هشدار افزایش گازگرفتگی در مازندران
🔹️ رئیس اورژانس مازندران: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ نفر دچار مسمومیت با مونوکسید کربن شدند. همچنین سه نفر در زاغمرز هم براثر گازگرفتگی به مرکز درمانی منتقل شدند. روز گذشته ۱۴ نفر در روستای حیدرکلا شهرستان فریدونکنار دچار مسمومیت که از بین این افراو ۶نفر با دریافت اقدامات سرپایی مداوا و ۸ نفر به مرکز درمانی منتقل شدند.
🔹️ مصدومی با حال وخیم در این حوادث گزارش نشد، مراقبتهای لازم درباره استفاده صحیح از لوازم گرمازا، سلامت سیستم خروج گاز و دود از بخاری، پکیج، و سایر لوازم گاز سوز صورت گیرد.
🔹️ لازم است مردم در نحوه استفاده از وسایل گازسوز به توصیهها و هشدارها توجه کنند./فارس
📱عضویت درکانال خبری قائمشهر:👇
🆔 @qaemonline
اطلاعات اقتصادی خانوارها بروز شد
🔹سایت سامانه حمایت وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعات اقتصادی جدید خانوارها بر اساس سال های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ را در خروجی خود قرار داده است.
🔹بر این اساس تغییراتی در دهکبندی برخی خانوارها اعمال شده و مشمول یا مشمول نبودن خانوارها برای دریافت یارانه نقدی مشخص شده است.
📱عضویت درکانال خبری قائمشهر:👇
🆔 @qaemonline
🔰گزارش تصویری از مراسم معنوی اعتکاف در مساجد قائم شهر
به گزارش عصرقائم، مراسم معنوی و پرفیض اعتکاف در مساجد مختلف قائمشهر در حال برگزاری است که افراد در سنین مختلف در کنار هم به عبادت می پردازند.
📸امیرمحمد قزلباش
#اعتکاف_دهه_هشتادیها
✳️مرجع خبری قائم شهر👇
🆔 @qaemonline