🔺 شناسایی گلوگاههای فناورانه ایجاد زنجیره پرورش ماهی در قفس
🔹دفتر برنامه ملی توسعه شهرکهای گلخانهای و شیلاتی معاونت علمی ریاست جمهوری با هدف برطرف کردن برخی از معضلات زیرساختی در راستای افزایش بهرهوری صنعت شیلات و به ویژه صنعت پرورش ماهی در قفس و استفاده از تواناییهای فنی فعالین این صنعت و دیگر مجموعههای فناور و دانشبنیان نسبت به شناسایی گلوگاههای فناورانه ایجاد زنجیره پرورش ماهی در قفس و تدوین طرحهای پیشران رفعکننده این نیازها اقدام کرده است.
🔸از ابتدای تشکیل دفتر و با همکاری ذینفعان مقرر شد مطالعاتی تحت عنوان بررسی زنجیره ارزش پرورش ماهی در قفس در دستور کار قرار گیرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 ایجاد مراکز نوآوری و فناوری در حوزه ورزش/ حمایت از شکلگیری پارک فناوری ورزشی
🔹در نشست هم اندیشی معاون علمی رئیس جمهور و معاونان وی با وزیر ورزش و جوانان و معاونان وزیر، طرفین در زمینه ایجاد یک صندوق خطرپذیر برای سرمایهگذاری در صنعت فناوری ورزشی، ایجاد مراکز نوآوری و فناوری در حوزه ورزش و حمایت از شکلگیری پارک فناوری ورزشی توافق کردند.
🔸دکتر افشین:
این اولین همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری با وزارت ورزش و جوانان بوده و برای ما امیدوار کننده است که با حضور وزیر ورزش و جوانان بتوانیم اقدامات موثری در حوزه علم و فناوری ورزش و جوانان انجام دهیم.
🔹هدف ما این است که موضوعات دانشبنیان و فناوری حوزه ورزش را ارتقا دهیم.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تجربه رانندگی ایمن با سیستم TCU ایرانی
🔹با حمایت ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی ریاستجمهوری فناوران یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت سامانه تی.سی.یو. شدند.
🔸مدیرعامل این شرکت دانش بنیان:
تجمیع فناوریهای GPS، دزدگیر و دیاگ آنلاین در این محصول، پیشبینی هوشمند و امکان تشخیص مشکلات احتمالی، ارتباط همهجانبه و امنیت بالای دادههای خودرو و راننده از ویژگیهای این محصول است.
🔹مزایای رقابتی این محصول، دارا بودن امکانات کامل دزدگیر و کنترل از راه دور، ویژگیهای منحصر به فرد مانند E-Call و B-Call، تشخیص سیم کارت اشباهی یا غیر مجاز و تعریف نشده برای ارتقای امنیت و آپدیت از راه دور است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 معرفی برترین شتابدهندهها و فضاهای کار اشتراکی در سال ۱۴۰۲
🔹در هشتمین دوره رویداد پردیس سامیت(پردیس سامیت ۱۴۰۳) از سه شتابدهنده و سه فضای کار اشتراکی برتر درسال ۱۴۰۳ تقدیر شد.
🔸بر اساس بررسیهای صورت گرفته توسط مرکز شتابدهی نوآوری، «شتابدهنده پرسیس ژن» به عنوان برترین شتابدهنده در سال ۱۴۰۲ معرفی و تقدیر شد. شتابدهندههای «هنام فارمد» و «پلنت» نیز به ترتیب به عنوان شتابدهندههای دوم و سوم معرفی شدند.
🔹در این دوره از پردیس سامیت از سه فضای کار اشتراکی برتر در سال ۱۴۰۲ تقدیر شد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| تولید بومی چمن آفریقایی با مصرف آب یک پنجم چمن های معمولی
🔹یک شرکت دانش بنیان ایران موفق به تولید بومی چمن آفریقایی ژنوتیپ ۸۸ شده است که در مقایسه با گونههای رایج چمن میزان مصرف آب را تا یکپنجم کاهش میدهد ضمن اینکه در برابر شوری آب و خاک مقاومت از خود نشان میدهد.
🔸مدیر عامل این شرکت دانش بنیان:
مشخصه مهم چمن آفریقایی ژنوتیپ ۸۸، تحمل زیاد به تنشهای خشکی و همچنین شوری، گرما و پاخوری است که در مقایسه با گونههای رایج چمن میزان مصرف آب را تا یکپنجم کاهش میدهد.
🔹حوزه کاربرد این محصول فضاهای سبز شهری، صنعتی، خانگی در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری بوده که البته در مناطق سردسیری هم قابل استفاده است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 دومین فراخوان «برنامه حمایت از دستیابی به نمونه محصول بدیع و نوظهور»
🔹بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد از افراد توانمند در زمینه دستیابی به نمونه محصول فناورانه، بدیع و نوظهور حمایت کند.
🔸امکان ارسال طرح تا پایان ۳۰ دی ۱۴۰۳ امکانپذیر است.
🔹پژوهشگران گرامی جهت ثبتنام میتوانند به این نشانی مراجعه و از طریق بخش متقاضیان/ پژوهشگران اقدام نمایند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 اجرای چرخه نخبگانی و افزایش اثرگذاری نخبگان در جامعه/ تعریف بستههای حمایتی ویژه برای دانشبنیان های فعال در مرز دانش
🔹رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت:
با تعریف چرخه نخبگانی، زمینه برای استفاده بهتر و افزایش دامنه اثرگذاری نخبگان در جامعه فراهم خواهد شد.
🔸حمایت از شرکتهایی که در لبه دانش حرکت میکنند از جمله حوزه های هوش مصنوعی و کشاورزی اولویت دارد.
🔹با حمایت استاندار مسکن نخبگان که پیشتر وعده داده شده بود، با جدیت پیگیری میشود.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 افزایش شرکتهای دانش بنیان به ۳۰ هزار شرکت تا پایان برنامه هفتم
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور در سفر به استان گیلان در حاشیه بازدید از شرکتهای دانشبنیان این استان از تعریف بستههای حمایتی ویژه برای توسه شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
🔸دکتر افشین:
افراد باهوش و با استعداد بسیاری در استان های شمالی هستند و گیلان در بین نخبگان کشور سهم زیادی دارد اما از پنانسیل نخبگان کمتر استفاده شده است.
🔹طبق آمارهای موجود، یکصد شرکت دانش بنیان در استان گیلان در زمینههای مختلف فعالیت میکنند که باید بسترهای لازم برای بهره برداری از ظرفیت آنها را فراهم کنیم.
🔸دکتر افشین همچنین از ۱۵ شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری گیلان در شهرک صنعتی رشت دیدن کرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| دستیابی به دانش بومیسازی کشت بافت گیاهان زینتی توسط یک شرکت دانشبنیان
🔹متخصصان یک شرکت دانشبنیان با بومیسازی تکنیک کشت بافت برای گیاهان زینتی، گامی مهم در جهت افزایش بهرهوری گلخانهها برداشتند.
🔸مدیر عامل این شرکت دانشبنیان:
ما توانستهایم تکنیک کشتبافت را برای گیاهان زینتی حتی برای پایه درختان مثمر و ریشه گیاه ژربرا که زمانی وارداتی بود بومیسازی کنیم.
🔹قیمت پایین و کیفیت بالا محصولات و همچنین آموزشی که در زمینه نگهداری، پرورش و بازاریابی در اختیار کشاورزان و گلخانهداران قرار میدهیم ما را از مجموعههای مشابه متمایز میکند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 نقش ویژه معاونت علمی در رصد اولویتهای تولید براساس نیاز هر استان
🔹نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در دیدار با حسین افشین گفت:
نخبگان و ایده پردازان این مراکز باید به حوزههای مختلف تولید در کشور ورود کنند و دولت نیز باید آنان را مورد حمایت قرار دهد.
🔸تولید خودرو در کشور در تراز ملت ایران نیست؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نقش مهمی در رصد اولویتهای تولید در کشور دارد و باید این نقش را به خوبی ایفا کند.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 تهیه بسته حمایتی نخبگان با فراخوان طرحهای پیشنهادی آنان/ بهرهمندی یکسان دانشگاه های دولتی و آزاد از برنامههای حمایتی بنیاد
🔹رئیس بنیاد ملی نخبگان:
بستههای حمایتی از نخبگان باید با کمک و همفکری قشر نخبه انجام شود. آنان بهتر با مسائل و مشکلات حوزه خود آشنا هستند از اینرو در تهیه این بستهها نقش موثری خواهند داشت.
🔸تلاش بر آن است که عدهای از نخبگان کارآفرین باشند و برخی هم شرکت دانش بنیان راهاندازی کنند تا ضمن بالفعل کردن ظرفیت ها، دغدغه اشتغال نداشته باشند.
🔹هر دانشگاهی اعم از دانشگاه آزاد و دولتی و غیره که در مسیر شبکه سازی هرمی نخبگان کمک کننده باشد حتما مورد حمایت قرار می گیرد.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti
🔺 #دستاورد| بهبود آلیاژ نیکلتیتانیوم در کاربردهای استخوانپزشکی
🔹«لایهنشانی الکتریکی پوششهای کامپوزیتی کلسیم فسفاتی-پنتااکسید نیوبیوم روی آلیاژ نیکلتیتانیوم برای کاربردهای پزشکی» عنوان رساله دکتری میرسامان صفوی است که با راهنمایی جعفر خلیل علافی و حمایت بنیاد ملی علم ایران در دانشگاههای صنعتی سهند، کوچ ترکیه و پاویا ایتالیا انجام شده است.
🔸صفوی درباره این طرح توضیح داد:
هدف کلی این تحقیق، بهبود خواص مکانیکی، خوردگی و زیستی آلیاژ نیکلتیتانیوم و رفع چالشهای پیشروی این آلیاژ در کاربردهای استخوانپزشکی با ایجاد پوششهای کامپوزیتی کلسیم فسفات-پنتااکسید نیوبیوم روی سطح آن است.
📌 مشاهده جزئیات خبر
🆔 @pr_isti