🔺️ فراخوان طرح ملی کاج
🔹️اهداف: کمک به انجام وظیفه حفظ از جان و مال مردم در راهها و کاهش هزینههای کلان ناشی از خسارات جانی و مالی تصادفات جادهای
🔸️مهلت ثبتنام: تا پایان تیر ماه ۱۴٠۳
📌برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ٠۲۱-۲۸۴۲۱۷۸۵ و ٠۹۲٠۵۹٠۳۳۵٠ تماس حاصل فرمایید
🆔️ @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید انواع تجهیزات و مواد مصرفی حوزه درمان ناباروری در یک شرکت دانشبنیان
🔹یک شرکت دانشبنیان موفق به ساخت کیت استخراج DNA از بزاق دهان و انواع تجهیزات آزمایشگاهی سلولی و مواد مصرفی حوزه درمان ناباروری شده است.
مطهری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان:
🔸استخراج از بزاق دهان به دلیل درگیر بودن دهان با باکتری، آلودگی دارد که باید در طی یک پروسه مشخص و با شستوشو میزان باکتری موجود را کاهش داد.
🔹با استفاده از یک کیت پایدار کننده میتوان بزاق را برای مدت مشخصی در دمای اتاق پایدار نگه داشت تا آزمایشگاهها بتوانند در مدت زمان طولانیتری از آن استخراج با کیفیت داشته باشند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بسته ابزارهای حمایتی وزارت صمت ویژه اقلام راهبردی دانشبنیان و فناورانه ابلاغ شد
🔹در راستای حمایت از تولید و صادرات اقلام راهبردی، بسته ابزارهای حمایتی وزارت صمت ویژه اقلام راهبردی دانش بنیان و فناورانه ابلاغ شد.
🔸در این بسته حمایتی که به امضای وزیر صمت و معاون علمی رئیسجمهور رسیده، مطابق قانون جهش تولید دانشبنیان، اقلامی راهبردی محسوب میشوند که طبق قانون دارای یک یا چند ویژگی ارزبری بالای یک میلیون دلار، پتانسیل صادرات بالا، نقش آفرین بودن در حوزه امنیت غذایی، دفاعی، سلامت، صنعت و امنیت باشند.
🔹بر اساس این توافقنامه، تمام اقلام راهبردی از بالاترین اولویت تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه ماشین آلات بهرهمند خواهند شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #گزارش_خبری افتتاح سازمان ملی هوش مصنوعی
🆔 @pr_isti
🔺 توجه ویژه برنامه هفتم توسعه به علوم و فناوریهای شناختی
🔹با پیگیری معاونت علمی ریاست جمهوری و حمایت دولت سیزدهم، علوم و فناوریهای شناختی در برنامه هفتم توسعه به طور جدی مورد توجه قرار گرفته است و از پژوهشها و فناوریهای این حوزه حمایت میشود.
🔸علوم شناختی به مطالعه کارکردهای شناختی ذهن و مغز و توسعه فناوریهای برگرفته از این دانش نو میپردازد.
🔹ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی نیز در راستای توسعه دانش و فناوری این حوزه و گسترش دستاوردهای تعاملی و میان رشتهای، از پژوهشهای کاربردی، ایدههای نوآورانه و طرحهای توسعه فناوری در این حوزه حمایت میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | ساخت دستگاه تولید انبوه دریچه هموستاز کیت شیت آنژیوگرافی
🔹دستگاه تولید انبوه دریچه هموستاز کیت شیت آنژیوگرافی به همت سرباز نخبه عبدالرحمن حقیقی در یک طرح پژوهشی تقاضامحور با حمایت ستاد توسعه زیستفناوری طراحی و ساخته شد.
🔸دریچه هموستاز یک دریچه الاستومری است که در یک محفظه محکم قرار داده شده و مسیری یک طرفه به درون رگ را فراهم میکند تا ضمن امکانپذیر کردن حرکت ابزارهای مورد استفاده در مداخلات عروقی با آببند کردن مسیر از نشت بیش از حد خون و همچنین ورود هوا به سیستم عروقی بیمار جلوگیری کند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ظرفیت پنج میلیارد دلاری برای ایجاد زیرساخت های توسعه هوش مصنوعی
دهقانی معاون علمی رئیسجمهور در حاشیه نشست شورای ملی راهبردی هوش مصنوعی:
🔹یکی از نکات مهمی که در نشست با سرپرست ریاست جمهوری مطرح شد، تامین منابع کافی در حد پنج میلیارد دلار با حمایت صندوق توسعه ملی و بخش خصوصی برای ایجاد زیرساختهای لازم شامل ابزارهای پردازشی مناسب بود.
🔸هماهنگی بین وزارتخانهها و دستگاهها از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سازمان ملی هوش مصنوعی هم در این نشست مطرح شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 جهش تولید، مستلزم راهیابی به بازارهای خارجی
مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوری هوش مصنوعی و رباتیک:
🔹برای پای کار آمدن مردم و شکلگیری B2C نیازمند ایجاد بازارهای خارجی هستیم.
🔸بعد از کشورهای همسایه، کشورهای منطقه و بعد کشورهای همسو که شامل کشورهای شانگهای و بریکس میشوند یا حتی شرکتهای حوزه مقاومت که با ما خیلی نزدیک هستند هم میتوانند مقصد خوبی برای محصولات ما باشند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 جزئیات امضای توافقنامه برای توسعه شرکتهای دانشبنیان در اصفهان
🔹توافقنامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و استانداری اصفهان امضا شد.
🔸این توافقنامه با هدف ارتقای شرکتها و زیستبوم دانشبنیان، افزایش اشتغال نیروی انسانی نخبه و تحصیلکرده و حل چالشهای استان با توجه به مزیت ها و ظرفیت های فناورانه و صنعتی موجود در آن به امضا رسید.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 انتشار گزارش اول ماهیانه دفتر توسعه زیرساخت های زیست بوم نوآوری
🔹گزارش اول ماهیانه با عنوان «مفهوم سازی سرزندگی زیست بوم نوآوری ایران» در دفتر توسعه زیرساخت های زیست بوم نوآوری معاونت علمی منتشر شد.
🔸در این شماره به مفاهیم پایداری، سلامت، انعطاف پذیری، تاب آوری و سرزندگی زیست بوم نوآوری پرداخته شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 آزمایشگاه ملی نخستیسانان، مغز و اعصاب راهاندازی میشود
🔹توافقنامه همکاری مشترک به امضای معاون علمی رئیس جمهور و روسای جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع امام حسین(ع) رسید.
🔸این توافقنامه با هدف راهاندازی زیرساختهای متمرکز در حوزههای پیشران فناوری شامل «آزمایشگاه ملی نخستیسانان، مغز و اعصاب» و مراکز هم آفرینی «مطالعات پیش بالینی» و «تولید محصولات پیشرفته زیستی، سلول درمانی و ژن درمانی» و «مرکز جمع آوری پلاسمای انسانی و تولید داروهای مشتق از پلاسما» به امضا رسید.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دومین جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران آغاز شد
🔹جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و مشارکت بیش از یکصد استارتاپ آغاز به کار کرد.
🔸جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران از سری مسابقات مسئله محور بنیاد ملی نخبگان در قالب طرح شهید بابایی است که با هدف آموزش و پرورش علاقمندان به این فناوری، با طرح موضوعات جدی صنعت در حوزه هوش مصنوعی، علاوه بر پیشبرد اهداف مسابقه، چندین مسئله واقعی را رفع میکند.
🔹شرکت کنندگان پس از یک دوره حدود سه ماهه آموزش و تعامل همراه با تمرین و پروژههای عملی سه ماه فرصت دارند بر روی چالش مسابقه کار کرده و نتیجه را به صورت مستمر ارائه بدهند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
📸 #گزارش_تصویری
🔺افتتاح سازمان ملی هوش مصنوعی🔻
📌 مشاهده گزارش تصویری
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️قانون برای رونق اقتصاد دانشبنیان، چند شکل معافیت مالیاتی درنظر گرفته است؟
🔹️حمایت از تولید و کسبوکارهای دانشبنیان یکی از رویکردهای دولت سیزدهم بود که با مشوقهای مالیاتی در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب برای رونق و بهبود فضای کسبوکار صورت گرفت و همچنان ادامه دارد...
🔸️یکی از این شکل های حمایتی که در قانون جهش تولید دانشبنیان پیشبینی شده، اعطای اعتبارهای مالیاتی است که به شرکتهای دارای فعالیت تحقیق و توسعه و به سرمایه گذاران حوزه نوآوری تعلق میگیرد.
🆔️ @pr_isti
🔺 تسریع در ایجاد کنسرسیوم تخصصی رفع آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند
🔹دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی ریاست جمهوری و تیم کارشناسی در راستای پیگیری فراخوان کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک از این نیروگاه بازدید کردند.
🔸نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، اقلیم و محیط زیست هدف از این بازدید را تسریع در ایجاد کنسرسیوم تخصصی رفع آلایندگی نیروگاه شازند با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان، فناور و خلاق بیان کرد.
🔹در این بازدید یک روزه برخی از نیازهای فناورانه قابل رسیدگی توسط شرکتهای دانشبنیان از طرف مدیران نیروگاه اعلام شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | فرصتی برای فهم دقیقتر قرآن کریم با طرح قرآنی خدوم
🔹با اجرای طرح قرآنی خدوم توسط یک شرکت دانشبنیان با استفاده از ابزارهای نوآورانه و فناورانه، دسترسی به دادههای قرآنی و منابع تفسیری و ادبیاتی تسهیل و فهم دقیقتر قرآن میسر میشود.
جوادی، مدیر طرح قرآنی خدوم:
🔸مخاطبان قرآن آموز معنای کلمات قرآن کریم را از رهگذر این طرح و با جزئیات مکفی دریافت میکنند.
🔹ادیبان و پژوهشگران ادبیات هم با مراجعه به پاورقیهایی که در توضیح بیشتر هر آیه و عبارت آمده به منابع و کتبهای مرتبط متصل شده و نهایتا پژوهشگران تفسیر هم به منابع تفسیری که در این طرح ارائه شده، دسترسی پیدا میکنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 استقرار نظام نوآوری در صنعت ذوب آهن و هوشمندسازی و تکمیل زنجیره تولید فناوریهای وابسته
🔹با توافقنامهای که بین معاونت علمی و شرکت ذوبآهن اصفهان امضا شد، زمینه بهرهگیری از ظرفیتهای اکوسیستمهای نوآوری در راستای عارضه یابی و تشخیص صحیح نیازهای فناورانه صنعت ذوب آهن و اهتمام برای رفع این نیازها توسط شرکتهای دانشبنیان داخلی فراهم میشود.
🔸موضوع این توافقنامه، فراهم کردن بستر همکاری متقابل به منظور طراحی و استقرار نظام نوآوری در صنعت ذوبآهن و هوشمندسازی و تکمیل زنجیره تولید فناوریهای وابسته در راستای توسعه و تحقق اقتصاد دانشبنیان در کشور است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بازبینی طرح تقسیم کار ملی زیستفناوری در راستای انطباق دقیقتر مأموریتها
🔹جلسه هماندیشی طرح تقسیم کار ملی زیستفناوری گروه پژوهش با حضور دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، مدیر و کارشناسان گروه پژوهش و برخی از متخصصان این حوزه برگزار و بر ضرورت حضور فعال ظرفیت نخبگانی تا ایجاد یک هسته از بازیگران مختلف دانشگاهی تاکید شد.
🔸هدف از برگزاری جلسه در گام اول، ارائه گزارش اقدامات گروه پژوهش در راستای طرح تقسیم کار ملی زیستفناوری و در گام دوم، هماندیشی به منظور دریافت پیشنهادهای اساتید و مدعوین برای بهبود اقدامات آتی بود.
🔹متالهی اردکانی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری: درخصوص طرح تقسیم کار ملی زیستفناوری، هدف ما این است که دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به نهادهایی که در سیاست گذاری حوزههای زیستفناورانه مشارکت دارند، تبدیل شوند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | حفظ آبهای زیرزمینی با پلتفرم ایرانی بانک آب و بازار سهم آب
🔹شرکت دانشبنیان «زیست آب پر آب» ابزارها و نرمافزارهایی را طراحی کرده که هم وظیفه پایش منابع آب زیرزمینی دشتها را برعهده دارد و هم به کشاورزان کمک میکند تا منابع آبی خود را بهتر مدیریت کند.
🔸پلتفرم بانک سهم آب که در این شرکت طراحی شده به کشاورزانی که در یک دشت فعالیت دارند و از آبخوانی مشترک استفاده میکنند این اجازه را میدهد تا بر بستر این پلتفرم سهم آب خود را دریافت و مدیریت کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 حمایت ویژه ستاد نانو از ۲۵ طرح در حوزه میکرو
🔹دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و میکروی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری از حمایت ستاد از ۲۵ طرح مرتبط با حوزه میکرو با همکاری بنیاد علم ایران خبر داد.
🔸احمدوند: ما در این مسیر معطل یک بخش نمیمانیم و به عنوان نهاد دولتی، شریک تیمها، شرکتها و مجموعهها نمیشویم و این برای ما یک خط قرمز است، اما حمایتهای خود را از آنها خواهیم داشت.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 جایگاه علم و فناوری در کلام رهبر معظم انقلاب
🔹تکیه بر شرکتهای دانشبنیان یکی از راههایی است که میتواند اقتصاد مقاومتی را پایدار کند و این نکتهای است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است.
رهبر انقلاب در یکی از دیدارهایشان با اساتید دانشگاهها:
🔸شرکتهاى دانشبنیان یکى از اساسىترین کارها در مقوله اقتصاد مقاومتى و مورد تأیید و تصدیق همه اطراف مسائل کشور قرار گرفته است.
🔹با نگاه علمى به مسائل کشور و توجّه به علم و پیوند دادن علم و صنعت و کشاورزى، تحریمها بىاثر خواهد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نشست هماهنگی کارگزاران جذب هیئت تجاری برگزار شد
🔹نشست هماهنگی کارگزاران جذب هیئت تجاری در نمایشگاه بین المللی فناوری نانو و میکرو، با رویکرد برنامهریزی و سیاستگذاری در مسیر توسعه صادرات محصولات این حوزه برگزار شد.
🔸میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی: امروز شرکتهای ما در حال فروش محصولات خود در داخل و صادرات آن به دیگر کشورها هستند. این موضوع دست کارگزاران را برای دعوت از مهمانان خارجی، تجار و فعالین این حوزه در سطح بینالملل به خوبی باز میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti