🔺 دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری اصفهان برگزار شد
🔹دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری اصفهان (فن نما) با شعار «ما برای وصل کردن آمدیم» با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و شهرداری اصفهان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار شد.
🔸هدف از برگزاری این نمایشگاه، همرسانی نیازهای فناوری صنایع و دستگاههای اجرایی، توانمندیهای مجموعههای دانشبنیان در دانشگاهها و مراکز رشد و فرصتهای سرمایهگذاری صندوقهای مالی است.
🔹در این نمایشگاه، حدود ۱۵۰ شرکت دانشبنیان و واحدهای تحقیق و توسعه صنایع بزرگ و صندوقهای تأمین مالی حضور داشتند و همچنین مجموعهای از رویدادهای مختلف از قبیل مسابقه ملی رباتیک، بازیسازی رایانهای، رویدادهای سرمایهگذاری برگزار شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید دستگاه نبض سنج بر مبنای اصول طب ایرانی
🔹یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به تولید دستگاه نبض سنج شده است که اندازه گیری، ثبت و تحلیل وضعیت نبض مچ دست را بر مبنای اصول طب ایرانی انجام می دهد.
🔸منوچهر اقبال، مدیر این شرکت دانشبنیان:
پس از انجام تست های بالینی با کمک حدود ۱۲ نفر موفق به تولید سالانه ۱٠٠ عدد نبض سنج شدهایم که تحویل پزشکان متخصصان طب ایرانی خواهدشد.
🔹با توجه به وجود سنسورهای متعدد در این دستگاه، امکان سنجش دیگر پارامترهای فیزیولوژیک بیمار از جمله فشار خون هم وجود دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| پیشگامی دانش بنیان ایرانی در تولید «قرصهای لیوفیلیزه» با پلتفرمی نوآورانه
🔹شرکت دانش بنیان فناوران دارویی باراد فارمد با تمرکز بر بومیسازی فناوری و تولید داروهای نوین، در حال تولید نوعی "قرصهای لیوفیلیزه" با استفاده از پلتفرمی منحصر به فرد است که تا پیش از این تنها در چند کشور خاص تولید میشد.
🔸حمیدرضا متصدیزاده سرخبیدی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان:
این پلتفرم در بازار جهانی حدود ۲۰ محصول دارد و ما با هدف بومیسازی دو محصول وارداتی موجود در کشور، از خروج ارز جلوگیری کرده و به خودکفایی در این زمینه دست پیدا میکنیم.
🔹در حوزه دارو تمرکز خود را بر روی قرصهای لیوفیلیزه معطوف کردهایم که در کمتر از سه ثانیه در دهان حل شده و سرعت جذب بالایی دارند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دغدغه ها و پیشنهادهای استادان در راستای ارتقای جایگاه علوم پایه در ایران
🔹نشست «جایگاه علوم پایه در بنیاد ملی علم ایران» با هدف گفتوگوی پژوهشگران در زمینه برنامهها و روشهای حمایت بنیاد ملی علم ایران برگزار شد.
🔸در این نشست علی محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران، علی جعفریان دهکردی، معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران و مالک نادری، مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد ملی علم ایران برای شنیدن نظرات، انتقادات و پیشنهادهای محققان و پژوهشگران علوم پایه اعلام آمادگی کرده و پای صحبتهای محققان نشستند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 فراخوان شرکت در نمایشگاه اختصاصی صنعت معدن پارک فناوری پردیس
🔹طی این بازدید، شرکتهای پارک فناوری پردیس این فرصت را خواهند داشت تا ضمن نمایش محصولات و دستاوردهای فناورانه در حوزه صنعت معدن، راهکارهای نوآورانه خود را برای حل مسائل این صنعت ارائه دهند.
🔸متقاضیان شرکت در این نمایشگاه، میتوانند برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای ۰۲۱۷۶۲۵۰۲۵۰ داخلی ۲۳۰۸ و یا شماره همراه ۰۹۰۵۸۹۷۳۹۰۵ تماس بگیرند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 معاون علمی رئیس جمهور به دیدار استاد مهدی محقق و نوشآفرین انصاری رفت
🔹افشین در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ارزنده این زوج نخبه و اثرگذار کشورمان به تشریح برخی برنامهها، اقدامات و ماموریتهای معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان پرداخت
🔸دکتر افشین:
با کمک مشاوران و متخصصان به دنبال راهکارها و تعاریفی صحیح برای حمایت مناسب از حوزههای علوم انسانی و هنری هستیم که راهاندازی پارک انیمیشن و تامین زیرساخت مناسب برای تبدیل ایده های خلاقانه در حوزه انیمیشن از جمله این اقدامات است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تولید نخستین کارتهای هوشمند تغذیه گل و گیاه آپارتمانی
🔹یک شرکت دانش بنیان ایرانی برای اولین بار در دنیا موفق به تولید کارتهای هوشمند تغذیه گل و گیاه آپارتمانی شده است که جایگزین بسیار مناسبی برای کودهای رایج بازار است و با قراردادن فقط یک عدد از آن کنار خاک گلدان و با آبیاری، کارت آغاز به تأمین تمام عناصر مورد نیاز گیاه میکند.
🔸داوود قاراخانی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان:
هر بسته حاوی هفت کارت است و هر کارت هم تا سه ماه یک گیاه را تغذیه می کند و قیمت یک بسته آن برای مصرف کننده نهایی ۵۹ هزار تومان تمام می شود.
🔹استفاده از این محصول دانشبنیان که ثبت اختراع هم دارد نسبت به کودهای معمولی، هم مقرون بهصرفهتر و هم سادهتر است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تولید دستگاه الکتروریسی تحقیقاتی با قابلیت تولید کانالها و داربست های مهندسی بافت
🔹یک شرکت دانشبنیان با هدف توسعه صنعت نانوالیاف در ایران اقدام به ارائه دستگاه های الکتروریسی صنعتی کرده و تلاش می کند محصولات نانوالیافی را به حوزه سلامت و صنعت وارد کند.
🔸این شرکت دانش بنیان با توسعه سریع دستگاههای الکتروریسی اکنون کاملترین دستگاه الکتروریسی را به منظور تحقیقات دانشگاهی فراهم کرده است.
🔹همچنین این شرکت نوعی سیستم جدید برای تولید صنعتی نانوالیاف ابداع کرده است که بوسیله آن می توان غشاء های کارآمد برای فیلتراسیون مایعات و گازها تولید کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| بهبود روپوشها و جلیقههای ضداشعه با فناوری نانو
🔹شرکت کارین شیمی موفق به توسعه فناوری منسوجات جاذب پرتوهای X و UV شده که در جلیقه و روپوش ضداشعه قابل استفاده است.
🔸این مجموعه دانش بنیان با طراحی منسوجات محافظ در برابر پرتوهای UV، به ویژه دستکشهای نخی محافظ این امکان را فراهم کرده تا آسیبهای ناشی از اشعه فرابنفش به ویژه هنگام رانندگی، پیادهروی و دوچرخهسواری به حداقل برسد.
🔹از مزایای این محصولات کاهش قیمت تمام شده در مقایسه با نمونههای وارداتی، وزن کمتر نسبت به نمونههای مشابه و منطعف بودن آنها است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺«شب علم» در دانشگاه شیراز
🔹بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد با هدف داشتن جامعه علمی پویا و با انگیزه در کودکان و نوجوانان و تحکیم پیوند نسل جدید با علم و دانش، رویداد جذاب «شب علم» را این بار چهارشنبه ۲۵ مهرماه در دانشگاه شیراز حمایت کند.
🔸«شب علم»، با برگزاری نمایشهای علمی پرانرژی، کارگاههای آموزشی جذاب و اتفاقات شگفتانگیزی از علم را به بازدیدکنندگان ارائه میکند که در کلاس درس یا خانه نمیتوان آن را تجربه کرد.
🔹برای حضور در این رویداد، هیچ محدودیتی وجود ندارد و علاقهمندان میتوانند از طریق این نشانی برای شرکت در این رویداد ثبت نام کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| به حداقل رساندن فشار در لولههای انتقال آب و نفت با مخزن ضربهگیر ایران ساخت
🔹یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به بومیسازی مخزن ضربهگیر شده است که اثرات کاهش یا افزایش فشار در خطوط لوله انتقال آب، نفت و سیستمهای پمپاژ را به حداقل رسانده و از موج های ناگهانی که اصطلاحا به نام «ضربه قوچی» شناخته می شوند، جلوگیری می کند.
🔸حمید عابدین زادگان عبدی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان:
بومی سازی مخزن ضربه گیر، چیزی حدود ۳٠٠ هزار یورو صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه دارد و در کنار عواید مالی از قبل این طرح در بحث طراحی هشت نفر و در بحث ساخت ۲۲ نفر مشغول به کار و فعالیت شده اند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تربیت کارشناس تخصصی اکوسیستم با رویکرد ارزشگذاری در کیمیا پلاس ۳
🔹با حمایت دفتر توسعه زیر ساخت زیست بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، طرح کیمیا پلاس به منظور پرورش کارشناسان تخصصی اکوسیستم نوآوری برگزار خواهد شد.
🔸این دوره ویژه ۵۰ نفر از کارشناسان و راهبران فعال در زیر ساختهای زیست بوم نوآوری در ۱۲۰ ساعت و تقریبا ۱۳ سرفصل آموزشی برگزار خواهد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti