اختصاصی | مشخصات موشک بالستیک رضوان
موشک بالستیک سوخت مایع تک مرحلهای رضوان، برای اولینبار در رژه هفته دفاع مقدس سال 1401 به نمایش عموم درآمد. این موشک با سرجنگی جداشونده، برای انهدام اهداف حیاتی دشمن تا فاصله 1350 کیلومتری استفاده میشود.
رضوان با طول حدود 12 و قطری معادل 0.88 متر، ابعاد مشابهای با موشک بالستیک قیام با قطر مشابه و طول حدود 11 متری دارد.
رضوان برخلاف قیام که از سرجنگی سه مخروطی در دو نسخه غیرهدایتشونده (قیام-1) و هدایتشونده (قیام-2) استفاده میکند، دارای سرجنگی تک مخروطی ساده بدون بالکهای کنترلی برای هدایت تا پایان مسیر است.
موشک رضوان با ساختاری مشابه با قیام-2، علاوهبر بالکهای جت وین (کنترل بردار رانش / TVC)، در انتهای بدنه از بالکهای پایدارساز هم استفاده میکند.
این موشک با شعاع اثرگذاری 200 و شعاع مرگ 100 متر، دارای برادری مشابه به نام ذوالفقار در یمن است. ذوالفقار در طی جنگ یمن با ائتلاف نظامی عربستان، چندین مرتبه بر علیه اهدافی در خاک عربستان و امارات شلیک و اهدافی را نیز در خاک عربستان مورد هدف قرار داد.
ذوالفقار یمنی دارای نسخهای با سرجنگی جداشونده با قابلیت هدایت تا پایان مسیر با نام عقیل است که برای اولینبار، در رژه 21 سپتامبر سال جاری نیروهای مسلح یمن به نمایش عموم درآمد.
@Projectmeshkat
انتشار برای اولین بار | مشخصات پهپاد شاهد 139
⚜️ طول: نامشخص
⚜️ دهانه بال: 17 متر
⚜️ حداکثر وزن برخاست: 1200 کیلوگرم
⚜️ حداکثر وزن سوخت و محموله: 400 کیلوگرم
⚜️ موتور: روتاکس 914 با قدرت 115 اسب بخار
⚜️ بیشینه سرعت: 220 کیلومتر بر ساعت
⚜️ مداومت پروازی: 28 ساعت
⚜️ سقف پروازی: 25000 پا
⚜️بیشینه شعاع عملیاتی: 1800 کیلومتر
#Shahed_139
@Projectmeshkat
اختصاصی | ماهوارهبر قاصد در آستانه پرتاب مداری دیگر
براساس اطلاعات منتشر شده در بنر جدید مربوط به ماهوارهبر سه مرحلهای ترکیبی قاصد، پرتاب مداری جدیدی برای اين ماهوارهبر پیشبینی شده که در طی آن بناست تا محموله نور-4 توسط قاصد پرتاب و در مدار قرار بگیرد. درصورت انجام این پرتاب، تعداد پرتابهای مداری قاصد به عدد 5 خواهد رسید.
براساس اطلاعات بنر فوق، قاصد از ابتدا تاکنون پنج پرتاب داشته است که در این بین، بجز پرتاب آزمایشی زیرمداری انجام شده در فروردین 1398 با محموله زیرمداری نباء، چهار پرتاب آن مداری و حامل محموله بوده است که بهنظر میرسد پس از پرتاب مداری اول با نتیجه موفق در اردیبهشت 1399 با محموله نور-1، پرتاب مداری دوم با محموله نور-2 در خرداد 1400 با نتیجه ناموفق به اتمام رسیده است.
پس از این، قاصد در پرتابهایی موفق در اسفند 1400 با محموله نور-2+ و در مهر 1402 با محموله نور-3 (نجم)، محموله خود را با موفقیت در مدار موردنظر قرار داده است که امید است تا پرتاب بعدی هم با نتیجه موفق، در کارنامه پرتابهای ماهوارهبر قاصد ثبت گردد.
📝 @Projectmeshkat
🚀 پرتابهای فضایی برنامهریزی شده نیروی هوافضای سپاه
دی ماه سال ۱۴۰۲: پرتاب ماهواره ثریا توسط ماهوارهبر قائم ۱۰۰
اسفند ماه سال ۱۴۰۲: پرتاب ماهواره نور ۴ توسط ماهوارهبر قاصد
سال ۱۴۰۳ (به احتمال زیاد نیمه اول سال): رونمایی و پرتاب زیرمداری ماهوارهبر قائم ۱۰۵
@Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 پهپاد جت انتحاری شاهد 238
@Projectmeshkat