🔺 #دستاورد | تولید بازیهای گرافیکی دوبعدی و سه بعدی ماجراجویی
🔹یک شرکت دانشبنیان با استفاده از فناوریهای یونیتی و بلاکچین و با آخرین ابزارهای روز دنیا موفق به طراحی و تولید بازیهای گرافیکی دوبعدی و سه بعدی ماجراجویی شده است.
🔸ناصر محمودی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان جاپکو: این محصولات با میانگین هزینه ۱۵ هزار دلار با همکاری شرکت خارجی در نسخه mvp توسعه داده شده است.
🔹این در حالی است که بازیهای مشابه خارجی در اپ استورهای خارجی با هزینههای بالایی جهت شارژ و تداوم استفاده کاربر به فروش میرسند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید تونر مورد نیاز چاپگرها با دستگاه ایرانساخت
🔹متخصصان ایرانی موفق به ساخت ماشینآلات تولید تونر شدند که امکان تولید انبوه این مواد پرمصرف و گران قیمت مورد استفاده در تجهیزات چاپ و تکثیر را در کشور فراهم میکند.
🔸تونر پودری است که در دستگاههای چاپگر و فتوکپی به عنوان جوهر مصرف می شود.
🔹محمدحسین حسنی، مدیرعامل شرکت سامانه پوی شرق: نخستین بار است که در کشور تجهیزات تولید تونر با توانمندی داخلی ساخته میشود. سالانه حدود سه هزار تن تونر وارد کشور میشود که هر کیلوگرم میانگین ۱۰ دلار و در سال حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور خارج میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی تشکیل شد
🔹با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی ارتقا یافت.
🔸سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی مدیریت هماهنگی کلان فعالیتهای فناوری، نوآوری در دستگاهها و نهادهای مرتبط با خارج از کشور، صادرات کالاها و خدمات دانشبنیان، عرضه و تقاضای فناوری (انتقال فناوری)، بسترسازی و توسعه دیپلماسی فناوری، گسترش ارتباط و ارائه تسهیلات به متخصصان بینالمللی ایرانی و غیر ایرانی را بهعهده دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 راهاندازی نخستین مراکز همآفرینی سلامت، نساجی، پلیمر، صنایع غذایی و هوش مصنوعی
🔹در راستای اجرای دستورالعمل «ایجاد، توسعه فعالیت و اعتباربخشی به مراکز همآفرینی»، نخستین مراکز همآفرینی در پنج حوزه سلامت، نساجی، پلیمر، صنایع غذایی و هوش مصنوعی به همت دفتر توسعه زیرساختهای زیست بوم نوآوری ایجاد شدند.
🔸توافقنامه همکاری مشترک بین معاونت علمی ریاستجمهوری و ۵ شرکت احیا نان ایرانیان در حوزه صنایع غذایی، پاکان پلاستکار در حوزه پلیمر، شرکت فنآفرینان و راهآفرینان کسب و کار پردیس در حوزه فناوریهای سلامت محور، شرکت تعاونی سیرنگ یزد در حوزه صنایع نساجی و شرکت هوش سیستم گیل در حوزه فناوریهای هوش مصنوعی برای ایجاد و توسعه «مراکز هم آفرینی» به مدت ۵ سال امضا شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید دستگاه تبدیل ضایعات کشاورزی به خوراک دام و طیور
🔹یک شرکت فناور برای تولید دستگاهی در زمینه «بازیافت ضایعات کشاورزی به خوراک دام و طیور» که کاربرد فراوانی در مناطق کمبرخوردار و حوزه کشاورزی دارد، جایزه برنامه ملی آبادیران در بخش ماشین آلات کوچک مقیاس را دریافت کرد.
🔸رضا موسوی پور، محقق پسادکتری مهندسی مکانیک و مدیرعامل شرکت ماشینسازی شونا صنعت آمل: دستگاه تولید شده ضایعات کشاورزی مانند کاه، ضایعات برنج و ... را به محصول غذایی برای خوراک دام و طیور تبدیل میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 رفع مشکل ناشی از سهامداری یا حضور اعضای هیئت علمی در هیئت مدیره شرکتها در روند صدور گواهی تشخیص صلاحیت
🔹در پی مکاتبه معاون علمی رئیسجمهور با رئیس سازمان برنامه و بودجه، مشکل صدور گواهینامههای درخواستی شرکتهای دانشبنیانی که اعضای هیئت علمی دانشگاهها، سهامدار یا عضو هیئت مدیره آنها هستند بر طرف شد.
🔸روحالله دهقانی در این نامه به مشکل برخی شرکتهای دانشبنیان اشاره کرده بود که در مراجعه به واحدهای حقوقی و تشخیص صلاحیت و رتبهبندی در سازمان برنامه و بودجه، مشمول قانون منع مداخله کارکنان دولت تلقی شده و درخواست صدور گواهینامههای آنها بلااثر مانده بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 نگاهی کوتاه به هفتمین رویداد «کاشتن برای آینده»
🔹هفتمین رویداد «کاشتن برای آینده» با موضوع «ایران هوشمند و متصل» هفته گذشته برگزار شد.
🆔 @pr_isti
🔺 رونمایی از کلان پیکره زبان فارسی با ۳۵ میلیارد کلمه
🔹در همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی با عنوان هوش مصنوعی مولد قدرت حکومتها، کلان پیکره زبان فارسی، بزرگترین مجموعه دادگان شامل ۳۵ میلیارد کلمه در همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی رونمایی شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان برای امدادرسانی بهتر به مناطق سیلزده جنوب کشور
🔹نشست «بررسی وقوع حادثه ناگوار سیل در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان» در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کمکرسانی بخشهای مختلف جهت کاهش رنج مردم به منظور یاری رسانی در بازسازی زیرساختهای تخریب شده و اسکان موقت برگزار شد.
🔸جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری: با توجه به بازدیدی که وزیر راه و شهرسازی از مناطق سیل زده داشت، موضوع اسکان موقت توسط شرکتهای دانشبنیان مطرح شد که سازههای نوینی با عملکرد بهتر نسبت به چادرهای سنتی داشته باشیم تا از تمام ظرفیتهای دانشبنیانها استفاده شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 هوش مصنوعی، مولد قدرت حکومتهاست/ مدلهای زبانی بزرگ، سوگیری خاصی را از نظر فرهنگی و ارزشی ایجاد میکنند
🔹بهروز مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک در همایش «الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی»:
🔸مهمترین سوگیری استفاده از مدلهای زبانی بزرگ، سوگیری «داده» است و در این فضا، حکمرانی داده، یک ضرورت است.
🔹هر کشوری که داده بیشتری داشته باشد، از قدرت بیشتری برخوردار بوده و اساسا هوش مصنوعی مولد قدرت حکومتها است و به همین دلیلی ما باید مدل بزرگ زبانی بومی خود را داشته باشیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 آغاز پیادهسازی طرح توسعه زیستبوم «نوآوری شرکتی» در ۲۰ شرکت بزرگ ایران
🔹با حمایت دفتر توسعه زیرساختهای زیستبوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، پروژه توسعه زیست بوم نوآوری شرکتی در ۲۰ شرکت منتخب بزرگ آغاز شد.
🔸این طرح با هدف افزایش رقابتپذیری و نوآوری در صنایع بزرگ و تسریع در رشد زیستبوم شرکتی، توسعه و ارتقاء زیستبوم نوآوری در شرکتهای بزرگ در کشور اجرا خواهد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 مرکز هدایت و راهبری «پژوهشهای سیستمی در تورم» راهاندازی میشود
🔹بنیاد ملی علم ایران (INSF) از مراکز تحقیقاتی معتبر و اساتید شاخص کشور دعوت کرد تا پیشنهادههای خود را برای ایجاد «مرکز هدایت و راهبری پژوهشهای سیستمی در تورم (مهرسیم)» با مأموریت اصلی جلب مشارکت ذینفعان و با تاکید بر یکپارچهسازی ارائه کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti