🔷 ماجرای سرهنگ جوانمردی و شباهت برخی ابعاد رسانه ای آن به پروژه مهسا امینی! خطر بزرگ در کمین است!
🔸طبق روال معمول، متأسفانه این روزها هم شاهد چالش مجازی دیگری به نام مشروعیت یا عدم مشروعیت حکم قصاص سرهنگ جوانمردی فرمانده انتظامی بندر انزلی به دلیل تیراندازی در ناآرامیهای سال گذشته از سوی برخی ها هستیم. اینترنشنال و سربازانش خواهان اعدام او و برخی دغدغه مندان داخلی هم خواهان نقض این حکم هستند و وجه اشتراک هر دو گروه هم قضاوت مبتنی بر جهل در امور قضایی و کیفیات حاکم بر پرونده است (البته گروه اول معاند و گروه دوم دلسوز نظام هستند).
🔸اول سخنی با قوه قضائیه: این شخصیت حقوقی تقریباً در هیچ یک از چالشهای اجتماعی مربوط به حوزه قضا آنگونه که باید مبادرت به تزریق اطلاعات و شفافیتهای لازم به عوام و خواص ننموده تا آنجا که رهبر معظم انقلاب در تیرماه سال ۱۴۰۲ و در جلسه سالانه با مسئولین عالی این دستگاه خواستار تقویت بُعد رسانهای این رکن مهمِ نظام شد و عمق این ضعف را تا آنجا دانست که با شوخ طبعی بیان نمود که: «اخبار قوه قضائیه بعد از خبر آسفالت شدن جاده فلان شهر پخش میشود!»
🔸مگر معظم له لزوم حفظ آرامش اذهان عمومی را یکی از مصادیق مهم حقوق عامه که مسئولین قضایی باید اقدامات مقتضی را در خصوص آن انجام دهند معرفی نکرد؟ البته تا قبل از این هم ناگفته پیدا بود که تزریق اطلاعات صحیح به جامعه یکی از مصادیق حکم حکومتی ایشان مبنی بر جهاد تبیین در شعار سال ۱۴۰۱ به شمار می رفت. متأسفانه این سکوت مرگبار و عدم ارائه نقشی فعال در فضای رسانهای همیشه به ضرر کل نظام و دستاوردهایی بوده که حاصل خون شهدا است.
🔸قوه قضائیه باید پاسخ دهد که چرا در این مسأله و دیگر مسائل سابق، در جنگ روایتها سینه خود را سیبل تیرهای زهرآگین دشمن نمودهاست؟ این سکوت منطق و دلیل خاصی داشته و یا ناشی از تغافل بوده است؟ پرواضح است که برخی تصمیمات قضایی نه فقط جنبه قانونی و فنی، بلکه جنبه سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و بین المللی دارند که چالشهای موجود در فضای مجازی در خصوص پرونده صدرالذکر نیز حکایت از این امر دارد.
🔸بنابراین ریاست محترم قوه قضائیه سریعاً باید به فرموده رهبر معظم انقلاب جامه عمل پوشانده و یک کمیته تخصصی در خصوص پاسخگویی به چالشهای اجتماعی قضایی (بخوانید نقشه های دشمن) تدارک ببیند و داشتن یک سخنگو که آن هم در آنجا که باید سخنی نمی گوید هیچ دردی را دوا نمیکند.
🔸دوم سخنی با دلسوزان مجازی: از شما انتظار بیشتری میرود. اگر بخواهیم «غیرمنطقی» بحث کنیم باید بپرسیم که چرا همان دفاعی را که از عملکرد یکی از بازوهای نظام (نیروی انتظامی) در ماجرای خانم مهسا امینی انجام دادید حالا هم چشم بسته در خصوص یکی از ارکان نظام (قوه قضائیه) انجام نمیدهید؟ چگونه قوه قضائیه مثل آب خوردن به خاطر مسألهای که از آن شناختی نداریم زیر سوال میبریم؟ متأسفانه در ماجرای خانم امینی هم معاندین کمی همین منطق را به کار گرفتند.
🔸میگویند چرا در اغتشاشات سال قبل برخی مخلین آزاد شدند؟ خب پاسخ روشن است: قانون! میپرسند چرا یک یا دو نفر از فعالین حوزه امنیت محکوم شده اند؟ باز هم پاسخ روشن است: قانون و تخطی از قانون! البته بحث تخصصی است و نباید کلیشه ای صحبت کرد.
🔸یک بار هم به جای دشمن خودمان را سرزنش کنیم! خطای شناختی و غرق شدن در امواج حاصل از طوفان مُهلک فضای مجازی نه برای معاندین و نه برای خودمان شاخ و دُم ندارد! همین اظهارنظرهای سهل اندیشانه و فاقد پشتوانه تخصصی حکایت از این امر دارد.
🔸یک روز نظام زیر سوال میرودکه چرا در پرونده شهیدان عجمیان و علی وردی همه کسانی که حتی کوچکترین نقشی در ماجرا داشته و مثلاً آن عزیزان را فقط یک هُل داده اند اعدام نمیشوند (امری سهل اندیشانه و خلاف قانون و شرع) و روزی دیگر در نقطه مقابل گفته می شود که قانون هیچ ارزشی ندارد و حتی تخطی فاحش از آن باید برای برخی ها دارای مسئولیت صفر درصدی باشد!
🔸در هر دو حالت برای نظام ایجاد هزینه می شود. البته مرادم از نگارش این مطلب فقط نقد این رفتار خطرناک مجازی بود نه ورود در پروندهای که گفته شد زیرا امکان تخطی ضابطین از قانون امر تازهای نیست که بخواهم در این مقطع زمانی به لحاظ تخصصی به آن بپردازیم.
🔸کمپین «نه به اعدام» دقیقاً همان کمپین معاندین نظام در خصوص سوژههای مورد نظر خود است. مجازات قتل عمد «قصاص» نفس است نه «اعدام» که مربوط به محاربین و خائنین ملی است! نهایتاً درست این بود که کمپینی با عنوان «اخذ رضایت از اولیا دم» تشکیل دهید تا اینگونه در زمین دشمن بازی نشود، بازی بسیار خطرناکی که در آینده می تواند با سوژههای جدید آن وَرِ آبی تجدید قوا کرده و به میدان بیاید و این رفتار امروز مانعی است در جهت سینه سپر کردن فردا در مقابل آن!
✍علی جهانبخش، قاضی دادگستری
💡 سید علیرضا آلداود
@aledavood 👈
گزارش تصویری از مراسم شب ۲۱ رمضان و قرآن به سر گیری و بک یاالله مسجد چهارده معصوم (ع) شهرک پرواز
#ماه_رمضان
#شب_قدر
پایگاه شهید بابایی شهرک پرواز
🌼 @pshahidbabayi 🌼
🗨️ کم و کیف انتقام از صهیونیستها
سید یاسر جبرائیلی
برخلاف تصورات برخی افراد، صهیونیست ها به هیچ وجه بنای کشاندن پای ایران به یک درگیری کامل را ندارند؛ چون ورود ایران به یک جنگ تمام عیار(All-out War)، شاید برای ایران هزینه سنگینی ایجاد کند، اما در مقابل به معنی پایان موجودیتی به نام اسرائیل خواهد بود.
در چنین شرایطی، بهترین گزینه، عملیات در محدودهای است که ایران آسیب ببیند، اما این آسیب به اندازهای نباشد که تهران را تحریک به ورود به یک جنگ تمام عیار کند. این محدوده، در ادبیات استراتژیک با مفاهیمی نظیر Gary Zone یا Measures Short of War توضیح داده میشود.
از اوایل دوره ترامپ، مفهومی در ادبیات اندیشکدههای امنیتی آمریکا پردازش شد که برخی آن را Measures Short of War یا اقداماتی پایینتر از آستانه جنگ خواندند و برخی دیگر Gray Zone Strategy یا استراتژی منطقه خاکستری. موسسه رند در گزارشی مدعی شد که سه کشور ایران، چین و روسیه در حال وارد آوردن آسیبهایی به منافع آمریکا هستند که پایین تر از آستانه لازم برای آغاز یک جنگ تمام عیار (All-out War) توسط واشنگتن است. اما چون آمریکا سیاستش این است که یا دست به حمله تمام عیار نظامی بزند، یا از درگیری پرهیز کند، در برابر این ضربات منفعل شده است. لذا پیشنهاد کردند که واشنگتن شان و شئون ابرقدرتی را کنار بگذارد و دست به وارد آوردن ضربات نقطهای در سطحی پائین تر از آستانه جنگ بزند. پس از شهادت حاج قاسم، موسسسه واشنگتن (Washington Insttute) این ترور را در چارچوب این سیاست جدید، یک عملیات موفق ارزیابی کرد و توصیه به تداوم آن نمود.
به نظر میرسد امروز جمعبندی رژیم صهیونیستی این است که میتواند در منطقه خاکستری، اقداماتی پائینتر از آستانه جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد، اما از یک جنگ تمام عیار نیز در امان بماند.
در چنین شرایطی، اقتضای عقلانیت، اقدام متقابل در سطح مشابه است: فَمَنِ اعتَدی عَلَیکُم فَاعتَدُوا عَلَیهِ بِمِثلِ مَا اعتَدی عَلَیکُم. این سطح از پاسخ، این پیام را مخابره خواهد کرد که سیاست ایران برای پرهیز از ورود به جنگ تمام عیار، به معنی عدم تلافی اقداماتی پائین تر از آستانه جنگ نیست و ضربه بعدی، ضربه متقابل بعدی را در پی خواهد داشت.
راقم این سطور معتقد است به همان دلیلی که صهیونیستها نمیخواهند با ایران وارد یک جنگ تمام عیار شوند، پاسخ ایران در سطحی مشابه با عملیات نظامی آنها، منجر به یک درگیری کامل نخواهد شد. اگر در چارچوب این ایده و این مفروضات تصمیمگیری میشد، شاید پاسخ به ترور حاج قاسم، نه موشک باران عین الاسد، که به هلاکت رساندن یک شخصیت نظامی همرده بود. آمریکا اگر توان و اراده و امکان حمله به ایران را داشت، نیازی به بهانه نداشت. رژیم صهیونیستی نیز چنین است.
لذا نگارنده آن است که در اسرع وقت، یک عملیات مشابه در سطح مشابه علیه صهیونیستها صورت گیرد. عدم اقدام در برابر این اقدامات پائین تر از آستانه جنگ، یک خطر جدی دارد و آن، تغییر پیوسته آستانه تحمل ایران است. اگر صهیونیست ها پاسخ جدی دریافت نکنند، نه تنها عملیات در منطقه خاکستری را ادامه خواهند داد، بلکه بر وسعت این منطقه نیز خواهند افزود.
#ماه_رمضان
#شب_قدر
پایگاه شهید بابایی شهرک پرواز
🌼 @pshahidbabayi 🌼
رهبر انقلاب: فریاد انتقام مردم سوخت اصلی موشک هایی بود که به پایگاه آمریکایی برخورد کرد...
امشب در سومین و آخرین شب قدر ندای ((انتقام،انتقام)) در تمام حسینیه ها مساجد و اماکن مقدسه را طنین انداز کنید.
#ماه_رمضان
#شب_قدر
پایگاه شهید بابایی شهرک پرواز
🌼 @pshahidbabayi 🌼
🔴وحشت صهیونیستها را رها نمیکند
🔻سطح آماده باش در سرزمینهای اشغالی به شکل غیر قابل تصوری بالا رفته و ترس و وحشت صهیونیستها را یک لحظه رها نمیکند. با نگاهی به فضای مجازی شهرک نشینان و شبکههای اجتماعی که آنها در آن فعالیت میکنند توان به خوبی ترس را در نوشتههای آنها دید اینکه قرار است چه اتفاقی بیفتد و قرار است ایران کجا را هدف قرار بدهد؟! زمان و مکان حمله و شدت و حدت آن مهمترین سوالاتی است که در طول ۲۴ ساعت گذشته ذهن صهیونیستها را به خود مشغول کرده و هنوز نتوانستند پاسخ درستی برای آن پیدا کنند.
🔻در واقع دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی نیز پاسخی برای این ندارند آنها که ادعا میکنند تا عمق دستگاههای اجرایی و اطلاعاتی ایران نفوذ داشته و دارند و از تمام اتفاقات و رویدادهای داخلی کشور ما آگاه هستند حالا هیچ اطلاعی از نوع واکنش ایران ندارند و تنها در حال افزایش آماده باش پدافندی خود هستند و هر آنچه در انبارها داشتند را هم درآورد و در مناطق مختلف مستقر کردند به این امید که ایران همان جایی را بزند که مثلاً انتظارش را دارند به عنوان مثال در حال افزایش پدافند نیروگاه اتمی دیمونا هستند در حالی که این نقطه به هیچ عنوان هدف چهارم و پنجم ایران هم در شرایط فعلی نیست اما ترس و وحشت ین چیزها سرش نمیشود.
🔻در حالی که در ساعتهای اولیه اقدام تروریستی علیه سفارت کشورمان در دمشق تمام طیفهای سیاسی رژیم صهیونیستی آن را تایید میکردند و حتی خود شهرک نشینان هم خوشحال بودند اما حالا که متوجه شدند دارد چه اتفاقی میافتد، انتقادات و اختلافات بابت این اقدام نتانیاهو در جامعه صهیونیستی در حال گسترش است. هر چند تلاش میکنند تا این اختلافات و انتقادات در داخل بماند و کسی متوجه آن نشود اما بر این باور هستند که نتانیاهو به ایران این مجوز را داد تا بیمحابا و بدون آنکه حامیان و دوستان رژیم صهیونیستی بتوانند برایش کاری کنند و به عنوان مثال آمریکا بتواند در این زمینه دست به دخالت بزند، مواضعی را در فلسطین اشغالی هدف قرار دهد. حمله ایران به تاسیسات این رژیم یا حتی برخی مراکز خاص آن تقریباً خط قرمزی بوده که رژیم صهیونیستی در طول دو دهه گذشته تلاش کرده تا آن را به هر قیمتی شدن نگه دارد اما امروز این خط قرمز دیگر وجود ندارد.
#قدس
#روز_قدس
پایگاه شهید بابایی شهرک پرواز
🌼 @pshahidbabayi 🌼
ظرفیت نیروهای نیابتی ایران :
حماس هفت ماه جنگ مستقیم با اسراییل
حزب الله صدهزار موشک و اواره کردن ساکنین مناطق شمالی اسراییل
انصارلله بستن باب المندب رویایی مستقیم با امریکا و ائتلاف
حشد الشعبی و کتائب عراق و سوریه هم بماند
و….
ظرفیت نیروهای نیابتی اسراییل:
12 ساعت درگیری و گرفتن یک مسافر نوروزی
#ماه_رمضان
#شب_قدر
پایگاه شهید بابایی شهرک پرواز
🌼 @pshahidbabayi 🌼
همزمان با نزدیک شدن حمله ایران برای تنبیه صهیونیستها، وحشت شهرکنشینان از بیبرقی و قحطی باعث شده تا آنها سراسیمه برای خرید موتور برق و ذخیره آب و مواد غذایی اقدام کنند. این مساله به اندازهای شدید است که باعث شده تا سخنگوی جبهه داخلی این رژیم بیانیه بده و از شهرکنشینان بخواهد که آرامش خودشان را حفظ کنند. او گفته که نیازی به ذخیره آب و خرید موتور برق نیست... به گفته رسانههای صهیونیستی وضعیت داخل بسیار آشفته است و این باعث نگرانی سران رژیم شده است.
#قدس
#روز_قدس
پایگاه شهید بابایی شهرک پرواز
🌼 @pshahidbabayi 🌼