد ستاد هوش مصنوعی و رباتیک در همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی:
🔸مدل های زبانی، مدلهای بنیادینی هستند که بر روی دادههای بسیار آموزش داده شدهاند. آنها میتوانند متن را درک کنند، متن تولید کنند و وظایف مختلفی را انجام دهند.
🔹در حوزه تربیت نیروی انسانی کارآمد، برنامههایی همچون حمایت از موسسات آموزشی برگزار کننده دورههای تخصصی در حیطه مربوطه، حمایت ویژه از استارتاپهای مربوط به این حوزه و برگزاری مسابقات مختلف جهت جذب نیروهای مستعد در این حوزه (مشابه مسابقات ربوکاپ) و .... را در دستور کار داریم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: آموزش و گفتمانسازی در «حکمرانی هوش مصنوعی»، ضرورت امروز ماست
🔹خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش «الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی»:
🔸آموزش و گفتمانسازی در حکمرانی هوش مصنوعی باید مدنظر باشد. معیارهایی که به هوش مصنوعی میدهیم باید بر اساس زیست بوم و فرهنگ ایرانی اسلامی باشد.
🔹در بحث هوش مصنوعی باید به سرعت رشد کنیم خودمان مولد شویم که اگر اینگونه نشود دچار شکلی از استعمار میشویم. در دهه اخیر کارهای زیادی انجام شده اما کافی نیستند که باید ادامه پیدا کند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 منظور از «داراییهای نامشهود» چیست؟
🔹در زیست بوم فناوری و نوآوری بخش مهمی از دارایی شرکتها مربوط به دانش فنی یا نوآوری آن مجموعه است که ماهیت فیزیکی ندارد و با روشهای مرسوم ارزشگذاری قابل برآورد نیست؛ داراییهایی که در دسته «دارایی های نامشهود» قرارمی گیرد ونیاز به سازوکار ویژه ای برای برآورد دقیق خواهد داشت.
🔸با همکاری معاونت علمی و وزارت اقتصاد، کارگروه ویژهای شکل گرفته که در نهایت نظام جدید ارزشگذاری داراییهای نامشهود را ارائه کرده است.
🔹مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی در شماره جدید جام جم از اهمیت اجرای این نظام جدید در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و توسعه اقتصاد دانشبنیان گفته است.
گفتگوی کامل
🆔 @pr_isti
🔺 سمپوزیوم دو روزه مدرسه بینالمللی مطالعات مغز برگزار می شود
🔹سمپوزیوم دو روزه مدرسه بینالمللی مطالعات مغز (ایبرو) با حمایت ستاد توسعه علوم وفناوری های شناختی، ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه سال آینده در تهران برگزار میشود.
🔸این دوره آموزشی با هدف فراهم کردن فرصتی برای دانشجویان، محققان و پژوهشگران برای کسب یافتهها، اطلاعات و تبادل تجارب در حوزههای علوم اعصاب، علوم اعصاب سلولی، علوم اعصاب شناختی و علوم اعصاب محاسباتی برگزار میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 گردهمایی ارکان نظام تامین مالی زیست بوم فناوری و نوآوری زیر سقف «نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی»
🔹جلسه همفکری و همافزایی نمایشگاه صنعت مالی ایران با حضور مدیر کل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و جمعی از صاحبنظران این معاونت برگزار شد.
🔸عبدالمجید مرشدی، مدیر کل تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری:
نمایشگاه بین المللی صنعت مالی میتواند محل مناسبی برای تعامل و گفتمان مشترک با سه ضلع اثرگذار بازارهای مالی شامل «بازار پول»، «بازار بیمه» و «بازار سرمایه» برای فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری کشور باشد.
🔹این نمایشگاه با هدف شناسایی و حل مسائل نظام تامین مالی و معرفی ظرفیت ها و دستاوردهای های زیست بوم فناوری و نوآوری در تاریخ ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برنامهریزی شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 استقبال کودکان و شرکتهای روس از اسباببازیها و صنایع فرهنگی کشور
🔹مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری:
نمایشگاه KIDS RUSSIA در سه روز برگزار شد و بالغ بر ۴۰ نفر از نمایندگان صنایع خلاق کشورمان در این رویداد حضور داشتند.
🔸محصولات ایرانی عرضه شده در این نمایشگاه با استقبال خوب بازدیدکنندگان نمایشگاه کالای کودک روسیه و شرکتهای پخش اسباب بازی مواجه شد.
🔹تولید کنندگان اسباب بازی کشورمان تعامل خوبی با شرکتها و توزیع کنندگان روسی شکل دادند. در این سفر همچنین با مجموعهها و بنیادهایی که در حوزه صادرات صنایع خلاق فعال بودند؛ از جمله وزارت صنعت روسیه و بنیاد صادراتی این کشور جلساتی برگزار شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | ترمیم عارضههای استخوانی با استخوانسازهای نانویی
🔹متخصصان یک شرکت دانشبنیان، مواد استخوانساز نانویی را که در دندانپزشکی، ارتوپدی و پزشکی بازساختی کاربردهای گسترده دارد، با استفاده از فناوری بومی تجاریسازی کردهاند.
🔸شیما توکل، مدیرعامل زیست تقلید توکل:
نمیمتیک نانوبن، اولین محصول استخوانساز دنیا است که هر دو فاز آلی و معدنی آن نانومتری بوده و از نانوفیبرهای پپتیدی خودآرا و نانوهیدروکسی آپاتیت تشکیل شده است.
🔹محصول استخوانساز داخلی علاوه بر مزیت قیمتی، نسبت به نمونههای خارجی کیفیت بالاتری دارد. استفاده از این استخوانساز در ناحیه مورد استفاده، عفونت و التهاب ایجاد نمیکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری جلسه کارگروه دائمی موضوع ماده (۳) آییننامه داخلی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانشبنیان
🔹سیویکمین جلسه کارگروه دائمی موضوع ماده (۳) آییننامه داخلی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانشبنیان با حضور روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری و رئیس کارگروه دائمی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانشبنیان برگزار شد.
🔸در این جلسه، گزارشی از مرکز ملی میکروالکترونیک ارائه شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti