🔺 گزارش اجرای «سند ملی توسعه علوم و فناوری نانو و برنامه توسعه فناوریهای میکرو» در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
🔹ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو گزارش اجرای این سند در سال ۱۴۰۲ را در قالب شش فصل منتشر کرد که به تشریح اقدامات صورتگرفته در راستای اهداف کلان، راهبردها، اقدامات ملی و حوزههای اولویتدار تعریفشده در این سند پرداخته است.
🔸سند ملی توسعه علوم و فناوری نانو در آبانماه سال ۱۴۰۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | بومیسازی سیستمهای پشتیبانی کسب و کار با یک چهارم قیمت نمونههای مشابه خارجی
🔹یک شرکت دانشبنیان موفق به بومیسازی سیستمهای پشتیبانی کسب و کار به عنوان راهکاری برای مدیریت بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پشتیبانی به مشتریان و مدیریت جریان درآمدی شده که تا پیش از این از سوی شرکتهای خارجی ارائه شد و یک چهارم آنها قیمت دارد.
🔸مریم حیدرنیا، مسئول مارکتینگ شرکت بهسا: محصول BSS شامل ۳۰ تا ۴۰ ماژول است این ماژولها میتوانند در شرکتهایی که IT BASE هستند و سازمانشان ای تی دارند، کاربرد دارد و بسته به فعالیت شرکت برای آنها کارآمد است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نخستین نشست کمیتههای تخصصی جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد برگزار شد
🔹نخستین نشست کمیتههای تخصصی جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد با هدف بررسی نامزدهای اولین دوره اعطای جایزه برگزار شد.
🔸میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناوری بینالمللی: رگزاری جایزه روستاآزاد یک کار ارزشمند است؛ چرا که نام این استاد گرانقدر را زنده نگه میدارد. اعطای جایزه روستاآزاد میتواند ظرفیت جدید برای کشور ایجاد کند.
🔹حسنلو، دبیر ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی: توجه به محورهای جایزه به صورت جزئیتر ضرورت دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
📸 #گزارش_تصویری
🔺نشست خبری المپیک فناوری🔻
📌 مشاهده گزارش تصویری
🆔 @pr_isti
🔺️ حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان تا سقف ۶٠ درصد از هزینههای اعزام و برگزاری نشستهای B2B از شرکتهای دانشبنیان منتخب
🔹️حوزه های نمایشگاه:
- مواد اولیه دارو
- ماشین آلات و فناوری های دارویی
- بسته بندی دارو
- داروهای زیستی
- محصولات نهایی
🔸️مهلت ثبتنام: ۲۴ تیرماه ۱۴۰۳
📌 لینک ثبتنام
🆔️ @pr_isti
🔺 سازمان ملی هوش مصنوعی افتتاح شد
🔹با حضور سرپرست ریاست جمهوری و معاون علمی رئیسجمهور «سازمان ملی هوش مصنوعی» افتتاح شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 توسعه زیرساخت مراکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
🔹دبیر ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی از توسعه زیرساخت مراکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در مناطق مختلف کشور خبر داد.
🔸عارفیان: با توسعه کشش بازار و همچنین فراهمشدن تسهیلات بیشتر از سوی نهادهای حامی اقتصاد دانشبنیان همچون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکتهای دانشبنیان بیشتری جلب بازار فراوردههای وابسته و مبتنی بر علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی شدند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | کمک به درمان دردهای عصبی و کم خونی با مکمل ایرانی
🔹در مراسمی با حضور متخصصان حوزههای غدد، نورولوژی و تغذیه از مکمل ایران ساخت "نوروستایل" با قابلیت کمک به درمان دردهای عصبی و کم خونی رونمایی شد.
🔸رکسانا کیا، مدیرعامل شرکت تولیدکننده این محصول: علاوه بر بیماران دیابتی، افراد ۶۵ سال به بالا، بیمارانی که جراحیهای گوارشی انجام دادهاند و افراد دارای رژیم غذایی گیاهخواری میتوانند از اثرات مطلوب این محصول بهرهمند شوند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺️ فراخوان طرح ملی کاج
🔹️اهداف: کمک به انجام وظیفه حفظ از جان و مال مردم در راهها و کاهش هزینههای کلان ناشی از خسارات جانی و مالی تصادفات جادهای
🔸️مهلت ثبتنام: تا پایان تیر ماه ۱۴٠۳
📌برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ٠۲۱-۲۸۴۲۱۷۸۵ و ٠۹۲٠۵۹٠۳۳۵٠ تماس حاصل فرمایید
🆔️ @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید انواع تجهیزات و مواد مصرفی حوزه درمان ناباروری در یک شرکت دانشبنیان
🔹یک شرکت دانشبنیان موفق به ساخت کیت استخراج DNA از بزاق دهان و انواع تجهیزات آزمایشگاهی سلولی و مواد مصرفی حوزه درمان ناباروری شده است.
مطهری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان:
🔸استخراج از بزاق دهان به دلیل درگیر بودن دهان با باکتری، آلودگی دارد که باید در طی یک پروسه مشخص و با شستوشو میزان باکتری موجود را کاهش داد.
🔹با استفاده از یک کیت پایدار کننده میتوان بزاق را برای مدت مشخصی در دمای اتاق پایدار نگه داشت تا آزمایشگاهها بتوانند در مدت زمان طولانیتری از آن استخراج با کیفیت داشته باشند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بسته ابزارهای حمایتی وزارت صمت ویژه اقلام راهبردی دانشبنیان و فناورانه ابلاغ شد
🔹در راستای حمایت از تولید و صادرات اقلام راهبردی، بسته ابزارهای حمایتی وزارت صمت ویژه اقلام راهبردی دانش بنیان و فناورانه ابلاغ شد.
🔸در این بسته حمایتی که به امضای وزیر صمت و معاون علمی رئیسجمهور رسیده، مطابق قانون جهش تولید دانشبنیان، اقلامی راهبردی محسوب میشوند که طبق قانون دارای یک یا چند ویژگی ارزبری بالای یک میلیون دلار، پتانسیل صادرات بالا، نقش آفرین بودن در حوزه امنیت غذایی، دفاعی، سلامت، صنعت و امنیت باشند.
🔹بر اساس این توافقنامه، تمام اقلام راهبردی از بالاترین اولویت تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه ماشین آلات بهرهمند خواهند شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #گزارش_خبری افتتاح سازمان ملی هوش مصنوعی
🆔 @pr_isti
🔺 توجه ویژه برنامه هفتم توسعه به علوم و فناوریهای شناختی
🔹با پیگیری معاونت علمی ریاست جمهوری و حمایت دولت سیزدهم، علوم و فناوریهای شناختی در برنامه هفتم توسعه به طور جدی مورد توجه قرار گرفته است و از پژوهشها و فناوریهای این حوزه حمایت میشود.
🔸علوم شناختی به مطالعه کارکردهای شناختی ذهن و مغز و توسعه فناوریهای برگرفته از این دانش نو میپردازد.
🔹ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی نیز در راستای توسعه دانش و فناوری این حوزه و گسترش دستاوردهای تعاملی و میان رشتهای، از پژوهشهای کاربردی، ایدههای نوآورانه و طرحهای توسعه فناوری در این حوزه حمایت میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | ساخت دستگاه تولید انبوه دریچه هموستاز کیت شیت آنژیوگرافی
🔹دستگاه تولید انبوه دریچه هموستاز کیت شیت آنژیوگرافی به همت سرباز نخبه عبدالرحمن حقیقی در یک طرح پژوهشی تقاضامحور با حمایت ستاد توسعه زیستفناوری طراحی و ساخته شد.
🔸دریچه هموستاز یک دریچه الاستومری است که در یک محفظه محکم قرار داده شده و مسیری یک طرفه به درون رگ را فراهم میکند تا ضمن امکانپذیر کردن حرکت ابزارهای مورد استفاده در مداخلات عروقی با آببند کردن مسیر از نشت بیش از حد خون و همچنین ورود هوا به سیستم عروقی بیمار جلوگیری کند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ظرفیت پنج میلیارد دلاری برای ایجاد زیرساخت های توسعه هوش مصنوعی
دهقانی معاون علمی رئیسجمهور در حاشیه نشست شورای ملی راهبردی هوش مصنوعی:
🔹یکی از نکات مهمی که در نشست با سرپرست ریاست جمهوری مطرح شد، تامین منابع کافی در حد پنج میلیارد دلار با حمایت صندوق توسعه ملی و بخش خصوصی برای ایجاد زیرساختهای لازم شامل ابزارهای پردازشی مناسب بود.
🔸هماهنگی بین وزارتخانهها و دستگاهها از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سازمان ملی هوش مصنوعی هم در این نشست مطرح شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 جهش تولید، مستلزم راهیابی به بازارهای خارجی
مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوری هوش مصنوعی و رباتیک:
🔹برای پای کار آمدن مردم و شکلگیری B2C نیازمند ایجاد بازارهای خارجی هستیم.
🔸بعد از کشورهای همسایه، کشورهای منطقه و بعد کشورهای همسو که شامل کشورهای شانگهای و بریکس میشوند یا حتی شرکتهای حوزه مقاومت که با ما خیلی نزدیک هستند هم میتوانند مقصد خوبی برای محصولات ما باشند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 جزئیات امضای توافقنامه برای توسعه شرکتهای دانشبنیان در اصفهان
🔹توافقنامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و استانداری اصفهان امضا شد.
🔸این توافقنامه با هدف ارتقای شرکتها و زیستبوم دانشبنیان، افزایش اشتغال نیروی انسانی نخبه و تحصیلکرده و حل چالشهای استان با توجه به مزیت ها و ظرفیت های فناورانه و صنعتی موجود در آن به امضا رسید.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 انتشار گزارش اول ماهیانه دفتر توسعه زیرساخت های زیست بوم نوآوری
🔹گزارش اول ماهیانه با عنوان «مفهوم سازی سرزندگی زیست بوم نوآوری ایران» در دفتر توسعه زیرساخت های زیست بوم نوآوری معاونت علمی منتشر شد.
🔸در این شماره به مفاهیم پایداری، سلامت، انعطاف پذیری، تاب آوری و سرزندگی زیست بوم نوآوری پرداخته شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 آزمایشگاه ملی نخستیسانان، مغز و اعصاب راهاندازی میشود
🔹توافقنامه همکاری مشترک به امضای معاون علمی رئیس جمهور و روسای جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع امام حسین(ع) رسید.
🔸این توافقنامه با هدف راهاندازی زیرساختهای متمرکز در حوزههای پیشران فناوری شامل «آزمایشگاه ملی نخستیسانان، مغز و اعصاب» و مراکز هم آفرینی «مطالعات پیش بالینی» و «تولید محصولات پیشرفته زیستی، سلول درمانی و ژن درمانی» و «مرکز جمع آوری پلاسمای انسانی و تولید داروهای مشتق از پلاسما» به امضا رسید.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دومین جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران آغاز شد
🔹جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و مشارکت بیش از یکصد استارتاپ آغاز به کار کرد.
🔸جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران از سری مسابقات مسئله محور بنیاد ملی نخبگان در قالب طرح شهید بابایی است که با هدف آموزش و پرورش علاقمندان به این فناوری، با طرح موضوعات جدی صنعت در حوزه هوش مصنوعی، علاوه بر پیشبرد اهداف مسابقه، چندین مسئله واقعی را رفع میکند.
🔹شرکت کنندگان پس از یک دوره حدود سه ماهه آموزش و تعامل همراه با تمرین و پروژههای عملی سه ماه فرصت دارند بر روی چالش مسابقه کار کرده و نتیجه را به صورت مستمر ارائه بدهند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
📸 #گزارش_تصویری
🔺افتتاح سازمان ملی هوش مصنوعی🔻
📌 مشاهده گزارش تصویری
🆔 @pr_isti