📢 اطلاعیه 📢
مخاطبان محترم
لطفاً برای دنبال کردن اخبار و اطلاعیههای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری به صفحات رسمی معاونت در
شبکههای مختلف اجتماعی در نشانیهای ذیل مراجعه فرمایید.
بدیهی است کانالها و صفحات دیگری که به صورت غیرقانونی و با جعل عنوان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و یا عناوین دیگر مانند «امریه دانش بنیان» و ... که در حوزه فعالیت این معاونت است در شبکههای اجتماعی فعالیت دارند ارتباطی با معاونت علمی ندارند.
اینستاگرام تلگرام
بله روبیکا
ایتا سروش+
ویراستی توییتر
سایت آپارات
واتساپ فراخوانها
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
🔺 بهرهبرداری از فناوریهای موجود، زمینهساز تحول و نوآوری در کشور
🔹معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی با حضور در چهل و چهارمین دوره نمایشگاه جیتکس گفت:
کاربردیسازی فناوریهای موجود به ویژه هوش مصنوعی در مسیر پیشرفت و نوآوری امروزی اهمیت کلیدی دارد و غفلت از فناوریهای موجود، میتواند مانع بهرهوری کامل از ظرفیتها و دستاوردهای فعلی شود.
🔸استارتاپهای حاضر در این نمایشگاه، تکنولوژیهای موجود در ایران را که اغلب در شتابدهندهها و مراکز سرمایهگذاری از آنها به عنوان تکنولوژی منسوخ یاد میشوند، به نمایش گذاشتهاند.
🔹تا امروز شرکتهای ما به خوبی در تجاریسازی فناوریها به ویژه هوش مصنوعی نقش ایفا کردند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 پایگاه داده سایت نمافر ویژه صنایع خلاق راه اندازی شد
🔹با حمایت ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم و با همکاری صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق، شرکت های خلاق، واحدها و شرکتهای خلاق برای خرید یکساله اشتراک کامل سازمانی پایگاه داده سایت نمافر از تخفیف ۵٠ درصدی برخوردار میشوند.
🔸در این پنل دسترسی کاملی به بیش از ۳٠ عنوان پژوهش، بیش از ۳٠ داشبورد تعاملی، بیش از هزار نمودار، بیش از ۱۷٠ گزارش معتبر به روز و بین المللی و بیش از ۲٠٠ متن تحلیلی با موضوع صنایع خلاق به مدت یک سال ارائه و عناوین مطرح شده نیز به صورت خودکار به روز و افزوده می شود.
🔹شرکتهای متقاضی ضمن مطالعه بخش های رایگان وب سایت نمافر به این نشانی، در صورت تمایل برای دریافت کد تخفیف می توانند به این نشانی مراجعه و اطلاعات آن را تکمیل کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 حمایت از طرحهای دانشبنیان سیستان و بلوچستان
🔹با آغاز نخستین پروژه معین منطقه ای برنامه ملی توسعه اقتصاد دانش بنیان در مناطق محروم، توسعه اقتصاد روستایی با رویکرد اقتصاد دانش بنیان در سیستان و بلوچستان محقق میشود.
🔸مهمترین بخش این برنامه، توسعه زنجیره های ارزش مناطق کم برخوردار با استفاده از فناوری و نوآوری در راستای تولید پایدار و افزایش بهرهوری است.
🔹هدف برنامه ملی حمایت ۵٠٠ میلیارد ریالی از پیاده سازی ۱٠ طرح الگویی توسعه اقتصاد دانش بنیان است که از محل منایع معاونت علمی و سرمایه گذاران مرتبط تامین میشود.
🔸میزان حمایت معاونت از بخش راهبری و مدیریت این پروژه کلان در استان سیستان و بلوچستان بیش از ۲٠ میلیارد ریال تعین شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تسهیم راز تصویری همراه با نهاننگاری بر مبنای روابط همگن بازگشتی
🔹«تسهیم راز تصویری همراه با نهاننگاری بر مبنای روابط همگن بازگشتی» عنوان طرح پژوهشی سمانه مشهدی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران این طرح انجام شده است.
🔸مشهدی درباره این طرح توضیح داد:
هدف اصلی این طرح، ارائه طرحهای تسهیم راز جدید توأم با نهاننگاری بر اساس روابط همگن خطی بازگشتی است؛ بهطوری که اطلاعات تسهیم شده بدون جلب توجه سایرین منتقل شود.
🔹نتایج دانش فنی این طرح را در مواردی مثل حق رونوشت، امنیت تجارت الکترونیک، حفظ امنیت تصاویر در بخشهای نظامی، حفظ اسرارپزشکی و محرمانه بیماران و رأیگیریها میتوان استفاده کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تولید دستگاه اکسیژن ساز هوشمند نانواکسی نت با فناوری نانو
🔹دستگاه اکسیژن ساز هوشمند نانواکسی نت ساخت شرکت دانش بنیان فرتاک دانش کویر که در آن از فناوری نانو به منظور بهبود کیفیت هوای خروجی عملکرد بالاتری نسبت به تجهیزات موجود در بازار دارد.
🔸دستگاه اکسیژنساز فرتاک با بهرهمندی از فناوری نانو، باعث تصفیه هوای خروجی میشود. نانوذرات نقره و طلا باعث جداسازی هوای سالم از هوای آلوده میشود.
🔹در این دستگاه اکسیژنساز تخصصی، ارتباط گفتاری، صوتی و تصویری پزشک و بیمار از راه دور (سهولت ارتباط با پزشک و بدون نیاز به مراجعه) در نظر گرفته شده است. این دستگاه مجهز به مکانیسم تشخیص میزان اکسیژن خون و نبض (علائم حیاتی) بیماران است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تحول اساسی در نحوه حمایت از استارتاپ ها با تغییر رویکرد جهانی به راهبردهای مبتنی بر تحقیق و توسعه
🔹مدیرکل دفتر زیرساختهای زیست بوم نوآوری معاونت علمی ریاستجمهوری با اشاره به حضور هیئت اعزامی در نمایشگاه جیتکس ۲٠۲۴ از تحول اساسی در نحوه حمایت از استارتاپ ها با تغییر رویکرد کشورها به راهبردهای مبتنی بر تحقیق و توسعه خبر داد.
🔸صدری مهر:
هیئت اعزامی معاونت علمی در بخش نورث استار نمایشگاه در دو قسمت که در یک سمت مدیران شتابدهندهها و کارخانههای نوآوری و در سمت دیگر، رؤسا و معاونین ستادهای فناوری حضور خواهند داشت.
🔹بیش از ۵٠ درصد از شرکتکنندگان در این نمایشگاه در حوزه هوش مصنوعی فعالیت میکنند و در تلاشند تا این فناوری را به سطحی تازه و کاربردیتر ارتقا دهند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | جداسازی اسپرم سالم با فناوری نوین میکروفلوییدیک
🔹شرکت دانشبنیان راون سازه از شرکت های عضو منطقه بین المللی نوآوری ایران موفق به تولید تراشه جداسازی اسپرم با استفاده از میکروفلوییدیک شده که ضمن کاهش هزینه ها به جداسازی اسپرم با کیفیت بهتر کمک میکند.
🔸مجید حسینی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان:
تراشه جداسازی اسپرم (Sperm Separation Chip) در جداسازی و انتخاب اسپرمهای سالم و باکیفیت برای استفاده در فرآیندهای درمانی مانند لقاح آزمایشگاهی (IVF)، تلقیح داخل رحمی (IUI) و سایر روشهای کمک باروری استفاده می شود.
🔹استفاده از محصول تراشه جداسازی اسپرم ما، نتایج نهایی در فرآیندهای باروری مانند لقاح آزمایشگاهی (IVF) را تا ۵٠ درصد بهبود مییابد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید ارقام گندم مقاوم به خشکی برای دیمزارها
🔹یک شرکت دانش بنیان ایرانی با اصلاح ارقام گندم با بهرهوری بالای آب و تولید ارقام مقاوم به خشکی برای دیمزارها سبب صرفهجویی در مصرف آب، عملکرد بهتر دیمزارها و تولید گندم باکیفیتتر شده است.
🔸سیروس محفوظی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان:
ما ارقامی را اصلاح و تولید کردهایم که فاقد ضعفهایی اعم از حساسیت به بیماری زنگ زرد، خوابیدگی و ضعف کیفیت نانوایی است و در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال آزمونهای این موسسه را با برتری به ارقام رایج با موفقیت گذراندهاند و این شرکت تنها شرکت خصوصی فعال در این زمینهها است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 «اطلس کسب و کارهای صنایع خلاق ایران»، فرصتی برای شناخت جغرافیای صنایع خلاق
🔹دبیر ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم:
در هر برنامه ریزیای چه از سمت فضای حاکمیت وسیاست گذاریهای بالادستی و چه از سمت اکوسیستم و فعالان نیاز به شناخت فضای پیرامونی داریم و اطلس کسب و کارهای صنایع خلاق ایران، فرصتی برای شناخت جغرافیای صنایع خلاق است.
🔸از دیگر کاربردهای این اطلس، بررسی این نکته است که هر یک از انواع صنایع خلاق در کدام مناطق مغفول مانده اند.
🔹رسالت حاکمیت در این اطلس، نخست، شفاف کردن، دوم شناسایی بازیگران موثر در اکوسیستم و سوم ایجاد تعامل و اعطای نقش مهم و کلیدی به بازیگران اکوسیستم است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | طراحی بهینه سازههای مستحکم با پنلهای بتن سبک نانوکامپوزیتی
🔹شرکت مهندسی ویرا سازه ایستا، پنلهای بتن سبک نانوکامپوزیتی تولید میکند که از آنها میتوان برای ایجاد سازههای سبک و مقاوم استفاده کرد.
🔸این بتنهای حاوی نانوذرات، ویژگیهای مکانیکی و فیزیکی به مراتب برتری نسبت به محصولات موجود در بازار داشته و عملکرد سازهها را بهبود میبخشند.
🔹عایقبندی صوتی و حرارتی عالی، مقاومت بالا در برابر حریق، طول عمر بیشتر و البته زیبایی و جلوه بصری بسیار مطلوب از دیگر ویژگیهای بارز این محصول محسوب میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | توسعه صنعت بستهبندی با ارتقای کیفیت فیلمهای پلیمری
🔹شرکت دانش بنیان فیدار سپند رایکا، فعال در زمینه تولید فیلم های بسته بندی پلیمری، تمامی آزمونهای کیفی و پژوهشی فیلمهای پلیمری مورد استفاده در صنایع بسته بندی ارائه می شود.
🔸محمود چرمچیان، معاون مدیرعامل این شرکت دانشبنیان:
این آزمونها شامل سنجش خواص مکانیکی، نوری، فیزیکی و شیمیایی محصولات یاد شده است.
🔹دستگاههای تست خواص نوری با قابلیت اندازهگیری براقیت، عبور نور، کدری و دانسیته نوری انواع فیلم و ورق بخشی از این تجهیزات هستند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 سرپرست ستاد «توسعه اقتصاد دانش بنیان علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی» منصوب شد
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، طی حکمی، دامون رزم جویی را به سمت سرپرست ستاد «توسعه اقتصاد دانش بنیان علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی» منصوب کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 امگا ۳ با اثربخشی بیشتر و بدون عوارض گوارشی در کشور تولید شد
🔹شرکت دانش بنیان سانا فارمد از اعضای منطقه بین المللی نوآوری ایران (پارک فناوری پردیس) توانسته است با تولید مکمل غذایی امگا ۳ با فناوری «انتریک کوتد» و مقاوم سازی سافت ژل نسبت به اسید معده و جذب آن در روده به اثربخشی بیشتر محصول کمک و از عوارض ناشی از جذب این مکمل در معده جلوگیری کند.
🔸سامان پورضیاء، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان:
سافتژلهای اسمارت امگا در برابر شرایط اسیدی معده مقاوم بوده و محتویات خود را در روده آزاد میکند.
🔹فناوری استفاده شده در این محصول، قابلیت تعمیم به محصولات دیگر را هم دارد و با به کارگیری این فناوری می توان تا ۲.۵ میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برپایی پاویون شرکتهای دانش بنیان و فناور در دوازدهمین نمایشگاه هوایی ایران
🔹پاویون شرکتهای دانش بنیان و فناور در دوازدهمین نمایشگاه هوایی ایران (ایران ایر شو ۲٠۲۴) با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برپا می شود.
🔸مهلت ثبت درخواست جهت حضور در پاویون شرکتهای دانش بنیان و فناور تا پنجم آبان ماه ادامه دارد.
🔹فعالان شرکتهای دانش بنیان جهت پیش ثبت نام به این نشانی مراجعه کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 بیست و چهارمین شماره «پیشران» منتشر شد
🔹بیست و چهارمین شماره «پیشران»، ضمیمه روزنامه «جام جم» با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با رویکرد بازتاب تازهترین تحولات زیستبوم فناوری و نوآوری کشور منتشر شد.
🔸برای دریافت نسخه الکترونیک بیست و چهارمین شماره ضمیمه پیشران کلیک کنید!
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | پانسمان سریع زخم های باز شکمی با کیتهای دانشبنیان
🔹یک شرکت دانشبنیان با طراحی و تولید تجهیزات پزشکی پیشرفته، به ویژه در زمینه ترمیم و بهبود زخم، موفق به تولید نخستین کیت بسته شدن زخمهای باز شکمی در اتاق شده است.
🔸مینا لکیان مارنانی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان:
این کیت شامل یک قطعه فوم بیضی شکل نازک درون یک قطعه فوم بیضی شکل بزرگ که سایز آن متناسب با سایز شکم بیمار انتخاب می شود، یک عدد prolene mesh سایز بزرگ، یک قطعه پد یکنواخت کننده فشار تک لوله، سه عدد چسب به سایز ۴٠×۳٠ سانتی متر و یک عدد خط کش است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نخستین رویداد ایدهپردازی علوم جوی و اقیانوسی برگزار میشود
🔹نخستین رویداد ایدهپردازی علوم جوی و اقیانوسی در حوزه های اقلیم شناسی، هواشناسی، اقیانوس شناسی و اقلیم فضایی با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، انرژی و محیط زیست در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود.
🔸دانش آموزان، دانشجویان و اعضا هیات علمی دانشگاه ها، اندیشکده ها و پژوهشکده ها، صاحبان ایده یا طرح مبتکرانه، واحدهای فناور و شرکت های خلاق و دانش بنیان، صاحبان محصول در حوزه محورهای رویداد می توانند در این رویداد شرکت کنند.
🔹علاقهمندان از اول آبان ماه تا ۳٠ آذرماه برای ارسال ایده های خود فرصت دارند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برندینگ قوی در سطح بینالمللی، لازمه تثبیت جایگاه شرکت های ایرانی ایران در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات
🔹سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات گفت:
شناسایی دقیق شرکتهای توانمند و بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای نمایشگاه جیتکس، دو نکته بسیار کلیدی برای موفقیت در این رویداد مهم هستند.
🔸لازم است در برنامهریزی برای فرصتهای بعدی، شرکتها بتوانند ضمن نمایش دستاوردهای خود، با سرمایهگذاران بالقوه ارتباط برقرار کرده و به دنبال جذب سرمایهگذاری برای توسعه محصولات و خدمات خود باشند.
🔹لازمه تثبیت جایگاه شرکت های ایرانی ایران در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، برندینگ قوی در سطح بینالمللی است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | صادرات دستگاههای آزمون مواد تولیدی یک شرکت دانش بنیان به ۲٠ کشور جهان
🔹حسین میرصادقی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان:
ما با هدف رفع نیازهای صنعت و دانشگاه برای پیدا کردن روشهای جامع تحقیقاتی، آزمونهای کیفیتی ، اقدام به طراحی و تولید تجهیزات آزمون مواد، سیستمها و ضمائم گوناگون جهت و ... را کردیم.
🔸محصولات ما به لحاظ کیفیتی دارای استانداردهای معتبری همچون گواهینامه ISO 9001، استاندارد اروپائی CE، استاندارد ایران و ... بوده و به ۲٠ کشور جهان صادر میشوند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| صادرات مکملهای دارویی یک شرکت بنیان به اوراسیا
🔹سارا سپهر، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان:
صادرات محصولات لیکوفمیلی “برند سلامت کودکان” به کشورهای اوراسیا ثابت کرد که ایران عزیز نه تنها در تولید دارو بلکه در تولید مکمل نیز کیفیت قابل رقابت جهانی دارد.
🔸به عنوان یکی از شرکتهای صنعت داروسازی، باور داریم که با ارتقای کیفیت و بهرهوری، صنعت دارو و مکمل های دارویی ایران می تواند در بازارهای بینالمللی حضوری چشمگیر داشته باشد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری رویداد «هوش مصنوعی و برنامه سازی رایان» با مشارکت ۵۷ کشور
🔹نخستین دوره مسابقات بینالمللی «هوش مصنوعی و برنامه سازی رایان» به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در سه مرحله برگزار می شود.
🔸محمدامین احمدلو، قائم مقام ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی:
هدف از برگزاری این رویداد، حفظ و ارتقای توانمندیهای نیروی انسانی متخصص در حوزه برنامهنویسی و هوش مصنوعی است.
🔹رویداد بین المللی رایان در حوزههایی مانند هوش مصنوعی و برنامه سازی برای اولین بار است که در کشور با این ابعاد برگزار میشود.
🔸علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مسابقات، جوایز و تاریخ برگزاری به این وبسایت مراجعه کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti