#خیر_واقعی_چیست؟
یادتـونه از بچّگی تا الآن هـر وقت هر کارِ خوبی کردیم میگفتن و میگن: اِن شاءَالله خیر ببینی. خیر ببینی پسـرم خیر ببینی دخترم ، خیر ببینی جَوون وقتی صبح از خواب بیدار میشیم به هـم میگیم: صبح بخیر ؛ در طول روز به هم میگیم: روز بخیر ؛این کلمه رو هر روز تاشب چندبار تکرار میکنیم و برای هم طلب خیر میکنیم. ولی شده تا حالا فکر کنیم واقعاً ایـن خیری که همه دنبال آنیم و از خدا می خواهیم چیه؟
قرآن مجید میفرماید: اِنَّهُ لَحُبَّ الخَیرِ لَشَدید؛ همهی انسان ها شدیداً در پیِ #خیر هستند. همهی ما دنبال بهترین هاییم ولی هر کدام، این بهترین ها و ایـن خیـر رو در یه چیـزی می بینیم؛ یکی در خانه خـوب ، یکی در ماشینِ خوب ، یکی در شغلِ خـوب ، یکی در همسر و فرزندانِ خوب و...
ولـی واقعاً اینها خیـرِ واقعی هستند؟ خُبخیرِ واقعیِ تمامِ بشریت درچیه؟ یه آیه در قرآن هست که بارها وبارها اون رو دیـده ، شنیـده و خوانـده ایم و به راحتی از کنارش عبور کردیـم و به معنای دقیقش توجّه نکردیـم. خدا به صراحت، خیر را درقرآن به همگان معرفی کرده و می فرمایـد: بَقِیَّهُ اللهِ خَیر لَکُم اِن کُنتُم مُومنینَ. ایـن خیری که همه دنبالش هستیـم چیزی نیست جز #بقیّه_الله ؛ جز پـدر مهربان، آقا، مولا و پیشوایمان، حضرت حجت بن الحسن عجلالله تعالیفرجه الشریف
خیرِ واقعی یعنی اهلبیتِ رسـولِ خدا صل الله علیه و آله. در زیارت جامعه کبیره می خوانیم: اِن ذُکِرَ الخَیرُ کُنتُم اَوَّلَهُ وَ اَصلَهُ وَ فَرعَهُ وَ مَعدِنَهُ وَ مَاواهُ وَ مُنتَهاهُ؛ هرجا صحبتِ از خیر باشد، شما اهلبیت اوّل وآخر و اصل و فرع و معدن و جایگاهِ آن خیر هستید.
به جمع ما بپیوندید در نکته های ناب
هدایت شده از جامعةالمصطفی (ص) خراسان
انا لله و انا الیه راجعون
⚫ در پی درگذشت مرحوم حجه الاسلام والمسلمین دکتر سید علی حسینی از طلاب و فضلای نمایندگی خراسان؛ حجه الاسلام و المسلمین صالح رئیس نمایندگی خراسان پیام تسلیتی را صادر کرد.
متن پیام بدین شرح است:👇👇👇
هدایت شده از جامعةالمصطفی (ص) خراسان
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ مَنْ یُهاجِرْ فی سَبیلِ اللّهِ یَجِدْ فِی الْأَرْضِ مُراغَماً کَثیراً وَ سَعَةً وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً إِلَى اللّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللّهِ وَ کانَ اللّهُ غَفُوراً رَحیماً(سوره نساء / 100)
با تأسف وتأثر فراوان،خبر درگذشت فاضل ارجمند، طلبه قرآنی و با اخلاق ، مرحوم حجة الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید علی حسینی (رحمت الله علیه) از فضلای افغانستانی را دریافت کردم .
این روحانی متقی که از پژوهشگران و مبلغان توانمند و سخت کوش به شمار می رفت ، عمری را در راه کسب علوم قرآن و اهل بیت (علیهم اسلام) و تبلیغ و گسترش معارف اسلامی صرف نمود و از مصادیق مهاجر الی الله بود .
اینجانب ازسوی جامعه المصطفی نمایندگی خراسان این ضایعه را به محضر مقدّس حضرت ولیّ عصر (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) حوزه های علمیه ، علما و طلاب افغانستان، اساتید، مدیران نمایندگی خراسان، خصوصا خانواده محترم آن مرحوم و دیگر بازماندگان تسلیت گفته واز خداوند متعال، علوّ درجات و رضوان الهی برای آن فقید سعید مسألت مینمایم .
محمد رضا صالح
20 تیرماه 1399
📣📣اطلاعیه مهم📣📣
🔰قابل توجه طلاب محترم مدرسه عالی علوم انسانی،حکمت و تاریخ
به اطلاع میرساند ازشنبه مورخ ۲۱ تیر الی شنبه مورخ ۲۸ تیر، بخش اداری و آموزشی مدرسه به منظور گندزدایی و ضدعفونی تعطیل می باشد.
👈 طلاب محترم می توانند امور آموزشی و خدماتی خود را از طریق شماره تلفن های ذیل پیگیری نمایند؛
🔹آقای مقامی : ۰۹۱۵۱۰۵۷۸۳۵
🔹آقای اصغری : ۰۹۱۵۵۱۷۹۰۳۵
🔹آقای بهادری : ۰۹۱۵۱۰۵۴۰۴۸
✅ لازم به ذکر است کلیه کلاس های ترم تابستان طبق برنامه قبلی به صورت آنلاین برگزار می گردد.
*مدرسه عالی علوم انسانی،حکمت و تاریخ*
#چهل_گام_تا_بندگی
🔸گام هجدهم «۱۸ ذیالقعده»
رابطه انتظار فرج و ظهور حضرت
#گردوی_بی_مغز
مـلا مهرعلی خـویی ، روزی در کوچه دید دو کـودک بر سـر یک گردو با هم دعوا میکنند. به خاطر یک گردو یکی زد چشـم دیگری را با چـوب کور کرد. یکی را درد چشـم گرفت و دیگـری را ترس چشـم درآوردن . #گردو را روی زمین رها کردند و از محل دور شدند
ملا گردو را برداشت و شکست ودید، گردو از مغز تهی است، شروع کرد به گریه کردن. سوال کردند تو چرا گریه میکنی؟ گفت دو کودک ازروی نادانی و حس کودکانه، بر سر گردویی دعوا می کردند که پوچ بود و مغز نداشت
دنیا هـم همینه ، مثل گـردویی بـدون مغز! که بر سر آن می جنگیم و وقتی خسته شدیـم و #آسیب به خـود و یا دیگران رسـاندیم و پیر شدیم ، چنین رها کرده و برای همیشه می رویم
به جمع ما بپیوندید در نکته های ناب
💎کلیدهای تربیت و رفتار فرزند(۴۰۲)
↔️کلید چهارصد و پنجاه و ششم
👈توجه به چگونگی و اندازه#تنبیه
♦️تنبیه [بدنی]، گران ترین و در عین حال، کم اثرترین ابزار یادگیری و اصلاح رفتار است. تکالیف زیاد، به ویژه جریمه کردن، از ارزش یادگیری تهی است و سبب بی میلی تحصیلی می شود. در تنبیه، باید عمل کودک نکوهش شود، نه شخصیت او. توجه به نكات زير در باره تنبيه حائز اهميت است:
☑️در تنبیه، نباید زیاده روی کرد، چون اثر خود را از دست می دهد.
☑️تنبیه در جمع، اثر مخرب، ولی تشویق در جمع، اثر مثبت دارد.
☑️سرزنش و تحقیر، امنیت خاطر را از کودک می گیرد.
☑️تنبیه، شخصیت کودک را در هم می کوبد.
☑️زیاده روی در تنبیه، سبب برانگیخته شدن حس سرکشی در کودک خواهد شد.
┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅┄
☜【کلید های تربیتی】
کتاب سی و هفت سال
روایت طولانی ترین گروگان گیری قرن اخیر
نگاهی واقع بینانه به طولانی ترین گروگان گیری قرن اخیر و پرونده اسارت یا شهادت #شهید_متوسلیان
37 سال از روز یک شنبه تلخی که در پست بازرسی برباره در شمال بیروت، آن حادثه تلخ اتفاق افتاد، می گذرد.
در آن روز گرم تابستان شرجی لبنان، شبه نظامیان فالانژیست مسیحی – مارونی که نقش جاده صاف کن و مزدور اسرائیل را برای اشغال لبنان ایفا می کردند، دست به جنایتی فراموش نشدنی زدند.
ربودن حاج احمد متوسلیان فرمانده قوای محمد رسول الله (ص) که از ایران برای دفاع از مظلومان لبنان اعزام شده بودند، سیدمحسن موسوی کاردار سفارت ایران در بیروت، کاظم اخوان خبرنگار و عکاس خبرگزاری ایرنا و بسیجی رزمنده تقی رستگار، طولانی ترین حادثه ربایش 4 نفر را رقم زد.
از آن تاریخ تا به امروز، اخبار ضد و نقیضی منتشر شده است که هیچ کدام سندیت نداشته و همه بر حدسیات و ادعاها مبتنی است.
در این کتاب، سعی شده است حتی المقدور با نگاه به ادعاها، نقابی به حقیقت زده شود.
بدان امید که هر چه زودتر سرنوشت آن عزیزان مشخص شود تا مادر چشم انتظار حاج احمد متوسلیان، همسر و فرزند سیدمحسن موسوی و دیگران از نگرانی رهایی یابند.
۱۰۴ صفحه| ۱۰۰۰۰ تومان
خرید اینترنتی از سایت باسلام👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/487089?ref=830y
🔹نام کتاب: #سی_و_هفت_سال
( نگاه واقعبینانه به طولانیترین گروگانگیری قرن اخیر)
🔹به کوشش: #حمید_داود_آبادی
🔹ناشر: #انتشارات_شهید_کاظمی
🔹تعداد صفحه: 100 صفحه
🔹قیمت پشت جلد: ۱۰۰۰۰ تومان
شب و روزم فقط به یاد توام
بس که هر روز و هر شبی با من
اینقدر لطف می کنی، ماندم
تو به من دل سپرده ای یا من...
#سلام_آقا
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى