ساخت ایران|راکت عقاب
عقاب نیز مانند راکتهای خانواده شاهین از تولیدات بومی در دوران دفاع مقدس است که نقش خوبی در تامین امنیت کشور دارد.
مشخصات فنی:
این راکت یک راکت توپخانهای ایرانی ۲۳۰ میلیمتری غیر هدایت شونده و با برد ۳۴ تا ۴۵ کیلومتر است. این راکت دارای چرخش تثبیت شده در پرواز بوده، اما یک دایره خطای (اصابت) بیش از ۵۰۰ متر دارد که مقدار خطای آن را افزایش داده است.
این راکت یک کلاهک انفجاری ۷۰ کیلوگرمی تکه تکه شونده دارد که قدرت تخریب آن را افزایش میدهد.
#راکت_انداز
https://eitaa.com/pulse1
🔷امیرالمؤمنین امام علی عليه السلام:
🔹منِ استَغنى بِعَقلِهِ زَلَّ
🔸 هر كه عقل خود را كامل بداند، بلغزد.
📚ميزان الحكمه، ج ۷، ص ۵۵۳
🔸آیتالله بهجت(ره):
🔹ائمه اطهار علیهمالسلام هم ترس از جهنم داشتند و هم طمع به بهشت، ولی عبادت را برای خوف و طمع نمیکردند.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٢٣
ساخت ایران|موتوربومی دیزلی
امیر دریادار شهرام ایرانی در استودیو نگاه یک شبکه اول سیما به مناسبت هفتم آذرماه روز نیروی دریایی افزود: رونمایی از اولین موتور دریایی دیزلی به عنوان هدیه ای به مردم می باشد که تماماً با دستان مهندسان داخلی طراحی و ساخته شده است این موتور تمامی تست های خود را پشت سر گذاشت و بر روی اولین ناو موشک انداز نصب خواهد شد.
او ادامه داد: از آنجا که در موتورها، مهم ترین قسمت، خنک کننده ها محسوب می شوند در حوزه دریایی هم این کار با آب شور دریا انجام می شود.
🔸امام علی علیه السلام:
🔹عاقل ترين مردم كسى است كه به عيب هاى خويش بينا و از عيوب ديگران، نابيناباشد
📚غررالحكم، حدیث۳۲۳۳
🔸امام علی علیه السَّلام میفرمایند:
🔹هرکس خدا را شناخت تنها شود و هرکس خود را بشناسد (از علایق دنیا) رها شود. هر که دنیا را شناسد از آن دل کند، و هرکس مردم را شناسد تنهایی گزیند.
📚غرَرالحِکم و دُررالکَلم
📈نمودارتغییرات امید به زندگی زنان درایران وجهان، ازسال١٩۶٠ تا٢٠١۶میلادی
منبع:بانک جهانی
#صعود_چهل_ساله
https://eitaa.com/pulse1
🔷امام على عليه السلام:
🍃دل هاى خود را از كينه پاك كنيد؛ زيرا كينه مرضى مُسرى است
🍃طهِّرُوا قُلوبَكُم مِن الحِقدِ؛ فإنّهُ داءٌ مُوبئٌ
📚غررالحكم/ حدیث 6017
🔷استاد فاطمی نیا :
🔸 این همه در اینترنت و کتابها میگردی دنبال اینکه آقای قاضی چی گفته ، آقای بهجت چی گفته ، این همه این در و آن در میزنی ، چی شد آخر؟ تو هنوز جواب مادرت رو تلخ میدی!! میخوای بشی «سالک» بنده خدا؟