🔺 سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی تشکیل شد
🔹با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی ارتقا یافت.
🔸سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی مدیریت هماهنگی کلان فعالیتهای فناوری، نوآوری در دستگاهها و نهادهای مرتبط با خارج از کشور، صادرات کالاها و خدمات دانشبنیان، عرضه و تقاضای فناوری (انتقال فناوری)، بسترسازی و توسعه دیپلماسی فناوری، گسترش ارتباط و ارائه تسهیلات به متخصصان بینالمللی ایرانی و غیر ایرانی را بهعهده دارد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 راهاندازی نخستین مراکز همآفرینی سلامت، نساجی، پلیمر، صنایع غذایی و هوش مصنوعی
🔹در راستای اجرای دستورالعمل «ایجاد، توسعه فعالیت و اعتباربخشی به مراکز همآفرینی»، نخستین مراکز همآفرینی در پنج حوزه سلامت، نساجی، پلیمر، صنایع غذایی و هوش مصنوعی به همت دفتر توسعه زیرساختهای زیست بوم نوآوری ایجاد شدند.
🔸توافقنامه همکاری مشترک بین معاونت علمی ریاستجمهوری و ۵ شرکت احیا نان ایرانیان در حوزه صنایع غذایی، پاکان پلاستکار در حوزه پلیمر، شرکت فنآفرینان و راهآفرینان کسب و کار پردیس در حوزه فناوریهای سلامت محور، شرکت تعاونی سیرنگ یزد در حوزه صنایع نساجی و شرکت هوش سیستم گیل در حوزه فناوریهای هوش مصنوعی برای ایجاد و توسعه «مراکز هم آفرینی» به مدت ۵ سال امضا شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | تولید دستگاه تبدیل ضایعات کشاورزی به خوراک دام و طیور
🔹یک شرکت فناور برای تولید دستگاهی در زمینه «بازیافت ضایعات کشاورزی به خوراک دام و طیور» که کاربرد فراوانی در مناطق کمبرخوردار و حوزه کشاورزی دارد، جایزه برنامه ملی آبادیران در بخش ماشین آلات کوچک مقیاس را دریافت کرد.
🔸رضا موسوی پور، محقق پسادکتری مهندسی مکانیک و مدیرعامل شرکت ماشینسازی شونا صنعت آمل: دستگاه تولید شده ضایعات کشاورزی مانند کاه، ضایعات برنج و ... را به محصول غذایی برای خوراک دام و طیور تبدیل میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 رفع مشکل ناشی از سهامداری یا حضور اعضای هیئت علمی در هیئت مدیره شرکتها در روند صدور گواهی تشخیص صلاحیت
🔹در پی مکاتبه معاون علمی رئیسجمهور با رئیس سازمان برنامه و بودجه، مشکل صدور گواهینامههای درخواستی شرکتهای دانشبنیانی که اعضای هیئت علمی دانشگاهها، سهامدار یا عضو هیئت مدیره آنها هستند بر طرف شد.
🔸روحالله دهقانی در این نامه به مشکل برخی شرکتهای دانشبنیان اشاره کرده بود که در مراجعه به واحدهای حقوقی و تشخیص صلاحیت و رتبهبندی در سازمان برنامه و بودجه، مشمول قانون منع مداخله کارکنان دولت تلقی شده و درخواست صدور گواهینامههای آنها بلااثر مانده بود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 نگاهی کوتاه به هفتمین رویداد «کاشتن برای آینده»
🔹هفتمین رویداد «کاشتن برای آینده» با موضوع «ایران هوشمند و متصل» هفته گذشته برگزار شد.
🆔 @pr_isti
🔺 رونمایی از کلان پیکره زبان فارسی با ۳۵ میلیارد کلمه
🔹در همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی با عنوان هوش مصنوعی مولد قدرت حکومتها، کلان پیکره زبان فارسی، بزرگترین مجموعه دادگان شامل ۳۵ میلیارد کلمه در همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی رونمایی شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان برای امدادرسانی بهتر به مناطق سیلزده جنوب کشور
🔹نشست «بررسی وقوع حادثه ناگوار سیل در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان» در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کمکرسانی بخشهای مختلف جهت کاهش رنج مردم به منظور یاری رسانی در بازسازی زیرساختهای تخریب شده و اسکان موقت برگزار شد.
🔸جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری: با توجه به بازدیدی که وزیر راه و شهرسازی از مناطق سیل زده داشت، موضوع اسکان موقت توسط شرکتهای دانشبنیان مطرح شد که سازههای نوینی با عملکرد بهتر نسبت به چادرهای سنتی داشته باشیم تا از تمام ظرفیتهای دانشبنیانها استفاده شود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 هوش مصنوعی، مولد قدرت حکومتهاست/ مدلهای زبانی بزرگ، سوگیری خاصی را از نظر فرهنگی و ارزشی ایجاد میکنند
🔹بهروز مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک در همایش «الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی»:
🔸مهمترین سوگیری استفاده از مدلهای زبانی بزرگ، سوگیری «داده» است و در این فضا، حکمرانی داده، یک ضرورت است.
🔹هر کشوری که داده بیشتری داشته باشد، از قدرت بیشتری برخوردار بوده و اساسا هوش مصنوعی مولد قدرت حکومتها است و به همین دلیلی ما باید مدل بزرگ زبانی بومی خود را داشته باشیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 آغاز پیادهسازی طرح توسعه زیستبوم «نوآوری شرکتی» در ۲۰ شرکت بزرگ ایران
🔹با حمایت دفتر توسعه زیرساختهای زیستبوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، پروژه توسعه زیست بوم نوآوری شرکتی در ۲۰ شرکت منتخب بزرگ آغاز شد.
🔸این طرح با هدف افزایش رقابتپذیری و نوآوری در صنایع بزرگ و تسریع در رشد زیستبوم شرکتی، توسعه و ارتقاء زیستبوم نوآوری در شرکتهای بزرگ در کشور اجرا خواهد شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 مرکز هدایت و راهبری «پژوهشهای سیستمی در تورم» راهاندازی میشود
🔹بنیاد ملی علم ایران (INSF) از مراکز تحقیقاتی معتبر و اساتید شاخص کشور دعوت کرد تا پیشنهادههای خود را برای ایجاد «مرکز هدایت و راهبری پژوهشهای سیستمی در تورم (مهرسیم)» با مأموریت اصلی جلب مشارکت ذینفعان و با تاکید بر یکپارچهسازی ارائه کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تولید دادگان عام برای آموزش «مدل زبانی بزرگ»/ ایجاد زیرساخت لازم برای آموزش مدل هوش مصنوعی
🔹سرپرست کارگروه هوش مصنوعی مولد ستاد هوش مصنوعی و رباتیک در همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی:
🔸مدل های زبانی، مدلهای بنیادینی هستند که بر روی دادههای بسیار آموزش داده شدهاند. آنها میتوانند متن را درک کنند، متن تولید کنند و وظایف مختلفی را انجام دهند.
🔹در حوزه تربیت نیروی انسانی کارآمد، برنامههایی همچون حمایت از موسسات آموزشی برگزار کننده دورههای تخصصی در حیطه مربوطه، حمایت ویژه از استارتاپهای مربوط به این حوزه و برگزاری مسابقات مختلف جهت جذب نیروهای مستعد در این حوزه (مشابه مسابقات ربوکاپ) و .... را در دستور کار داریم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: آموزش و گفتمانسازی در «حکمرانی هوش مصنوعی»، ضرورت امروز ماست
🔹خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش «الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی»:
🔸آموزش و گفتمانسازی در حکمرانی هوش مصنوعی باید مدنظر باشد. معیارهایی که به هوش مصنوعی میدهیم باید بر اساس زیست بوم و فرهنگ ایرانی اسلامی باشد.
🔹در بحث هوش مصنوعی باید به سرعت رشد کنیم خودمان مولد شویم که اگر اینگونه نشود دچار شکلی از استعمار میشویم. در دهه اخیر کارهای زیادی انجام شده اما کافی نیستند که باید ادامه پیدا کند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 منظور از «داراییهای نامشهود» چیست؟
🔹در زیست بوم فناوری و نوآوری بخش مهمی از دارایی شرکتها مربوط به دانش فنی یا نوآوری آن مجموعه است که ماهیت فیزیکی ندارد و با روشهای مرسوم ارزشگذاری قابل برآورد نیست؛ داراییهایی که در دسته «دارایی های نامشهود» قرارمی گیرد ونیاز به سازوکار ویژه ای برای برآورد دقیق خواهد داشت.
🔸با همکاری معاونت علمی و وزارت اقتصاد، کارگروه ویژهای شکل گرفته که در نهایت نظام جدید ارزشگذاری داراییهای نامشهود را ارائه کرده است.
🔹مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی در شماره جدید جام جم از اهمیت اجرای این نظام جدید در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و توسعه اقتصاد دانشبنیان گفته است.
گفتگوی کامل
🆔 @pr_isti
🔺 سمپوزیوم دو روزه مدرسه بینالمللی مطالعات مغز برگزار می شود
🔹سمپوزیوم دو روزه مدرسه بینالمللی مطالعات مغز (ایبرو) با حمایت ستاد توسعه علوم وفناوری های شناختی، ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه سال آینده در تهران برگزار میشود.
🔸این دوره آموزشی با هدف فراهم کردن فرصتی برای دانشجویان، محققان و پژوهشگران برای کسب یافتهها، اطلاعات و تبادل تجارب در حوزههای علوم اعصاب، علوم اعصاب سلولی، علوم اعصاب شناختی و علوم اعصاب محاسباتی برگزار میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 گردهمایی ارکان نظام تامین مالی زیست بوم فناوری و نوآوری زیر سقف «نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی»
🔹جلسه همفکری و همافزایی نمایشگاه صنعت مالی ایران با حضور مدیر کل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و جمعی از صاحبنظران این معاونت برگزار شد.
🔸عبدالمجید مرشدی، مدیر کل تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری:
نمایشگاه بین المللی صنعت مالی میتواند محل مناسبی برای تعامل و گفتمان مشترک با سه ضلع اثرگذار بازارهای مالی شامل «بازار پول»، «بازار بیمه» و «بازار سرمایه» برای فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری کشور باشد.
🔹این نمایشگاه با هدف شناسایی و حل مسائل نظام تامین مالی و معرفی ظرفیت ها و دستاوردهای های زیست بوم فناوری و نوآوری در تاریخ ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برنامهریزی شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 استقبال کودکان و شرکتهای روس از اسباببازیها و صنایع فرهنگی کشور
🔹مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری:
نمایشگاه KIDS RUSSIA در سه روز برگزار شد و بالغ بر ۴۰ نفر از نمایندگان صنایع خلاق کشورمان در این رویداد حضور داشتند.
🔸محصولات ایرانی عرضه شده در این نمایشگاه با استقبال خوب بازدیدکنندگان نمایشگاه کالای کودک روسیه و شرکتهای پخش اسباب بازی مواجه شد.
🔹تولید کنندگان اسباب بازی کشورمان تعامل خوبی با شرکتها و توزیع کنندگان روسی شکل دادند. در این سفر همچنین با مجموعهها و بنیادهایی که در حوزه صادرات صنایع خلاق فعال بودند؛ از جمله وزارت صنعت روسیه و بنیاد صادراتی این کشور جلساتی برگزار شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | ترمیم عارضههای استخوانی با استخوانسازهای نانویی
🔹متخصصان یک شرکت دانشبنیان، مواد استخوانساز نانویی را که در دندانپزشکی، ارتوپدی و پزشکی بازساختی کاربردهای گسترده دارد، با استفاده از فناوری بومی تجاریسازی کردهاند.
🔸شیما توکل، مدیرعامل زیست تقلید توکل:
نمیمتیک نانوبن، اولین محصول استخوانساز دنیا است که هر دو فاز آلی و معدنی آن نانومتری بوده و از نانوفیبرهای پپتیدی خودآرا و نانوهیدروکسی آپاتیت تشکیل شده است.
🔹محصول استخوانساز داخلی علاوه بر مزیت قیمتی، نسبت به نمونههای خارجی کیفیت بالاتری دارد. استفاده از این استخوانساز در ناحیه مورد استفاده، عفونت و التهاب ایجاد نمیکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 برگزاری جلسه کارگروه دائمی موضوع ماده (۳) آییننامه داخلی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانشبنیان
🔹سیویکمین جلسه کارگروه دائمی موضوع ماده (۳) آییننامه داخلی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانشبنیان با حضور روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری و رئیس کارگروه دائمی شورای راهبری فناوریها و تولیدات دانشبنیان برگزار شد.
🔸در این جلسه، گزارشی از مرکز ملی میکروالکترونیک ارائه شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نمایشگاه ملی آبادیران به ایستگاه دوم رسید
🔹دومین دوره نمایشگاه برنامه ملی آبادیران با هدف رفع نیازهای فناورانه و مسألهمحوری در حوزه آبادانی و پیشرفت فناورانه در تاریخ ۲۲ تا ۲۵ خردادماه ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
🔸علاقهمندان جهت ثبتنام در این نمایشگاه میتوانند از تاریخ ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۲ به سایت برنامه ملی آبادیران به نشانی abaadiran.ir مراجعه و نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | ۱۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی با تولید دستگاه بیهوشی همراه ونتیلاتور
🔹فعالان یک شرکت دانشبنیان با ساخت دستگاه بیهوشی همراه ونتیلاتور، نیاز صنعت سلامت به یکی از مهمترین تجهیزات اتاقهای عمل و فرآیند بیهوشی را تامین کردند.
🔸محمدرضا کمپانی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان تجهیزات مراقبت پزشکی الکترونیک برتر:
با استفاده از این دستگاه پس از بیهوش کردن بیمار با داروهای مربوطه، تمامی فرآیندهای تنفس بیمار طی عمل جراحی تا اتمام آن به صورت هوشمند و توسط دستگاه انجام میشود.
🔹تولید داخلی این محصول دانشبنیان ۱۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بههمراه داشته است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 اعطای کرسی پژوهشی «شهید چمران» به پژوهشگران برجسته علوم پایه و مهندسی
🔹بنیاد ملی علم ایران با همکاری بنیاد شهید چمران، سالانه به پژوهشگران برجسته و ممتاز رشتههای علوم پایه و مهندسی، کرسی پژوهشی سه تا پنج ساله به همراه یک تندیس ویژه اعطاء میکند.
🔸مهلت فراخوان این کرسی، ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 اعطای موافقت اصولی اعتبار مالیاتی به شرکتهای پیشرو در حوزه سرمایهگذاری در طرحهای فناورانه و دانشبنیان
🔹در حاشیه برگزاری جلسه کارگروه دائمی شورای راهبری فناوریها از شرکتهایی که طرح سرمایهگذاری خود را جهت برخورداری از اعتبار مالیاتی به دبیرخانه شورا ارسال کرده بودند، تقدیر به عمل آمده و موافقت اصولی برخورداری از اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری توسط دهقانی، معاون علمی رئیسجمهور به آنها اهدا شد.
🔸در این مراسم که نمایندگان شرکتهای فولاد مبارکه، آریوژن فارمد و فروشگاههای زنجیرهای افق کوروش و مؤسسه دانشبنیان برکت در آن حضور داشتند از موافقت اصولی ۱۴ طرح سرمایهگذاری فناورانه و دانشبنیان رونمایی شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد | درمان مؤثر تومورهای سرطانی با سامانه دارورسانی هدفمند نانولیپوزومی
🔹محققان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موفق به فرمولاسیون، تهیه و تعیین ویژگی نانولیپوزومهای پگیله دوکسوروبیسین هدفمند شده با آپتامرضدنوکلئولین و بررسی اثرات ضد توموری در برون تن و درون تن در موشهای دارای تومور شدند.
🔸محمودرضا جعفری، عضو هیئتعلمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
هدف از این تحقیق، تهیه لیپوزومهایی برای هدفیابی مؤثر سلولهای سرطانی بوده است. برایناساس، بعد از تهیه لیپوزومها خصوصیات و ویژگیهای آنها مشاهده شده و اثرات ضد توموری و توزیع بافتی این لیپوزومها روی موشهای حملکننده تومور بررسی شد.
🔹ما در این تحقیق به یک فرمول صحیح رسیدیم که البته نیاز به کاملشدن دادهها دارد تا مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو کسب کند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 اجرای ۱۲ طرح تحقیقاتی در حوزه علوم شناختی با مشارکت محققان خارجی
🔹به دنبال فراخوان مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، جمعی از محققان و متخصصان کشورمان و چندین کشور دیگر برای اجرای ۱۲ پروژه مشترک تحقیقاتی و گرنتهای بینالمللی درحوزههای علوم شناختی اعلام آمادگی کردند.
🔸این طرحها از سوی محققان و متخصصان دانشگاههای کشورمان و با همکاری و مشارکت پژوهشگرانی از دیگر کشورها در حوزههای مرتبط با علوم شناختی برای بررسی و داوری اولیه ارسال شده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 تقویت حضور دانشبنیانها در وزارت دفاع
🔹معاونت علمی ریاست جمهوری با قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع توافقنامه همکاری مشترک علمی و فناورانه امضا کردند.
🔸معاون علمی رئیسجمهور:
وزارت دفاع از دستگاههایی است که از بدو تأسیس دانشبنیان بنا شده است؛ در این موافقتنامه که ۶ ماه کار کارشناسی روی آن انجام شده برخی موضوعات برای انجام پروژههای کلان و پیشران در این موافقتنامه تعریف شده است.
🔹استفاده مشترک شرکتهای دانشبنیان از زیرساختهای حوزه وزارت دفاع و تقویت شبکه شرکتهای همکار با وزارت دفاع از دیگر توافقات صورت گرفته بود.
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 رئیسجمهور در نخستین مهمانی افطار رمضان، میزبان جمعی از نخبگان علمی و استادان دانشگاه بود
🔹رئیسجمهور هر سال در ماه مبارک رمضان میزبان گروهها و قشرهای مختلف و چهرههای سیاسی، اجتماعی، علمی، ورزشکاران و هنرمندان است.
🆔 @pr_isti
🔺 رئیسجمهور در نشستی با جمعی از اساتید و نخبگان علوم و فناوریهای برترساز:
🔹
حوزه علم و فناوری از جمله بخشهای مورد طمع دشمن برای عقب نگهداشتن ایران است/ تخصیص منابع به فعالیتهای علمی متناسب با ارزیابی اقدامات و دستاوردها انجام شود/ کمک به رفع موانع ناشی از بروکراسی در مسیر فعالیتهای علمی از وظایف کارگزاران دولت است🔸رئیسجمهور حوزه علم و فناوری کشور را از جمله حوزههای مورد طمع دشمن برای عقب نگهداشتن ایران اسلامی دانست و با تاکید بر لزوم صیانت و ارتقای سطح علمی کشور، به اساتید و نخبگان توصیه کرد در صورت مواجهه با موانع و مشکلات به راحتی میدان را واگذار نکنند و با مجاهدت ناامیدی را به زمین دشمن و امید را به جامعه تزریق کنند. 🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 همه دستگاههای دولتی و غیر دولتی برای مطالبات نخبگان و فعالان عرصه پیشرفت کشور تلاش کنند
🔹رئیسجمهور در نشستی با جمعی از اساتید و نخبگان علوم و فناوریهای برترساز:
دستگاهها و مسئولان باید ضمن شنیدن دغدغهها و مطالبات نخبگان و فعالان عرصه پیشرفت کشور، تلاشی جدی برای رفع مشکلات کنند.
🔸کار جهشی و تحولی در کشور تنها با مشارکت همه اجزا دولتی و غیر دولتی اتفاق میافتد.
🆔 @pr_isti
🔺 استفاده از ظرفیت دانشبنیانها در توسعه زنجیره ارزش صنایع وابسته به وزارت دفاع
🔹توافقنامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در راستای توسعه اقتصاد دانشبنیان و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در زنجیره ارزش صنایع وابسته به وزارت دفاع امضا شد.
🔸دهقانی معاون علمی رئیسجمهور: وزارت دفاع با زیرساختهای بسیار خوبی مانند آزمایشگاهها، مراکز تست و آزمون، تجهیزات پیشرفته و صنایع پیشرفته وابسته، از ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه زیست بوم دانشبنیان و زنجیره ارزش دانشبنیان برخوردار است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 با نگاهی خلاقانه و نوآورانه میتوانیم بهرهوری در کشور را افزایش دهیم
🔹رئیسجمهور در نشستی با جمعی از اساتید و نخبگان علوم و فناوریهای برترساز:
مسئله بهرهوری در کشور پایین است اما ظرفیتهای خوبی در دانشگاههایمان داریم.
🔸با استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی و با نگاهی نوآورانه میتوانیم بهرهوری در کشور را افزایش دهیم.
🆔 @pr_isti