MESHKAT | مشکات
💢 سقوط یک فروند هواپیمای نظامی در کازرون 🔶 مدیرکل فرودگاههای استان فارس از سقوط یک فروند هواپیمای
یک فروند هواپیمای سوخو-22 در نزدیکی دریاچه پریشان کازرون دچار سانحه شد و سقوط کرد.
شفیعی مسئول روابط عمومی سپاه کازرون :
لحظاتی پیش، یک جنگنده سوخو-22 در اطراف پل آبگینه شهرستان کازرون سقوط کرد.
خلبان این هواپیما اجکت کرده و مصدوم شده است. علت حادثه در دست بررسی است.
📝 @Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ویدئویی از سوخو 22 سقوط کرده در کازرون
@Projectmeshkat
شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بانوی جهان تاب عالم تسلیت باد.
@Projectmeshkat
💢 مجوز واردات 2000 خودروی برقی و هیبریدی برای فرماندهی انتظامی
🔸 براساس مصوبه منتشر شده در پایگاه اطلاعرسانی قوانین و مقررات کشور که به تاریخ 19 آذر در جلسه هیأت وزیران تصویب و در تاریخ 22 آذر توسط معاون رئیسجمهور ابلاغ شده، وزارت کشور (فراجا) مجاز است تا برای ثبت سفارش، ورود و ترخیص 2000 خودروی برقی و هیبریدی با سود بازرگانی 1 درصد اقدام نماید.
🔸 این مصوبه تحت شرایطی ابلاغ میگردد که براساس اعلام فرماندهی فراجا، این نیرو همچنان به 150 هزار دوربین برای نصب بر روی البسه پلیس نیاز دارد که در این میان، براساس لایحه بودجه سال جاری، بودجه تخصیص داده شده برای این کار کافی نبوده است.
🔸 در شرایطی که فراجا و همچنین فرماندهی مرزبانی در نواحی مرزی کشور با کمبود تجهیزات حفاظتی انفرادی از جمله کلاه، جلیقه ضدگلوله مواجه بوده و همچنین در سطوح بالاتر به استفاده از خودرویهای حفاظت شده و زرهی (امرپ) نیاز جدی دارد و در شرایطی که پاسگاه و برجکهای مرزی از حفاظت حداقلی در برابر گروهکهای تروریستی برخوردار نیستند، دلیل موجهای برای تخصیص بودجه برای واردات 2000 خودروی برقی و هیبریدی برای این نیرو وجود ندارد.
@Projectmeshkat
💢 شاهد 129A و شاهد 129B
🔶 به صورت کلی نیروی هوافضا پهپادهای خانوده 129 را در دو نمونه طبقهبندی کرده است. هرچند این پهپاد از زمان نخستین رونمایی تا به امروز در حوزههای مختلفی از جمله طراحی ورودی هوا، ارابه فرود، سیستمهای مقابله با جمینگ و... تغییر کرده است.
🔶 این دو نسخه شامل نسخه هدایت رادیویی و نسخه مجهز به آنتن ارتباط ماهوارهای است که اندکی در مشخصات عملیاتی تفاوت دارند. شعاع عملیاتی پهپاد در نسخه A حدود 1700 کیلومتر (بدون احتساب محدودیت ارتباط رادیویی) ذکر شده است در حالی که در نسخه B به 1500 کیلومتر کاهش داشته است. از حیث بیشینه وزن محموله و سوخت قابل حمل نیز این عدد با اندکی کاهش از 400 کیلوگرم به 300 کیلوگرم در نسخه B رسیده. سایر مشخصات عملکردی از جمله ابعاد بدنه و بالها، سقف پرواز، سرعت و مداومت پروازی یکسان عنوان شدند.
#Shahed_129
@Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین تصاویر از تست موشک پدافندی نواب از روی ناو شهید سلیمانی
@Projectmeshkat
امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه امیر سرتیپ واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش از مراحل تستهای پروازی جت آموزشی یاسین بازدید کرد.
@Projectmeshkat
شهادت ۳ نفر از کارکنان ارتش در جنوب شرق کشور
عصر امروز در جریان تمرین صحرایی یکی از یگانهای منطقۀ جنوب شرق نیروی زمینی ارتش در مرحلۀ پاکسازی منطقۀ تمرین از مهمات عملنکرده، 3 نفر بر اثر انفجار مهمات به شهادت رسیدند.
@Projectmeshkat
رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح: ستاد کل نیروهای مسلح با وزارت کشور طرحی را برای انسداد مرز افغانستان به پیش میبرند تا با موانع فیزیکی تردد در مرز محدود شود.
@Projectmeshkat
نسل جدید شناورهای پدافندی سپاه؟
نیروی دریایی سپاه در طول دو سال گذشته نسلهای جدیدی از شناورهای مختلف را به سازمان رزم خود وارد کرده است. از جمله شناورهای کلاس شهید سلیمانی، نسخه اژدرافکن کلاس عاشورا، شناور پدافندی ذوالفقار مجهز به موشک نواب و نسل جدید شناورهای موشکانداز کلاس ذوالفقار با سرعت 70 الی 90 نات
در این بین صحبتهای از نوعی موشک پدفندی موسوم به خانواده کوثر به میان آمده است. دو نسخه «کوثر 200» با برد 5-7 کیلومتر و «کوثر 222» با برد 17 کیلومتر از جمله آنهاست که تاکنون نمایش داده نشدند. با این حال بنظر میرسد حامل این موشکها بصورت غیر مستقیم به نمایش گذاشته شدند.
شناور مذکور با ظاهری مشابه دیگر شناورهای تندرو، دارای نوعی پوشش سفید رنگ کروی بالای کابین است که بیشباهت به رادوم/ریدوم (آنتنپوش) نیست. این رادار نسبتا بزرگ بنظر نه تنها برای کشف اهداف سطحی بلکه جهت کشف اهداف هوایی برد کوتاه توسعه داده شده است. به علاوه دو لانچر استوانهای در دو طرف شناور قرار گرفتند که احتمالا جهت بارگذاری موشکهای پدافندی است.
@Projectmeshkat
الحاق موشک کروز طلائیه به نیروی دریایی ارتش
سامانه موشک کروز راهبردی طلائیه، سامانه موشک کروز نصیر، اولین بالگرد جنگالی، اولین بالگرد اطلاعاتی، سامانه های موشکی سطح به سطح 8 فروندی، پهپاد پرسه زن و انهدامی هوشمند سنجر ناوشکن جماران، سامانه چند منظوره پهپادی جنگالی و اطلاعاتی، سامانه غواص یاب، یدکش بندرگاهی و لنگرگاهی سیروان، بخشی از سامانه هایی است که امروز رونمایی و به ناوگان جنوب و منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش الحاق شد.
@Projectmeshkat
پهپاد های کابلی نیما 102 و 305 با ارتفاع پروازی 100 و 200 متر با قابلیت پایش محیطی ، جنگالی ، شناسایی در شناورهای سطحی و زیرسطحی
@Projectmeshkat
بالگردهای اطلاعاتی و جنگالی سی کینگ در جریان الحاق دستاوردهای جدید به نیرو دریایی ارتش
@Projectmeshkat
مشاهده اجزای جدید با کاربرد نامشخص (احتمالا شنود و جنگال) در طرفین پهپاد شاهد 129 هوافضای سپاه
منبع: سایتک
@Projectmeshkat
تجهیز ناو جماران پس از گذشت 14 سال از زمان الحاق
ناو جماران بهعنوان اولین محصول پروژه موج، در بهمن سال 88 به نداجا الحاق شد. این ناو که در ابتدا با سیستم راداری اولیه AWS-1 وارد خدمت شده بود، پس از مدتی با تعویض رادار فوق به رادار آرایه فازی عصر مجهز شد.
ترکیب تسلیحاتی این ناو تا پیش از این درکنار توپ سینه فجر-27 و توپهای 40 و 20 مم، از دو پرتابگر دو فروندی موشک کروز ضدکشتی خانواده نور تشکیل شده بود و در بخش پدافندی هم همچنان به دو پرتابگر جعبهای دو فروندی موشک استاندارد/محراب متکی است.
براساس آخرین تصویر منتشر شده از ناو جماران در جریان الحاق تجهیزات جدید به نداجا، در اقدامی مثبت این شناور به دو پرتابگر چهار فروندی برای حمل موشکهای کروز ضدکشتی مجهز شده است.
با آغاز روند نصب تجهیزات و تسلیحات در بین شناورهای نداجا (مثل ناوهای سهند، البرز، الوند و دیلمان که از ابتدا به دو پرتابگر چهار فروندی مجهز بود) میتوان حدس زد روند نصب تجهیزات و افزایش کمّی و کیفی تسلیحات شناورهای نداجا ادامه داشته باشد و سایر شناورهای این نیرو نیز به تدریج ارتقا مشابهای را دریافت کنند.
@Projectmeshkat
شهادت یکی از مستشاران سپاه پاسداران در سوریه
براساس اخبار منتشر شده، در جریان حمله عصر امروز رژیم صهیونیستی به منطقه سیده زینب (علیها سلام) در دمشق سوریه، یکی از مستشاران باسابقه سپاه به شهادت رسیده است.
براساس این اخبار، سیدرضی موسوی یکی از فرماندهان برجسته سپاه و از همراهان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در طی این حمله به شهادت رسیده است.
📝 @Projectmeshkat
شهادت یکی از مستشاران سپاه پاسداران در سوریه
براساس اخبار منتشر شده، در جریان حمله عصر امروز رژیم صهیونیستی به منطقه سیده زینب (سلام الله علیها) در دمشق سوریه، یکی از مستشاران باسابقه سپاه به شهادت رسیده است.
براساس این اخبار، سیدرضی موسوی یکی از فرماندهان برجسته سپاه و از همراهان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در طی این حمله به شهادت رسیده است.
@Projectmeshkat
MESHKAT | مشکات
شهادت یکی از مستشاران سپاه پاسداران در سوریه براساس اخبار منتشر شده، در جریان حمله عصر امروز رژیم ص
روابط عمومی کل سپاه پاسداران با اطلاعیهای از شهادت سردار سید رضی موسوی از مستشاران نظامی سپاه در سوریه در حمله رژیم صهیونیستی به دمشق خبر داد.
بسم الله الرحمن الرحیم
به آگاهی ملت شریف و قهرمان ایران میرساند ساعاتی قبل در حمله موشکی جنایتکارانه رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی به دمشق "سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی" از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وی از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مسئول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه بود.
با تبریک و تسلیت شهادت این سردار عالیقدر به خانواده معظم و آحاد فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی، تاکید میشود بیتردید رژیم غاصب و متوحش صهیونیستی تاوان این جنایت را خواهد پرداخت.
اطلاعات بیشتر متعاقباً به استحضار ملت عظیمالشأن ایران رسانده خواهد شد.
📝 @Projectmeshkat
🌹 تصویری از سردار شهید سید رضی موسوی در کنار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
@Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 روایت سردار شهید سید رضی موسوی از لحظههای قبل از شهادت حاج قاسم سلیمانی
@Projectmeshkat
ماهوارهبر سه مرحلهای سوخت جامد قائم-100
این ماهوارهبر با ماموریت تزریق محموله در مدار ارتفاع پایین (LEO)، با وزن 18.8 تن و طول 14.6 متر در سال 1401 رونمایی شد.
این ماهوارهبر با قابلیت دستیابی به مدار 750 کیلومتری در مدت 735 ثانیه، تاکنون دو پرتاب داشته که یک پرتاب آن آزمایش زیرمداری با نتیجه موفق و پرتاب دوم شامل پرتاب مداری با نتیجه ناموفق بوده است.
این پرتاب ناموفق شامل پرتاب ماهواره ناهید با جرم 51 کیلوگرم به مدار 400 کیلومتری بوده که درنهایت به نتیجه ناموفق ختم شده است. پرتاب مداری بعدی ماهوارهبر قائم-100 برای تاریخ دی ماه سال جاری و با محموله ثریا پیشبینی شده است.
این ماهوارهبر سه مرحلهای، از سه پیشران سوخت جامد بهره میبرد که در مرحله اول، از موتور سوخت جامد رافع نیرو میگیرد.
📝 @Projectmeshkat
انتشار برای اولین بار | مشخصات ماهوارهبر سوخت جامد قائم-105
این ماهوارهبر که تاکنون بهطور رسمی رونمایی نشده، دارای وزن 23.5 تن و طول 18 متر است که در دو نسخه سه و چهار مرحلهای توسعه یافته است.
نسخه سه مرحلهای قائم-105 برای پرتاب محمولهای به جرم 120 کیلوگرم به مدار دایروی 400 و نسخه چهار مرحلهای برای پرتاب محمولهای به جرم 200 کیلوگرم به مدار دایروی 400 کیلومتری توسعه یافته است.
طول مدت زمان فعالیت این ماهوارهبر برای تزریق ماهواره به مدار 500 کیلومتری، حدود 565 ثانیه است که درنهایت برای تزریق موفق، محموله باید به سرعت 7612 متر بر ثانیه رسیده باشد.
ماهوارهبر قائم-105 برای مرحله اول از موتور رافع، مرحله دوم از موتور نافع و برای موتور مرحله سوم از موتور سلمان بهره میبرد.
رونمایی این ماهوارهبر برای سال 1403 پیشبینی شده است.
@Projectmeshkat
🌹 4 دی (2 روز قبل)؛ سالروز شهادت مهندس اصغر اسلامی قوشچه
📝 @Projectmeshkat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 شهید حسن طهرانی مقدم در کنار شهید اصغر اسلامی قوشچه (شهید اصغر اسلامی قوشچه از شهدای موشکی هستند و مسئولیتهای مهمی از جمله در پروژههای موشکی سوخت جامدی داشتند که در نهایت به خانواده موشکهای فاتح ختم شد. ایشان در سال 1380 بر اثر انفجار مهمات به شهادت رسیدند)
📝 @Projectmeshkat